Afvallen in 2021

Wat is SlimFruit Bioactive Raspberry Ketone ?

SlimFruit Bioactive Raspberry Ketone is een afslankmiddel dat geconcentreerde Raspberry Ketones gebruikt om je te helpen afvallen. Afslanken met behulp van Raspberry Ketone wordt zelfs door de beroemde Dr. Oz aanbevolen. Volgens Dr. Oz isSlimFruit Bioactive Raspberry Ketone een effectieve afslankmiddel dat nu al talloze personen heeft geholpen. In deze review kun je lezen hier SlimFruit Afslankpillen werken.

In één capsule zitten evenveel enzymen als in duizend frambozen. Het is dus zeer geconcentreerd. Onderzoek heeft bewezen dat Raspberry Ketones het afslanken ondersteunen. Het zijn fytochemicaliën die tot de fenolen behoren. Raspberry Ketones (framboos-ketonen) zijn rijk aan antioxidanten en polyphenolen. Ze versnellen het afslankproces doordat ze de aanmaak van het eiwit adiponectine stimuleren. Dit eiwit zorgt ervoor dat vetten sneller worden afgebroken.

Ervaring met SlimFruit Bioactive

Heb je ervaring metSlimFruit Bioactive of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

SlimFruit BioActive Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimFruit Bioactive zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij SlimFruit Bioactive graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Voor wie is SlimFruit Bioactive geschikt?

SlimFruit Bioactive is geschikt voor een ieder. Bij elk afslankmiddel is het raadzaam om eerst je huisarts te raadplegen. SlimFruit Raspberry Ketone is helemaal veilig, toch doet het geen kwaad om je afslankdoelen met een specialist te bespreken.

Anderzijds wordt het afgeraden om afslankmiddelen te geven aan zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en jonge kinderen.

Is SlimFruit Bioactive effectief?

Wat SlimFruit zo effectief maakt zijn de Raspberry Ketones, ook bekend als framboos-ketonen. De ketonen inSlimFruit Bioactive zijn bijzonder potent zodat je volop kan genieten van de afslankvoordelen van het eten van duizend frambozen. Het klinkt misschien vreemd, maar frambozen helpen je afslanken dankzij de flinke dosis antioxidanten die ze bevatten. Met SlimFruit kun je eenvoudig genieten van dit afslankvoordeel zonder ontelbaar veel frambozen te moeten eten.

Wat kost SlimFruit Bioactive?

Je kan nu gebruik maken van de aantrekkelijke actie van SlimFruit. Het pakket bevat 60 capsulesSlimFruit Bioactive en die mag je gratis proberen. Je betaalt slechts de verzend- en verpakkingskosten van €7,50.

Ben je tevreden met de resultaten? Dan mag je een volledig pakketSlimFruit Bioactive bestellen voor maar € 68. Bevallen de resultaten je niet? Dan kun je het eenvoudig terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst.

Klachten over SlimFruit Bioactive

Regelmatig ontvangen we op de redactie van vetvrij.com reacties van ontevreden klanten die SlimFruit Bioactive hebben besteld en problemen hebben met het retourneren en/of hun aankoopbedrag niet terug krijgen. Tevens lezen we berichten van mensen die beweren dat er bedragen worden geïncasseerd van hun bankrekening zonder dat hiervoor toestemming is gegeven. Heb jij een soortgelijke ervaring met SlimFruit Bioactive? dan kun je dit rechtstreeks melden bij onze redactie of gebruik het reactieformulier onderaan deze pagina.

Voordelen SlimFruit Bioactive

Het belangrijkste voordeel van SlimFruit Raspberry Ketone is gewichtsafname. Daar kan je genieten van de andere gezondheidsvoordelen van de antioxidanten en stoffen die voorkomen in frambozen.

Nadelen SlimFruit Bioactive

In frambozen zelf is de concentratie aan framboos-ketonen heel laag. Hierdoor is het verschrikkelijk duur om op een natuurlijke manier aan deze ketonen te komen. De kosten kunnen oplopen tot 15000 euro per kilo. Natuurlijke framboosketon is 1 van de duurste natuurlijke geurstoffen. Om de kosten te drukken worden framboos-ketonen in een lab nagemaakt. Dit is stukken goedkoper en misschien minder effectief. Het is voor nu nog onduidelijk als ze dezelfde biologische functionaliteit hebben als de natuurlijke framboos-ketonen.

slimfruit

Conclusie

Met SlimFruit Raspberry Ketone kan je eenvoudig afslanken op een gezonde manier. Je hoeft hiervoor geen hongerdieet op na te houden. SlimFruit werkt goed met elk willekeurig dieet en past zo makkelijk binnen je schema. De frambozen-ketones versneller je stofwisseling en hebben een sterke invloed op het hormoon adiponectine. Dit hormoon zorgt ervoor dat je minder eetlust hebt en kan de verbranding van vetcellen stimuleren. Wil je SlimFruit ook zelf proberen? Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen.

Wat is jouw ervaring met SlimFruit? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHet Gevaar van Buikvet
Volgend artikelChili Burn Review

45 Reacties

 1. Goededag. Ik ben Marta. Mijn vriendin heeft slimfruit gebruikt om beetje af te vallen.
  Ik geloofde toen niet in de werking ervan en ik zei tegen haar dat het geldverspilling was.
  Na een paar maanden kwam ze bij mij op bezoek en ik zag direct dat ze veel afgevallen was.
  Omdat ik een probleem heb met overgewicht, vroeg ik me af hoe ze zoveel kilo’s verloor
  Ze vertelde me toen dat ze is afgevallen dankzij slimfruit tabletten die ze regelmatig nam, waarin ik niet geloofde toen. Ik heb op internet naar beoordelingen op deze tablets gezocht.
  Dit product is geweldig!
  De meeste mensen zijn erg blij van het resultaat dus Ik wil ze ook graag uitproberen!
  Over een paar maanden ik ga trouwen en zou mooi zijn om beetje af te vallen.

 2. ik had aangegeven dat ik geen product wilde ontvangen en de factuur gecrediteerd wilde hebben maar ik heb toch slimfruit ontvangen.
  deze stuur ik retour naar afzender, Slimfruit active postbus 9017 3301 AA Dordrecht. ik heb geprobeerd te bellen maar krijg een muziekbandje met de tekst dat de medewerksters in gesprek zijn. Graag alles afwerken.

 3. Nou ineens krijg ik nu via DHL weer n pakket aan de deur geweigerd gelijk weer mee teruggegeven.
  Maanden geleden n bestelling gecacelled nooit iets ontvangen er over gecommuniceerd via tfn via mail….
  ook dat ii geen verzendkosten ga betalen…ook gelukkig geen bankrek. nr ingevuld.
  Toch nota ontvangen gezegd , heb geen pillen gekregen kan ze ook niet terug sturen.
  Krijg ik vandaag toch n pakketje …nou liea recta terug met bezorger meegegeven.
  Wat een idioterie zeg wat een raar bedrijf…..

 4. Ja idd. ik heb hetzelfde gehad, proefpakket besteld , zag dat ik online moest betalen gelukkig geen bankrek.nr ingevuld….Bestelling ongedaan gemaakt…. Nooit het proefpakket ontvangen.
  Gaan ze eerst 7,50 verzendkosten vragen te betalen …daarna een bedrag van 68, euro , want ik had pillen terug moeten sturen… nou kan niks terugsturen als ik ze niet heb gekregen.
  Diverse keren gebeld met een zekeren Kim Dijkstra die zou melding maken en ik zou terug gebeld woorden nou niks nada gehoord..
  Duurt trouwens een eeuwigheid voordat je iemand aan de lijn krijgt , heb toen een bankrekening nr. gevraagd kreeg eindelijk het goede bankrek.nr.
  Weer een terug gemaild hierover ze gaan inhoudelijk helemaal niet in op wat ik schrijf dat ik de pillen niet heb ontvangen.
  Blijven mails sturen dat ze administratie hebben nagekeken en dat het klopt dat ik afgemeld heb, maar moet toch 7,50 betalen en later weer 68,- euro.
  Nu open ik hun mails niet eens meer, ze zoeken het maar uit.
  Daarbij via DHL moet je tekenen voor ontvangst …nou geen DHL an de deur gehad niks getekend.
  Geen bankrek.nr. doorgegeven ook ….Incasso via internet is ook grote bullshit.
  Ik heb besloten nergens meer op te reageren laat staan te betalen.
  Ze komen maar dan zal ik hun ook wat achterlijke pillen geven van het kruitvat ofso…..
  Mensen niet meer reageren en je bang laten maken met die domme incasso bureaus van hun zelf.
  Massaal naar kassa.nl. gaan.
  Het regent van de klachten dus een en al oplichterij…. niet meer aan meedoen.

 5. Mijn vrouw heeft een proefpakket besteld en hiervoor een eenmalige machtiging voor €. 7,50
  afgegeven. Deze werd ook afgeschreven op/of omstreeks 18 maart jl
  Na controle, stellen wij vast dat u nog eens € 68,00 heeft afgeschreven van haar bankrekening op
  30 maart jl., tijdens een korte afwezigheid.
  Deze betaling hebben we vandaag, 18 april, dus terug laten boeken, want wij hebben hiervoor GEEN toestemming gegeven.
  Ik denk dat wij foutief in uw systeem staan, want hebben verder GEEN belangstelling voor vervolg leveringen van Slimfruit.
  Middels deze weg verzoek ik u e.e.a. te corrigeren in uw systeem en dit ook aan ons per Email graag
  bevestigen.
  Daarnaast, ter Informatie, wij hebben nooit een vervolgzending ontvangen, hetgeen dus vreemd is dat er wel geld wordt afgeschreven via Creditpay BV en het bankformulier een foutief telefoonnummer weergeeft.
  De incasso/machtigng die u per omgaande ongedaan moet maken gaat over onze rekening van
  Ik vertrouw dat u e.e.a. met gepaste snelheid corrigeerd en dit ons dit dan nog even bevestigt.

  Bijvoorbaat dank
  W. Pieters

 6. Wat een achterbaks gedrag veroont deze firma, verschikkelijk. En IDD je moet alle bijlagen en actievoorwaarden goed doornemen anders ga je bij dit bedrijf “nat”. Via facebook het proefpakket aangevraagd, lijkt interessant voor maar €7.50!! !smil5
  Als je dan in vol vertrouwen het product gebruikt en niet GELIJK de actie voorwaarden gelezen hebt heb je binnen 5 dagen een rekening aan je broek van €68. jaja, staat in de actie voorwaarden. Je moet nl. binnen een gesteld termijn het pakket terug sturen en je mag er 14 pillen van gebruikt hebben. Alleen ontvangen en in de kast leggen is al funest!! vervolgens, en dit staat in de actie voorwaarden, ga je een overeenkomst aan, ze hebben je rekening nummer al en sturen na een maand, of mogelijk pas na 2 maanden een nieuw pakket maar hebben daarvoor al de nieuwe boeking gedaan van €68. dag centen!!. Wij zijn er klaar mee en het blijkt maar weer eens, los van het gegeven of de pillen wel werken, dat je je zelf de kans moet nemen om alle kleine lettertjes te lezen, en doe het voor de zekereheid daarna nog maar een keer.

 7. Ik heb twee potjes met pillen van u ontvangen maar ik mag ze niet gebruiken. Ik wilde ze retour zenden maar dat kost mij € 6,50..Hierop heb ik een mede werkster van u aan de telefoon gehad die zei me dat ik een RMA nummer moet activeren. Ik kan met de beste wil geen RMA nummer vinden.
  Help mij uit deze ellende.

 8. nou ik heb ook zo proefpakketje besteld ik dag nou dat is het maar het kan zo de prullenbak in het zijn
  gewoon oplichters ik heb ze al een paar keer gebeld maar je staat in de wacht tot je een ons weegt
  ze reageert nergens op
  en het E-mailadres klop ook niet dus nooit meer in zee gaan met die lui
  en wie weet het aders om het terug te sturen