SLIM Diet Review de Ervaring van Tanja

Afvallen in 2021

Voordat ik mijn ervaring met SLIMdiet met jullie ga delen wil ik graag wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Tanja en ik ben op dit moment 32 jaar. Tot mijn 23e had ik een normaal postuur. Dat wil zeggen dat ik 72 kilo woog en met een lengte van 1.75 had ik dus een ideaal gewicht.

Op mijn 23e ben ik bevallen van mijn zoontje Danny en na de zwangerschap viel de “schade” eigenlijk best wel mee. Wel merkte ik dat mijn eetpatroon door onze gezinssituatie ging veranderen. Danny sliep slecht en ik ging onregelmatiger eten.

Tussenstand 77 kilo

Iets meer dan een jaar later was ik weer zwanger en 9 maanden later werd Lisanne geboren en vanaf dat moment ging mijn gewicht in een enorm tempo omhoog. Op mijn 28e had ik een gewicht van 89 kilo bereikt.

Dat is ook het moment geweest dat de knop omging en ik ben gestart met afvallen. Onder andere de volgende diëten kan ik afstrepen op mijn lijstje:

  • WeightWatchers (te omslachtig en te duur)
  • Afslankpillen (ik heb er geen een gevonden die werkt)
  • PowerSlim eiwitdieet (effectief maar duur en via een consulente)
  • Sonja Bakker (een kortstondige hype)
  • Dokter Frank  (vreemde combinaties die me niet smaakte)

Mijn eerste kennismaking met SLIMdiet

Omdat ik gedurende drie jaar alle mogelijke diëten had uitgeprobeerd wist ik wat wel en wat niet werkte. Vreselijk vond ik dat maar wat ik ook probeerde aan diëten, bijna niets hielp bij mij. Bij het laatste dieet wat ik volgde, viel ik bijna 5 kilo af in 2 maanden tijd. Dat was voor mij de druppel om te stoppen omdat ook dat dieet niet hielp.

1. Het was moeilijk te combineren met mijn gezin en werk

In ieder geval niet snel genoeg. Een onsje in de week was niet voldoende voor mij. Het was inmiddels wel duidelijk dat het verminderen van koolhydraten en het opvoeren van eiwitten in positieve zin een enorme boost aan je lichaam geeft. Naast Powerslim heb ik een tijdje Prodimed gevolgd. Deze methode zijn goed met elkaar te vergelijken en hebben min of meer dezelfde basis. Het probleem voor mij was echter dat ze uitsluitend onder begeleiding van een consulente te volgen zijn. In mijn ogen had dit twee naden:

2. De consulente verkoopt erg graag (dure) producten

Omdat ik wist dat eiwitten werken ben ik gestart om zelfstandig een eiwitrijk dieet te volgen. Dieet Pro was een gouden greep, het werkte en het was niet duur (nog een 20 euro voor een grote pot). Het nadeel hiervan was dat het enorm eentonig is. Er zijn slechts een paar basis smaken en naast de shakes ontbreken  andere producten zoals soepjes en repen.

Gestart met SLIMdiet

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik gestart ben met SLIMdiet. Bij aanvang woog 89 kilo, en mijn streefgewicht was de 72 kilo die ik voor de geboorte van Danny woog. OMG, 17 kilo! Dat is letterlijk een berg en ik zag er enorm tegenop!

Tussenstand 89 kilo

Door mijn vriendin Melissa vriendin kwam ik in aanraking met SLIMdiet. Ze vertelde me dat het vergelijkbaar was met de producten van Prodimed waarvan ik wist dat ze werkte! Je kunt alle producten online bestellen en ze had een kortingscode voor me waarmee ik korting kreeg in de webshop van SLIMdiet. Melissa was enorm positief en vertelde me dat het me zeker ging lukken en mocht ik ergens tegenaan lopen, kon ik haar altijd bellen. Na een heel goed gesprek ben ik vol goede moed begonnen met de producten van SLIMdiet en het viel me meteen op dat de producten identiek waren aan de producten van  Prodimed. Naast de producten heb ik natuurlijk de voedingsrichtlijnen van SLIMdiet gevolgd. Die bestaan uit een gezond en lekker verantwoord eetpatroon. Na de eerste paar dagen vond ik het best wel meevallen, en na een week had ik mijn eerste weegmoment, -2.1 kilo !!! Ik was ontzettend trots op mezelf! En het had me (bijna) geen moeite gekost!

Tussenstand 86,9 kilo

Melissa was net zoals ik super positief dat ik, mede door haar, doorgegaan ben met de 2e week. In week 2 mocht ik zelf kiezen welke producten ik nam als ontbijt, lunch, avondeten en snack. De kilo’s vlogen eraf en het eten ging me steeds beter af.

SLIMdiet Producten

De producten van SLIMdiet zijn gevarieerd en veelzijdig. Naast eiwitshakes en -maaltijden zijn er verschillende snacks waardoor je in alle fasen van het eiwitdieet voldoende variatie kunt aanbrengen. Het voordeel is dat de producten je een verzadigd gevoel geven waardoor je geen honger hebt. Hierdoor is het  afvallen een stuk eenvoudiger.

slimdiet

De 4 Fasen van het Eiwitdieet

Het SLIMdiet programma bestaat net zoals de meeste eiwitdiëten uit vier fasen waarin je het complete eiwitdieet volgt en uiteindelijk weer naar normale voeding toewerkt. In de eerste en tweede fase zal je gewichtsverlies het grootst zijn. Dit doe je door de SLIMdiet maaltijden te eten, gecombineerd met salades en groenten. Als je de eerste twee fasen met succes heeft doorlopen ben je dus al bijna van uw overgewicht af! De laatste twee stappen zijn echter ook erg belangrijk. In deze stappen maak je een overgang naar 100% normale voeding.

Mijn streefgewicht in is in zicht

Na nog geen 10 weken was mijn streefgewicht in zicht en woog ik  maanden was Weeg nu 74,2 kilo en ben bijna klaar. Nog 2,2 kilo te gaan en ben dan op het gewicht wat ik graag wil zijn. Dankzij het SLIMdiet forum, mijn vriendin Melissa en de online coaching wist ik hoe ik moest afbouwen en stabiliseren zodat mijn gewicht niet ‘door zou schieten’ naar beneden.

Tussenstand 74,2 kilo

SLIMdiet is geen crashdieet maar je leert eten op een verantwoorde manier met ondersteuning van producten die je eenvoudig zelf kunt uitzoeken en bestellen. Twee weken later heb ik mijn streefgewicht bereikt en heb ik het dieet in totaal 3 maanden gevolgd.  Ook na het behalen van mijn streefgewicht blijft de online coaching en tips die ik geleerd heb me ondersteunen om mijn behaalde resultaat te behouden. Inmiddels ben ik alweer meer dan 9 maanden op mijn streefgewicht.

Trots, blij en fit!

Ik voel me nu ontzettend fit, ben trots op mezelf en krijg heel veel complimentjes van mensen die me zien afslanken. Heerlijk voelt dat. Na 9 jaar voel ik me eindelijk weer de Tanja die ik vroeger wat. Via deze weg wil ik de mensen die me gesteund hebben tijdens mijn dieet bedanken voor hun vertrouwen en ondersteuning. Mede door jullie ben ik in mezelf blijven geloven en heb ik mijn doel bereikt. Door de producten van SLIMdiet keek ik er iedere week weer naar uit om op de weegschaal te gaan staan.

Als je na het lezen van mijn ervaring met SLIMdiet nog vragen hebt, dan beantwoord ik ze graag! Gebruik hiervoor het reactieformulier.

Groetjes,