Afvallen in 2021

SLIMdiet programma heeft net zoals de meeste eiwitdiëten uit vier pijlers. Tijdens de afzonderlijke fasen werk je toe naar een “normaal” voedingspatroon. We zien dit terug in verschillende andere eiwitrijke dieten. SLIMdiet is een eiwitdieet, dat zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 65 jaar, die moeilijk van die overtollige kilo’s afkomen en het jojo effect zat zijn.

Vragen en Ervaringen met SLIMdiet

Onlangs heeft Tanja dit eiwitdieet voor ons getest. De ervaring van Tanja met SLIMdiet kun je hier lezen. Heb je zelf ervaring, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Gebruik dan het reactieformulier of lees de reacties van andere bezoekers.

Gratis eCoach

Wil je starten met SLIMdiet? Dan bepaalt je eerst je streefgewicht. Dit doe je door een account aan te maken voor ‘Mijn eCoach’. Vervolgens ontvang je een persoonlijk SLIMdiet plan. Daarnaast wordt je gratis voorzien van tips en adviezen en recepten. De online coaches zijn erop gericht om het beste resultaat te bereiken maar het is het van groot belang dat je voor jezelf de knop omzet en er ook echt voor gaat.

De vier fasen van SLIMdiet

Tijdens de eerste twee fasen zal het gewichtsverlies het grootst zijn. Tijdens deze fasen eet je voornamelijk SLIMdiet maaltijden gecombineerd met salades en groenten. Dat lijkt moeilijk, maar is juist het meest eenvoudige gedeelte van het programma. Als je de eerste twee fasen hebt doorlopen, dan ben je al bijna van uw overgewicht af! De laatste twee fasen zorgen voor een geleidelijke overgang naar normale voeding.

Fase 1

Tijdens deze fase ga je 60% van je totale overgewicht verliezen. Dat lijkt veel, maar fase 1 is het gemakkelijkste deel van het dieet. Dit komt omdat er geen enkele keuze van voeding te worden gemaakt. Tijdens de eerste fase eet en drink je het volgende:

  • De toegestane groenten
  • De maaltijden 5 zakjes per dag
  • De multivitaminen.
  • Tenminste 2 liter water per dag

Fase 2

Tijdens deze fase ga je 30% van je totale overgewicht verliezen en berust op hetzelfde principe als de eerst fase. Het verschil is dat je de zakjes voor de avondmaaltijd mag vervangen door een maaltijd bestaande uit groenten en vlees of vis.

Fase 3

Tijdens de derde fase ga je 5% van je totale overgewicht verliezen. De derde fase berust op hetzelfde principe als de tweede fase, maar je mag nu ook de ontbijtzakjes inruilen voor een verantwoord ontbijt. Kies bijvoorbeeld voor brood, fruit of een melkproduct.

Fase 4

Tijdens de laatste fase ga je weer volledig “normaal” eten en drinken met hulp van de online coaching en gezonde recepten.

SLIMdiet Producten

SLIMdiet heeft een groot assortiment eiwitshakes en -maaltijden. Alle producten zijn eenvoudig te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Hierdoor heb je geen honger en wordt gezond en verantwoord afvallen een stuk eenvoudiger. De SLIMdiet producten zijn opgesplitst in de volgende categorieën.

  • Koude Dranken
  • Ontbijt
  • Soepen
  • Toetjes
  • Hoofdgerechten
  • Repen

De producten zijn zowel los, als in pakketvorm verkrijgbaar. Bestellen kan eenvoudig via de website.

SLIMdiet Assortimentbox

Bij SLIMdiet geloven ze dat een dieet pas werkt als het past in je leven. Daarom hebben ze iets nieuws ontwikkeld, namelijk de SLIMdiet Assortimentbox. Deze box bevat alle 36 smaakvolle gerechten en is extra aantrekkelijk geprijsd. Zo kunnen consumenten die SLIMdiet overwegen het programma eens een week proberen, hun favoriete smaken ontdekken en ook zelf ervaren dat het werkt. Beginnen met een dieet was nog nooit zo simpel

Blijvend Afvallen

SLIMdiet helpt je om af te vallen en je ideale gewicht te vinden en te behouden. Afvallen is goed, maar het moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Vaak is het ook een noodzaak om overgewicht te verliezen, want het kan leiden tot allerlei complicaties en aandoeningen. Eiwitten zijn noodzakelijk voor vele organen, in het bijzonder voor het bloed, de huid, de spieren, het hart en de lever. Eiwitten spelen een rol in de verschillende fasen van het leven van de cel. Elke dag sterven cellen van het lichaam af en moeten deze worden vervangen. Eiwitten zijn het basiselement voor deze vervanging van cellen. Bij een eiwit- of proteïnedieet is de enige toevoer van brandstof aan het organisme afkomstig van eiwitten, met een vrijwel totale uitsluiting van suikers en vetten. Het lichaam past zich op natuurlijke wijze aan en je zult vanzelf gewicht verliezen, met behoud van uw spiermassa.

Prodimed of SLIMdiet

Prodimed heeft meer dan 350 verkooppunten in Nederland maar is niet online verkrijgbaar. Je bent aangewezen op een consulente die je naast de producten begeleiding geeft. Heb je hier geen gelegenheid voor, of heb je voldoende discipline om zelfstandig af te vallen? Dan is SLIMdiet een goed alternatief. De prijzen zijn relatief gunstig en de producten zijn vergelijkbaar met Prodimed producten. In tegenstelling tot Prodimed is SLIMdiet online verkrijgbaar.

Ervaringen met SLIMdiet

Heb je ervaring met SLIMdiet, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Gebruik dan het reactieformulier of lees de reacties van andere bezoekers.

Gezonde Groeten,

marianne