Slim Patch Afslank Pleisters Review

Afvallen in 2021

Heb je de advertentie van Slim Patch 20 of Slim Patch 30 Afslank Pleisters gezien en overweeg je om dit product te bestellen? Lees dan eerst deze review + ervaringen.

Beslis nu, Om tot -3 kilo per week kwijt te raken daar waar je wilt.
De Slim Patch afslank pleisters betekent een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werd het vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD)

Zo begint de promotie van Slim Patch Afslank Pleisters. Maar kun je echt afvallen met Slim patch pleisters en zichtbaar afvallen terwijl je onzichtbaar op dieet bent. Om het afslanken te bespoedigen moet je iedere ochtend 1 pleister op je navel te plakken en deze minimaal 6 uur laten zitten.

Slim Patch volgens de Leverancier

We lezen veel positieve verhalen over Slim Patch, een overzicht: 

 • 100% natuurlijk product dat perfecte ondersteuning biedt tijdens het afvallen
 • Het natuurlijke bestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) welke een heel scala
 • Afslankpleisters zijn de modernste en meest doelmatige wijze om het lichaam van actieve stoffen te voorzien
 • De pleisters kunnen door mensen van alle leeftijden worden gebruikt
 • Uitermate geschikt voor mensen met een druk leven
 • Vanaf 20 dagen bereik je het beste en snelste resultaat!
 • aan gezonde stoffen bevat die ondersteunen bij het afvallen

Hoe werkt Slim Patch?

De pleister werkt op een gemakkelijke manier en is uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. Hij bevordert namelijk de snelle afbraak van vetcellen en vermindert je eetlust. Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 6 glazen water per dag te drinken. Je kunt dit perfect combineren met sporten of een dieet.

Het werkzame bestanddeel Fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een scala aan mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Deze inhoudsstoffen maken deze plant geschikt om in te zetten bij overgewicht in relatie met de schildklier. Tevens bevat fucus alginezuur dat, door 25 tot 30 keer zijn gewicht aan water op te nemen, voor vermindering van het hongergevoel zorgt. Bovendien bevordert het sterk de darmwerking en -peristaltiek.

Slim Patch 20 en Slim Patch 30

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon.  Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door! Een sprookje of realiteit? Wij zijn erg benieuwd!

Stofwisseling

Het oppervlak van de afslankpleister bevat actieve stoffen die zorgen dat je het overgewicht verliest. De afslankpleisters voorkomen het hongergevoel, ze zuiveren het lichaam van toxines en de dieetpleisters stimuleren de stofwisseling.

De dieetpleisters bestaan onder andere uit de volgende stoffen:

 • Fucus Vesiculosus
 • Klimop
 • Groene thee
 • Indische kruiden

De dieetpleisters geven de actieve stoffen rechtstreeks door aan de bloedbaan, waardoor de stofwisseling gestimuleerd word.

Hollywood Patch Afslankpatches

Onder de naam Hollywood Patch zien we nog een aanbieder van afslank pleisters. Hier wordt het volgende beloofd: “Stop met al die gels en crèmes die u zo teleurstellen omdat ze niet werken. En vooral: bevrijd uzelf van die martelende diëten waar geen mens zich aan kan houden, en bereik uw nieuwjaarsvoornemen op een snelle,  makkelijke manier.” De leverancier belooft dat je met de verbeterde afslankpleisters van Hollywood Patch elke tien dagen vijf kilo kunt afslanken. De ingrediënten van de afslankpleisters trekken het inwendige celweefsel strak waardoor vet wordt gecomprimeerd, oplost en afgevoerd. Een pakket Hollywood Patch pakket voor een maand (30 dagen) kost 60 euro.

Ervaring met Slim Patch

Wij zijn nog niet echt overtuigd van het effect van afslankpleisters. Het zou geweldig zijn als je zonder sporten of een streng eetpatroon kan afvallen. Eenvoudig door het plakken van een pleistertje. We zijn erg benieuwd naar ervaringen uit de praktijk! Heb je ervaring met Afslankpleisters van Hollywood Patch of een ander merk? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle ervaringen. Reageren kan ook anoniem!

Afslankpleisters Bestellen

Detoxmiddelen ondersteunen je lichaam bij het ontgiftingsproces. Dit is uiteindelijk de functie van de Detox Pleisters. Het zijn grote witte pleisters die je aan je voetzolen plakt. In de pleisters zitten er verschillende (natuurlijke) ingrediënten, meestal zit er azijn in en andere plantaardige middelen. Deze ingrediënten moeten de gifstoffen uit je lichaam halen.

Boetes voor Afslank Pleisters in Amerika

In Amerika heeft de Federal Trade Commision, de Amerikaanse consumentenbescherming organisatie onlangs een boete van 180.000 dollar opgelegd aan verkopers van niet werkende afslankpleisters. De pleisters werden verkocht met valse reclame waarin ongefundeerde afslankclaims werden vertelt. Tevens werd gemeld dat de ingrediënten goedgekeurd waren. Als de boetes niet betaald worden, gaat deze omhoog naar 900.000 dollar.

Slim Patch in de Media

Op verschillende plaatsen hebben we citaten uit de Nederlandse media gezien die zich positief uitlaten over Slim Patch 30. Onderzoek leert dat dit Nep Nieuws is.

 Slim Patch Gevaarlijk?

Over de effectiviteit van deze pleisters is er helaas weinig positiefs te vertellen. Ze hebben meer invloed op je portemonnee dan op je gezondheid. Verschillende merken, waaronder de bekende Kinoki, zijn zelfs van de schappen gehaald omdat zij de gemaakte beloftes niet kunnen nakomen. Deze voetpleisters zijn niet eens door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. Daarnaast is de effectiviteit van de pleisters nergens klinisch bewezen.

Wat Kost Slim Patch

De Detox afslank pleister beginnen bij 19 euro per verpakking.

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet te prijzig
 • De kuur is van korte duur

Nadelen

 • Het heeft geen effect op de gezondheid
 • Het ondersteunt het ontgiftingsproces niet

Conclusie

Er zijn betere en effectievere manieren om te ontgiften. Detox Pleisters zijn wat ons betreft niet de moeite waard.

eline

45 Reacties

 1. Heb ze gekocht via Aliexpress ….ik geloof niet in die onzin en dacht..ach het is maar een paar euro. Na 4 dagen die pleisters op de buik gehad te hebben ben ik er mee gestopt.. Ik had een felrode buik…zwaar geïrriteerd..het brandde als een gek en had overal pukkeltjes. Ik zou zeggen…pure geldklopperij en onzin!!

  • die hele afslankproduckten via groupon deugen niet
   pas nog de carcuma / citron gekocht
   ook nada
   de voetpleisters ,,,dikke bullshit
   de teenringen,,,,,,allemaal zwendel

 2. ik heb 2 dagen een patch gedragen “slim patch” om op de buik te plakken.
  Ik was precies een télétubbie. Verschrikkelijk geïrriteerde huid. Of het toeval is of niet, ik maar ik had 2 dagen enorme zware , rara krampen. Zeker niet zoals buikgriep.
  Volgens mij dus ook niet echt gezond.

 3. ik gebruik bijna twee maanden de afslankpleisters maar ik ben geen gram
  afgevallen. Heel teleurstellend. Hoe is dit mogelijk.Ik ben er zelfs twee per dag
  gaan gebruiken maar neen hoor.Niets eraf. Zal het toch misleiding zijn?
  vmpdev

 4. Het doet wel iets maar niet wat het moet doen. Hartstikke misselijk, dol alsof ik super dronken ben, prikkende ogen en moe met concentratie problemen, en afgevallen no way!!!!

  • het werkt wel degenlijk alleen je moet op de gepaste manier gebruiken want hoe komt het dat mijn vriendin flink afvalt??besef dat als je 140 kilo weegt een pleister je daar niet bij gaat helpen dit is niet voor olifanten van vrouwen dit is voor vrouwen met een klein buikje of beetje vet ergens waar ze vanaf willen komen ik bedoel het is een pleister wat had je ervan verwacht dat je al vette papzak ineens dun en slank word hahaha

 5. jullie zijn gek als jullie dit kopen. ik wiljullie waarschuwen niet KOPEN!!!! jullie kunnen het zelf zijn hoeveek negatieve reacties hierover gemeld word. luister wilje afvallen gaa dan naar de diëtiste want je wilt tog vooraltijd je kilos kwijt? nou dan hou het geld lekker in je zakken. weten wat jullie moeten doen? als jullie mee willen doen ik heb zelf een voedingsscbema waar ik mee jullie kan helpen. yip het kost wel wat jaa maar niet overdreven veel zoals deze neppe pleisters voor 5euro stuur ik jou een voedingschema en tips via de mail doe je mee? mail me dan!! het is bijna gratis maar ik gun het iedereen! Ik deed het voor veel duurder, maar ik vond dat het niet nodig was. want het gaat namelijk niet alleen om het geld.. nou ik hoor het van jullie mij mail is.

  xx