Slim Patch Afslank Pleisters Review

Afvallen in 2021

Heb je de advertentie van Slim Patch 20 of Slim Patch 30 Afslank Pleisters gezien en overweeg je om dit product te bestellen? Lees dan eerst deze review + ervaringen.

Beslis nu, Om tot -3 kilo per week kwijt te raken daar waar je wilt.
De Slim Patch afslank pleisters betekent een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werd het vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD)

Zo begint de promotie van Slim Patch Afslank Pleisters. Maar kun je echt afvallen met Slim patch pleisters en zichtbaar afvallen terwijl je onzichtbaar op dieet bent. Om het afslanken te bespoedigen moet je iedere ochtend 1 pleister op je navel te plakken en deze minimaal 6 uur laten zitten.

Slim Patch volgens de Leverancier

We lezen veel positieve verhalen over Slim Patch, een overzicht: 

  • 100% natuurlijk product dat perfecte ondersteuning biedt tijdens het afvallen
  • Het natuurlijke bestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) welke een heel scala
  • Afslankpleisters zijn de modernste en meest doelmatige wijze om het lichaam van actieve stoffen te voorzien
  • De pleisters kunnen door mensen van alle leeftijden worden gebruikt
  • Uitermate geschikt voor mensen met een druk leven
  • Vanaf 20 dagen bereik je het beste en snelste resultaat!
  • aan gezonde stoffen bevat die ondersteunen bij het afvallen

Hoe werkt Slim Patch?

De pleister werkt op een gemakkelijke manier en is uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. Hij bevordert namelijk de snelle afbraak van vetcellen en vermindert je eetlust. Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 6 glazen water per dag te drinken. Je kunt dit perfect combineren met sporten of een dieet.

Het werkzame bestanddeel Fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een scala aan mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Deze inhoudsstoffen maken deze plant geschikt om in te zetten bij overgewicht in relatie met de schildklier. Tevens bevat fucus alginezuur dat, door 25 tot 30 keer zijn gewicht aan water op te nemen, voor vermindering van het hongergevoel zorgt. Bovendien bevordert het sterk de darmwerking en -peristaltiek.

Slim Patch 20 en Slim Patch 30

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon.  Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door! Een sprookje of realiteit? Wij zijn erg benieuwd!

Stofwisseling

Het oppervlak van de afslankpleister bevat actieve stoffen die zorgen dat je het overgewicht verliest. De afslankpleisters voorkomen het hongergevoel, ze zuiveren het lichaam van toxines en de dieetpleisters stimuleren de stofwisseling.