SLIM in 12 weken met Leonard Hofstra

Afvallen in 2021

Cardioloog Dr. Leonard Hofstra heeft een nieuwe manier van afvallen ontwikkeld. In zijn boek ‘SLIM in 12 weken’ toont Dr. Leonard Hofstra wetenschappelijk aan dat niet alleen gezonder eten, maar ook het beperken van stress, voldoende slaap en beweging het concept is naar een gezondere levensstijl waarin je je fitter en gelukkiger voelt.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen of ervaring met het 12 weken SLIM programma van Dr. Leonard Hofstra? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Wetenschappelijk onderbouwdSLIM-eBookCover-3D-1-300x225

Dr. Hofstra kan uit zijn wetenschappelijk onderzoek concluderen dat als je onder andere fit aan een nieuwe dag wil beginnen het helpt als je met 2 glazen ijskoud water en een ijskoude douche begint. Hierdoor wordt je stofwisseling in werking gezet en je lichaam opgewarmd. Ook is uit het onderzoek gebleken dat je stress kan verminderen door dagelijks een half uur naar klassieke muziek te luisteren.

Minder Koolhydraten

Het dieet bestaat uit een combinatie van gezond eten (minder koolhydraten), goed slapen, voldoende beweging en minder stress. Je voelt niet alleen dat je gewicht hebt verloren maar je voelt je fitter. Het dieet kan zorgen voor een verlaging van de bloeddruk- en cholesterolwaarden.

Boek en E-Book

Het praktische boek en is opgedeeld in drie delen. In het eerste deel vertelt D. Hofstra je in het kort de essentie van SLIM. In het tweede deel kun je onmiddellijk aan de slag met een planning voor de komende twaalf weken. In dit deel krijg je voor elke dag een lifestyle plan voor voeding, bewegen, slapen en vermijden van stress. Daarnaast leer je hoe je je leefomgeving gezonder kunt maken. In het laatste deel krijg je uitgebreide achtergrondinformatie over gezonde lifestyle. Denk aan praktische vragen zoals: Is chocolade goed bij het voorkomen van hart- en vaatziekten? Waarom is een goede slaap zo belangrijk? Hoe bestrijd je een jetlag? De boeken zijn zowel digitaal (e-book) als als een papieren exemplaar verkrijgbaar.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen of ervaring met dit dieet? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.