Slankmakende, vormende, corrigerende en liftende onderkleding

Wil je afvallen of volg je op dit moment een dieet? Dan merk je waarschijnlijk dat je wel overgewicht verliest maar helaas blijft het vet regelmatig zichtbaar op de plaatsen waar je jezelf het meeste aan stoort. Denk bijvoorbeeld aan je middel (zwembandjes) buik, billen en bovenbenen. Zelfs als je flink wat kilo’s kwijt bent blijft een (slappe) huid je in de weg zitten. Slankmakende, vormende en liftende onderkleding is een oplossing. Met deze kleding krijgt je lichaam extra ondersteuning waardoor je er strak en slank uitziet. Slim `n Lift Supreme Comfort ondersteunt van onder de buste tot boven de knie. Daarnaast verbergt vervelende lovehandles of vetrolletjes en het is gemaakt van comfortabel zittend materiaal.

Bestel en ontvang gratis een tweede exemplaar

Als je nu besteld ontvang je gratis een tweede exemplaar. Slim `n Lift Supreme Comfort is leverbaar in de de volgende maten

10 miljoen exemplaren verkocht

Met deze Slim `n Lift Supreme Comfort van California Beauty beschik je over een geweldig, corrigerend kledingstuk dat je er direct centimeters slanker en kilo’s dunner doet uitzien! Zelfs als je geen gewicht hoeft te verliezen, maar worstelt met de zwaartekracht, geeft Slim `n Lift je dat stevige, strakke figuur! Met tien miljoen verkochte exemplaren is Slim `n Lift een internationale afslanksensatie!

Natuurlijke vezels

Trek de Slim `n Lift aan en hij houdt de overtollige pondjes mooi bij elkaar en verdeelt het gelijkmatiger, zodat je figuur sexy en stevig is. De ontwerpers van Slim `n Lift hebben dit bijzondere kledingstuk nóg beter gemaakt. Met behulp van de geavanceerde technologische ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke vezels is Slim `n Lift van bamboe gemaakt! Het is één van de laatste ontdekkingen in de modeindustrie. De individuele bamboevezels zijn ongelooflijk zacht en van nature poreus, zodat ze vocht absorberen en het afvoeren, zodat de huid koeler en droger blijft. Supreme Comfort ademt meer, is flexibeler en dunner en werkt corrigerender dan ooit tevoren.

Slim `n Lift Supreme Comfort is naadloos en biedt een volkomen strak en welgevormd lichaam. Hij maakt zelfs een

einde aan de bobbels op de rug en de buste voor een glad voorkomen. De Slim `n Lift houdt de boel op comfortabele wijze bij elkaar en verdeelt uw extra gewicht gelijkmatig voor een sexy, steviger figuur. Het sluit naadloos om uw lichaam aan en is onzichtbaar… U kunt zelfs een witte broek dragen, zonder dat je naden ziet! Het geheim zit `m in de twaalf individuele afslankzones. Slim `n Lift Supreme Comfort is gemaakt om alle unieke probleemgebieden aan te pakken en uw figuur strakker te maken van onder uw buste tot net boven de knieën. En de brede comfortband garandeert dat uw Slim ’n Lift nooit naar beneden zal rollen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.