Slank, Fit en Gezond, Asja Tsachigo

Afvallen in 2021

Slank & Fit! Dat wil toch iedereen? Maar we maken het nog mooier: Lekker blijven eten en tegelijk afvallen en fitter worden! Te mooi om waar te zijn? Voedingsdeskundige Asja Tsachigova beloofd het in haar bestseller “Slank & Fit!”

Asja Tsachigova *

Asja Tsachigova wordt in 1974 geboren in Tsjetsjenië. Ze groeit op in Grozny In 2000 na vijf jaar oorlog te hebben meegemaakt, is zij samen met haar dochtertje van vijf naar Nederland gevlucht. Hier heeft zij in 2005 haar eerste boek “Slank, fit en gezond” geschreven en vervolgens in 2007 uitgebracht. Asja is moeder van twee dochters (16 en 5 jaar). Inmiddels is Asja Tsachigova voedingsdeskundige en wellnesscoach. Zij begeleidt sinds 1995 mensen met gewichts- en gezondheids- problemen en geeft (kook)workshops, lezingen, trainingen en seminars. Daarnaast schrijft zij boeken over gezonde voeding en afvallen.

Fit & Slank!

Naast haar eerste boek “Slank, fit en gezond” dat na 6 jaar nog steeds een bestseller is, volgde onlangs deel twee met de pakkende titel “Slank & Fit!” In tegenstelling tot traditionele diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij de methode van Asja lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen. de Slank & Fit methode zorgt de juiste samenstelling van je maaltijden voor een goede spijsvertering en stofwisseling waardoor je op een gezonde natuurlijke manier gaat afvallen. Daarnaast bevordert Slank & Fit jouw gezondheid en conditie. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter en je straalt het uit. Deze methode biedt je de mogelijkheid om naar eigen wens en smaak je maaltijden samen te stellen. Het uitproberen waard als je het aan ons vraagt!

Jouw ervaring met Slank & Fit

Het jij het boek van Asja Tsachigova gelezen, en de methode uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

* biografie Asja Tsachigova

5 Reacties

  1. Hoi allemaal
    Mijn man en ik zijn ook met de 12 weken bezig…Super gaat het en Heerlijke Comby’s, wat het eten betreft…
    zitten nu in week 5 en zijn super Fit
    Wandelen iedere dag in de Natuur en zijn echt blij dat wij de knop om gezet hebben en…je bent echt bewust met Voeding bezig, Echte Voeding👍🏽Succes Allemaal