Slank door de Overgang van Ria Kamelle

Afvallen in 2021

Productreview Slank door de Overgang

De overgang, vaak een vervelende fase voor veel vrouwen. Ze kijken er al tegenop en zijn bang dat ze er veel last van zullen hebben. “Kan ik mijn werk nog goed uitvoeren?” “Zal ik mijn taken thuis en op het werk volhouden?” Je bent vaak bang dat je aan gaat komen en hoe krijg je de kilo’s er dan weer af? Gelukkig kun je met “Slank door de overgang” de

overgang tabel4
overgang tabel4

overgang beter doorkomen. Je gaat namelijk ontdekken waarom je meer buikvet krijgt, je leert ook hoe je je vetverbrandende hormonen kunt activeren zonder dat je honger hebt. Wist jij dat je een hele kledingmaat kunt zakken in zeven weken tijd? Geniet daarom ook van dit product, waarmee het je gaat lukken! Eindelijk een mooi vooruitzicht, iets positiefs, wanneer je in de overgang bent en waar je met goed resultaat in het vooruitzicht aan kunt werken.

Slank door de Overgang

Natuurlijk willen we allemaal slank zijn. Het liefst hebben we allemaal een mooi figuur. En daar hebben we ook allemaal veel voor over. Er zijn veel verschillende diëten, fitnessroutines en andere manieren bedacht om deze doelen te bereiken, maar ze zijn niet allemaal even geschikt. Een van de methodes die specifiek gericht is op vrouwen in de overgang is de methode van Ria Kamelle. Haar methode Slank door de overgang helpt vrouwen om door de overgang te komen. Wat is precies haar methode en is deze effectief? En wellicht net zo belangrijk, wie is Ria eigenlijk? In dit artikel lees je alles, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken of het boek geschikt is voor jou of niet.

Ben je in de overgang en merk je dat je niet tevreden bent over je lichaam als je in de spiegel kijkt, dat je kleren niet lekker meer zitten, dat je moe wordt van een dieet, dan je het beu bent om urenlang te sporten en dat je gek wordt dat er niets werkt? Dan wordt het tijd dat je iets gaat ondernemen, iets dat wel werkt. Misschien denk je wel, ja weer zoiets om te proberen wat niet werkt. Stop, weg met deze negatieve gedachten, want je kunt het nu zelf proberen dat dit echt werkt. “Slank door de overgang” gaat je helpen, je gaat beter in je vel zitten, je krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt alles weer aan! Je gaat met een nieuwe methode aan de slag en je hoeft jezelf niet lichamelijk uit te putten of diëten te volgen.

Overgangsklachten

Slank door de Overgang is een dieetmethodiek die bedacht is door Ria Kamelle. Zij helpt vrouwen in de menopauze om van hun overtollige kilo’s af te komen. Op haar website claimt Ria dat haar programma het enige programma is dat gericht is op het verbranden van buikvet bij vrouwen die de overgang doormaken. Het programma zou hen helpen bij het verkrijgen van een platte buik.

Op de website is ook al te zien welke manier Ria voor ogen heeft om dit doel te bereiken. Zij heeft hiervoor meer dan 50 (buik)vetverbrande recepten bedacht. Ze geeft hiermee aan dat je niet alleen buikvet gaat verbranden. Dit is een nuttige waarschuwing, omdat je niet zoveel invloed hebt op de plekken waar je vet verbrand. Ria biedt haar methode specifiek aan voor vrouwen van 40+ die in de overgang zijn. Ria weet precies voor welke mensen haar programma niet geschikt is.

‘’Dit programma is niet geschikt voor je als…

ria kamelle
ria kamelle
  • Je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik
  • Als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning
  • Als je niet de behoefte hebt om een mooie slanke buik te krijgen’’

Ria wil dus vooral vrouwen in de overgang helpen met afvallen, maar deze vrouwen moeten geen wonderen verwachten. Ria helpt alleen gemotiveerde vrouwen met realistische verwachtingen.

Wie is Ria Kamelle?

Het boek Slank door de Overgang is geschreven door Ria Kamelle. Deze 49-jarige vrouw is een zelfbenoemd overgangsspecialiste en is dus geen gediplomeerd arts of diëtiste. Zij heeft haar boek geschreven op basis van haar eigen strijd tegen de kilo’s nadat ze in de overgang kwam. Deze strijd heeft ze na jaren uiteindelijk gewonnen.

Ria was als gevolg van hormonale veranderingen in korte tijd zeven kilo aangekomen. Dit alles zonder dat ze iets veranderd had in haar dieet. Vervolgens probeerde ze van alles om de kilo’s kwijt te raken, zoals strenge diëten, buikspieroefeningen, calorieën tellen, voedingssupplementen nemen, intensief sporten, enzovoort.

Wat zij ook probeerde, niets hielp en ze raakte de kilo’s maar niet kwijt. Op dat moment is Ria zelf op onderzoek uitgegaan. Hierdoor kreeg ze andere ideeën over haar voedingspatroon en eetgewoonten. Deze ideeën bleken wel succesvol en daarom heeft zij besloten deze vast te leggen en te delen in een boek. Doel van het boek is om een evenwicht te vinden tussen jouw eigen doelen en de werking van je lichaam.

Het Boek van Ria Kamelle

Met het boek Slank door de overgang leer je gewicht te verliezen tijdens de overgang. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en daar kun je erg veel van leren, waardoor je deze vaak moeilijke tijd goed zult doorkomen. Jij gaat ontdekken dat je het aan kunt en dat je meer vertrouwen krijgt in deze fase. Het is namelijk zo dat veel vrouwen erg onzeker worden als zij in de overgang zijn. Ze merken dat ze aankomen, denken dat iedereen het opmerkt en naar hen kijkt. Ze trekken zich terug, krijgen vaak last van vreetbuien, of je wil juist niets eten, je blijft op de bank liggen en je hebt geen energie meer om wat te doen.

Uren sporten, daar heb je geen zin in, je weet dat het niet werkt en je wordt er moe van, deze energie heb je niet

Het kost het je vaak teveel energie om jezelf te dwingen om te gaan sporten. Stop daar daarom mee en kies nu voor Slank door de overgang. Hierdoor ga jij de overgang doorkomen, kilo’s verliezen, vertrouwen terugkrijgen en trots zijn op jezelf. Je kunt het namelijk allemaal zelf, als je kiest voor het boek Slank door de overgang. Daarmee gaat het jou lukken en zie je niet meer op tegen mogelijke gewichtstoename tijdens de overgang. Pak het boek Slank door de overgang en neem de tips ter harte.

Ria Kamelle Online

Als Ria Kamelle persoonlijk actief is op social media, dan houdt ze zich bijzonder goed verborgen. Er zijn geen accounts vindbaar onder haar naam. Wel is er een facebookpagina met de naam “Vrouwen in de overgang”. Deze is gelinkt aan de website overgang.info. Hier post Ria regelmatig allerlei artikels en reviews over de overgang.

De facebookpagina en de website worden geregeld van nieuwe content voorzien. De nieuwe content bestaat uit blogposts over de overgang of andere relevante onderwerpen. Soms zijn de artikelen praktischer en bevatten ze veel tips, andere verhalen geven veel achtergrondinformatie. Ria stelt hier geregeld vragen aan haar lezers en de discussies die hieruit volgen zijn vaak leuk om te lezen.

Tot slot heeft Ria ook een eigen kanaal op YouTube. Deze bevat echter maar een paar video’s. Ria zelf is op deze video’s niet