Simpel Slank Programma Review

Start met KetoX

Review en Ervaringen met Het Simpel Slank Programma

Met het Simpel Slank Programma kun je wekelijks maar liefst 2 kilo gewichtsverlies realiseren. Het is een uitgebreid dieetprogramma dat de hormoonhuishouding aanpakt. De juiste hormonen worden aangesproken om gewichtsverlies te stimuleren. Het hongergevoel wordt geremd en opgeslagen vetten worden optimaal verbrand. Zoals de benaming het zelf aangeeft gaat het hier om een eenvoudige manier van afslanken.

Het Simpel Slank Programma

Het Simpel Slank Programma bestaat uit het volgende:

  • Het Simpel Slank e-boek
  • Het Simpel Slank kookboek
  • Online Afslankhulp

In de E-boek leer je in vijf eenvoudige stappen hoe je de hormonen kunt balanceren om 2 kg per week af te vallen. In enkele gevallen kun je zelfs meer per week afvallen. In dit boek vind je technieken om vet uit je probleemplekken te verbranden.

Het Simpel Slank Programma heeft ook een eigen kookboek met heerlijke recepten. Dit boek  bevat 3 uitgebreide weekmenu’s en minstens 70 recepten voor maaltijden en tussendoortjes. De recepten zijn geschikt voor een ieder en helpen je tussen de 5 en 20 kg afvallen. Door slechts 3 dagen volgens dit kookboek te eten zul je geen snaaibuien meer ervaren.

Online Afslankhulp is een belangrijk onderdeel van het Simpel Slank Programma. Na het bestellen van dit pakket ontvang je ook nog begeleiding. Via de online begeleiders kun je foutloos dit programma volgen en je gewichtsdoelen sneller bereiken.

Voor wie is het Simpel Slank Programma geschikt?

Een ieder kan dit programma gebruiken. Lukt het je maar niet om af te slanken? Ook met intensief sporten? Dan is het Simpel Slank Programma iets voor je.

Is het Simpel Slank Programma effectief?

Het idee achter het Simpel Slank Programma is om de afslankhormonen te activeren. De hormonen bepalen waar overtollige vetten worden opgeslagen en hoe snel je die verbrand. Met dit stappenplan kun je te zijner tijd tot wel 2 kg per week verliezen. Je doet dit door de afslankhormonen aan te spreken.

De schrijver achter dit boek is een fitnesstrainer met alle officiële kwalificaties. Hij besloot gewichtsverlies niet langer vanuit fitness alleen te benaderen. Hij ontdekte het belang van voeding en de invloed die je hormonen hebben op je gewicht. Met voeding kun je de hormonen degelijk beïnvloeden. Met dit boek kun je de afslankhormonen aanzetten zodat je de overtollige vetten kwijt kunt raken.

De bedenker van dit plan, Bernard Favier, heeft er bewust voor gekozen om zich te richten op de hormonen. Hij kwam er namelijk achter dat de hormoonbalans van een persoon voor een groot deel bepaald hoe je zal afvallen. De hormoonbalans is bij ieder persoon weer anders.

Het lichaam maakt 12 afslankhormonen aan die opdrachten sturen naar de verschillende cellen. Zo geven de hormonen aan wanneer het hongergevoel wordt aangemaakt. Anders geven de hormonen ook aan wanneer de vetverbranding moet gebeuren. Doorgaans werken de afslankhormonen niet optimaal bij mensen met overgewicht. In zulke gevallen is er een storing in de communicatie tussen de hormonen en de cellen. Afvallen gaat dus moeilijker. Met het Simpel Slank Programma kun je dit herstellen.

Wat kost het Simpel Slank Programma?

Het volledig afslankpakket is verkrijgbaar op de website van Bernard Favier (Puur Figuur). Het volledig pakket van het Simpel Slank Programma kun je bestellen voor slechts € 37.-

Dit is een eenmalige investering met blijvende resultaten.

Wat zeggen lezers over Simpel Slank?

Op de site www.puurfiguur.nl, die opgezet is door Bernard Favier zelf, zijn de volgende vier reviews te vinden. Echter moet hier wel de kanttekening gemaakt worden dat deze uiteraard positief zijn, aangezien ze op de website van de schrijver zelf vermeld staan.

Waarom heb ik dit boek niet eerder gezien?? Ik heb door de adviezen van Bernard mijn overgewicht helemaal teruggedraaid! 12,5 kilo om precies te zijn

– Rianne (42)

Mijn nieuwe gewicht heeft letterlijk mijn leven veranderd: er is 17+ kilo af en ik heb nu 3 jaar een gezond BMI dankzij de adviezen en betrokkenheid van Bernard. Ik voel me fantastisch.

– Arjen (29)

Ik heb altijd overgewicht gehad door een trage stofwisseling.Ik ben ongeveer 10  kilo kwijt (1.5 maand)! De tips om honger te stoppen werken uitstekend voor mij.

– Pauline (54)

Ik geef mijn wijntje niet zomaar op na een lange dag werken. Strenge dieten gaan er bij mij niet in. Simpel slank sprak mij aan om de titel en ik ben blij dat ik het boek heb gelezen. De complimenten die ik krijg zijn heerlijk J Ik drink nog steeds mijn wijntje en eet af en toe wat lekker en kom niet meer aan door de tip over slapen en hongergevoel. Bernard, bedankt voor je tips!

– Janneke (36)

Op de site www.makkelijkafvallen.nl staat tevens een (uitgebreide) review over het boek. Het is overwegend positief, en wordt dus ook zeker aangeraden door de schrijvers. Hun eindoordeel over het boek is als volgt.

Simpel Slank is een goed alternatief om af te slanken. Wij hebben het boek gelezen en zijn op zoek gegaan naar ervaringen van kopers. Onze conclusie is dat afvallen inderdaad een kwestie is van een goede hormoonhuishouding.

Daarom is Simpel Slank een effectief product. Dus heb jij al van alles geprobeerd om af te vallen? Dieten, sporten en afslankenpillen? En als je nog niet het gewenste resultaat