SLD Shangri la Dieet

Afvallen in 2021

Het Shangri la dieet is enorm bekend in Amerika en Canada. Ook in Nederland en Belgie maken steeds meer mensen kennis met het Shangri-la-dieet van Seth Roberts. Het zoete Shangri la dieet is wetenschappelijk getest en kost niets extra. Veel beroemde sterren hebben het geprobeerd, met enorm succes.

Shangri-La suggesties

Ondanks het feit dat er (nog) geen Nederlandstalig boek is verschenen van Seth Roberts zijn er ruim voldoende artikelen verschenen over de Shangri-La methode. We hebben een samenvatting voor je gemaakt.

Jouw mening over het Shanri la Dieet

  • Ervaring met het Shangri la Dieet? positief of negatief, geef hier jouw mening.
  • Lees hier de ervaringen en vragen iedereen die op dit moment het Shangri la Dieet volgt.

Seth Roberts

Seth Roberts, schrijver van het Shagri la dieetboek, gelooft dat er een “set point” is in het gewicht: op een bepaald moment, wil het lichaam een bepaald gewicht hebben. Het zal het gevoel van honger erop aanpassen om af te vallen of toe te nemen tot dat gewicht is bereikt. Minder wegen dan dat set point gewicht is dus onmogelijk lang vol te houden. Dit set point idee is niet nieuw, maar Roberts beweert dat het set point kan worden aangepast met behulp van dit dieet. Hij gelooft namelijk dat de smaak van het voedsel je set point controleert. Smakelijker voedsel verhoogt je set point (zorgt dat je lichaam vetter wil worden)

Het is vandaag de dag het zoetste geheim van Hollywood. Iedereen zweert bij het nieuwe Shangri-La dieet. Het is een sensationeel afvalprogramma, waarbij men zonder honger en zonder calorieën tellen zijn gewenste gewicht bereikt. Het dieet is bij meer dan 10.000 deelnemers getest.

Bestel het Shangri-La boek bij bol·com

The Shangri-La Diet
The Shangri-La Diet
Seth Roberts

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Eigenlijk is Shangri-La een plek in de Himalaya, waar de mensen het geluk vinden. Professor Seth Roberts heeft daarom zijn dieet naar dit paradijs vernoemt, omdat daarmee iedereen heel eenvoudig slank kan worden. Bij onderzoekingen heeft Roberts ontdekt dat elk lichaam een zogenaamde waarde heeft. Daarbij gaat het om een soort signaal, dat ons vertelt hoeveel voeding wij werkelijk nodig hebben. Hoe hoger deze waarde ligt, hoe meer wij eten en hoe zwaarder het is om af te vallen.

Onderzoekers in Amerika stelden vast dat voedingsmiddelen met veel aroma de ingestelde waarde in ons lichaam laat stijgen. Hamburgers en chocolade maken niet dik omdat zij veel vet of suiker bevatten, maar omdat onze hersens de smaak ervan verbindt met veel calorieën. Gevolg: Onze trek naar deze voedingsmiddelen wordt steeds groter. Uit resultaten van diverse onderzoeken bleek dat smaakloze voedingsmiddelen (voedingsmiddelen zonder bijzondere aroma) deze vicieuze cirkel doorbreken kunnen. En tot grote verrassing blijkt dat suiker en neutrale oliën de optimale levensmiddelen zijn. Zij zijn alleen zoet.

Wie regelmatig olie en suiker eet, laat zijn persoonlijke waarde dalen. Daardoor verandert de gedachten van de calorieën en valt men af. De trek vermindert automatisch en men eet minder.

De testpersonen vielen tot 30 kilo af

Deze vier grafieken tonen de voortgang van de vier personen die het Shangri-la Dieet hebben gevolgd.

Het Shangri-La principe

Er zijn maar 2 regels: