Shakeplus Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Shakeplus, de eerste 100% natuurlijke maaltijdshake van Nederland en België.

Het idee van een maaltijdshake is niet nieuw. Veel mensen nemen een shake bij het sporten of om af te vallen. Vaak met het idee gezond bezig te zijn. Maar wist je dat veel shakes vol zitten met kunstmatige toevoegingen, zoals geur-, kleur, smaak- en zoetstoffen? En dat de shakes van sommige merken voor meer dan de helft uit suiker bestaan?

In deze Review leg ik je alles uit over:

  • Shakeplus Recepten
  • Shakeplus Tussendoortjes
  • Shakeplus vs Herbalife
  • Smart Bracelet shakeplus
  • De Shakeplus Shakebeker
  • De Shakeplus Blender
  • Shakeplus Repen

En nog veel meer…

Wat zit er in ShakePlus?

Behalve 100% natuurlijk is de shake ook voedzaam: één shake geeft je de helft van je dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen, evenveel eiwit als een halve biefstuk en de vezels van twee bruine boterhammen.

De formule is rijk aan hoogwaardige eiwitten (wei en caseïne) en bevat twee soorten probiotische vezels uit planten, 23 vitaminen en mineralen. Zo vind je in Shakeplus bijvoorbeeld alle verschillende B-vitaminen, maar ook viatamines A, C en D. Deze drie vitaminen spelen een belangrijke rol in de ondersteuning van het immuunsysteem. Chroom speelt een belangrijke rol in het reguleren van de bloedsuikerwaarde.

 

De vezels in Shakeplus hebben een dubbele functie. Aan de ene kant zijn de vezels probiotisch. Dit betekent dat ze de ontwikkeling van de darmflora stimuleren. Aan de andere kant helpen ook vezels bij het verliezen van gewicht. Uit sommige onderzoeken blijkt zelfs dat de inname van vezels een van de belangrijkste voorspellers is van gewichtsverlies (bron).

Antioxidanten

Tot slot bevat Shakeplus een krachtig antioxidant genaamd Moringa bOleifera – een superfood dat in Afrika met succes is ingezet tegen ondervoeding 1. Moringa Oleifera bevat namelijk een enorm breed palet aan vitaminen en mineralen (bron). Verder is het een bron van aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en antioxidanten. Daarmee geeft Shakeplus je lichaam alles dat het nodig heeft. Wil je succesvol afvallen met shakes dan is shakeplus een verstandige keuze.

Een belangrijke aanvulling op het shakedieet van ShakePlus is de Omega3 visolie. Deze kun je desgewenst als extra aanvulling kopen. De visolie bevat de goede vetzuren EHA en DPA. Deze vetzuren hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. Vooral als je niet twee keer in de week vette vis eet, is de visolie een goede aanvulling op je dieet.

Hoeveel kun je Afvallen met ShakePlus?

shakeplus aarbei

Regelmatig krijgen we de de vraag hoeveel je kunt Afvallen met Shakeplus. Maaltijdshakes zijn een beproefde strategie om het afvallen te stimuleren. Uit onderzoek is gebleken dat eiwitrijke diëten een uitstekende basis vormen om af te vallen (bron). Eiwitrijke diëten stellen je in staat om minder calorieën te eten. Toch heb je hierbij een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel gaat snacken (bron).

Het programma is eenvoudig: vervang twee maaltijden per dag door EEN SHAKE

Een andere belangrijk voordeel van een eiwitrijk dieet is dat het je spieren beschermt. Als je weinig voedingsstoffen binnen krijgt bestaat de kans dat het lichaam je spierweefsel gaat gebruiken voor energie. Dit is erg vervelend omdat het spierweefsel calorieën gebruikt. Het verlies aan spierweefsel is een van de belangrijkste redenen waarom een crashdieet tot jojo-en leidt.

Omdat je je lichaam de spieren met rust laat, moet het andere energiebronnen aanboren. De meest logische keuze voor het lichaam is om vet te gaan verbranden, en dit is