Sevinal Opti

Afvallen in 2021

Bij incontinentie denk je al snel aan ouderen, maar er zijn ook veel jongere mensen die hier last van hebben. Het spreekt voor zich dat dit erg vervelend is en veel mensen zijn dan ook op zoek naar een oplossing.

Sevinal Opti is een supplement dat belooft een einde te maken aan incontinentie. Volgens de fabrikant merk je binnen enkele weken nadat je bent begonnen een flinke vermindering van de klachten en vaak is de incontinentie zelfs helemaal verdwenen. Kun je dit probleem echt oplossen door middel van een supplement?

Sevinal Opti - ervaringen
Sevinal Opti – ervaringen

Wat is Sevinal Opti?

Sevinal Opti is een capsule met vijf verschillende ingrediënten. Het gaat hier om peruaanse peperkorrels, wilde roos, gewatteerd gehemelte (dit is waarschijnlijk een vertaalfout), B-vitaminen en pompoenextract.

Om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van Sevinal Opti neem je gedurende langere tijd de capsules in. Je doet dit een halfuur voor een grote maaltijd (ontbijt, diner of lunch). Na een paar weken merk je de effecten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Sevinal Opti geschikt?

Er zijn behoorlijk wat situaties waarin je Sevinal Opti beter niet kunt gebruiken. Allereerst wordt het gebruik afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ten tweede werkt het supplement niet in combinatie met diuretica, stoffen die de urineproductie stimuleren.

Een hoge bloedsuikerspiegel en overgewicht zijn ook risicofactoren voor incontinentie (volgens de fabrikant). Volgens de fabrikant is het zinvol om deze problemen eerst (of ook) aan te pakken.

Sevinal Opti - werkt het
Sevinal Opti – werkt het

Hoe effectief is Sevinal Opti?

We hebben van de verschillende ingrediënten in Sevinal Opti gekeken of het helpt tegen incontinentie.

Pompoenzaadextract helpt om een overactieve blaas tegen te gaan (bron). Dat is weliswaar handig als je last hebt van incontinentie, maar het lost het uiteindelijke probleem natuurlijk niet op. Peperextract is een ingrediënt dat dit wel doet (bron) en deze twee ingrediënten versterken elkaar dus.

Tot slot is er een link tussen de vitamine B12 gehalten in het bloed en het voorkomen van incontinentie (bron).

Van wilde roos is niet duidelijk hoe het bijdraagt tegen incontinentie. En dan is er nog het mysterieuze ingrediënt gewatteerd gehemelte. Daarvan weten we niet wat het is en dus ook niet wat het doet.

Van drie van de ingrediënten is het bewezen dat zij helpen tegen incontinentie. De kans is dus groot dat je positieve effecten zult merken als je Sevinal Opti gaat gebruiken.

Wat kost Sevinal Opti?

Een verpakking van Sevinal Opti met 60 capsules kost €117.

Voordelen

Sevinal Opti bevat minimaal drie ingrediënten die een positieve bijdrage leveren aan het controleren van de urine.

Nadelen

Van een ingrediënt is niet duidelijk wat het is. Dit kan dus potentieel een stof zijn die allergische reacties veroorzaakt.

Verder helpt het middel niet bij mensen die incontinent zijn voor ontlasting.

Conclusie

Sevinal Opti is een veelbelovend supplement voor mensen die last hebben van incontinentie (van urine) of een overactieve blaas. Het enige probleem is dat het een beetje duur is. Je zult het supplement toch doorlopend moeten slikken en niet iedereen kan of wil €700 per jaar neerleggen voor zo’n supplement, hoe effectief het ook is.