Sensi Secure Review en Ervaringen

Is Auresoil Sensi & Secure een wondermiddel tegen oorklachten of Gevaarlijk? Je leest het in deze review en Ervaringen met Auresoil Sensi & Secure. Je herkent het misschien. Je hebt moeite om gesprekken te volgen. Thuis vraag je steeds maar weer aan je partner wat hij/zij nu precies zegt. Als je naar een lezing gaat, moet je vroeg in de zaal gaan zitten zodat je kunt liplezen bij de spreker. Het is erg lastig als je minder goed hoort. Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als het werkt zou het je een hoop ellende besparen, zoals een operatie of een gehoorapparaat. Reden te over dus om het product te testen.

Auresoil Sensi & Secure Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Auresoil Sensi & Secure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 pakketten beschikbaar

Wat is Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil

Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een olie die je met een pipetje in je oor laat vallen. Volgens de fabrikant zou Auresoil Sensi & Secure de cellen in de oren moeten herstellen. Daarnaast zou de olie overtollig oorsmeer in je oren op moeten lossen. Op deze twee manieren zou het ervoor moeten zorgen dat je weer een stuk beter gaat horen.   

Voor wie is Auresoil Sensi & Secure geschikt?

Als je last hebt van gehoorverlies door ouderdom, dan is Auresoil Sensi & Secure mogelijk voor jou geschikt. Als je last hebt van ziekteverschijnselen (bijvoorbeeld pijn of tintelingen) kun je beter naar een arts gaan. Dit geldt ook als je gehoorverlies veroorzaakt is door langdurige blootstelling aan hard geluid.

Er zijn geen ingrediënten aanwezig die bekend staan als allergene stoffen.

Is Auresoil Sensi & Secure effectief?

We hebben een test gehouden met Auresoil Sensi & Secure met acht proefpersonen; mensen in de leeftijd van 47-66 jaar met last van gehoorproblemen. Uiteraard hebben we ook gekeken naar het wetenschappelijke bewijs over de ingrediënten van Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil. De proefpersonen gebruikten allemaal een volledige verpakking van de olie.

Nadat het flesje op was, gaven zes van de acht proefpersonen aan dat hun gehoor niet was verbeterd. Twee proefpersonen merkten wel een verbetering aan hun gehoor. Deze verbetering kwam snel tot stand, maar daarna verbeterde het gehoor niet verder.

Dit is op zich niet vreemd. Gehoorschade (ook die veroorzaakt door ouderdom) is helaas niet meer te verbeteren (bron). Althans, niet zonder ingewikkelde ingrepen als stamceltherapie. De reden dat twee personen wel een verbetering merkten, had mogelijk te maken met het feit dat zij last hadden van overmatig oorsmeer. Het gebruik van olie is een bekend middel om oorsmeer te verwijderen (bron). Echter zijn er een hele hoop goedkopere alternatieven beschikbaar als je oorsmeer wilt verwijderen. Deze zijn gewoon bij de drogist te koop.

Toch is Auresoil Sensi & Secure niet helemaal waardeloos. De plantaardige ingrediënten zouden wel kunnen helpen bij het verminderen van verdere gehoorschade. Zo is mirre een belangrijke antioxidant (bron). Ook de andere ingrediënten beschermen de gehoorgang mogelijk tegen verdere aftakeling.

Wat kost Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil?

Een flesje kost €57 per stuk. Doordat je maar een paar drupjes per dag in je oor laat vallen, kun je lang doen met een flesje.

Voordelen

Hoewel de olie waarschijnlijk niet helpt om je gehoor te verbeteren, biedt het misschien wel een beschermende werking tegen verder gehoorverlies. Het is alleen niet mogelijk geweest om dit te onderzoeken. 

Nadelen

Auresoil Sensi & Secure belooft iets dat gewoon niet kan, het repareren van gehoorschade. Het middel helpt wel om overtollig oorsmeer op te lossen, maar daarvoor zijn ook andere middelen beschikbaar.

Een ander nadeel is dat het aankoopproces nogal omslachtig is. Je moet eerst je telefoonnummer opgeven zodat je gebeld wordt. Je kunt niet direct een verpakking bestellen.

Conclusie

Auresoil Sensi & Secure kan best werken, maar dan op een andere manier dan de fabrikant belooft. Het helpt mogelijk om gehoorproblemen te voorkomen. Gehoorproblemen die er eenmaal zijn, zijn meestal alleen op te lossen door het gebruik van een gehoorapparaat. De enige uitzondering hierop is wanneer de problemen veroorzaakt worden door een teveel aan oorsmeer. In dat geval zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar waarmee je ook eenvoudig het oorsmeer kunt oplossen.

Gezonde Groet,

17 Reacties

 1. Hoi ik ben 12 keer Verde ik hoor niet ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet mijn dochter word moe van

 2. Hoi ik hep alen 10 week verder en ik hoor niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet mijn dochter word moe van

 3. Hoi ik ben 9 week verder en ik hoor niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet meer mijn dochter moe van

 4. Als èèn flesje 57euro kost waarom heb ik voor twee flesjes 145 euro moeten betalen?En ze hebben helemaal geen nut!!!!

 5. Hoi ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet

 6. Hoi wij zijn alen 7 week verder maar ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die door die man hij is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug krijgen 115.00

 7. Hoi wu zijn 6 week verder en ik heb het nu 2 weken gebruikt. Ik merk weinig verschil. De vorige test die ik heb gedaan was voor ketox24. Daarmee ben ik 12 kilo afgevallen.

 8. Hoi ik hep het maat druk het is alen 5 week ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds gooraprat druk ik word mooie van SINSI & SECURE hoe lang moet ik nog wagt dat ik kan hoor

 9. Beste Miriam,
  Ik heb gehoorproblemen. Niet ernstig maar wel zo dat ik aan een gehoorapparaat moet. Da’s lastig omdat ik veel met honden werk als professioneel hondentrainer en dus veel buiten bezig ben. Het gesuis van de wind in mijn gehoorapparaat is bijzonder lastig en hindert mij in de communicatie met de honden en hun baasjes. Dus als ik dit eens zo mogen proberen: graag.
  Met vriendelijke groet,
  Len

 10. Ik heb erg last van oorsuizingen. Zou graag willen proberen of Auresoil verlichting brengt.
  Heel hartelijk dank!
  Vriendelijke groeten,
  Eva

  • niet bestellen dat product doet helemaal niet zijn werk en ge krijgt geen garantie en ook geen geld terug.

 11. Hallo, ik ben zo doof dat mijn gehoorapp. op zijn uiterst staan, rechts is het gehoor zo goed als weg, heb wel altijd jeuk in oren en ga ik met wattenstaaf zitten draaien.
  En wel veel oorsmeer, maar geloof niet dat het met EarPure beter kunt worden, zou het graag eens willen proberen, dus hoop ik het flesje te ontvangen!
  M.V.G. Ria Alderliesten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.