Sensi Secure Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Is Auresoil Sensi & Secure een wondermiddel tegen oorklachten of Gevaarlijk? Je leest het in deze review en Ervaringen met Auresoil Sensi & Secure. Je herkent het misschien. Je hebt moeite om gesprekken te volgen. Thuis vraag je steeds maar weer aan je partner wat hij/zij nu precies zegt. Als je naar een lezing gaat, moet je vroeg in de zaal gaan zitten zodat je kunt liplezen bij de spreker. Het is erg lastig als je minder goed hoort. Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als het werkt zou het je een hoop ellende besparen, zoals een operatie of een gehoorapparaat. Reden te over dus om het product te testen.

Auresoil Sensi & Secure Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Auresoil Sensi & Secure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 pakketten beschikbaar

Wat is Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil

Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een olie die je met een pipetje in je oor laat vallen. Volgens de fabrikant zou Auresoil Sensi & Secure de cellen in de oren moeten herstellen. Daarnaast zou de olie overtollig oorsmeer in je oren op moeten lossen. Op deze twee manieren zou het ervoor moeten zorgen dat je weer een stuk beter gaat horen.   

Voor wie is Auresoil Sensi & Secure geschikt?

Als je last hebt van gehoorverlies door ouderdom, dan is Auresoil Sensi & Secure mogelijk voor jou geschikt. Als je last hebt van ziekteverschijnselen (bijvoorbeeld pijn of tintelingen) kun je beter naar een arts gaan. Dit geldt ook als je gehoorverlies veroorzaakt is door langdurige blootstelling aan hard geluid.

Er zijn geen ingrediënten aanwezig die bekend staan als allergene stoffen.

Is Auresoil Sensi & Secure effectief?

We hebben een test gehouden met Auresoil Sensi & Secure met acht proefpersonen; mensen in de leeftijd van 47-66 jaar met last van gehoorproblemen. Uiteraard hebben we ook gekeken naar het wetenschappelijke bewijs over de ingrediënten van Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil. De proefpersonen gebruikten allemaal een volledige verpakking van de olie.

Nadat het flesje op was, gaven zes van de acht proefpersonen aan dat hun gehoor niet was verbeterd. Twee proefpersonen merkten wel een verbetering aan hun gehoor. Deze verbetering kwam snel tot stand, maar daarna verbeterde het gehoor niet verder.

Dit is op zich niet vreemd. Gehoorschade (ook die veroorzaakt door ouderdom) is helaas niet meer te verbeteren (bron). Althans, niet zonder ingewikkelde ingrepen als stamceltherapie. De reden dat twee personen wel een verbetering merkten, had mogelijk te maken met het feit dat zij last hadden van overmatig oorsmeer. Het ge