Sebastiaan Labrie Expeditie Robinson Dieet

Start met KetoX

Je zou zeggen dat een paar weken op een onbewoond eiland met een handjevol rijst goed is voor je figuur. Expeditie Robinson finalist Sebastiaan Labrie kan hier over meepraten. Tijdens zijn deelname aan het populaire RTL programma viel hij in totaal 14 kilo af! “14 kilo… was in 1 keer op het gewicht dat ik voor het laatst had toen ik 16 was. best vreemd…” konden we onlangs lezen via het twitter account van Sebastiaan.

Biertje

Toch is een ‘eilanddieet’ niet per definitie een goed dieet, je valt er in korte tijd enorm mee af maar via Twitter konden we lezen dat Sebastiaan wel teleurgesteld was in zijn lichaam. “Het sterke lijf dat ik heb is helemaal niet zo sterk als het een tijdje niet voedt.” Verderop lezen we “Mijn maag kon heel weinig hebben, ging direct op slot. Een drankje was heel lekker, maar eten moest ik rustig aan doen. Dus dan ging ik maar een biertje drinken.” aldus Labrie.

Blijvend afgevallen?

Benieuwd of de 14 kilo eraf zijn gebleven? Wederom via twitter lezen we: “Van de verloren 14 kilo zitten er inmiddels weer 10 aan, aldus ‘Expeditie Robinson’-finalist” Dus of het Expeditie Robinson Dieet een aanrader is? wij denken van niet.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.