‘Kom met je boeken boven je hoofd naar buiten en gooi deze in de vuilniswagen’. Het zich eindeloos herhalend riedeltje dat vanaf de WeightWatchers-truck over de Bossche Markt schalt haalt niks uit.

Het Dieet-team van het afslankinstituut, een parodie op het A-team, deed afgelopen woensdag Amsterdam aan en rijdt vandaag langs Den Bosch en Utrecht. Met de actie wil WeightWatchers aangeven dat de brij aan afslankboeken geen duurzame oplossing biedt, terwijl de organisatie zelf zegt in te zetten op een verandering van leefstijl. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

Geen Succes

Werd er in Amsterdam een dun laagje boeken verzameld, in Den Bosch is de oogst nul komma nul. ,,Nou gaat het ook niet om die boeken”, stelt marketingmanager Sjoerd Leeflang. ,,We willen vooral een signaal afgeven. Twee winkelende vrouwen uit Nieuwegein vinden ‘t maar niks. ,,Zomaar van die dure boeken weggooien. Er is toch geen gek die dat doet?”


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

3 Reacties

  1. Ja het WW dieet is echt goed! Ik heb meerdere kennissen die ook heel veel zijn afgevallen ermee en op gewicht gebleven en das wel belangrijk!
    Maar zoals miepie zegt……….tis wel erg duur!

  2. Ja duur is het wel, maar als je eenmaal goude erelid bent dan kan je gratis gaan .En als je wil iedere cussus,weet er alles van want ik heb de cursus gevolgt en heb er heel veel baat bij gehad ,nu na bijna twee jaar nog,ben al 26 kilo kwijt,dus voor mij een heel goed resultaat ,Hoop dat het voor ieder die wil afslanken,meschien toch nog eens betaalbaar word heel veel succes.

  3. Ja, ik heb het op het nieuws gezien!

    Op zich trekt me de Weight Watchers best wel… Maar ze moesten niet zo verrekt (sorry voor het woord) duur zijn!!!

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.