Gratis ZelfSlank Recepten

  Gratis ZelfSlank Recepten Bij Het ZelfSlank Plan ontvang je een combinatie van ontbijt, lunch en diner recepten die op handige kaarten van dik stevig papier zijn uitgeprint. Er zijn 6 volle weken met “oerdegelijke” voorbeeldrecepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan je 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch. Dit voedingsplan geeft rust want je weet precies wat je gaat eten. Je hoeft zelf niet meer uit te vogelen hoe en wat. bezoekers van vetvrij.com kunnen een gratis proefrecept downloaden.

  prijs: gratis

  Meer Informatie
  Het Het ZelfSlank Plan zit goed in elkaar. Mij sprak vooral “vergeet het dieet” het meest aan. Kon daarmee goed uit de voeten om meer controle over mijn eetgedrag te krijgen.
  Nelleke

  Sanne
  Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.