Gratis Raw Smoothies

    Gratis Raw Smoothies Een smoothie is een mix van verschillende fruit en/of groenten. Je mixt de volledige vrucht waardoor de vezels behouden blijven. In dit boek vind je verschillende recepten, maar laat je niet tegenhouden om je eigen combinaties uit te proberen. Een fruitsmoothie vind iedereen lekker. Vooral kinderen zijn er gek op en je voldoet aan je zoete trek.

    Katinka Michiels haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze dit jaar zelf 50 wordt heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 45 te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

    prijs: gratis

    Meer Informatie
    Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.