Gratis: Annemieke’s Keuken

  Gratis: Annemieke’s Keuken Het e-book Annemieke's Keuken bevat Supervoeding Recepten die vrij zijn van suiker en e-nummers. Alle recepten zijn gemakkelijk te bereiden met weinig ingrediënten en geschikt voor het hele gezin. Deze recepten kunnen je helpen bij verschillende klachten zoals maag en darmklachten. huidproblemen, acne, vermoeidheid en allergiën.

  prijs: gratis

  Meer Informatie
  De beschrijving is duidelijk en het leuke vind ik dat er tussendoor beschreven staat wat een product is, wat het bevat aan mineralen en vitaminen en wat het je oplevert.
  Nelleke
  drs. Miriam Amstel
  Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.