Sarah Ferguson zet kansarm gezin op dieet

Start met KetoX

De Britse commerciële omroep ITV heeft Sarah Ferguson aangetrokken als dieetgoeroe voor een nieuw tv-programma over afvallen. De ex-vrouw van prins Andrew zal in het programma proberen de eetgewoonten van een ongezond levend Brits gezin te verbeteren.

WeightWatchers
Als ambassadrice van de afvalclub WeightWatchers wil de hertogin de eetgewoontes van het gezin van vier kinderen verbeteren. “Dit programma is een poging een oplossing te vinden voor het groeiende probleem van obesitas in Groot-Brittannië”, aldus Ferguson. “Deze familie leeft in omstandigheden die ikzelf nooit heb gekend. Zes mensen moeten gevoed worden met een uitkering”, aldus Ferguson.

Eigen ervaringen
Een woordvoerder van de tv-zender liet weten dat Ferguson graag haar eigen ervaringen met eetproblemen, een laag zelfbeeld, familieproblemen, financiële crises en scheidingen wilde gebruiken om het gezin te helpen zijn levensstijl te verbeteren. De tweedelige show, “The Duchess In Hull” getiteld, zal komende zomer uitgezonden worden op ITV.

bron: belga

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.