Sanoma lanceert afslankblaadje

Start met KetoX

Sanoma lanceert eind december Get In Shape, een glossy magazine voor vrouwen die willen afslanken.

Volgens de uitgever is het is het eerste magazine in Nederland dat zich specifiek op dit thema richt. ‘Get In Shape gaat over eten en diëten en heeft daarnaast ook veel aandacht

voor gezondheid, sport en bewegen, wellbeing en mode en beauty’, zo stelt een woordvoerder. De redactie van het blad wordt bijgestaan door een team van deskundigen, onder wie diëtisten Elly Kaldenberg en Yneke Vocking en hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell. Het magazine gaat vier keer per jaar verschijnen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.