RTL zoekt raw food ‘junkies’ voor TV programma

Afvallen in 2021

De onderstaande oproep ontvingen we van Talpa Media Group:

Voor een nieuw te maken TV programma zijn wij op zoek naar leuke stellen met een bijzondere passie, hobby of levenswijze.

We zouden het erg leuk vinden om hier ook een stel overtuigde raw food ‘junkies’ bij te hebben.

Zijn jij en je vriend (in) of je echtgenoot tussen de 25 en de 40 jaar oud? Zijn jullie overtuigd van jullie levenswijze? Zijn jullie bepaald niet op jullie mondje gevallen? En: zouden jullie het leuk vinden om voor TV opnames een minivakantie door te brengen met 3 andere bijzondere stellen?!

Dan komen we graag met jullie in contact.

Stuur een reactie naar: Talpa Team het Leukste Stel
Vergeet er niet een foto bij te doen en een korte omschrijving van jullie zelf.

We kijken uit naar de reacties,

Mvg

team het Leukste Stel

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.