Revolyn Ultra Review en Ervaringen

De producten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken helpen met afslanken. Deze afslankpillen zijn is ontworpen volgens een complete en uitgebalanceerde formule.

In de grote golf van nieuwe afslankproducten is er een nieuw product op de markt. De afslankproducten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken zouden moeten helpen met afslanken.

ketox24 korting

Revolyn Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Revolyn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Waarom Getest?

Volgens de makers van Revolyn is er veel zorg besteed aan het ontwikkelingsproces van het afslankmiddel. Er zijn verschillende ingrediënten aan toegevoegd die inwerken op de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies, namelijk de stofwisseling, de vetverbranding en het energiegevoel. De basis van Revolyn bestaat uit Raspberry Ketone, een afslankmiddel dat wordt aanbevolen door de beroemde Dr. Oz.revolyn

De website van Revolyn staat vol met laaiende verhalen van gebruikers van het supplement. Stuk voor stuk beweren deze mensen meer vele kilo’s verloren te hebben, vaak meer dan 1 kilo per week, alleen door het gebruik van Revolyn.

Wij geloven dat soort claims natuurlijk niet zomaar en daarom hebben wij het middel uitgebreid onderzocht. Wat is er bekend over de werking van de ingrediënten en gaat Revolyn je echt helpen om tientallen kilo’s te verliezen?

De capsules bestaan in hoofdzaak uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten groene thee, hoodia, Açai-bessen, ginseng en nog veel meer. Deze ingrediënten staan bekend om hun positieve werking op zowel je algehele gezondheid als je gewicht. Omdat Revolyn volledig uit natuurlijke stoffen bestaat kan je het zonder risico innemen.

Ervaringen met Revolyn

Heb je zelf al ervaring met deze afslankpillen of heb je een vraag over Revolyn? Gebruik het reactieformulier of lees de ervaringen van andere bezoekers met Revolyn. Je kunt ook het facbook reactieformulier gebruiken.

Wat is Revolyn?

Revolyn is een afslankformule van het Amerikaanse bedrijf Spring Life LLC. Dit bedrijf uit New York levert het afslankmiddel Revolyn niet alleen aan de VS en Nederland, maar ook aan tal van andere landen. In Nederland heeft Revolyn een telefoonnummer dat dagelijks te bereiken is voor vragen.

revolyn capsules
revolyn capsules

Revolyn is een afslankformule die probeert om drie belangrijke aspecten van gewichtsverlies te stimuleren:

 1. Vetverbrander;
 2. Stofwisseling-booster;
 3. Energie-booster.

Door op deze drie aspecten in te werken zou het middel zo effectief mogelijk moeten zijn bij het stimuleren van gewichtsverlies. Om dit effect te stimuleren bevat Revolyn een groot aantal ingrediënten, allemaal van plantaardige oorsprong.

Revolyn komt in capsulevorm. Je neemt eenmaal per dag twee capsules Revolyn in. Doordat je maar één innamemoment hebt, is het makkelijk om de discipline op te brengen om dagelijks Revolyn te gebruiken.

Voor wie is Revolyn Geschikt?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten in dit product is het voor vrijwel een ieder geschikt.

Toch worden zwangere vrouwen afgeraden om Revolyn te gebruiken. Ook zij die borstvoeding geven of last hebben van hun nieren mogen dit product niet gebruiken. Het beste kan je eerst je huisarts raadplegen alvorens hiermee te beginnen.

Tot slot is het mogelijk is dat Revolyn inwerkt op medicijnen die je eventueel gebruikt. Ook dit is reden om eerst in overleg te gaan met je huisarts voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Is het Effectief?

Om te kunnen beoordelen of Revolyn effectief is, hebben we de verschillende ingrediënten van het potje onder de loep genomen. Hierbij hebben we gekeken naar het effect dat de middelen hebben op gewichtsverlies.

Groene thee: Groene thee is een veel gebruikt ingrediënt in dieetpillen. Het is ook een van de weinige middelen met een bewezen werking. Echter is het effect zo klein dat je er geen wonderen van mag verwachten (bron). In vrijwel alle onderzoeken die meegenomen zijn in dit onderzoek verliezen de deelnemers die groene thee gebruiken iets meer gewicht dan andere deelnemers, maar vaak is dit verschil niet meer dan een paar honderd gram. Ook wordt groene thee vaak gebruikt in combinatie met een dieet en niet als losse maatregel tegen overgewicht.

Guarana: Guarana is een cafeïne-achtige stof. Guarana helpt net als cafeïne even om het gewichtsverlies te stimuleren, maar daarna heb je al snel steeds meer guarana nodig om het effect te blijven houden. Nog even los van het feit dat de capsules steeds dezelfde hoeveelheid guarana bevatten is dit ook niet gezond. Net als bij cafeïne heeft ook guarana allerlei bijwerkingen op je lichaam, waaronder hartkloppingen, die ernstiger worden naarmate je meer guarana inneemt.

Damiana: Over damiana is in de wetenschap vrij weinig geschreven. Het middel zou een positieve uitwerking hebben op de spijsvertering, maar er is geen enkel bewijs dat het helpt om gewicht te verliezen.

Yerba Maté: Over dit ingrediënt is nog veel onzekerheid. Het zou daadwerkelijk kunnen helpen bij gewichtsverlies (bron). In sommige studies zijn er aanwijzingen gevonden dat het middel helpt doordat het inwerkt op bepaalde genen die pas geactiveerd worden als je last hebt van overgewicht. Deze effecten zijn eigenlijk alleen maar aangetoond bij muizen en ratten. Deze effecten zijn vaak niet één op één toepasbaar op mensen. Zo kregen de muizen minimaal 0.5 gram maté per kilo lichaamsgewicht. Een vergelijkbare dosering voor mensen past niet in de capsules van Revolyn.

revolyn zo werkt het
revolyn zo werkt het

Een belangrijk deel van de werking van Revolyn zou gebaseerd zijn op een studie waarin mensen een combinatie van damiana, guarana en yerba maté kregen. De groep die deze combinatie kreeg viel meer af dan een controlegroep, maar de controlegroep stond niet onder behandeling van de huisarts tijdens het gebruik van deze cocktail (bron).

Resveratrol: Resveratrol wordt vaak aangeprezen als bijzonder effectief supplement voor gewichtsverlies. Uit onderzoeken blijkt dat er geen enkel bewijs is dat deze stof, afkomstig uit druiven, ook echt een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Overigens heeft resveratrol wel een aantal andere gezondheidsvoordelen.

Siberische Ginseng: Siberische ginseng is een belangrijk ingrediënt. Echter is er maar één studie beschikbaar waaruit bleek dat deze plant een positief effect heeft op gewichtsverlies. In deze studie waren er slechts tien proefpersonen (bron). Dit is te weinig om een goed wetenschappelijk oordeel te kunnen vellen.

Granaatappelextract: Het laatste ingrediënt dat we aan de toets van de wetenschap hebben onderworpen is granaatappelextract. Granaatappelextract lijkt bij muizen en ratten tot goede resultaten te leiden, maar betrouwbare studies met menselijke proefkonijnen zijn tot op heden niet uitgevoerd (bron).

Samenvatting

Sommige van de ingrediënten in Revolyn kunnen daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies, maar de effecten hiervan zijn heel klein. Op basis van wetenschappelijke analyses mag je hoogstens een kilo gewichtsverlies per maand verwachten als je het supplement gebruikt. Dit is natuurlijk niet slecht voor iets dat eigenlijk geen moeite kost, maar het is ook niet het gedroomde resultaat.

Wat kost het?

Meer informatie en bestellen kan via deze website.

 • 1 potje met totaal 60 capsules (goed voor 1 maand) kost € 39,95
 • Koop je 2 potjes dan krijg je er eentje gratis. Voor 180 capsules betaal je dus € 79,95
 • Koop je 3 potjes dan krijg je er 2 gratis. Voor 300 capsules betaal je dus € 119,95
 • Koop je 4 potjes dan krijg je er 4 gratis. Voor 480 capsules betaal je dus € 159,95

Dit betreft echter een aanbieding met een beperkte geldigheidsduur en de prijs kan dus anders zijn op het moment dat jij dit artikel leest.

Voordelen

De ingrediënten in Revolyn helpen inderdaad een beetje om het gewichtsverlies te stimuleren. Je moet er geen wonderen van verwachten, maar als je precies hetzelfde blijft eten en bewegen, dan kun je naar verwachting toch ongeveer een kilo gewicht verliezen na een maand. Waarschijnlijk zijn de effecten iets groter als je Revolyn combineert met een dieet.

revolyn gebruiksaanwijzing
revolyn gebruiksaanwijzing

Sommige van de ingrediënten hebben van zichzelf andere positieve bijwerkingen. Met name groene thee en resveratrol zijn op zich zelf zeer gezonde ingrediënten. Resveratrol is een sterke antioxidant en er wordt onderzocht of het middel kan werken tegen Alzheimer. Groene thee heeft andere voordelen voor het lichaam, zoals positieve effecten op de bloeddruk en insulineresistentie.

Op de website vind je verschillende positieve klantbeoordelingen. De meesten gaan gepaard met foto’s waarop het gewichtsverlies duidelijk te zien is. Deze foto’s en verhalen bieden extra motivatie aan nieuwe klanten.

Nadelen

Er is weinig informatie ter beschikking over dit supplement. Op de website staan er veel reviews, maar los daarvan vind je er weinig. Er wordt zelfs heel weinig gesproken over Revolyn op de verschillende dieet-forums en websites.

Daarnaast worden de volgende bijwerkingen gekoppeld aan de verschillende ingrediënten in dit middeltje:

 • Hoofdpijn;
 • slapeloosheid;
 • angst-aanvallen;
 • hoge bloeddruk;

Het belangrijkste nadeel is echter nog wel dat het middel gewoon niet kan doen wat het belooft. Het gewichtsverlies dat veel van de proefpersonen hebben ervaren is niet realistisch. Om deze reden raak je waarschijnlijk snel teleurgesteld in Revolyn. Het bedrijf heeft haar geld dan allang binnen, terwijl jij je afvraagt of je niet toch te veel hebt gegeten de afgelopen maand.

Herzolex Ultra

De opvolger van Revolyn Ultra heet Hezolex Ultra. Deze cappsules zijn op het moment van schrijven van deze review uitsluitend in Duitsland verkrijgbaar. Zodra er meer nieuws is over Herzolex Ultra kun je het op deze pagina lezen.

Conclusie

Er is nog te weinig bekend over Revolyn. Behalve de beoordelingen op de website vind je weinig informatie over hoe effectief de afslankpillen echt zijn zijn. De ingrediënten zien er onschadelijk uit, maar ook daarover is er weinig te lezen. De precieze doseringen van de werkzame stoffen is lastig te achterhalen. Dit is van belang omdat een te lage dosering van effectief middel alsnog niet effectief is. Hier komt nog bij dat lang niet alle ingrediënten ook daadwerkelijk effectief zijn. Tot slot kunnen er bijwerkingen optreden als gevolg van het gebruik van sommige ingrediënten. Dit kan erg vervelend zijn en reden om te stoppen.

Onrealistische verwachtingen

Bij de getoonde voor- en na foto’s zet ik mijn vraagtekens. Daarnaast is het belangrijk dat je het product met realistische verwachtingen gebruikt. Verwacht geen wondermiddel waarmee je binnen de kortste keren heel wat pondjes zal verliezen. Je zult zonder verdere aanpassingen in je leefstijl hoogstens een paar pond per maand verliezen.

Al met al is Revolyn het geld niet waard. Je bent al snel meer dan euro per dag kwijt voor een dieetsupplement dat je nauwelijks verder helpt in de strijd tegen je overtollige kilo’s. Van de dieetpillen is Revolyn nog een van de betere, omdat de meeste dieetpillen niet werken, maar aanpassingen in je levensstijl, zoals gezondere voeding en meer beweging gaan meer zoden aan de dijk zetten.

Op dit moment is er een exclusieve actie, klik hier voor de prijzen en meer informatie.

Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

174 Reacties

 1. Ik ben Monique 47 jaar en wil snel 10 kg afvallen, wil graag kijken of dit werkt. Graag wil ik ook weten of je dit moet blijven slikken, ook als je op je streefgewicht zit?

 2. Ik zou Revolyn graag testen omdat ik uiteraard een aantal kilo’s wil afvallen, maar zeker ook om te testen of dit werkt en het niet het zoveelste welbelovende product is.

 3. Ik wil Revolyn graag testen. Ik ben nu al een tijdje op 77 kilo en blijf daar op, maar eigenlijk wil ik deze laatste 5 a 7 kilo’s nog kwijt. Zou mooi zijn als het hiermee lukt, dan kan ik zoals nu ook op hetzelfde gewicht blijven :)

 4. Ik zou Revolyn graag willen testen. Ik ben altijd al bezig met het opletten met eten en heb al verschillende diëten geprobeerd, wat uiteindelijk tot een jojo-effect leiden. Het kwam er daarna onbewust altijd weer aan.
  Op internet heb ik al het één en ander gelezen over Revolyn, dat het veel mensen al heeft geholpen met het kwijt raken van de overtollige kilo’s.
  Zelf wil ik graag 15 of meer kilo afvallen en ik hoop dat het met behulp van Revolyn eindelijk zal gaan lukken!

 5. Ik zou graag willen testen omdat ik graag wat vet wil verbranden op buik en boven benen.
  Ook ben ik zo’n 25 kg te zwaar dus ook daarom wil ik het graag testen

 6. ik wil graag mijn buik en maak slaker hebben ik weeg nu 66 kilo en woog altijd maar 49 ik voel me niet goed kan ook niet goed uit de weg met die dikke buik en maag voorral moeite met aan kleden en schoenen aan en uit doen

 7. Hallo,
  Graag zou ik dit product testen.
  Ik zou graag mijn zwangerschap kilo´s willen kwijtraken, wat tot op heden nog niet gelukt is!
  Hopelijk helpt dit middel mij!

 8. Ik zou graag het nieuwe product van Revolyn testen omdat ik wegens ziekte toch wel wat ben aangekomen.
  Ik heb al meerdere diëten uitgeprobeerd en ik ga ook gaan fitnessen. Ondanks deze moeite heb ik nog niet echt veel verandering gezien. Daardoor wordt ik toch een beetje radeloos en ben ik aan het overwegen om het eens met natuurlijke producten als Revolyn te proberen. Ik wil wel graag eerst het product testen voordat ik er echt aan begin.Ik hoop echt dat ik mag deelnemen aan deze test!

 9. ik strukel al jaren met mijn gewicht en ik zou het product graag proberen en als het werkt dan ga ik er meer halen om mijn gewicht juist te hebben
  groetjes amber van peufflik

 10. Ik ben een moeder van 4 kinderen en kom steeds meer aan Ik voel me niet prettig meer maar heb geen tijd om naar een sportschool te gaan en een dieet is ook heel lastig met de zorg voor 4 kleine kinderen. Ik zou heel graag aan de test mee willen doen

 11. Hi,
  Ik ben best sportief, maar ben door stress het afgelopen jaar 10 kg aangekomen. En ik krijg dit er met geen mogelijkheid van af. Ik zou graag mee willen doen aan deze test en om weer mijn oude figuur terug te krijgen.
  Gr

 12. Ik heb al veel dieten gedaan, maar ook operaties ondergaan, van maagballon, maagband en uiteindelijk de maagverkleining. Ik was veel afgevallen maar de laatste 10 kilo’s gaan er niet af. Ik zal nooit maat 36 krijgen want ben vanuit mezelf stevig, maar hoop toch dat die laatste 10 kilo lukken zodat ik op een gezond gewicht zit.

 13. Graag zou ik de Revolyn willen testen. De recente foto’s prikkelen inderdaad om dit middel eens uit te proberen. Ben zo’ n 5 kilo te zwaar en deze gaan er moeilijk af in de overgang. Heel fijn dat dit middels vetvrij.com mogelijk wordt gemaakt!
  Zie uit naar de gratis proefbestelling!

 14. Momenteel ben ik bezig me de laatste kilo’s er af te halen. Deze zijn alleen het lastigst. Ook heb ik vaker last van een blijvend honger gevoel. Hopelijk kan ik mijn doel halen met dit product

 15. ik heb overgewicht en ben bang voor evt bijwerkingen of het zoveelste product dat niet werkt.
  Daarom zou ik het graag eerst testen.

 16. ik zou graag willen deel nemen aan deze actie daar ik een overgewicht heb van 30 kilo. ik ben gestopt met roken waardoor de kilo’s er helemaal aan kwamen, maar ik krijg ze er niet van af, ook al honger ik me zelf bijna uit.
  en ik wil echt van die overgewicht af.

 17. Heel graag zou ik Revolyn willen testen omdat ik al een tijdje bezig ben om 10 kg af te vallen maar telkens val ik terug en krijg weer vreetbuien. Hopelijk mag ik mee doen met deze test en verlies ik kilo’s

 18. Ik zou dit wel willen testen. Tot nu toe is het erg moeilijk om iets vol te houden, en met hongerbuien tot gevolg. Dit lijkt me makkelijk te doen. Hopelijk werkt het ook zo goed als ze beloven.

 19. Zou graag dit product testen.

  In de loop van de jaren wat kilos aange komen en een paar maten geroeid…

  Zou graag weer terug willen naar onder de 100 kg en in ieder geval twee broek maten kleiner.
  Ben al bezig met koolhydraten arm te eten, en hoop dat dit product me kan helpen.

 20. Na vele afslankkuren zou ik heel graag een product willen dat eindelijk geschikt is voor mij en werkt. Heel graag wil ik daarom Revolyn uitproberen. Heb er net informatie over gelezen en ben er erg nieuwsgierig naar!

 21. Hallo
  Ik zou heel graag dit product willen testen,
  ben al mijn vanaf mijn tiener jaren aan het dieeten geslagen, ben nu een vrouw in de 50 dus al heel wat jaren bezig maar niets helpt ik blijf maar dat jojo gevalletje.
  heb ook gesprekken gehad om in aanmerking te komen voor een maagverkleining
  maar daar kom ik na veel gesprekken niet voor in aanmerking omdat mijn bmi geen 40 maar 30 is.
  ik voel mij diep ongelukkig nu ook ik in de fase van de overgang zit en de kilo”s er gewoon weer aanvliegen.
  Ik hoop dat ik in aanmerking kan komen om revolyn uit te proberen
  met vriendelijke groeten
  Thea

 22. Hallo,

  Ik wil graag zo’n 10 kilo afvallen. Ik ben sinds kort in de overgang en dit in combinatie met een gescheurde kruisband waardoor ik niet of weinig kan sporten maakt dat ik ben aangekomen. Diverse diëten geprobeerd maar dit geeft niet het gewenste resultaat helaas. Ik wil revolyn dus heel graag proberen.
  Met vriendelijke groet,
  Mirjam

 23. Ik zou graag een 15-tal kgs willen afvallen, maar tot nu toe lukt me dit niet definitief. Kom telkens terug bij. Graag zou ik daarom Revolyn willen uittesten.

 24. Hallo,
  Ik zou dit graag willen proberen om een begin te maken met gewcht te verliezen, het is noodzakelijk dat ik 20 kilo kwijtraak niel alleen omdat ik er niet uitzie maar ook voor mijn gezondheid. Ik zag dit per toeval voorbij komen er zou will kijken of het ook echt doet wat het zegt dat het doet.
  Vriendelijke groet,
  Paula

 25. Beste meneer/mevrouw,

  Graag zou ik dit product willen testen. Ik zou het willen testen voor mezelf omdat ik een paar kilo’s niet verlies. Ook hebben we het op mijn studie over afvallen en kan dan kijken of dit een goede optie is.
  Ik hoop dat ik in aanmerking kom om dit product te kunnen testen!

  groetjes,
  Elisabeth JS

 26. Geachte heer/mevrouw,
  gaarne wil ik dit product testen daar ik de kilo’s maar niet verlies en dusdanig in de weg zitten en in principe mijn leven vergallen!
  Ik heb allerlei producten geprobeerd en zag op Internet, dat dit een veilig en doeltreffend middel is.
  Hopende dat ik in aanmerking kom als testkandidate.
  Met vriendelijke groet,
  Marlene

 27. Ik zou graag dit product willen testen in de hoop een begin te kunnen maken met het verliezen van de eerste paar kilo’s. Hopende dat dit de boost gaat geven die ik nodig heb om de 20 kilo overgewicht kwijt te kunnen raken. Ben nu met Ketox24 gestart. twee weken bezig -14 kilo!

 28. Ik zou graag dit product willen testen omdat ik al bijna MN hele leven struggles heb met mijn gewicht. Ik hoop dat ik uit eindelijk met goede resultaten kom en dat kam delen op mijn blog of YouTube kanaal ben benieuwd

 29. Ik ben eigenlijk van jongs af aan te zwaar, ik ben mijn hele leven bezig met afvallen. Soms lukt het even, helaas heb ik ook erg last van depressie, waardoor ik gewoon niet uit de vervelende vicieuze cirkel kan komen. Ik ben het nu echt zat, en ik wil iets proberen wat nu hopelijk wel voor resultaten gaat zorgen. Ik ben nu 115 kg. dus het is echt noodzakelijk dat ik nu gewicht verlies.

 30. Hallo, ik zou graag deze product willen uittesten. Ik heb al van alles geprobeerd van WW tot shakes. Ik heb veel mooie verhalen gelezen en wil dit nu graag zelf uittesten. Ik moet 10 kilo kwijt!

 31. Voor mijn zwangerschap (26) woog ik al 94 (ben 1.70 dus best zwaar). Eenmaal bevallen terug op 84 (jippie!). maar ondanks een normaal eet patroon en 1x per week te sporten zat ik vorig jaar op een dieptepunt van 101. Ik sport nog steeds 1x per week (gezin en werk laten niet meer toe) en probeer echt op al me voedingen te letten. Nu na een half jaar 6 kilo kwijt. Maar het wil niet lukken om meer af te vallen. Revolyn zou ik dan graag proberen om te kijken of het bijdraagt.

 32. Hallo, ik ben reeds lange tijd depressie geweest waardoor de kilo’s eraan vlogen.
  Heb alles gedaan om af te vallen maar ben nog 15 kg te zwaar en wil deze er graag af hebben maar dit lukt mij niet. Hopelijk mag ik het proberen.

 33. 1 jaar na de diagnose borstkanker, 10 kilo aangekomen na chemo en hormoontherapie( moet ik nog 4 jaar gebruiken).
  koolhydraat arm dieet geprobeerd, diëtist geweest, sport coach bezocht maar niets helpt.graag zou ik revolyn willen testen om te kijken of afvallen dan wel lukt en of het energie level weer wat beter wordt.

 34. Heel graag zou ik dit willen proberen om mijn zwangerschapskilootjes kwijt te raken.
  Ik heb verschillende dingen uitgeprobeerd maar het gaat langzaam tot niet.
  Graag wil ik weer lekker in mijn vel zitten.

 35. Hallo ben 71 Ben 9 maanden geleden gestopt met roken de kilo”s vliegen eraan zou er graag weer wat kwijt raken word te erg MvG Spapens AMJJM

 36. Hallo, ik zou graag Revolyn willen proberen. Ik ben 22 en weeg 85kg. Ik heb al diverse manieren geprobeerd om gewicht te verliezen maar niets lukt. ik zou graag 15kg afvallen. Ik sport veel, eet gezond maar blijf toch moeite hebben met afvallen.
  Groetjes

 37. Hallo, graag zou ik revolte willen testen. Ik zou 10 kg willen afvallen, ik heb dit op diverse manieren geprobeerd maar krijg de kilo’s er niet af helaas. Ik doe veel aan hardlopen en eet regelmatig en gezond. Ben benieuwd naar het resultaat bij het h
  Gebruik van revolten dus wil het graag testen.
  Groet, Kim

 38. Graag zou ik Revolyn willen testen. Ik ben 50 en heb diabetes. Door de insuline gaat alles meteen op de heupen zitten. Ik moet ongeveer 10 kg afvallen om een gezond BMI te krijgen. Ik heb al op diverse manieren geprobeerd om die 10 kg eraf te krijgen, maar helaas lukt het me niet om blijvend af te vallen.
  Zou graag proberen of dit wel werkt.

 39. Ik zou het product graag testen. Ik sport regelmatig en leef relatief gezond. Maar heb een slechte knie en er zou toch nog wel 10kg af kunnen om m’n knie te helpen. Benieuwd of dit daarin gaat helpen.

 40. Hi,

  Ik zou dit graag willen testen omdat ik merk naarmate ik ouder wordt het simpel afvallen niet meer lukt. Bovendien ben ik in de laatste maanden 10 kg aangekomen die ik er met hardlopen en sportschool niet af krijg. De laatste 3 weken laat ik ook alle koolhydraten achterwege maar dat heeft ook geen effect :(
  Verzoek is daarom om mee te doen als testpersoon en zelf te ontdekken of het echt werkt zoals alle foto’s laten zien.

 41. Al 13 jaar aan het afvallen en nog steeds niet mijn streefgewicht gehaald, ik kwam dit op internet tegen en dacht …zou dit echt helpen, wil het graag uitproberen!
  Van alles al uit geprobeerd, maar nog niet op gegeven…ik blijf door gaan…

 42. Ben een man van 51 jaar en heb al mijn hele leven last van overgewicht,totaal 4 keer pl/mn 35 kg af gevallen maar het is er zo weer bij,nu al ruim 10 jaar een maagband,ook dit heeft me 25 kg lichter gemaakt maar nu nog ruim 115 kg,geleidelijk kom ik weer aan,voelt niet echt prettig.
  Ik zou dit middel wel willen testen.

 43. Ik ben een vrouw in de overgang en ben het afgelopen jaar 15 kg aangekomen. Krijg het er ook niet van af. Op het internet staan hele mooie resultaten maar in het verleden heb ik ook al eens geprobeerd met pillen af te vallen en kwam ik alleen maar aan. Ben dus erg sceptisch of dit wel werkt. Misschien willen jullie mij het bewijs leveren?

 44. Ik ben 42 en heb ook al mm hele leven overgewicht ik ben 1.60 en weet 92 kilo ik zou dit graag willen proberen en ook eens kleding of schoenen aannwillen en die altijd goed zitten in plaats van naar 30 winkels te gaan voor 1 spijkerbroek ben t zat en zou graag slank te zijn voor de rest van me leven

 45. Ik zou dit zo graag willen testen, probeer al zo lang 10-15 kilo af te vallen ben 35jaar en 112 kg, wil ook wel eens af van die manboobs en weer zeker zijn op straat. Ik heb al eerder dure pillen geprobeerd helaas zonder gewenst resultaat, ik snoep verder niet en heb normaal eetpatroon, sochtends Muesli en stuk fruit, lunch 3 boterhammen en een cracker, in de middag soms nog een appel en savond aardappels groente vlees (normale porties) Wandel 3/4 x per week savonds een half uurtje/45 minuten. Ik hoop echt dat ik het mag testen zou me zoveel helpen als dit product werkt, alle recensies, formulieren ed zal ik invullen.

 46. ik wil er 25-30 kilo vanaf hebben, nu al zoveel dingen besteld en betaald maar resultaat van 0, ja 2 a 3 kilo, ik wil graag deelname aan de gratis deelname, en zal reactie formulieren invullen met de resultaten. dus wil je resultaat zien, geef mij dan de kans

 47. jammer dat mijn vorige reacties niet te lezen zijn ik zou dit heel graag willen hebben voor mijn dochter julia en haar een beter zelfbeeld te geven door af te vallen

 48. ik zou het graag samen met mijn dochter Julia willen proberen wat we ook doen ze blijft maar groeien en ze is nog zo jong wat gun ik haar een slanker lichaam en een beter gevoel van eigenwaarde

 49. ik zou het graag willen testen omdat ik mij niet goed voel bij het gewicht wat ik nu heb. ik voel mij met de dag onzekerder en dit uit zich op alles wat ik doe. ik probeer het al een tijd zelf met van alles maar elke keer weer dan kom ik aan en ik wil iets waardoor ik niet meer aankom en gewoon mooi op het gewicht blijf wat ik wil bereiken.

 50. Ik zou dit product graag willen testen! Na jaren alles geprobeerd te hebben om af te vallen en maar steeds dat jo-jo effect was ik weer eens op internet aan het surfen voor iets wat ook daadwerkelijk doet wat het beloofd en kwam ik dit product tegen. Inmiddels heb ik een fortuin uitgegeven aan allerlei afslankproducten en zou ik erg blij zijn als ditmaal niet alleen mijn portemonnee ervan afslankt, maar ook ikzelf er slanker van wordt :-)

 51. Ik zou ze heel graag willen testen!
  Ben al jaren aan het vechten tegen de kilo’s, en vooral sinds de zwangerschap gaat het er moeilijk vanaf… Ik ben nu 10kg afgevallen, maar liefst raak ik er nog 35 kwijt. En zelfs dan ben ik “volgens de richtlijnen” nog niet op mijn ideale gewicht, maar ik ben dan DUN tevreden ;-) Alle diëten hebben al zoveel geld gekost, dat het super zou zijn om eens iets gratis te mogen proberen!

 52. Ik zou ze heel graag willen testen!
  Ben al jaren aan het vechten tegen de kilo’s, en vooral sinds de zwangerschap gaat het er moeilijk vanaf… Ik ben nu 10kg afgevallen, maar liefst raak ik er nog 35 kwijt. En zelfs dan ben ik “volgens de richtlijnen” nog niet op mijn ideale gewicht, maar ik ben dan DUN tevreden ;-) Alle diëten hebben al zoveel geld gekost, dat het super zou zijn om eens iets gratis te mogen proberen!

 53. Sinds mijn op ruststelling worstel ik wat met overgewicht waar ik absoluut vanaf wil ! Wanneer ik dit zo allemaal lees……wil ik dit wel ‘s graag testen en ondervinden dat dit werkelijk waar is , overtuig me helemaal !

 54. Ik ben al vanaf mijn 8ste jaar aan het lijnen. Nu zo’n 32 jaar. Zou heel graag dit wondermiddel willen proberen en mijn oprechte bevindingen met jullie delen. Zou fantastisch zijn…

 55. ik zou het graag willen proberen omdat ik al zoveel heb geprobeerd maar niks hielp, ben dus benieuwd of dit wel gaat werken.

 56. Ik heb al veel dieeten gevolgd, met wisselend resultaat. Nu ik ouder wordt kost het mij steeds meer moeite om op dieet te zijn en resultaten te boeken. Ik heb nog nooit een afslankmiddel gebruikt en ben hoopvol dat het met revolyn wel gaat lukken: 10 kg lichter zou al veel betekenen voor de artrose in mijn voeten!

 57. Lukt me maar niet om de laatste kilootjes eraf te krijgen. Heb nog nooit eerder pillen gebruikt, dus de uitgelezen kans bij uitstek om ze op deze manier te kunnen uitproberen.

 58. Ik heb afgelopen zomer een nieuwe kantoorbaan gekregen en ben enorm veel aangekomen. Voorheen heb ik ook al veel dingen getest zoals afslankbanden, afslankdrankjes en andere dingen die geen resultaat gaven en het was allemaal geldverspilling. Ik probeer altijd nog een beetje te bewegen, maar sporten lukt mij niet omdat ik dan ga hyperventileren. Zo is voor mij weinig mogelijkheid om makkelijk af te vallen en gezien de recensies van Revolyn zou ik het product graag willen testen, vooral omdat ik dan later pas zie of het de moeite waard is. Ik hoop op jullie begrip

 59. Hallo,
  Mijn vorige bericht is niet terug te vinden helaas. Ik zou graag mee willen doen met het testen van dit middel. Ik ben 26 kilo aangekomen wat ik enorm erg vind. Ik heb gestopt met roken, heb diabetes gekregen en zou dit weer willen omkeren. Dus als het middel werkt is dat voor mij de oplossing.

 60. Ik zou graag het product testen omdat ik gestopt ben met roken en daardoor wat kilo’s ben aangekomen (26) 😬 Ik ben diabeet en spuit insuline, daardoor kom je ook aan. Dus dit is een win win situatie, ik zou erg blij zijn als ik ze mag testen, heb al van alles geprobeerd en niks helpt, dus als het waar is val ik hier wel van af.

 61. 5 jaar geleden ben ik op eigen kracht 18 kilo afgevallen!
  Nu ben sinds een jaar ongeveer 8 kilo aangekomen en het lukt me nu maar niet om deze er weer af te krijgen. Terwijl mijn eet wijze dezelfde is gebleven. Helpen misschien helpen deze pillen? Het gaat mij om de vetverbranding rond mijn buik. Zou graag willen testen.

 62. Hallo, ik wil dit product graag testen omdat ik wil weten of het werkt. Ik ben al jaren in strijd met overgewicht en heb van alles geprobeerd en gekocht. Ik ben al zoveel geld kwijt en ben echt opzoek naar het product dat werkt. Heel graag kom ik hiervoor in aanmerking met dit product want ik zit gewoon niet lekker in mijn vel, vind nooit leuke kleren en ben erg depressief geworden ervan.

 63. Echt te dik ben ik niet – maar met enkele kilootjes minder zou ik mij beter in mijn vel voelen. Eet nu al vrij gezond maar krijg er geen gram af, daarom ben ik benieuwd of Revolyn wel werkt

 64. Na een koolhydraatarm dieet, 10 kg afgevallen – maar inmiddels 6 kg bij en dit zonder echt veel te zondigen of te snoepen.
  Ik geloof echter niet in afslankpillen, want waarom loper er dan nog mensen rond met overgewicht vraag ik mij dan af.
  Maar heb paar positieve reviews gelezen en wil dit zeker uitproberen !

 65. Ik ben de afgelopen 10 maanden 10 kilo aangekomen; dit vooral door opeens te gaan snoepen en te weinig beweging. Nu ben ik een aantal weken bezig die leefstijl te veranderen, maar er is nog geen grammetje af. Graag zou ik met Revolyn willen testen of het met behulp hiervan wel lukt.

 66. Ik zou dit heel graag willen testen
  Normaal geloof ik niet in afslank pillen. En ben benieuwd of het echt helpt ben bevallen van een dochter en ik zou zo graag mijn gewicht terug willen wat tot heden niet lukt. En ik schaam me nu voor mezelf.

 67. Hoi!! Ik ben Megan en ik zou het product graag willen testen om te ontdekken hoe effectief het is en of het het waard is om dit product een tweede keer te kopen. Zelf wil ik ongeveer 10 kilo kwijt en ik ben nieuwschierig of de beloofde 8 kilo na 1 potje er ook daadwerkelijk af zijn.

 68. Hallo, ik had graag revolyn getest. Ik ben een echte emo- eter. Nu wil ik toch mijn gewicht serieus aanpakken. Ben niet gelukkig met mijn overbodige kilos.

 69. Zou dit heel graag eens willen proberen omdat voor mij beweging (sport) heel lastig is ben namelijk rolstoel gebonden wat ook weer wat overgewicht heeft veroorzaakt
  van alles geprobeerd maar helaas zonder resultaat , misschien is dit een kans

 70. Ik ben 22 en ben erg onzeker over mijn lichaam ik ben te zwaar en struggle al me hele leven met mijn gewicht en mijn onzekerheid en heb al vanalles geprobeerd maar ik lijk alleen maar aan te komen en ik ben het helemaal zat daarom wil ik revolyn uitproberen om te zien of dit wel werkt en ik wat zekerder kan worden over mezelf

 71. Helaas veel vet op de buik en ‘man-boobs’. De rest van het lichaam weinig tot geen vet. Redelijk dunne benen. Plaatselijk afvallen is moeilijk, zo niet onmogelijk. Daarom op zoek naar een efficiënte vetverbrander voor mannen.

 72. Ik zou het echt heel erg graag willen testen omdat ik erin geloof dat het goede pillen zijn en dat het ook echt werkt. Ik zou graag wat willen afvallen maar geen enkele pil heeft tot nu toe echt gewerkt ik hoop dat deze wel werkt.

 73. Ik moet
  Zeker voor mijn gezondheid 20kg afvallen maar niks helpt en ik heb veen karakter om strenge dieeten te volgen.. ik heb last van hoge bloeddruk

  • Ik zou deze eens graag willen proberen omdat ik graag op korte tijd een 5 a 8 kg wil afslanken. En ben ontzetten benieuwd dat deze het zou vergemakkelijken om op korte tijd gewicht te verliezen.

 74. Ik wil graag met begeleiding enkele kilo’s afvallen .
  Heb niet eerder afslankmiddelen gebruikt.
  Zal graag uit willen testen.

  • Dan moet je absoluut ketox24 gebruiken. ik ben in 24 dagen 9 kilo afgevallen zonder honger.

 75. Ik zou graag deze pillen willen testen. Na mn zwangerschap lrijg ik de kilos er maar noet af, komen er enkel bij:(

 76. Ik zou graag voor de vakantie iets plattere buik willen. Loop hier nu al een tijdje mee en zou graag vol trots in mijn bikini willen lopen.

 77. Graag zou ook ik wat Kilo’s kwijt willen.
  Voor mijn zwangerschappen was er geen probleem maar nu krijg ik die lastige kilo’s er gewoon niet meer af.
  wellicht met een beetje hulp is deze mama straks weer een beetje in shape!

 78. Ik ben al 3x 30kilo kwijt geraakt en aangekomen. Ben nu weer gestart met gezond eten..wellicht kan dit mij ondersteunen. Als ik gratis en vrijblijvend kan meewerken en testen doe ik dat graag.

 79. Ik heb vele dieeten. manierwn geprobeert om af te vallen. Helaas had het geen effect Nu lees ik positieve reacties over dit middel. Ik zou dit graag een kans willen geven om dit te proberen.

 80. Ik heb al meerder afval producten geprobeerd, maar niks werkt. En ik zou zo graag een paar kilo kwijt willen! Nou ben ik wel benieuwd of Revolyn wel werkt!

 81. Na 30 jaar stopte ik met roken. Vervolgens kwam ik gemiddeld een kilo per maand aan. En dat is nu 16 maanden geleden… Minder eten, meer bewegen, tot nu toe zie ik geen resultaat. Misschien dat Revolyn helpt.

 82. Het zal door de leeftijd komen, maar zo makkelijk als afvallen vroeger was, zo moeilijk is het nu. Ik ben bijna 50 en moet echt 15 kilo afvallen, maar ondanks mijn verwoede pogingen lukt het niet. Ik probeer gewoon gezond te leven, niet te snoepen en iedere dag een flink eind te fietsen, maar ondanks dat ik niet aankom (gelukkig) val ik ook niet af. Daarom zou ik Revolyn wel eens willen proberen, want ik vraag mij af of dat net dat beetje extra doet waardoor ik toch af ga vallen.

 83. Ik wil graag een summerbody voor de vakantie, maar het lukt me maar niet om af te vallen. Diëten, sporten maar ik mis het extra steuntje in de rug.

 84. Ik zal graag Revolyn willen testen omdat niks anders meer werkt en ik er geen positief iets meer in zie.
  ik hoor graag van jullie

 85. ben al zo lang iets aan het zoeken wat echt helpt en hoopt dat dit het is in combinatie met goed eten en sporten.

 86. Geachte heer /mevrouw,
  Ben sinds 2,5 jaar gestopt met roken in verband met COPD, nu ben ik sinds die tijd 18 kilo aangekomen en krijg het met niets eraf.
  Ben dus om gezondheidsredenen gestopt met roken en krijg nu door mijn overgewicht allerlei andere klachten.
  Hopelijk kan juliie produkt zorgen voor wat gewichtsverlies.
  Groetjes Jolanda Quik

 87. Ik heb al enkele dingen geprobeerd,zonder resultaat. En na mijn zwangerschap is wat blijven hangen. Zou graag terug wat willen afvallen, beter in mijn fel voelen. En meer energie hebben.

 88. Ik merk dat mijn eetgewoontes zich beginnend aan het wreken zijn, ik ga dan ook nog eens trouwen in augustus, en op vakantie in juli, ten eerste moet ik goed in mijn kleed passen en ten tweede een mooi lijf in een bikini is toch ook een beter gevoel.

 89. Op eigen kracht was ik 24 kilo afgevallen. Na een heftig zwaar jaar achter de rug te hebben met ziekte, wil ik de kilo’s (6) kilo) die er weer aan zijn gekomen met wat extra hulp kwijt raken. Ik lees verschillende reacties over dit product en wil het daarom graag zelf uittesten.. en hopelijk verlies ik die laatse kilo’s nog voor de vakantie…..?

 90. Het is mei wat betekent dat de zomer er weer aankomt! Ik heb mij nooit echt zelfverzekerd gevoelt in een bikini maar daar wil ik nu heel graag verandering in brengen en zou daarom heel graag mee willen doen zodat ik dit jaar met een echte beach-ready body de strand Op kan.
  Heel erg bedankt alvast!

 91. Ik zou heel graag revolyn proberen. Ik heb een gezonde levenstijl en doe veel aan sport maar sinds ik ben bevallen van mijn 2de kindje krijg ik de kilo’s er maar niet terug af, hopelijk kan revolyn mij daarbij helpen.

 92. Ik zou revolyn graag willen proberen! Ik ben veel aangekomen laatste jaren en probeer al meerdere keren af te slanken zonder succes. Ik heb dit product gevonden via een advertentie en ik hoop echt dat dit voor mij gaat werken!

 93. IK zou dit ook graag willen proberen ivm een bruiloft over 6 weken en dan wil ik wel graag strakker in mijn vel zitten, daarnaast probeer ik elke dag 20 minuten te wandelen tijdens mijn lunchpauze, helaas een zittend beroep

 94. Ben benieuwd of deze afslank pil ook werkt als je maar een paar kilo kwijt wilt om je streefgewicht weer te behalen. Want vaak zie je pillen waarbij je wel 15 kilo kunt afvallen maar wat als je net die laatste kilo’s niet kwijt krijgt?

 95. Zou graag dit product eens testen omdat ik ten einde raad ben. Volg al 21 jaar dieten zonder mijn gewicht te kunnen behouden. Operatie is geen optie en dit is mijn laatste hoop

 96. Ik ben al jaren bezig met afvallen en het is me niet gelukt om af te vallen. Ik zou dit product willen gebruiken het is trouwens ook de eerste product die ik ga gebruiken. Ik heb er altijd voor gekozen om op een natuurlijke manier af te vallen maar denk dat ik toch iets nodig heb om het te stimuleren. Ben heel erg benieuwd naar het uitslag.

 97. Hallo, wil heel graag 15 kg afvallen, gaat niet zo gemakken, heb veel darmproblemen waardoor ik veel last van mijn darmen heb bij eiwtdieten of koolhydraat arme diëten. Hik tegen overgang aan met diverse kwaaltjes vandien, dit lijkt een ideaal produkt

 98. Hallo,
  Ik ben nu enkele maanden gestopt met roken en dan komt het welbekende fenomeen om de hoek kijken. De kilo’s……….
  om deze reden zou ik dit product graag willen testen. Om te kijken of ik weer terug in mijn oude kledingmaat kan komen.

 99. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen. En voor diegene die denken dat je alleen aankomt van teveel eten, wel van 14 jaar rolstoel en medicatie kan je ook kilo’s aankomen. Dat is mijn verhaal en eraf, geen grammetje wat ik ook doe. Daarom wil ik dit product heel erg graag uitproberen.

 100. Ik heb meerdere pogingen gedaan om af te vallen, ben benieuwd of het met dit middel gaat werken, daarom zou ik het graag testen

 101. ik heb ook al zoveel geprobeerd maar volgens mij heb ik levens lang je valt af en komt weer net zo hard aan. Ik weet dat ik teveel snoep en eet en weet waar ik dik van word maar als ik dat uit mijzelf al laat staan dan val ik best wat af…maar nog niet wat ik graag zou willen ook heb ik altijd honger echt een stress eter. zou graag 10 kilo kwijt willen

 102. Ben benieuwd of het voor mannen ook werkt. Iedereen valt anders af, moeilijk, minder moeilijk, maar ik zou het graag willen testen omdat ik al jaren vecht teg nde kilo’s

 103. Ik ben heel eerlijk heb echt voor mijn gevoel alles wel geprobeerd maar niks helpt echt.
  Wil dit echt heel graag uitproberen!!

 104. Hallo ben druk met afvallen ben 4 kilo kwijtaar nu lijkt het er op dat niks help stagneert nu denk ik wil dit graag testen drink veel water en eet gezond dus ja wil graag teste

 105. Ik zou t product graag willen testen om af te vallen en om te kijken of mijn energie toe neemt want door mijn fybromalgy is mijn lichaam uitgeput en door minder te bewegen Val ik dus ook echt niet af

 106. Ik zou graag revolyn willen testen . heb van alles gebruikt maar niets helpte tot nu toe dus ik wil zo snel mogelijk willen beginnen met de product

 107. Na bevalling van mijn baby extra aangekomen en raak er niet meer van af.. verschillende pogingen gedaan maar tevergeefs. Momenteel drink ik veel water, eet gezonder en beweeg meer..maar gaat heel traag. Omdat ik niet meer geloof in makkelijke vermageringsverhalen, wil ik er ook geen geld aan spenderen tenzij dat het echt werkt.. Als ik het gratis kan testen gecombineerd met een gezonde levensstijl laat ik het weten…en oprecht.

 108. ik

  ik zou graag revolyn willen testen , ik vecht al heel mijn leven tegen de kilo’s . ik eet gezond en beweeg veel maar val niet af . 10 kilo zou al heel mooi zijn . vooral voor mijn werk als verpleegkundige .

 109. Ik zou graag revolyn willen testen, om nog een paar kilo extra af te vallen die ik er moeilijk af kan krijgen. Heb mijn levensstijl al flink aangepast en sport al zeker 3 keer per week. Maar het mag niet baten.

  Daarom zou ik graag dit product willen proberen

 110. Beste mensen, Ik heb ook geprobeerd af te vallen met deze product en ik heb helemaal Niks afgevallen!!! oplichterij lijk me! Zonde van mijn geld. Ik ga gewoon gezond eten en veel beweging doen. Succes allemaal. Groeten

 111. Doordat mijn moeder een hevig ziekbed had (dat helaas slecht afliep) schoot het gezonde eten er vaak bij in. Daardoor slechte kilo’s aangekomen.
  Geloof niet in pillen, maar zou me graag willen aanmelden om het tegendeel te bewijzen. En weer wat positieve energie te krijgen ipv deze narigheid.
  Hoop van jullie te horen.

 112. Ik ben door de eerste zwangerschap 38 kilo bijgekomen ? Ik was altijd rond de 72 kilo een voelde mij goed met het gewicht. Ik probeerde bijna 2 jaar de kilo’s ervan af te krijgen maar het lukte gewoon nit echt… dan was ik blij omdat ik klein beetje was afgevallen maar ik aat gewoon ook bijna nit! Dan weer zwanger geraakt en toen waren de kilo’s weer erop ! Heeeeelp ik Will ze zo graag testen zodat ik zeker weet dat heg geen verloren geld is en ik ook nog kan investeren in nog een pakking ?

 113. Ik ben al 4 jaar bezig om af te vallen. Alles geprobeerd thee pillen, zonder resultaat. Ik ben in 4 jaar tijd 12 kilo aangekomen en omdat ik zo ijdel ben maakt het je soms verdrietig en voel je soms dik en vet. Ik streef weer naar mijn eigen gewicht van 55 kilo. Ik sport en traint maar valt toch niet af. Daarom wil ik graag mee doen aan jullie test om Revolyn uit te proberen of het lukt om af te vallen. Ik heb zoveel verhalen gehoord en gelezen en wil het best weer proberenn

 114. Ik vecht al 10 jaar met overgewicht. Heb al van alles uitgeprobeerd met afslankpillen, -pleisters en verschillende dieeten. Een dieet afmaken is moeilijk vol te houden omdat je het eetpatroon moet veranderen en na een paar weken, maanden val je toch weer terug in het oude eetpatroon en komen de kilo’s weer terug. Met het jojo effect. Volgende maand word ik 61 en ik ben een meter zeventig en weeg 81 kg en zou graag 10 tot 15 kg willen afvallen. Als u zegt dat Revolyn en pure cleanse echt helpen met gewichtverlies dan wil ik het wel testen.

 115. Hoi,
  Het zoveelste product om af te vallen, ik denk niet dat het helpt en dat de foto’s bewerkt zijn, danwel de gezichten van de personen fotobewerkt zijn op verschillende lichamen!
  Bewijs het maar, als je er maar niet ziek van wordt. ik ben 51 jaar en heb zo’n 10 kilo overgewicht, dit zou
  met mijn leeftijd te maken hebben, het lukt mij niet echt om gewicht te verliezen, dus zo revolyn dan echt helpen??? of is dit maar tijdelijk en moet je dit product voor altijd nemen???
  Met vriendelijke groet, Ilonka

 116. hio, ik wil dit proberen omdat ik erge rug en nek klachten heb, sporten word is heel moeilijk voor mijn kan dan een paar dagen niks meer. deze produkt zou mooi zijn.heb al veel afslank keuren geprobeerd maar bijna niks hielp. gr marinus.

 117. Mary Ik heb ALLES geprobeerd tot nu toe niets gevonden dat echt werkt. IK WIL GRAAG GELOVEN DAT REVOLYN ULTRA WERKT - LAAT MIJ HEM AUB PROBEREN!

  I

 118. al jaren lever ik een gevecht tegen het overgewicht met in de overgang te komen is dat er niet op verbeterd nu heb ik ook artrose ontwikkeld en met dieten alleen krijg ik het nodige gewicht er niet af , hoewel ik er sceptisch tegenover sta zou ik het toch graag willen proberen al was het alleen maar al om minder pijn te hebben dank u wel bij voorbaat

 119. Ik ben de laatste jaren veel aangekomen, met name door een trage schildklier. In het verleden heb ik chemotherapie gehad daardoor heb ik minder energie. Graag zou ik Revolyn uitproberen om te kijken of ik en kan afvallen en meer energie krijg.

 120. Ik ben nogal sceptisch, omdat dit de eerste keer zou zijn dat een pil helpt bij afvallen.Ik gebruik al jaren een hoge dosering medicatie voor de schildklier. Hierdoor lukt afvallen niet goed. Daarnaast heb ik chemotherapie gehad, waardoor ik nog steeds kamp met weinig energie. Ik zou graag de revolyn uitproberen.

 121. Ik lijkt aan te komen van de lucht. Nooit zwaar geweest nu tijdens overgang vliegen de kilo’s eraan. Zou dit produkt graag uitproberen .

 122. Ik heb zo veel produkten geprobeerd, zonder success!! Kan ik ooit iets vinden dat wel werkt? Ik hoop dat Revolyn het antwoord is en daarom wil ik het graag proberen.

 123. Ik heb een zetje nodig om een knop om te kunnen zetten. Ik zag mezelf op foto’s en kon er niet meer omheen: er moet minstens 10 kg af! Ik hoop dat Revolyn voor mij dat zetje kan zijn.

 124. Ik ben behoorlijk wanhopig. probeer al jaren af te vallen voor mijn gezondheid, weke delen reuma en bindweefsel ziekte.heb al heel veel producten gebruikt, dus ook veel geld weggegooid want niets helpt.
  Ik hoop dat dit middel wel helpt en kom graag in aanmerking voor het gratis proberen.

 125. Probeer van alles om 10 kilo af te vallen. Ben al heel wat geld kwijt aan verschillende producten maar helaas zonder succes. Dus hopelijk is Revolyn het product dat mij gaat helpen.

 126. Ik probeer al steeds af te vallen, 20 kg, maar lukt niet. Wilde revolyn bestellen, maar twijfel aan resultaat. Daarom wil ik het graag proberen en dan het resultaat met jullie delen.

 127. ik heb een bestelling gedaan van revolyn en ook ontvangen
  maar ik las dat het niet goed is voor mensen met nier problemen
  ik heb dus nier problemen die werken nog voor 15 % ik durf de Revolyn niet in te nemen
  zou ik de Revelyn terug kunnen sturen? het potje is nog niet geopend
  graag hoor ik van u of dat mogelijk is
  m,v.g.

 128. Helaas moet ik me aansluiten bij de overige NEGATIEVE beoordelingen van Revolyn. Een dure pot gekocht voor bijna 60 euro maar niets afgevallen in 2,5 week tijd. Wel is je ontlasting richting diarree en heb je last van hoofdpijn, lijkt me niet gezond ermee door te gaan. Ik heb het restant terug gestuurd maar geld terug nog niet al is het al 14 dagen geleden. Ik ben bang dat het een nep product is met een doel ; veel geld verdienen………

  • Helemaal mee eens Rob, gewoon pure oplichterij. Ik ook geen gram afgevallen. En zeggen geen resultaat geld terug, daar kun je dus naar fluiten.

 129. Haha, ja, wat dacht je dan? Dit is allemaal troep. Gewoon goed dieet, goede beweging en hard er aan werken. Enige wat werkt en op langere termijn.

 130. Ik gebruik Revolyn sinds 01-08-2016 en vandaag 31-08-2016 is mijn gewicht nog steeds hetzelfde als voorheen ik ben niet één kilo afgevallen ondanks dat ik er naast drie maal per week aan het sporten ben, het klopt helemaal niet wat men belooft.

 131. Ik gebruik revolyn al ruim twee weken. Ik ben niet afgevallen en ook niet in omtrek. Deze week stond er twee kilo meer erbij dan eraf. hoop dat ik wel deze week meer resultaten gaan zien. Ben nog steeds positief. Hopend straks dat ik ook goed nieuws kan vertellen

 132. Ik heb de afgelopen 6 weken 2 keer per dag Revolyn gebruikt, conform de richtlijnen. Laat ik beginnen met het eindresultaat. Diep bedroevend. Ik ben begonnen met 91,7 kilo (man, 54 jaar, 1,80m) en eindig nu na 6 weken op 91,4 kilo. Oftewel: het heeft totaal niet gewerkt. In het begin had ik wel hoofdpijn als bijwerking. Dat klopt dus. Maar afvallen. Helaas. Ik heb hierbij normaal geleefd, geen gekke dingen, normaal blijven sporten, normaal eten en drinken. Ik wilde weten welk effect deze pillen hadden als je gewoon blijft doorgaan met het huidige levenspatroon. Niets dus. Ik heb in het verleden wel andere middelen gebruikt in combinatie met extreem veel sporten, geen enkele koolhydraten, veel water, met name salades en fruit. Dat had effect. Maar dan denk ik dat het toch meer komt van het andere levenspatroon, dan het middel. Jammer, geld kwijt. Overigens is het wel van belang te weten dat je alleen je geld terugkrijgt in de originele, ongeopende verpakkingen (lees de kleine lettertjes).

 133. Heb 3 weken revolyn gebruikt. Geen enkel grammetje eraf ondanks diëtiste en 3x per week sporten.
  Terugsturen kost alleen maar geld.

 134. Ben nu zon 2 weken bezig, bij mij gaat er nauwelijks wat af….eerst detox gedaan daaran de rol….eet al koolhydraatarm…..gaat net voor die laatste 5 kg….wie heeft dezelfde ervaring?

 135. Ik heb gelukkig maar een potje revolyn besteld want het heeft bij mij geen enkel resultaat opgeleverd. En zoals beloofd geld terug dat kan je ook wel vergeten.
  Ik waarschuw alleen maar trap er niet in het is nep en dat is netjes geformuleerd.

 136. Ik ben zeer ontevreden, zowel over het middel als de leverancier. Gratis testen…niet waar! Vanaf dag 2 kreeg ik vreselijke diaree, ik heb dit 7 dagen volgehouden. Nu ben ik 3 dagen gestopt en diaree is weg. Ik wil het restant terugsturen, zoals hun beloofden dat je dat mag doen moet ik daarvoor eerst even €15 betalen. Dus bedenk je voordat je dit doet. Kan dan beter laxeermiddel kopen! Heel benieuwd of mijn commentaar geplaatst gaat worden!

 137. Wat Kost Revolyn 59,95 euro per potje

  Wat kosten 2 potjes waar je er een bij GRATIS krijgt 149,90
  Bij mij is 2x 49,95 119,90

  Wat is GRATIS? dat is het oneerlijk afslanken van je portemonnee. Zo kan het wel weer

 138. Ik stuur de revolym pillen terug heb het bijna een maand gebruikt geen resultaat.
  Geen 1 kilo af.Ik heb die pakket terug gestuurd en ook aangetekent.
  Gr Maria

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.