Revolyn Ultra Review en Ervaringen

De producten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken helpen met afslanken. Deze afslankpillen zijn is ontworpen volgens een complete en uitgebalanceerde formule.

In de grote golf van nieuwe afslankproducten is er een nieuw product op de markt. De afslankproducten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken zouden moeten helpen met afslanken.

ketox24 korting

Revolyn Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Revolyn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Waarom Getest?

Volgens de makers van Revolyn is er veel zorg besteed aan het ontwikkelingsproces van het afslankmiddel. Er zijn verschillende ingrediënten aan toegevoegd die inwerken op de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies, namelijk de stofwisseling, de vetverbranding en het energiegevoel. De basis van Revolyn bestaat uit Raspberry Ketone, een afslankmiddel dat wordt aanbevolen door de beroemde Dr. Oz.revolyn

De website van Revolyn staat vol met laaiende verhalen van gebruikers van het supplement. Stuk voor stuk beweren deze mensen meer vele kilo’s verloren te hebben, vaak meer dan 1 kilo per week, alleen door het gebruik van Revolyn.

Wij geloven dat soort claims natuurlijk niet zomaar en daarom hebben wij het middel uitgebreid onderzocht. Wat is er bekend over de werking van de ingrediënten en gaat Revolyn je echt helpen om tientallen kilo’s te verliezen?

De capsules bestaan in hoofdzaak uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten groene thee, hoodia, Açai-bessen, ginseng en nog veel meer. Deze ingrediënten staan bekend om hun positieve werking op zowel je algehele gezondheid als je gewicht. Omdat Revolyn volledig uit natuurlijke stoffen bestaat kan je het zonder risico innemen.

Ervaringen met Revolyn

Heb je zelf al ervaring met deze afslankpillen of heb je een vraag over Revolyn? Gebruik het reactieformulier of lees de ervaringen van andere bezoekers met Revolyn. Je kunt ook het facbook reactieformulier gebruiken.

Wat is Revolyn?

Revolyn is een afslankformule van het Amerikaanse bedrijf Spring Life LLC. Dit bedrijf uit New York levert het afslankmiddel Revolyn niet alleen aan de VS en Nederland, maar ook aan tal van andere landen. In Nederland heeft Revolyn een telefoonnummer dat dagelijks te bereiken is voor vragen.

revolyn capsules
revolyn capsules

Revolyn is een afslankformule die probeert om drie belangrijke aspecten van gewichtsverlies te stimuleren:

 1. Vetverbrander;
 2. Stofwisseling-booster;
 3. Energie-booster.

Door op deze drie aspecten in te werken zou het middel zo effectief mogelijk moeten zijn bij het stimuleren van gewichtsverlies. Om dit effect te stimuleren bevat Revolyn een groot aantal ingrediënten, allemaal van plantaardige oorsprong.

Revolyn komt in capsulevorm. Je neemt eenmaal per dag twee capsules Revolyn in. Doordat je maar één innamemoment hebt, is het makkelijk om de discipline op te brengen om dagelijks Revolyn te gebruiken.

Voor wie is Revolyn Geschikt?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten in dit product is het voor vrijwel een ieder geschikt.

Toch worden zwangere vrouwen afgeraden om Revolyn te gebruiken. Ook zij die borstvoeding geven of last hebben van hun nieren mogen dit product niet gebruiken. Het beste kan je eerst je huisarts raadplegen alvorens hiermee te beginnen.

Tot slot is het mogelijk is dat Revolyn inwerkt op medicijnen die je eventueel gebruikt. Ook dit is reden om eerst in overleg te gaan met je huisarts voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Is het Effectief?

Om te kunnen beoordelen of Revolyn effectief is, hebben we de verschillende ingrediënten van het potje onder de loep genomen. Hierbij hebben we gekeken naar het effect dat de middelen hebben op gewichtsverlies.

Groene thee: Groene thee is een veel gebruikt ingrediënt in dieetpillen. Het is ook een van de weinige middelen met een bewezen werking. Echter is het effect zo klein dat je er geen wonderen van mag verwachten (bron). In vrijwel alle onderzoeken die meegenomen zijn in dit onderzoek verliezen de deelnemers die groene thee gebruiken iets meer gewicht dan andere deelnemers, maar vaak is dit verschil niet meer dan een paar honderd gram. Ook wordt groene thee vaak gebruikt in combinatie met een dieet en niet als losse maatregel tegen overgewicht.

Guarana: Guarana is een cafeïne-achtige stof. Guarana helpt net als cafeïne even om het gewichtsverlies te stimuleren, maar daarna heb je al snel steeds meer guarana nodig om het effect te blijven houden. Nog even los van het feit dat de capsules steeds dezelfde hoeveelheid guarana bevatten is dit ook niet gezond. Net als bij cafeïne heeft ook guarana allerlei bijwerkingen op je lichaam, waaronder hartkloppingen, die ernstiger worden naarmate je meer guarana inneemt.

Damiana: Over damiana is in de wetenschap vrij weinig geschreven. Het middel zou een positieve uitwerking hebben op de spijsvertering, maar er is geen enkel bewijs dat het helpt om gewicht te verliezen.

Yerba Maté: Over dit ingrediënt is nog veel onzekerheid. Het zou daadwerkelijk kunnen helpen bij gewichtsverlies (bron). In sommige studies zijn er aanwijzingen gevonden dat het middel helpt doordat het inwerkt op bepaalde genen die pas geactiveerd worden als je last hebt van overgewicht. Deze effecten zijn eigenlijk alleen maar aangetoond bij muizen en ratten. Deze effecten zijn vaak niet één op één toepasbaar op mensen. Zo kregen de muizen minimaal 0.5 gram maté per kilo lichaamsgewicht. Een vergelijkbare dosering voor mensen past niet in de capsules van Revolyn.

revolyn zo werkt het
revolyn zo werkt het

Een belangrijk deel van de werking van Revolyn zou gebaseerd zijn op een studie waarin mensen een combinatie van damiana, guarana en yerba maté kregen. De groep die deze combinatie kreeg viel meer af dan een controlegroep, maar de controlegroep stond niet onder behandeling van de huisarts tijdens het gebruik van deze cocktail (bron).

Resveratrol: Resveratrol wordt vaak aangeprezen als bijzonder effectief supplement voor gewichtsverlies. Uit onderzoeken blijkt dat er geen enkel bewijs is dat deze stof, afkomstig uit druiven, ook echt een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Overigens heeft resveratrol wel een aantal andere gezondheidsvoordelen.

Siberische Ginseng: Siberische ginseng is een belangrijk ingrediënt. Echter is er maar één studie beschikbaar waaruit bleek dat deze plant een positief effect heeft op gewichtsverlies. In deze studie waren er slechts tien proefpersonen (bron). Dit is te weinig om een goed wetenschappelijk oordeel te kunnen vellen.

Granaatappelextract: Het laatste ingrediënt dat we aan de toets van de wetenschap hebben onderworpen is granaatappelextract. Granaatappelextract lijkt bij muizen en ratten tot goede resultaten te leiden, maar betrouwbare studies met menselijke proefkonijnen zijn tot op heden niet uitgevoerd (bron).

Samenvatting

Sommige van de ingrediënten in Revolyn kunnen daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies, maar de effecten hiervan zijn heel klein. Op basis van wetenschappelijke analyses mag je hoogstens een kilo gewichtsverlies per maand verwachten als je het supplement gebruikt. Dit is natuurlijk niet slecht voor iets dat eigenlijk geen moeite kost, maar het is ook niet het gedroomde resultaat.

Wat kost het?

Meer informatie en bestellen kan via deze website.

 • 1 potje met totaal 60 capsules (goed voor 1 maand) kost € 39,95
 • Koop je 2 potjes dan krijg je er eentje gratis. Voor 180 capsules betaal je dus € 79,95
 • Koop je 3 potjes dan krijg je er 2 gratis. Voor 300 capsules betaal je dus € 119,95
 • Koop je 4 potjes dan krijg je er 4 gratis. Voor 480 capsules betaal je dus € 159,95

Dit betreft echter een aanbieding met een beperkte geldigheidsduur en de prijs kan dus anders zijn op het moment dat jij dit artikel leest.

Voordelen

De ingrediënten in Revolyn helpen inderdaad een beetje om het gewichtsverlies te stimuleren. Je moet er geen wonderen van verwachten, maar als je precies hetzelfde blijft eten en bewegen, dan kun je naar verwachting toch ongeveer een kilo gewicht verliezen na een maand. Waarschijnlijk zijn de effecten iets groter als je Revolyn combineert met een dieet.

revolyn gebruiksaanwijzing
revolyn gebruiksaanwijzing

Sommige van de ingrediënten hebben van zichzelf andere positieve bijwerkingen. Met name groene thee en resveratrol zijn op zich zelf zeer gezonde ingrediënten. Resveratrol is een sterke antioxidant en er wordt onderzocht of het middel kan werken tegen Alzheimer. Groene thee heeft andere voordelen voor het lichaam, zoals positieve effecten op de bloeddruk en insulineresistentie.

Op de website vind je verschillende positieve klantbeoordelingen. De meesten gaan gepaard met foto’s waarop het gewichtsverlies duidelijk te zien is. Deze foto’s en verhalen bieden extra motivatie aan nieuwe klanten.

Nadelen

Er is weinig informatie ter beschikking over dit supplement. Op de website staan er veel reviews, maar los daarvan vind je er weinig. Er wordt zelfs heel weinig gesproken over Revolyn op de verschillende dieet-forums en websites.

Daarnaast worden de volgende bijwerkingen gekoppeld aan de verschillende ingrediënten in dit middeltje:

 • Hoofdpijn;
 • slapeloosheid;
 • angst-aanvallen;
 • hoge bloeddruk;

Het belangrijkste nadeel is echter nog wel dat het middel gewoon niet kan doen wat het belooft. Het gewichtsverlies dat veel van de proefpersonen hebben ervaren is niet realistisch. Om deze reden raak je waarschijnlijk snel teleurgesteld in Revolyn. Het bedrijf heeft haar geld dan allang binnen, terwijl jij je afvraagt of je niet toch te veel hebt gegeten de afgelopen maand.

Herzolex Ultra

De opvolger van Revolyn Ultra heet Hezolex Ultra. Deze cappsules zijn op het moment van schrijven van deze review uitsluitend in Duitsland verkrijgbaar. Zodra er meer nieuws is over Herzolex Ultra kun je het op deze pagina lezen.

Conclusie

Er is nog te weinig bekend over Revolyn. Behalve de beoordelingen op de website vind je weinig informatie over hoe effectief de afslankpillen echt zijn zijn. De ingrediënten zien er onschadelijk uit, maar ook daarover is er weinig te lezen. De precieze doseringen van de werkzame stoffen is lastig te achterhalen. Dit is van belang omdat een te lage dosering van effectief middel alsnog niet effectief is. Hier komt nog bij dat lang niet alle ingrediënten ook daadwerkelijk effectief zijn. Tot slot kunnen er bijwerkingen optreden als gevolg van het gebruik van sommige ingrediënten. Dit kan erg vervelend zijn en reden om te stoppen.

Onrealistische verwachtingen

Bij de getoonde voor- en na foto’s zet ik mijn vraagtekens. Daarnaast is het belangrijk dat je het product met realistische verwachtingen gebruikt. Verwacht geen wondermiddel waarmee je binnen de kortste keren heel wat pondjes zal verliezen. Je zult zonder verdere aanpassingen in je leefstijl hoogstens een paar pond per maand verliezen.

Al met al is Revolyn het geld niet waard. Je bent al snel meer dan euro per dag kwijt voor een dieetsupplement dat je nauwelijks verder helpt in de strijd tegen je overtollige kilo’s. Van de dieetpillen is Revolyn nog een van de betere, omdat de meeste dieetpillen niet werken, maar aanpassingen in je levensstijl, zoals gezondere voeding en meer beweging gaan meer zoden aan de dijk zetten.

Op dit moment is er een exclusieve actie, klik hier voor de prijzen en meer informatie.

Groeten,

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

78 Reacties

 1. Ik wil graag een summerbody voor de vakantie, maar het lukt me maar niet om af te vallen. Diëten, sporten maar ik mis het extra steuntje in de rug.

 2. Ik zal graag Revolyn willen testen omdat niks anders meer werkt en ik er geen positief iets meer in zie.
  ik hoor graag van jullie

 3. ben al zo lang iets aan het zoeken wat echt helpt en hoopt dat dit het is in combinatie met goed eten en sporten.

 4. Geachte heer /mevrouw,
  Ben sinds 2,5 jaar gestopt met roken in verband met COPD, nu ben ik sinds die tijd 18 kilo aangekomen en krijg het met niets eraf.
  Ben dus om gezondheidsredenen gestopt met roken en krijg nu door mijn overgewicht allerlei andere klachten.
  Hopelijk kan juliie produkt zorgen voor wat gewichtsverlies.
  Groetjes Jolanda Quik

 5. Ik heb al enkele dingen geprobeerd,zonder resultaat. En na mijn zwangerschap is wat blijven hangen. Zou graag terug wat willen afvallen, beter in mijn fel voelen. En meer energie hebben.

 6. Ik merk dat mijn eetgewoontes zich beginnend aan het wreken zijn, ik ga dan ook nog eens trouwen in augustus, en op vakantie in juli, ten eerste moet ik goed in mijn kleed passen en ten tweede een mooi lijf in een bikini is toch ook een beter gevoel.

 7. Op eigen kracht was ik 24 kilo afgevallen. Na een heftig zwaar jaar achter de rug te hebben met ziekte, wil ik de kilo’s (6) kilo) die er weer aan zijn gekomen met wat extra hulp kwijt raken. Ik lees verschillende reacties over dit product en wil het daarom graag zelf uittesten.. en hopelijk verlies ik die laatse kilo’s nog voor de vakantie…..🙏

 8. Het is mei wat betekent dat de zomer er weer aankomt! Ik heb mij nooit echt zelfverzekerd gevoelt in een bikini maar daar wil ik nu heel graag verandering in brengen en zou daarom heel graag mee willen doen zodat ik dit jaar met een echte beach-ready body de strand Op kan.
  Heel erg bedankt alvast!

 9. Ik zou heel graag revolyn proberen. Ik heb een gezonde levenstijl en doe veel aan sport maar sinds ik ben bevallen van mijn 2de kindje krijg ik de kilo’s er maar niet terug af, hopelijk kan revolyn mij daarbij helpen.

 10. Ik zou revolyn graag willen proberen! Ik ben veel aangekomen laatste jaren en probeer al meerdere keren af te slanken zonder succes. Ik heb dit product gevonden via een advertentie en ik hoop echt dat dit voor mij gaat werken!

 11. IK zou dit ook graag willen proberen ivm een bruiloft over 6 weken en dan wil ik wel graag strakker in mijn vel zitten, daarnaast probeer ik elke dag 20 minuten te wandelen tijdens mijn lunchpauze, helaas een zittend beroep

 12. Ben benieuwd of deze afslank pil ook werkt als je maar een paar kilo kwijt wilt om je streefgewicht weer te behalen. Want vaak zie je pillen waarbij je wel 15 kilo kunt afvallen maar wat als je net die laatste kilo’s niet kwijt krijgt?

 13. Zou graag dit product eens testen omdat ik ten einde raad ben. Volg al 21 jaar dieten zonder mijn gewicht te kunnen behouden. Operatie is geen optie en dit is mijn laatste hoop

 14. Ik ben al jaren bezig met afvallen en het is me niet gelukt om af te vallen. Ik zou dit product willen gebruiken het is trouwens ook de eerste product die ik ga gebruiken. Ik heb er altijd voor gekozen om op een natuurlijke manier af te vallen maar denk dat ik toch iets nodig heb om het te stimuleren. Ben heel erg benieuwd naar het uitslag.

 15. Hallo, wil heel graag 15 kg afvallen, gaat niet zo gemakken, heb veel darmproblemen waardoor ik veel last van mijn darmen heb bij eiwtdieten of koolhydraat arme diëten. Hik tegen overgang aan met diverse kwaaltjes vandien, dit lijkt een ideaal produkt

 16. Hallo,
  Ik ben nu enkele maanden gestopt met roken en dan komt het welbekende fenomeen om de hoek kijken. De kilo’s……….
  om deze reden zou ik dit product graag willen testen. Om te kijken of ik weer terug in mijn oude kledingmaat kan komen.

 17. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen. En voor diegene die denken dat je alleen aankomt van teveel eten, wel van 14 jaar rolstoel en medicatie kan je ook kilo’s aankomen. Dat is mijn verhaal en eraf, geen grammetje wat ik ook doe. Daarom wil ik dit product heel erg graag uitproberen.

 18. Ik heb meerdere pogingen gedaan om af te vallen, ben benieuwd of het met dit middel gaat werken, daarom zou ik het graag testen

 19. ik heb ook al zoveel geprobeerd maar volgens mij heb ik levens lang je valt af en komt weer net zo hard aan. Ik weet dat ik teveel snoep en eet en weet waar ik dik van word maar als ik dat uit mijzelf al laat staan dan val ik best wat af…maar nog niet wat ik graag zou willen ook heb ik altijd honger echt een stress eter. zou graag 10 kilo kwijt willen

 20. Ben benieuwd of het voor mannen ook werkt. Iedereen valt anders af, moeilijk, minder moeilijk, maar ik zou het graag willen testen omdat ik al jaren vecht teg nde kilo’s

 21. Ik ben heel eerlijk heb echt voor mijn gevoel alles wel geprobeerd maar niks helpt echt.
  Wil dit echt heel graag uitproberen!!

 22. Hallo ben druk met afvallen ben 4 kilo kwijtaar nu lijkt het er op dat niks help stagneert nu denk ik wil dit graag testen drink veel water en eet gezond dus ja wil graag teste

 23. Ik zou t product graag willen testen om af te vallen en om te kijken of mijn energie toe neemt want door mijn fybromalgy is mijn lichaam uitgeput en door minder te bewegen Val ik dus ook echt niet af

 24. Ik zou graag revolyn willen testen . heb van alles gebruikt maar niets helpte tot nu toe dus ik wil zo snel mogelijk willen beginnen met de product

 25. Na bevalling van mijn baby extra aangekomen en raak er niet meer van af.. verschillende pogingen gedaan maar tevergeefs. Momenteel drink ik veel water, eet gezonder en beweeg meer..maar gaat heel traag. Omdat ik niet meer geloof in makkelijke vermageringsverhalen, wil ik er ook geen geld aan spenderen tenzij dat het echt werkt.. Als ik het gratis kan testen gecombineerd met een gezonde levensstijl laat ik het weten…en oprecht.

 26. ik

  ik zou graag revolyn willen testen , ik vecht al heel mijn leven tegen de kilo’s . ik eet gezond en beweeg veel maar val niet af . 10 kilo zou al heel mooi zijn . vooral voor mijn werk als verpleegkundige .

 27. Ik zou graag revolyn willen testen, om nog een paar kilo extra af te vallen die ik er moeilijk af kan krijgen. Heb mijn levensstijl al flink aangepast en sport al zeker 3 keer per week. Maar het mag niet baten.

  Daarom zou ik graag dit product willen proberen

 28. Beste mensen, Ik heb ook geprobeerd af te vallen met deze product en ik heb helemaal Niks afgevallen!!! oplichterij lijk me! Zonde van mijn geld. Ik ga gewoon gezond eten en veel beweging doen. Succes allemaal. Groeten

 29. Doordat mijn moeder een hevig ziekbed had (dat helaas slecht afliep) schoot het gezonde eten er vaak bij in. Daardoor slechte kilo’s aangekomen.
  Geloof niet in pillen, maar zou me graag willen aanmelden om het tegendeel te bewijzen. En weer wat positieve energie te krijgen ipv deze narigheid.
  Hoop van jullie te horen.

 30. Ik ben door de eerste zwangerschap 38 kilo bijgekomen 😞 Ik was altijd rond de 72 kilo een voelde mij goed met het gewicht. Ik probeerde bijna 2 jaar de kilo’s ervan af te krijgen maar het lukte gewoon nit echt… dan was ik blij omdat ik klein beetje was afgevallen maar ik aat gewoon ook bijna nit! Dan weer zwanger geraakt en toen waren de kilo’s weer erop ! Heeeeelp ik Will ze zo graag testen zodat ik zeker weet dat heg geen verloren geld is en ik ook nog kan investeren in nog een pakking 🍀

 31. Ik ben al 4 jaar bezig om af te vallen. Alles geprobeerd thee pillen, zonder resultaat. Ik ben in 4 jaar tijd 12 kilo aangekomen en omdat ik zo ijdel ben maakt het je soms verdrietig en voel je soms dik en vet. Ik streef weer naar mijn eigen gewicht van 55 kilo. Ik sport en traint maar valt toch niet af. Daarom wil ik graag mee doen aan jullie test om Revolyn uit te proberen of het lukt om af te vallen. Ik heb zoveel verhalen gehoord en gelezen en wil het best weer proberenn

 32. Ik vecht al 10 jaar met overgewicht. Heb al van alles uitgeprobeerd met afslankpillen, -pleisters en verschillende dieeten. Een dieet afmaken is moeilijk vol te houden omdat je het eetpatroon moet veranderen en na een paar weken, maanden val je toch weer terug in het oude eetpatroon en komen de kilo’s weer terug. Met het jojo effect. Volgende maand word ik 61 en ik ben een meter zeventig en weeg 81 kg en zou graag 10 tot 15 kg willen afvallen. Als u zegt dat Revolyn en pure cleanse echt helpen met gewichtverlies dan wil ik het wel testen.

 33. Hoi,
  Het zoveelste product om af te vallen, ik denk niet dat het helpt en dat de foto’s bewerkt zijn, danwel de gezichten van de personen fotobewerkt zijn op verschillende lichamen!
  Bewijs het maar, als je er maar niet ziek van wordt. ik ben 51 jaar en heb zo’n 10 kilo overgewicht, dit zou
  met mijn leeftijd te maken hebben, het lukt mij niet echt om gewicht te verliezen, dus zo revolyn dan echt helpen??? of is dit maar tijdelijk en moet je dit product voor altijd nemen???
  Met vriendelijke groet, Ilonka

 34. hio, ik wil dit proberen omdat ik erge rug en nek klachten heb, sporten word is heel moeilijk voor mijn kan dan een paar dagen niks meer. deze produkt zou mooi zijn.heb al veel afslank keuren geprobeerd maar bijna niks hielp. gr marinus.

 35. Mary Ik heb ALLES geprobeerd tot nu toe niets gevonden dat echt werkt. IK WIL GRAAG GELOVEN DAT REVOLYN ULTRA WERKT - LAAT MIJ HEM AUB PROBEREN!

  I

 36. al jaren lever ik een gevecht tegen het overgewicht met in de overgang te komen is dat er niet op verbeterd nu heb ik ook artrose ontwikkeld en met dieten alleen krijg ik het nodige gewicht er niet af , hoewel ik er sceptisch tegenover sta zou ik het toch graag willen proberen al was het alleen maar al om minder pijn te hebben dank u wel bij voorbaat

 37. Ik ben de laatste jaren veel aangekomen, met name door een trage schildklier. In het verleden heb ik chemotherapie gehad daardoor heb ik minder energie. Graag zou ik Revolyn uitproberen om te kijken of ik en kan afvallen en meer energie krijg.

 38. Ik ben nogal sceptisch, omdat dit de eerste keer zou zijn dat een pil helpt bij afvallen.Ik gebruik al jaren een hoge dosering medicatie voor de schildklier. Hierdoor lukt afvallen niet goed. Daarnaast heb ik chemotherapie gehad, waardoor ik nog steeds kamp met weinig energie. Ik zou graag de revolyn uitproberen.

 39. Ik lijkt aan te komen van de lucht. Nooit zwaar geweest nu tijdens overgang vliegen de kilo’s eraan. Zou dit produkt graag uitproberen .

 40. Ik heb zo veel produkten geprobeerd, zonder success!! Kan ik ooit iets vinden dat wel werkt? Ik hoop dat Revolyn het antwoord is en daarom wil ik het graag proberen.

 41. Ik heb een zetje nodig om een knop om te kunnen zetten. Ik zag mezelf op foto’s en kon er niet meer omheen: er moet minstens 10 kg af! Ik hoop dat Revolyn voor mij dat zetje kan zijn.

 42. Ik ben behoorlijk wanhopig. probeer al jaren af te vallen voor mijn gezondheid, weke delen reuma en bindweefsel ziekte.heb al heel veel producten gebruikt, dus ook veel geld weggegooid want niets helpt.
  Ik hoop dat dit middel wel helpt en kom graag in aanmerking voor het gratis proberen.

 43. Probeer van alles om 10 kilo af te vallen. Ben al heel wat geld kwijt aan verschillende producten maar helaas zonder succes. Dus hopelijk is Revolyn het product dat mij gaat helpen.

 44. Ik probeer al steeds af te vallen, 20 kg, maar lukt niet. Wilde revolyn bestellen, maar twijfel aan resultaat. Daarom wil ik het graag proberen en dan het resultaat met jullie delen.

 45. ik heb een bestelling gedaan van revolyn en ook ontvangen
  maar ik las dat het niet goed is voor mensen met nier problemen
  ik heb dus nier problemen die werken nog voor 15 % ik durf de Revolyn niet in te nemen
  zou ik de Revelyn terug kunnen sturen? het potje is nog niet geopend
  graag hoor ik van u of dat mogelijk is
  m,v.g.

 46. Helaas moet ik me aansluiten bij de overige NEGATIEVE beoordelingen van Revolyn. Een dure pot gekocht voor bijna 60 euro maar niets afgevallen in 2,5 week tijd. Wel is je ontlasting richting diarree en heb je last van hoofdpijn, lijkt me niet gezond ermee door te gaan. Ik heb het restant terug gestuurd maar geld terug nog niet al is het al 14 dagen geleden. Ik ben bang dat het een nep product is met een doel ; veel geld verdienen………

  • Helemaal mee eens Rob, gewoon pure oplichterij. Ik ook geen gram afgevallen. En zeggen geen resultaat geld terug, daar kun je dus naar fluiten.

 47. Haha, ja, wat dacht je dan? Dit is allemaal troep. Gewoon goed dieet, goede beweging en hard er aan werken. Enige wat werkt en op langere termijn.

 48. Ik gebruik Revolyn sinds 01-08-2016 en vandaag 31-08-2016 is mijn gewicht nog steeds hetzelfde als voorheen ik ben niet één kilo afgevallen ondanks dat ik er naast drie maal per week aan het sporten ben, het klopt helemaal niet wat men belooft.

 49. Ik gebruik revolyn al ruim twee weken. Ik ben niet afgevallen en ook niet in omtrek. Deze week stond er twee kilo meer erbij dan eraf. hoop dat ik wel deze week meer resultaten gaan zien. Ben nog steeds positief. Hopend straks dat ik ook goed nieuws kan vertellen

 50. Ik heb de afgelopen 6 weken 2 keer per dag Revolyn gebruikt, conform de richtlijnen. Laat ik beginnen met het eindresultaat. Diep bedroevend. Ik ben begonnen met 91,7 kilo (man, 54 jaar, 1,80m) en eindig nu na 6 weken op 91,4 kilo. Oftewel: het heeft totaal niet gewerkt. In het begin had ik wel hoofdpijn als bijwerking. Dat klopt dus. Maar afvallen. Helaas. Ik heb hierbij normaal geleefd, geen gekke dingen, normaal blijven sporten, normaal eten en drinken. Ik wilde weten welk effect deze pillen hadden als je gewoon blijft doorgaan met het huidige levenspatroon. Niets dus. Ik heb in het verleden wel andere middelen gebruikt in combinatie met extreem veel sporten, geen enkele koolhydraten, veel water, met name salades en fruit. Dat had effect. Maar dan denk ik dat het toch meer komt van het andere levenspatroon, dan het middel. Jammer, geld kwijt. Overigens is het wel van belang te weten dat je alleen je geld terugkrijgt in de originele, ongeopende verpakkingen (lees de kleine lettertjes).

 51. Heb 3 weken revolyn gebruikt. Geen enkel grammetje eraf ondanks diëtiste en 3x per week sporten.
  Terugsturen kost alleen maar geld.

 52. Ben nu zon 2 weken bezig, bij mij gaat er nauwelijks wat af….eerst detox gedaan daaran de rol….eet al koolhydraatarm…..gaat net voor die laatste 5 kg….wie heeft dezelfde ervaring?

 53. Ik heb gelukkig maar een potje revolyn besteld want het heeft bij mij geen enkel resultaat opgeleverd. En zoals beloofd geld terug dat kan je ook wel vergeten.
  Ik waarschuw alleen maar trap er niet in het is nep en dat is netjes geformuleerd.

 54. Ik ben zeer ontevreden, zowel over het middel als de leverancier. Gratis testen…niet waar! Vanaf dag 2 kreeg ik vreselijke diaree, ik heb dit 7 dagen volgehouden. Nu ben ik 3 dagen gestopt en diaree is weg. Ik wil het restant terugsturen, zoals hun beloofden dat je dat mag doen moet ik daarvoor eerst even €15 betalen. Dus bedenk je voordat je dit doet. Kan dan beter laxeermiddel kopen! Heel benieuwd of mijn commentaar geplaatst gaat worden!

 55. Wat Kost Revolyn 59,95 euro per potje

  Wat kosten 2 potjes waar je er een bij GRATIS krijgt 149,90
  Bij mij is 2x 49,95 119,90

  Wat is GRATIS? dat is het oneerlijk afslanken van je portemonnee. Zo kan het wel weer

 56. Ik stuur de revolym pillen terug heb het bijna een maand gebruikt geen resultaat.
  Geen 1 kilo af.Ik heb die pakket terug gestuurd en ook aangetekent.
  Gr Maria

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.