Revitaltrax Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Misschien ken je RevitalTrax van de uitzendingen op RTL4 of heb je de reclames gezien waarin Babette van Veen de producten van RevitalTrax aanprijst. Deze producten helpen je bij het jong houden van de huid en ze gaan rimpels tegen. Hoe goed werken de producten? Wij hebben de producten uitgebreid voor je beoordeeld.

Wat is RevitalTrax?

RevitalTrax is een bedrijf uit Breda dat huidverzorgingsproducten aanbiedt in Nederland en daarbuiten. Het belangrijkste product is het anti-aging collageen complex dat in twee varianten bestaat, eentje voor mannen en eentje voor vrouwen.

Daarnaast heeft het bedrijf een groot aantal producten, zoals crèmes en serums en haarverzorgingsproducten. In de rest van deze review richten wij ons vooral op de collageensticks voor mannen en vrouwen.

Testpersonen Gezocht

Nog 34 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Je kunt al deze producten samen gebruiken in een stappenplan. Je gebruikt dan verschillende producten om je huid te reinigen, te voeden en te beschermen.

RevitalTrax Ervaringen

De producten van RevitalTrax lijken over het hele internet goede reviews te hebben. Onbekende Google Accounts, zonder activiteit zijn lovend over de producten. Maar als je verder kijkt, dan zie je opeens échte ervaringen. Let hiervoor op!

Revitaltrax ervaring drogisterij
Revitaltrax ervaring drogisterij

Voor wie is RevitalTrax geschikt?

Zoals bij alle huidproducten, kan er ook bij RevitalTrax een allergische reactie optreden. Je doet er dan ook verstandig aan om het product eerst te testen op een klein stukje huid. RevitalTrax is gemaakt van rundercollageen. De kans is groot dat deze niet geslacht zijn volgens de voorschriften van de Islam.

Revitaltrax collageen
Revitaltrax collageen

Is RevitalTrax effectief?

Er bestaat geen twijfel over dat het gebruik van collageen effectief is tegen rimpels. Er zijn veel wetenschappelijke studies waarin dit bewezen is (bron).

Wel zijn er grote verschillen tussen verschillende soorten collageen. RevitalTrax is gemaakt van collageen van runderen. Uit onderzoek is gebleken dat collageen van mariene oorsprong (uit vissen) ongeveer anderhalf keer beter wordt opgenomen door het lichaam (bron).

De samenstelling van collageen van runderen komt ook niet zo goed overeen met die van de mens (bron). Rundercollageen bevat vooral eiwitten die bij mensen in de gewrichten en spieren voorkomen. Viscollageen is juist erg goed voor de huid.

Daar staat tegenover dat RevitalTrax wel vitamine C bevat. Deze vitamine stimuleert de aanmaak van collageen door het lichaam (bron). Het is daarmee alleen verre van uniek. Er zijn veel meer producten die ook uitgerust zijn met vitamine C.

Als we kijken naar de verschillende producten voor mannen en vrouwen, dan zien we dat er geen verschil zit in de samenstelling. Beide bevatten precies dezelfde ingrediënten. Dit is erg vreemd, want mannen en vrouwen hebben een totaal andere huid (bron).