Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

Afvallen in 2021

E-Book van Irene Lelieveld: Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

Deze resetkuur van 12 weken is geschikt voor mensen met gezondheidsklachten een lichte burn-out, vermoeiheid of overgewicht. Ik heb een programma voor geschreven van 12 weken waarbij je het lichaam reset om zo fris en gezond opnieuw te beginnen zonder diëten. Deze unieke resetkuur is uitstekend geschikt als je gewoon helemaal opnieuw wilt beginnen omdat je veel moe bent of last hebt van verschillende klachten is deze reset kuur een geweldige oplossing. Deze Natuurlijke Detox doe je door middel van voeding, beweging en ontspanning.

De kuur van 12 weken heeft verschillende gezondheidsvoordelen

1) Ontgift je lichaam;
2) Hersteld je zuurbalans;
3) Stofwisseling wordt geactiveerd;
4) Je lever krijgt een ontgifting boost;
5) Lichaam krijgt meer voedingsstoffen binnen;
6) Je darmflora wordt hersteld;
7) Je verzadigingsgevoel komt weer terug;
8) Je maag komt tot rust en verkleind;
9) Je verliest gewicht;
10) Klachten verminderen of verdwijnen;
11) Je bijnieren komen tot rust;
12) Hormonen komen in balans;
13) Je bouwt conditie en spieren op:
14) Je eet gewoontes veranderen positief;
15) Je wordt weer bewuster van je lichaam;

Reken af met Overgewicht

Wanneer je overgewicht hebt gaan mensen allerlei diëten volgen die meestal wel op dat moment resultaat geven, maar op lange termijn alleen maar averechts werken en je uiteindelijk dikker bent dan ooit dat komt door het hormoon leptine die de vethuishouding regelt. Als je dan opnieuw een dieet volgt val je moeilijk of niet meer af. In mijn E-Book ‘reset je lichaam’ leg ik je uit waarom je dikker en moe wordt van diëten, hoe de lever uit balans kan raken en wat een negatief effect verzuring heeft op het lichaam. Er staat in waarom hormonen als insuline en leptine dik maakt en waarom  teveel salades en zuidvruchten met yoghurt en muesli kan leiden tot een uitgeputte milt  waardoor je het koud krijgt en erg moe kan worden en ook nog moeilijk kunt afvallen. Je valt eigenlijk bij elk dieet wel af in het begin maar als je stopt kom je weer enorm aan en vaak lukt een tweede lijnpoging niet meer doordat de hormonen uit balans zijn

STOP MET LIJNEN GA GEZOND ETEN.

Bestel het E-Book van Irene Lelieveld en Reset je Lichaam

Reset je Lichaam voor een Nieuwe Gezonde Start!

Van € 37,95,- Voor € 27,95.- inclusief BTW
Direct Toegang

Voeg toe aan winkelwagenDirect Toegang

Wat kun je verwachten van deze reset kuur?

12 weken lang ga je anders eten en je lichaam ontgiften en veel bewegen, bovendien ga je aandacht besteden aan ontspanning en vooral aan jezelf. Deze resetkuur is ook erg geschikt als je niet goed in je vel zit en last hebt van klachten zoals hoofdpijn, gespannen spieren, buikklachten, of een lichte Burn-out enzovoort. In deze detox blijf je gewoon eten maar leer je wat goed en slecht voor je is. Het is niet moeilijk om toe te passen en na deze detox wil je gewoon niet meer terug naar je oude eetpatroon. reset je lichaam irene lelieveld

Vetcellen en Stofwisseling

Wanneer een vetcel volgezogen is doet hij niet meer mee in het stofwisselingsproces en hoeveel je ook op je eten let je valt niet af ook al eten sommige mensen bizar weinig calorieën. Hierdoor  zakt het hormoon leptine tot een triest niveau wat de vetstofwisseling regelt en de verzadiging en je denkt op een gegeven moment alleen nog maar aan eten en je komt weer bij. Teveel afvalstoffen, stress of bijnieren die zijn uitgeput bezorgen ook dit probleem. Door een uitgeputte bijnier ( komt door teveel stress) kan je schildklier op een laag pitje staan wat soms wel en soms niet door een regulier onderzoek aantoonbaar is. Als het wel zo is krijgen deze mensen vaak geen medicijnen maar zitten wel met de ellende dat ze niet afvallen. Pak dus de kern van het probleem aan. Wat ook een reden kan zijn dat je niet afvalt of klachten hebt is dat je lever overbelast is of je erg verzuurd bent. Verder kun je last hebben van verborgen allergieën of aan voedingstekorten. Dit zijn allemaal redenen voor overgewicht, moeilijk afvallen, vermoeidheid en een scala van klachten.

Daarom is dit resetplan ook zo goed. Je valt af, je krijgt je energie terug en je voelt je beter dan ooit. Maar ook klachten verminderen en verdwijnen vaak. Bovendien leer ik je hoe je na de resetkuur moet eten om je zo te blijven voelen.

Voeding

De eerste maand ga je afbouwen van bepaalde producten en stap je over of gezonde voeding waar plantaardige producten op de voorgrond staan, maar wel mag je met mate dagelijks dierlijke producten eten (als je vegetariër bent is dat ook prima). Dan ga je 2 weken strenger worden waarbij je helemaal geen dierlijke producten meer eet en geen granen. Dus groente en plantaardige eiwitproducten staan centraal samen met een smoothy en superfood. Dan ga je 6 weken weer langzaam opbouwen naar een gezond voedingspatroon waarbij je leert wat gezonde voeding inhoud. Ook besteed ik aandacht hoe je het na de reset kuur het beste kunt eten.

Verder vertel ik je hoeveel en hoe je moet bewegen en als je niet van sporten houd werkt dit resetplan ook. Verder welke ontspanning het beste is en hoe je voor jezelf moet zorgen om tot de beste reset resultaten te komen.

Daarnaast krijg je advies om je darmflora te stimuleren en je tekorten aan te vullen, wat ook een zeer belangrijk onderdeel is in deze resetkuur.

Mijn andere boeken kunnen een ware aanvulling zijn in het proces van bewustwording. Een gezonde eter in de eerlijke keuken KOKEN MET IRENE is ook een echte aanrader.  Hieronder zie je de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

1) Even voorstellen
2) Inleiding
3) De voordelen van de resetkuur
4) Overgewicht.

– Wordt je van afvalstoffen.
– Wanneer een dieet niet meer werkt!

5) Wat kun je verwachten van deze reset kuur
6) Stress

– Wat zijn bijnieren
– Vragenlijst
– Ontdek wat jouw zo moe maakt
– Slaap tips
– Supplementen bij een overlaste bijnier

7) De zuurbalans

8) Suikerspiegelschommelingen en insuline

9) Trage stofwisseling door leptine tekorten
10) Voorwoord over de ontgifting

-Wanneer moet je resetten?

Ontgiftingsmethode De ontgiftingskuur houdt in:

– Wat houdt ontgiften nu precies in?
– Wat je niet mag eten tijdens de ontgifting Cosmetica
– Wat je wel mag eten Organen Lever
– Supplementen tijdens de 12 reset kuur
– Eerste Maand is afbouwen
– Homeopathische ontgiftingskuur
– Vijfde en zesde reset weken
– Laatste 6 weken van opbouwen
– Ontgiftingsklachten
– Boodschappenlijstje

11) Eten na de resetkuur

12) Voedingstips op een rijtje
13) Beweging
14) Tijd voor jezelf

– Bad of douche en sauna ritueel

15) Positief denken
16) Creativiteit
17) Nawoord
18) De recepten

Klik hier voor meer informatie of om het E-Book te bestellen.

irene11

irene

46 Reacties

 1. Beste Irene,

  Hetgeen hier staat spreekt me erg aan, aangezien ik de symptomen heel erg herken!
  Bij mij zijn deze problemen (zoals vermoeidheid, energieloos vooral in de ochtend en op bepaalde tijden, nog altijd veel puistjes en ik ben 26 jaar, extreem veel zin in zoet/zout/koffie etc) begonnen na het gebruik van corticosteroïden. Na een aantal weken gebruik van Prednison lukte het afbouwen niet, daar begonnen deze klachten, daarna kreeg ik Cortiment (corticosteroide) waardoor ik weer volop energie kreeg. Maar nu een week of 3 ben ik daar weer van af en de klachten komen weer terug. De corticosteroïden kreeg ik vanwege de ziekte van Crohn die dit jaar ontdekt is en we zijn nog steeds bezig met het vinden van een onderhoudsmedicijn waar ik tegen kan zodat ik geen corticosteroïden meer zou hoeven.

  Zou deze reset voor mij geschikt zijn? Ik beweeg al veel (veel fietsen en lopen naar werk, ik werk als huishoudelijke hulp dus ook tijdens werk in beweging, en soms wil ik ook nog wel eens op de hometrainer etc) ik heb een tijdje koolhydraatarm gegeten, daar ben ik goed van afgevallen maar ik werd er na een aantal weken niet zo lekker van. Duizelig ben ik ook vaak.
  Ik werk maar een ochtend en soms iets langer, maar zelfs dat ik al teveel en de rest van de middag doe ik extreem weinig omdat ik er de puf niet meer voor heb, terwijl ik van mezelf altijd veel energie had en levenslust. Ook zie ik de dingen dit jaar erg negatief, en ben ik erg vaak ongesteld wat ook niet normaal is.
  Ik ben benieuwd wat u in deze situatie zou doen, want ben erg benieuwd naar het E-Book!

  Groetjes Amanda

  • Hoi Amanda

   Bedankt allereerst voor je leuke compliment. Ik lees dat je nogal wat met medicijnen hebt geprobeerd en het is wel logisch dat dit niet de oplossing heeft gegeven ze onderdrukken de boel alleen maar. De oorzaak ligt vaak in voeding, voedingsstoffen tekort en tehoog stress.
   Door de darmflora sterk te maken met speciale voeding en supplementen kan je veel bereiken. Deze detox kuur vindt ik zelf wat aan een te heftige kant voor iemand met jouw aandoening. Het is meer belangrijk om te ontdekken welke voeding je wel en niet tegen kan, en je darmflora te veranderen/ versterken. Ik heb het enorm druk dus liefste zou ik mijn boeken adviseren maar in jouw geval is een afspraak in de praktijk een beter idee.
   Voor een deel kan je best de adviezen toepassen maar echt ontgiften zou ik niet doen.
   Als je in de praktijk wilt komen moet je helaas wel 3 maanden wachten, want ik heb een enorme wachtlijst. Dus mail me als je een plekje wilt reserveren.
   Groetjes Irene

 2. Ook ik wil alleen een fysiek boek in mijn handen houden, geen gedoe voor zoveel geld met zelf printen (kan ik trouwens niet, heb zo’n ding niet voor mij te duur) dus ik zal wel opletten wanneer het boek uitkomt en dan niet als E-boek.
  Groetjes
  Cobie

 3. Eigenlijk hou ik ervan om uit een boek van papier te lezen. Vind E-book niet prettig, zoveel handelingen voor je kan lezen. Dus mijn vraag: is hij ook in papiervorm te krijgen?
  Want dan heb ik belangstelling. Vriendelijke groet

  • Hallo, de bedoeling is wel dat hij ook in een papiervorm op de markt komt alleen dat gaat nog een tijd duren. wat je kan doen is hem uitprinten en in een mapje stoppen.
   Zodra de papieren vorm op de markt is zullen we dat hier kenbaar maken.
   Groetjes Irene

 4. hallo Irene, ik ben nu 7 maanden gestopt met roken en maar liefst 7 kilo aangekomen; ik eet gezond en snoep niet, sport 5 a 6 keer in de week. Ik ben rond de 50 jaar en al mijn spieren doen pijn en ik ben erg moe, ik hoorde iets van bijnieruitputting? Is zo n kuur dan ook iets, en val ik er dan ook bij af?

  • Hallo Elmi
   Goed van je dat je gestopt bent met roken! jammer dat je lijf je straft met 7 kilo. Het punt is dat roken je stofwisseling verhoogd je blijft dus slanker en as je stopt dan is dat effect weg en wordt alles trager en kom je bij. je bent ook nog rond de 50 dus in de overgang of misschien al achter de rug wat ook de stofwisseling nog eens vertraagt. Pijn in de spieren en moe kan ook door verzuring komen maar kan ook zijn dat je bijnieren wat overbelast zijn. Als je inderdaad veel stress ervaart kan dat zo zijn. Roken is toch een momentje van rust nemen die je misschien nu wel mist. Bij detox is in ieder geval goed om te doen. Of je ermee gaat afvallen weet ik ook niet want als je hormonen door de overgang of menopauze de oorzaak zijn zal je natuurlijk gezonder worden maar de vraag is of je ook afvalt. Het is echt moeilijker om af te vallen als je ouder wordt en ja als je bijnieren over belast zijn dan zal het cortisol tegenhouden het afvallen. Door een systeem te reinigen en dus die stress weg te nemen kan het cortisol zakken en afvallen vergemakkelijken.
   Groetjes Irene

 5. Bedankt, Irene. Ik zal het eens proberen, hoewel ik schrik heb om eerst bij te komen. Ik volg al 2 maanden een dieet van 1200 kcal en ben nog maar 1,5 kg kwijt de eerste maand en de laatste maand niets meer. Als ik dan 1500 kcal ga eten, vrees ik echt bij te komen. En ik ga al 1x per week gaan spinnen en 1x per week zit ik op de hometrainer. Ik ga je boek sowieso eens kopen, want ik vind dit wel boeiende materie. :-)

  • Weet je Nancy met die 1200 diëten, natuurlijk val je af maar je leptine zakt en zodra je meer gaat eten omdat je het gewicht hebt bereikt wat je wilt kom je heel snel aan en extra erbij.
   Ik kan me voorstellen dat je absoluut niet wil bijkomen, vreselijk idee is dat. Maar ja wat moet je anders. Ik denk met je mee en het enige wat je misschien nog zou kunnen doen is doorgaan nu met afvallen. Als je gewicht bereikt hebt dan dagelijks 1 uur sporten, dan verbruik je dus meer energie en kun je meer gaan eten richting de 1700 a 2000 calorieën. Als je dan het sporten na een paar maanden verminderd dat je dan rond de 1500 tot 1700 overblijft. Moeilijk he allemaal, en alles is ook nog eens zo lekker. Maar onthou 1 ding als je natuurvoeding eet op het hoogste niveau dan heb je maar HEEEL weinig nodig.
   Succes Irene

 6. Hoi Nancy
  3 maanden is inderdaad vrij lang maar voor een echte goede verbetering op detox niveau te krijgen wel nodig.
  Jij wilt alleen je leptine niveau omhoog krijgen. Dan kun je het eventueel ook anders doen. Leptine niveau krijg je omhoog door een maand lang elke dag even flink te bewegen, dus plan dat in minstens 1 uur. Je eet gezond zoals de natuurvoeding dat zegt maar je doet er iets ouderwets bij en dat is calorieën tellen. je mag namelijk NOOIT onder de 1500 calorieën komen, meest geschikt is 1700 er zijn genoeg ap’s op je mobiel waar je dat kan invullen om zo bij te houden.
  Groetjes Irene