Remi Bloston Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Hart- en vaatziekten zijn nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland (bron). Veel mensen zijn dan ook op zoek naar methoden om gezonder te leven. De meeste mensen passen hun leefstijl aan of gaan meer bewegen. Er zijn ook supplementen die beloven iets tegen hart- en vaatziekten te doen, zoals Remi Bloston.

Wat is Remi Bloston?

Remi Bloston is een capsule met verschillende ingrediënten die helpen tegen verschillende hart- en vaatziekten. Denk hierbij aan spataderen, verstopte aderen en embolieën.

Het is totaal onduidelijk welke ingrediënten er in Remi Bloston zitten. We weten dus ook niet goed wat de werkzame stoffen zijn van Remi Bloston.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

We schrijven wel een review over dit product omdat van alle kanten duidelijk is dat het product niet deugt. Dit begint al met de productpagina. Op deze productpagina wordt een fictieve professor opgevoerd als uitvinder van dit product. Een zoektocht op internet naar deze professor, Jaak Engels, leidt naar een banketbakker in België.

Remi Bloston ervaring en review
Remi Bloston ervaring en review

Voor wie is Remi Bloston geschikt?

Dit weten we niet. Het is onbekend of er allergenen in het supplement zitten of stoffen die inwerken op medicijnen.

Hoe effectief is Remi Bloston?

Het enige juiste antwoord op deze vraag is dat we dit niet weten. We kunnen wel met zekerheid stellen dat het middel niet zo effectief is als de fabrikant beweert. Er zijn moderne methoden in ontwikkeling met nanodeeltjes, maar zelfs deze zijn niet zo effectief als Remi Bloston beweert te zijn (bron).

Het middel beweert ook een oplossing te zijn tegen spataderen. Voor deze kwaal is een operatie vaak de enige veilige oplossing (bron).

Het kan zijn dat er ingrediënten in Remi Bloston zitten die wel degelijk goed zijn voor de gezondheid van hart- en bloedvaten. Er zijn voorbeelden van stoffen die werken, zoals wilde roos extracten (bron). Zelfs al zitten er wat effectieve ingrediënten in de capsules, dan nog is het middel nooit zo effectief als de fabrikant beweert.

remi bloston werkt het
remi bloston werkt het

Wat kost Remi Bloston?

Een verpakking met 30 capsules Remi Bloston kost €52. Aangezien je een capsule per dag neemt, is dit voldoende voor een maand.

Voordelen

We hebben geen voordelen aan Remi Bloston kunnen ontdekken

Nadelen

Remi Bloston speelt in op de angst voor een beroerte of een hartinfarct door de kans op deze kwalen te overdrijven. Ook de dodelijkheid van deze kwalen wordt schromelijk overdreven. Het op deze manier inspelen op de angst van websitebezoekers die op zoek naar een echte oplossing is erg kwalijk.

Conclusie

De claims die Remi Bloston zijn totaal uit de lucht gegrepen