Relacore PM Hoodia Flowers Extra

Alweer een nieuwkomer, maar betekent Relacore bestellen ook afvallen? Relacore is een dieetpil die tot doel heeft om mensen met overgewicht te helpen met afvallen. Dit product is ook bekend als de “anti buikvet pil.” De reden hiervoor is dat Relacore zogenaamd de het buikvet van de lijners onder handen neemt. Relacore zou ook helpen om je humeur te verbeteren en zorgt voor het verminderen van stress. In de ijsluiter lezen we dat we dit voedingssupplement  moet gebruiken in combinatie met een gezond dieet en een regelmatig fitness-regime

Naast de dagvariant van het product is er ook een een nachtelijke versie van Relacore te koop genaamd Relacore Flowers PM, Deze moet onmiddellijk worden ingenomen voor het slapen gaan. Een enkele fles Relacore bevat 90 pillen en kost 49,95 dollar via de officiële website. Dit terwijl een verpakking van Relacore Flowers  PM voor 29,99 dollar te koop is. Deze bevat 60 pillen. De Relacore website beweert dat dit product vrij is van alle stimulerende middelen.

Relacore is eigenlijk een dieet pil die uitsluitend is gericht op vrouwen met specifieke “buik vet adres” kwesties. Relacore bevat geen specifieke belangrijkste ingrediënten. Dit voedingssupplement is bedoeld om dagelijks worden genomen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Relacore is zonder recept verkrijgbaar.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Voordelen van Relacore

 • Relacore kan eenvoudig via internet worden gekocht.
 • Gebruik is eenvoudig d.m.v. een tablet.
 • Volgens de verpakking bevat het product natuurlijke ingrediënten.
 • De officiële website van Relacore beweert dat het product geen stimulerende middelen bevat.

Nadelen van Relacore

 • Relacore is niet goedgekeurd door de EMA
 • Op de officiële website van Relacore ontbreekt een lijst met ingrediënten.
 • Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor Relacore.
 • Wederverkopers in Nederland verspreiden enthousiaste reacties op internet.
 • Geen geld-terug-garantie wordt aangeboden op de officiële website.

Relacore is een oorspronkelijk een voedingssupplement dat vaak wordt gebruikt als anti stress middel. Daarnaast zou een neveneffect van Relacore zijn dat het bevorderlijk werkt tegen buikvet en energie opwekkend is. Er is veel discussie over de bijwerkingen van Relacore, later kun je hier meer over lezen. Desondanks blijft Relacore een populair product, of je het nu gebruikt om stress te onderdrukken, of om af te vallen.

Zo werkt Relacore

Relacore zou overtollig vet oplossen dat opgehoopt wordt door het stresshormoon cortisol. De product beweert ook dat Relacore je meer energie geeft. Je zou zeggen dat er eindelijk een goed werkend middel gevonden is, toch is er enige argwaan, en er is redelijk veel ontevredenheid bij de consument die in Amerika zelfs tot rechtszaken hebben geleid.

Realacore PM

Relacore PM heeft dezelfde functionele verbinding als het originele Relacore formule. RelacorePM gebruik je in combinatie met de originele Relacore. Je kunt het ook onderling uitwisselen, bijvoorbeeld twee porties van originele Relacore tijdens de dag, en de laatste portie Relacore PM.

Bijwerkingen Relacore

Er zijn een aantal bijwerkingen bekend. De meest voorkomende zijn:

 • gewichtstoename
 • hartkloppingen
 • duizeligheid
 • hoofdpijn
 • en misselijkheid
 • slaperigheid
 • wazig zien
 • veranderingen van bloeddruk

Ingrediënten Relacore

De producten van Relacore heeft geen lijst met ingrediënten van dit het product bekend gemaakt. Dit roept op zich al vragen op. Inmiddels is door onafhankelijk Laboratorium onderzoek de volgende lijst met ingrediënten bekend geworden.

 • Niacinamide
 • Perilla
 • Fosfatidylserine
 • Panax Ginseng
 • Pinellia
 • Magnolia Bark
 • Passion Flower
 • Scutellaria
 • Poria
 • Jujube

Van de bovenstaande ingrediënten is, het Passion Flower Extract ongetwijfeld het meest effectief. Flower staat bekend om zijn kalmerende werking. Passion Flower Extract wordt vaak gebruikt om een rustgevende thee van te maken en dient als een integraal onderdeel van een effectieve natuurlijke angst behandeling. In hoeverre Passion Flower een kalmerende, laat staan afslankende werking heeft in combinatie met de overige ingrediënten van Realacore blijft de vraag.

Conclusie van Relacore

Relacore beweert dat je je afvalt, je stemming te verbetert, en de algehele stress wordt verminderd. Helaas is de officiële website voorzien niet van duidelijke informatie over het geneesmiddel. Daarnaast zijn er geen specifieke werkzame ingrediënt. Verder wordt door Relacore gezegd dat het product alle-natuurlijke ingrediënten bevat maar het blijft een raadsel wat er werkelijk in het product zit. Vooral omdat het product (nog) niet is goedgekeurd door de EMA (European Medicines Agency, de Europese FDA) Je kunt Relacore in Nederland en België ook slechts bij enkele aanbieders bestellen. Relacore is niet te koop bij de drogist of apotheek. Wij vragen ons af of Relacore echt werkt. Lees hier reacties of deel jouw ervaring met Relacore Hoodia Flowers

Forum Regels

Dit Forum is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen over het gebruik en de werking van Relacore. Vragen en antwoorden over het bestellen, kopen en leveren van Relacore zullen worden verwijderd.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

845 Reacties

 1. ik zou ze graag willen bestellen omdat ik van alles heb geprobeerd maar niks egt werkt. ik zou graag willen weten waar ik ze het beste kon bestellen

 2. graag wil ik Relacore PM Hoodia Flowers Extra bestelen hoe kan ik daar aankomen
  laat mij A.U.B. weten?

  vriendelijke groet,

  imam

 3. Hallo allemaal, ik heb 9 maanden lang relacore natural flowers gebruikt en ben daarmee iets meer dan 30kg afgevallen. Afgelopen tijd heb ik een tijdje in het ziekenhuis gelegen en moest ik morfine slikken, wat ik niet aandurfde om dit icm relacore te doen. Nu zijn mijn pillen over datum en ben ik weer 15kg aangekomen. Helaas kan ik geen adres meer vinden waar ik ze kan kopen. Het adres waar ik ze normaal altijd deed kopen is failliet gegaan. Weet iemand een adresje voor mij?? ik wil alleen de natural flowers hebben en geen hoodia (de hoodia werkt niet bij mij). Alvast bedankt

 4. Relacore hebt zo een site gevonden waar je ze kunt bestellen. Heb onlangs ook een bestelling gedaan op deze site. Begint overigens met een Q

 5. Ik wil graag relacore bij u bestellen . Maar ik woon zelf in Enschede , kunt u naar mijn sturen?
  Ben echt benieuwd over die. En heb 15 kilo over gewicht, hoeveel doosjes nodig hebt?
  Liefs, leila

 6. ik heb zelf de natural flower van relacore gebruikt, deze werkte goed bij mij. Helaas kon ik daar niet meer aankomen. Nu zie ik dat er Relacore PM Hoodia Flowers Extra is. is dat het zelfde als de natural flower of is dit wat anders. wat is er allemaal te bestellen van de relacore en waar kan ik het bestellen. Ook heb ik gelezen dat je een proefpakketje kan ontvangen weet iemand hoe ik daar aan kan komen?

 7. Ik snap het even niet meer toen ik vorig jaar eraan begon moest ik een pil per dag doen.
  Maar hoe is het nu dan 2pillen en als het kan in de avond nog relacore pm?? Alvast bedankt

 8. 3 zendingen terug heb ik dit product telefonisch opgezegd. Ik ben er dus niet van gediend dat de paketten gewoon gestuurd worden . De opzegging is heel duidelijk geweest. Dus ik ben er niet van gediend dat ik de paketten nog binnen krijg. Daar nergens een telefoonnummer of adres te vinden is van dit product hoop ik dat u hier wat aan kan doen. Het telefoonnummer wat ik toen had heb ik jammer genoeg niet opgeschreven.

  ine

 9. Ik heb er nu veel over gelezen relacore en ook mensen uit de omgeving gesproken die het gebruiken…
  Nu zou ik dolgraag willen weten hoe ik het kan bestellen want kan er niet uit komen.
  Alvast bedankt

 10. Waar kan je ze bestellen? ik kocht ze via een schop maar niet meer leverbaar weet iemand waar deze nog wel te koop zijn via internet en goeie ervaring heeft.
  Groetjes

 11. ik wil ook die gratis proefpakket proberen van relacore pm hoe doe ik dat hoe kom ik achter die site is zo moeilijk ben al de hele middag aan het zoeken ? maar niks help help help

 12. Hallo, ik ben afgelopen zondag begonnen met relacore pm Ixpd bij het ontbijt is dit goed??? en hoe snel merk je iets dat je afvalt??? kan iemand mij hierop antwoord geven!!! gr.regina.

 13. Heb een proefpottje PM besteld. Hebben deze wel iets met de Flower en Hoodia te maken. De PM komt uit paragua en de andere uit Africa.

 14. @ b…Bij mij werkt het ook beter als ik de capsule rond 15.00u inneem. Voor die tijd heb ik geen snaaibuien, deze komen pas rond een uur of acht.

  @ loes…heb je ze al besteld? zo ja, hoe bevallen ze?

  Groetjes Jelle

 15. @ loes…ik had altijd de hoodia en toen de flouwers. maar daar kreeg ik hoofdpijn enzo van en ik sliep ook slecht. die in de blisters heb ik ook gezien van een vriendin van mij maar dat is nep. maar die zegt dat ze daar niks van merkt. nu hebben we samen de pm geprobeerd en we vallen allebei goed af. ik neem alleen nog maar de pm. 1 na het middageten en 1 bij het avondeten.
  ik hoor het wel van je ofdat het werkt bij jou!

 16. @tara… wat heb je allemaal al geprobeerd dan van de relacore??? Ik de flowers en hoodia.
  Maar heeft helaas nog niets gewerkt. En jij??? Ik wil de proegverpakking van pm wel proberen. Maar ja… die neem je dus in de avond??? Greetzz loes

  • ik zou er eerst eens een proberen kijken hoe je lichaam er op reageert
   en als een helpt( zoals bij mij)waarom dan gelijk 2 je kunt altijd met de tweede beginnen als je het idee hebt dat een niet meer werkt

 17. Ik vind het ook geweldig!
  Ik heb net een pot PM besteld, zal ik het morgen wel weer in huis hebben.
  De PM proefverpakking is me heel goed bevallen.
  @ b ;
  hoeveel neem jij er per dag?

  • ik neem er 1 per dag laat in de middag
   het advies is rond het avond eten maar ik was dan bang dat ik niet kon slapen dus vandaar in de middag en het bevalt me goed

 18. ben nu een week bezig met de pm en ben 2.3 kilo kwijt terwijl ik een paar keer gesmokkeld heb ,wat schips en iets lekkers bij de kofie
  vind deze pm bij mijn beter werken geen klachten zoals snelle hartslag ,niet kunnen slapen wel ben ik af en toe misselijk hebben julie dat ook?
  ik ga er zeker mee door en hou julie natuurlijk op de hoogte

 19. 12 aug begonnen met Flower in blister,nog geen gram afgevallen.
  Geen droge mond wel honger…Lees over neppillen,de een valt af met Hoodia de ander van Flower of andersom.
  Wie o Wie kan goede voorlichting geven de Recalore pillen.Ook de eventuele verschillen die er zijn…(Hoodia,Flower of PM)..

  • bedoel je met blitser capsules?
   heb al veel soorten relacore gebruikt maar bij mij zijn het altijd capsules
   ik zou zeggen probeer eens een proefverpakking pm(gratis alleen verzendkosten) kun je kijken of die bij jou wel werkt

 20. Mijn capsules zijn ook wit blauw.
  Wat maakt het nou uit wat voor kleur het poeder is…
  Dat je dat los gaat maken…

  Nou, mijn helpt het in ieder geval goed!

  • nou sorry hoor, ik kijk graag wat ik slik, en slik niet zomaar alles in wat ik voor geschoteld krijg

 21. zijn jullie pm pillen ook wit/blauw ??
  heb er net een los gemaakt, maar wat ik raar vind…
  de gewone zijn groen en deze poeder is wit….

 22. vandaag ook de pm binnen gekregen.
  vanaf morgen neem ik smorgens de gewone en savonds de pm.
  ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren.
  maandag zal ik me eens gaan wegen, dan zitten we bijna op de 3 weken.
  nou we houden elkaar op de hoogte ;)

 23. Nee geen 3 per dag, er staat in de beschrijvingen “maximaal 2 per dag” Dus dan moet je er geen 3 gaan nemen he! Ik zou dan alleen de pm gebruiken, 1 smiddags en 1 met het avondeten. Ik doe dat namelijk ook en bij mij gaat het echt heel goed. Nu in 5 dagen 1 kilo kwijt!!
  En ik voel me beter en fitter. Hebben jullie dat ook, ik heb geen last van bijwerkingen ofzo. De pm zijn blauw met wit.

 24. ik heb net ook relacore pm besteld.
  maar nou vraag ik me af… slikken jullie de gewone dan smorgens en de pm savonds, of alleen de pm ??
  ik slik er nu 2 per dag van de flower, maar de eerste smorgens en de 2e savonds na het eten…
  dan vraag ik me af moet ik er nou 3 gaan nemen 2x gewone 1x pm of zal ik gewoon smorgens de gewone en savonds de pm ??

  wat denken jullie ?
  en is er ook verschil qua kleur met de pm en de gewone ??

  groetjes

  • ik heb begrepen als je er een neemt dan rond het avond eten en wil je er twee dan ook rond het middag eten en niet meer de gewone relacore
   ik ben nu sinds maandag bezig heb wel erge dorst en drink ook veel
   heb niet echt trek meer in iets maar ben nog niets afgevallen terwijl ik bij de gewone relacore gelijk afviel dus nog maar even afwachten wat de relacore pm bij mijn doet

 25. Net de Relacore PM binnengekrgen
  Ik ga morgen de gratis proefverpakking proberen.
  Ik ben benieuwd.
  ik hou jullie ook op de hoogte.
  Gr. Jelle

 26. Ik ben nu 5 weken met Relacore bezig. Ik was echt chocoladeverslaafd, hoewel ik wel chocolade in huis heb, taal ik er niet meer naar. Heb geen last van bijverschijnselen gehad en ben nu 5,5 kg kwijt.
  Kortom echt een middel dat waarmaakt wat wordt beloofd. Een dieet is nooit vol te houden maar met Relacore mag je in principe alles eten. Je kunt niet veel eten omdat je maag toch vol zit.

  • staat er bij jou op het potje ook een sticker met test op?
   en welke kleur hebben bij jou de capsules ik wil er as maandag meebeginnen van de andere relacore heb ik wel bijwerkingen dus wil ik deze gaan proberen.

 27. Ik lees hier over de flower of de hoodia??? Wat is het verschil en waar ik ze besteld heb die zegt dat de flower er niet meer zijn. Ik heb een wit met groen doosje gekregen en daar staat op relacore South African Hoodia Capsule op. Hoe weet ik nu of ik de goeie heb ?
  Volgen jullie er een speciaal dieet bij? Ik wil er niet te lang over doen dus wil het wel met een dieet erbij doen. Iemand tips???

  • ik heb al vaker relacore gebruikt en in alle potjes zitten weer andere kleur capsules wel bruin maar de kleur verschilt wel,dus welke de goede zijn ik zou het niet weten ik heb zowel flowers als de hodia gebruikt dus die jij nu ook hebt en als het goed is krijg je vanzelf minder trek en moet je je ertoe zetten om wel je tussendoortjes te gebruiken(gezonde bijv ontbijtkoek rijstewafel kwar met fruit) en je maaltijden
   ben benieuwd naar je resultaat succes

 28. Hallo allemaal ik heb net mijn gratis proefpotje relacore PM binnengekregen. ziet er echt goed uit, ik laat jullie weten of het ook zo goed werkt, ik ben benieuwd! mooi doosje ook. met zilver enzo. jullie horen het van mijn. wie heeft ze al geprobeerd?
  groetjes Tara f.

  • Hoi yvon

   ik heb nou ook flowers en heb maanden hoodia geslikt.
   daar viel ik niks van af maar nu met de flower ben ik al 2 kilo kwijt ik 2 weken.
   had al vaker gelezen dat deze beter waren.
   dus ben benieuwd.

   groetjes twigger

 29. Ik heb vandaag weer nieuwe gekocht. eerst verkochten ze de hoodia maar die werkt voor geen meter. nu hebben ze de flower die zou beter werken. ben benieuwd. ik wil 12 kilo afvallen en ga in overleg met de verkoopster er 2 per dag slikken. hou jullie op de hoogte.

 30. hallo allemaal

  nou bijna een maand geslikt 2x per dag en daarvoor 2 maanden 1 per dag.
  nou het is gewoon flut
  ben er nul komma noppes kilo mee afgevallen
  dus ik stop ermee.

 31. Hallo allemaal,
  Ik heb relacore besteld.
  Ik moest daar vooruitbetalen, maar krijg vervolgens niks opgestuurd!
  Bellen, mailen, niks helpt, hij reageert gewoon niet meer!
  Pas op voor relacore verkopers!!

  P.S. Ik ga voor de hoodia, ben ik nu 11 kilo mee kwijt.

 32. Ik vind de hoodla betere dan de flouwers want van de flouwers krijg ik altijd heel veel bijwerkingen. Ik word dan misselijk en hoofdpijn enzo, hebben jullie dat niet van de flouwers. Van de hoodla heb ik dat niet.
  veel suc6 met afvalle allemaal.
  Groetjes Tara F.

 33. Ik vind de hoodla betere dan de flouwers want van de flouwers krijg ik altijd heel veel bijwerkingen. Ik word dan misselijk en hoofdpijn enzo, hebben jullie dat niet van de flouwers. Van de hoodla heb ik dat niet.
  veel suc6 met afvalle allemaal.
  Groetjes Tara F.

 34. Ik heb ook de Hoodia en deze bevallen goed!
  Ik ben nu 6 kilo kwijt in 2 maanden.
  Mijn hongergevoel is ook stukken minder.

 35. Nou, ik heb ook bijna geen honger.. Kom metb moeite aan drie keer per dag eten…. het is omdat het moet…. Dorst nog niet echt….

 36. ik heb de natural flowers ook gehad maar wel in precies het zelfde potje als de hodia alleen dan met de tekst van natural flowers er op

 37. Hallo allemaal,
  Ik ben 40 kilo afgevallen met de Natural Flowers.
  Van maat 46 naar 38-40
  Enige maanden geleden waren de Natural Flowers nergens meer te verkrijgen i.v.m. namaak.
  Ik ben toen overgegaan op de Hoodia, 3 maanden gebruikt en geen ons afgevallen.
  Ik houd jullie hiervan op de hoogte.
  Succes allemaal!!!

 38. Ik heb ook de flowers, ik heb toen ook een tijdje de hoodia geslikt en was ook niks kwijt.. heb heel veel dorst en zin in water, en echt geen zin in eten! ik eet omdat het moet, maar totaal geen zin

 39. Hoii allemaal,

  İk heb gister relacore hoodia thuis gekregen. En ben vandaag begonnen.

  İk heb t besteld online. İk kreeg het in een kartonnen doos met een potje erin.

  Echter vandaag, heb ik het in Huissen in een medicalcare winkel gehaald voor mijn vriendin. Dat was hetzelfde kartonnen doos maar er zaten blisters in ipv doosje. En er staat natural flowers in.

  Welke is nou werkend? Hoodia in een klein doosje? Of natural flowers verpakt per blitser?

  • Hallo Klavertje4,

   Nou ik heb precies hetzelfde….
   Ik had een kartonnen doos met een potje en dat was de hoodia…

   Nu heb ik ook een andere gehaald. Ik moet eerlijk zeggen, nu thuis te komen en de verpakkingen te hebben vergeleken met elkaar. Dat de relacore natural flower, er veel echter uitziet en veel betrouwbaarder uit ziet.
   Wat daarbij ook nog eens komt is, dat het verkrijgbaar is, in een voor mij erg net uitziende winkel, dus voor mij ook daardoor betrouwbaarder. Hun kunnen zich niet evrloven troep te verkopen… TOCH??

   Dus ik heb het nog niet geprobeerd, maar weet nu al dat de flower pillen meer zullen gaan werken….

   Ik hoor graag van je wat het bij jou heeft gedaan.
   Dan zal ik mijn verhaal ook doen.

   Groetjes Loes

  • Hoi Louise,

   Ik gebruik zelf dus de hoodia. Ik merkte sinds gister al dat ik enorm veel dorst had en geen honger. Terwijl de meeste zeggen dat het een paar dagen kan duren. Mensen nemen er zelfs 2?! ik weet niet of ik dat wel aankan.

   Ik vond het raar dat ik nu blisters kreeg en ook nog eens natural flower ipv hoodia.

   Ik maak eerst mijn potje af, vandaag dag 2!.

   Laat jij mij ook weten wat de flowers doen?

  • Oke.. ja is prima.
   Ik ben vandaag met de flowers begonnen…

   Wordt vervolgd dus!!!

   Byebye

 40. Het werkt voor geen meter fruta plantaardige werkt wel heel goed daar ben ik veel mee afgevallen alleen maar 1nadeel eraan er is veel namaak in omloop dus kijk uit voor goedkope aanbieders

 41. ik zie dat ze het stukje van waar ik de pillen heb gekocht hebben weggehaald..
  ik heb ze gekocht in xxx misschien dat ze dit wel doorlaten?!?!?!?
  groetjes Lindsay

  • Hier nogmaals de forum regels zoals ze ook in het bovenstaande artikel te lezen zijn.

   Forum Regels

   Dit Forum is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen over het gebruik en de werking van Relacore. Vragen en antwoorden over het bestellen, kopen en leveren van Relacore zullen worden verwijderd.

 42. Hoi hoi,

  ik ga me maandag weer wegen, dus ben benieuwd..
  ik ben er niet echt bij op dieet, maar gewoon gezond eten, en ik moet zeggen dat ik ook nergens zin in heb om te eten, heb wel een hele droge keel hebben jullie hier ook last van?

  Groetjes Lindsay

 43. Hoi,
  ik ben vandaag begonnen.. ik ben benieuwd of het bij mij ook gaat helpen.. na hoeveel dagen begin je wat te merken/zien??
  Groetjes lindsay

  • Nou, ik be twee weken geleden begonnen en merk nog heel niets… Maar goed, ze zeggen dat het ongeveer twee weken duurt voordat het werkt.
   Ik hoop dat het wat gaat doen biij mij…. Heb er eigenlijk best hoge verwachtingen van. Omdat je heel erg succesverhalen leest.
   Maar goed,.. heel erg veel succes…
   Loes

  • Hallo Lindsay,

   Ik ben al een maand bezig, ben er nu helemaal klaar mee, ik ben zelfs 2 kilo aangekomen :-( …
   Terwijl ik zelfs minder ben gaan eten en veel meer water drink..

   Ik heb niets gemerkt qua bijwerkingen en afvallen dus al helemaal niet..
   Ik hoop dat het bij jou wel lukt, en zo ja, waar heb jij ze besteld dan als het goed gaat, want misschien heb ik wel neppers gekregen.

   Succes :-))) Natascha

 44. Hallo Ik heb dit ook geslikt en het is wel legaal ant ik heb het zelf mee genomen op vakantie naar turkije dus !!!! maar ik denk dat je het langer dan een paar maanden moet gebruiken voordat het effect heeft

  Gr wendy

 45. Hey all.

  ik slik ze nou al 4 maanden. nog geen gram eraf.
  ik ben dr mee terug gegaan naar de winkel waar ik ze gehaald heb.
  heb een nieuw potje gekregen en moet dr nu 2 per dag slikken.
  dit doe ik nou al 2 weken en nog geen gram eraf.
  ik ontbijt in de morgen. en vanaf daar eet ik elke 3 uur wat.
  maar wat en hoe ik het ook doe niks helpt.

 46. Hallo.
  ik ben ook al 20 kilo afgevallen met de relacore natural flower
  Nu heb ik wel het idee dat de hoodia minder goed werkt.
  Iemand vertelde mij dat ze nu iets sterker gemaakt zijn, dus ook beter zouden helpen,
  Ik heb deze besteld, en betaald,
  En vervolgens krijg ik geen contact meer met die gast,
  Heeft iemand anders daar ook ervaring mee.
  gr, tina

 47. Hoi allemaal, ben sinds 2e pinksterdag begonnen met relacore. Ik heb alleen een droge mond dus veel drinken…Maar voor de rest voel ik me super!!! Ik dieet er wel een beetje bij, gewoon minder eten en op letten wat je eet. Moet zeggen dat ik ook geen behoefte heb aan veel eten…En als ik zo’n moment heb neem ik iets gezonds en vaak kan ik bv een appel niet eens op! Ben nu 7kg kwijt!!!!!
  Ook al is het niet goedgekeurd volgens de EU, ik voel me er goed bij…
  Geen bijwerkingen behalve een droge mond!
  Succes allen met lijnen.

  • Dit is nu mijn 1ste week , ben geen gram afvallen, en ben er echt mee bezig, water , sport 3 x in de week en denk om mijn voeding…
   Geen gram, geen cm eraf…. Ook niet met het sporten, toen na alle verhalen relacore gekocht, beetje eng, omdat ze zeiden dat je niet meer kon slapen, met moesten zich dwingen om te eten, sommige hadden haar uitval, dus extra vitamine gekocht daarvoor.
   Dus dacht nu relacore, kan ik toch wel van afvallen ???? NOT !!!!

   Waar heb je ze vandaan Lea , en welke , zag ook ineens verschillende, flowers, hoodia en extra… pfffff…

 48. @b.
  Ben afgelopen zaterdag naar de winkel geweest. En kom je daar, sta je voor een dichte deur. Winkel helemaal leeg. Blijkt dat ze hals over kop de boel hebben ingepakt en zeg zijn gegaan. Ik moet ze echt hebben de natual flowers. Anders gaat het niet goed komen ben ik bang. Zou fijn zijn als jij me zou kunnen helpen!!!!

  • Dit waren de goede daar had ik ze ook vorig jaar vandaan als je nu op hun site komt wordt je doorverwezen naar een andere site heb ze daar nog niet besteld,weet niet of die wel goed werken,dus deze kun je proberen heb ze gemaild of het de zelfde waren als uit H maar heb geen reactie gekregen
   bij die andere merkte ik het al gelijk bij de eerste capsule die ik heb besteld merk ik niets van

 49. Ik heb sinds vrijdag relacore in huis, meteen de volgende dag begonnen, omdat ik veel verhalen had gelezen, toch eng vond en sóchtends maar een pil nam zpdat ik snachts kon slapen, ook meteen vitamine pillen gehaald voor dat beetje extra…

  Ik merk niets, niet koud, niet moe en niet wakker, ik ben gewoon helemaal normaal, eten gaat prima, nog steeds !!!

  Wanneer gaat het werken, moet ik geduld hebben en hoelang dan?

  Ik hoop op reactie’s en ja ben erg ongeduldig, ik heb er vet hoge verwachtingen van als ik alles lees :))))

  • ik ben ook net begonnen en voel ook helemaal niets. ook nog niet het gevoel dat ik minder wil eten of extra dorst heb. dus ik ben ook heel erg benieuwd wanneer het moet gaan werken

  • Ik begin er morgen mee…
   Ze hebben bij mij er heel erg duidelijk bij gezegd, dat het echt pas na twee weken gaat werken en dat je het voelt.
   Dus dames ff volhouden…
   Succes

   Greetz Louise

 50. Hallo allemaal,
  Ik heb relacore natural flowers 10 maanden gebruikt, ben 40 kilo ermee afgevallen. Nu heb ik Relacore hoodia, nog geen gram kwijt. Weet iemand van jullie waar ik de natural flowers kan bestellen????? Ik ga binnenkort trouwen en moet nog 15 kilo kwijt, anders pas ik mijn mooie droomjurk ook niet.

  • hoi Amber
   ik had nog waty over van vorig jaar en die hielpen erg goeed nu nieuwe besteld maar deze werken niet of nauwlijks bij die andere was de trek echt weg en de behoefte aan eten ook,wel sliep ik er minder van
   bij deze slaap ik ook goed dus vind dit wel raar waar heb jij ze besteld ik kan nog een ander webschop vinden

 51. Al die dingen waar mensen last van krijgen heb ik nooit gehad. Ik ga nu mijn dosis verhogen eerst een week 1 pil dan 2 weken 2 dan weer een week 1 per dag. Ik voelde me echt super goed toen ik ze slikte en wat ik zei nergens last van. Veel mensen zeggen dat het slecht spul is. Maar kijk eens naar mensen die roken of drugs gebruiken dat is pas slecht. Of mensen met anorexia of boulimia. Tegenwoordig is niks goed meer voor je dus die paar pillen maakt ook niks meer uit en als je daardoor lekker slank de zomer mee in gaat hoor je mij niet klagen. Je leeft tenslotte maar 1 keer. Dus doe een keertje ongezond met pillen (wat andere beweren) En laat een keer iets staan wat echt slecht is. Ik stop er niet mee pas als ik mijn behaalde gewicht heb.

 52. Wisten jullie dat het bijna nergens meer te koop is. Ik heb van verschillende mensen die het eerst verkochten gehoord dat ze zijn gestopt met de verkoop omdat het een illegaal product is. Er zitten zéér gevaarlijke stoffen in, wat een hartinfarct of andere dodelijke ziektes kan veroorzaken. Dat het illegaal is blijkt uit dat het géén EU nr heeft. En alles wat uit het buitenland wordt geïmporteerd (en dus legaal is) heeft nl zo’n nummer. Bij degene die zich uitgaf als importeur is alles door de voedsel en waren autoriteit al in beslag genomen. Dus ondanks dat ik goed afviel met relacore ben ik hier toch wel van geschrokken en ben gestopt met. Ik zoek wel een ander preparaat of dieet.
  En een ieder die twijfelt zou ik willen adviseren om contact op te nemen met de voedsel en waren autoriteit.

 53. Heel tervreden!!
  nog nooit zo slank geweest! binnen een jaar van 76,5 naar 68 kg
  Maar tanden en kiezen hebben behoorlijke klap gehad van de droge mond die je krijgt van het gebruik relacore. en veel haaruitval gehad.
  Dus advies ga vitamines extra slikken want door minder eten kom je voedings stoffen tekort. Totaal geen honger gehad!!

 54. Ondertussen gebruik ik het ook al een aantal dagen…
  Ben in principe een kleine 2 weken geleden begonnen, maar vond/vind het zulk heftig spul!! Ben daarom na een aantal dagen even gestopt, ook vanwege Koninginnedag en de combinatie met alcohol mij niet heel verstandig leek ;)

  Ik vind het heftig door hoe het mij laten voelen. Je voelt echt dat je iets op hebt en stond zelfs even op het punt om het ergens te gaan laten testen, maar weet niet zo gauw welke wegen ik daarvoor moet bewandelen.

  Dat het werkt is een feit!! Eten voelt heel vreemd in je mond, waardoor de behoefte om te eten inderdaad weg gaat. Ik vind het vooral wat later op de dag erg werken, ik neem het dan ook ’s morgens zo vroeg mogelijk, zodat dat rare gevoel er in ieder geval ’s avonds niet is.
  Verder heb ik geen slapeloosheid, wat andere soms wel als bijwerking ervaren. Misschien is dat als je er 2 per dag neemt of in de middag pas 1. Ik ervaar dus vooral de ‘vaagheid’ in mijn hoofd, mogelijk dat dat ook komt omdat ik naast moeder zijn ook fulltime studeer en ik dus de hele dag een heldere geest moet hebben om alle stof tot mij te kunnen nemen. En het daardoor dus extra opvalt… ofzo?!?!?

  Ondertussen probeer ik wel 6 keer per dag een beetje te eten, om een zo gezond mogelijk voedingspatroon er aan over te houden.
  OJA! Merk wel dat ik er een enorm slechte huid van krijg!!
  Nu is dat natuurlijk een veel voorkomend iets als je gaat afvallen, maar dit is toch anders.

  Dames en Heren, heel veel succes allemaal!!!

 55. Hallo allemaal

  nou ik slik ze al 1.5 maanden maar er is nog geen kilo af.
  ben al 3 jaar bezig om er wat af te krijgen maar het wilt gewoon niet.
  Ik eet normaal drink genoeg snoep niet veel
  wel eens een snoepje van de kleine meid.
  maar het wilt gewoon niet.
  al bloed laten prikken maar schildklier was goed.
  bij dieettiste geweest. Ook zonder resultaat.
  nou ik weet het echt niet meer.
  ik maak mijn 2é potje leeg en dan stop ik er maar weer mee.
  had zo gehoopt maar helaas

 56. Dag allemaal,

  Ik ben ongeveer 2 maanden geleden begonnen. Voorheen heb ik een ander dieet gevolgd en daarmee was ik 10 kg afgevallen. Uiteindelijk weer 4 kg aangekomen. Een kennis wees me op relacore. Aangezien zij goede ervaringen had ben ik het gaan proberen. Inmiddels ben ik ruim 5kg weer kwijt. Soms gaat het hard naar beneden en soms sta ik ook bijna 2 weken stil met mijn gewicht. Ik heb er zeker meer energie doorgekregen en mijn trek in eten is verdwenen, zelfs als er friet op het menu staat. Je merkt wel dat je trek krijgt, maar echt zin in eten heb je niet. Tot nu toe ben ik er tevreden over. Soms ben ik wel wat duizelig, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik iets meer zal moeten eten….Inmiddels zijn ekele andere kennisen het ook gaan proberen. Ik hoor wel van meer dat ze enorme dorst hebben. Persoonlijk vind ik dat niet erg, want nu krijg ik tenminste de 1.5 liter water weg. Succes allemaal.

 57. Lieve Luitjes….

  Er worden veel ervaringen gedeeld, en er worden hier en daar kilo’s vernoemd… Maar nu ben ik eigenlijk benieuwd, op welk gewicht je bent begonnen met Relacore en wat uiteindelijk het resultaat was/is en in hoeveel tijd? Zo vermoed ik dat iemand van 200 kilo sneller 20 kilo verliest dan iemand van 70 kilo… Welke BMI heb je bijvoorbeeld NA het gebruik van relacore behaalt????
  Morgen ga ik beginnen!! (Althans… als het goed is komt het morgen binnen…) Ik weeg nu 71 kilo… wil graag 65 wegen en als het even kan 62… Maar met 65 ben ik ‘Dik’ tevreden!
  Succes allemaal!!

  • hoi
   ik heb het vorig jaar gebruikt en ben toen van 72kg naar 68 gegaan
   nu ben ik vorige week er weer mee begonnen en woog toen 70 ik ben nu in een week 2 kilo kwijt ik wil ook graag naar de 65 dus wie weet halen we samen de 65 kg
   weet een ding zeker dat dit middel echt werkt het stopt in iedergeval de zin in iets te eten moet me er soms echt toe zetten om een verantwoord tussendoortje te nemen

   succes

  • Ik heb even een tussenstop gehouden met relacore!
   Vond het zo heftig spul!

   Ben nu sinds gister weer begonnen en ga nu doorzetten (denk ik ;) haha!)

   Maandag weeg ik me weer… Op naar de 65!!

   Hoe gaat het nu bij jou??

 58. Heb ze 3 jr geleden gebruikt en viel toen werkelijk in 4 maanden bijna 25 kg af maar nu 1,5 wk gebruikt,hielp wel had alleen het idee dat mijn keel dicht zat en minder lucht kon halen wel idd geen zin in tussendoortjes

 59. Waar halen jullie de capsules? Kan ze nergens vinden, ook niet op internet… Heb ze al eerder gehad, maar weet de site niet meer, maar had ook goed resultaat!

 60. Ik gebruik het nu bijna 4 weken en ben al 4.3 kilo kwijt. Helemaal geen last van bijwerkingen gehad. Ik snoepte elke dag en at te veel, hier heb ik nu helemaal geen last meer van. Ik kan nu veel gezondere keuzes maken, omdat ik niet meer de hele dag trek heb in rommel!

 61. Werkt goed dit spul in 1 week 2.3 kilo kwijt zonder sporten of extreem dieeten. Zelfs vette dingen op als ik die weg had gelaten was ik miss nog wel meer kwijt. Maar ben al tevreden met die 2.3 kg. Nu afwachten wat aankomende week gaat doen.

 62. Hallo ik moet ook nodig afvallen en heb alles een beetje nagelezen maar lees niks over hartpatienten dus mijn vraag is kunnen hartpatienten dit ook gaan slikken of is dat dan een afrader. Gr Miranda

 63. hallo,

  zijn er nog mensen die dit gebruiken ??
  ik ben vandaag zelf begonnen, heb 2 potjes gehaald…..
  wie doet er weer/nog mee ??

  • Hoi twigger ik ga zelf morgen beginnen aan de pillen. Ik heb ze via via gekregen/gekocht en die komen uit america. Ik ben benieuwd wat het gaat doen want ik lees hier een hoop negatieve maar ook een hoop positieve reacties op de pillen. Aan bewegen kom ik wel want zit met een pup thuis van 10 weken dus veel wandelen zou goed goed. Verder hoop ik dat ik deze zomer weer slank in een bikini kan want ben altijd slank geweest tot dat ik samen ging wonen met een partner die alles kan eten en niet aan komt. Mijn doelstelling is om van mijn 83kg naar de 68/70 kg te gaan. Maar het belangrijkste vind ik de kleding maat die moet van 42 naar 38. Ik hou jou/jullie wel op de hoogte van het(hopelijk) gewichtsverlies. Dan kan ik er pas echt over mee praten of het echt fijne pillen zijn of pillen die niet deugen. Maar zoals iedereen het zegt iedereen ervaart het anders. Hopelijk ervaar ik het ook goed. Succes voor iedereen die er mee bezig is of mee gaat beginnen.

 64. Na de vele succesverhalen lees ik nu al enige tijd geen positieve berichtjes meer over relacore. Werkt het op de langere termijn wellicht toch niet zo goed? Bijwerkingen? Ongezond?

  Ik heb in ieder geval geen goed gevoel bij Relacore.

 65. Hallooo lieve slanke lijnende mensen!!!!

  Heb van alles geprobeerd, maar tevergeefs nog steeds niks kunnen bestellen en zou nu onderhand samen met mijn zus wel eens met de kuur van start willen gaan…. Tegen een redelijke prijs!!!! Duzzz wie kan mij helpen aan deze kuur te beginnen… Zie alleen maar forums maar geen link waar ik kan bestellen… word er een beetje moe van… dat uit zich in stress en stress is eten, ern dat willen we niet!!!!! Het gaat om twee maal een kuur van 24dagen en in de ampull vorm…. Alvast bedankt voor de reakties… Gr,Sharella

 66. hoi ik heb 1jaar lang relacore 1x tablet naar t ontbijt gebruikt ik ben in 1 jaar 20 kilo afgevallen. heb niks gehad geen droge mond geen bijwerkeningen niks heb wel 3x per dag gegeten en gesport. potje zat in een doosje met bijslijter en sticker op t potje.. Ik betaalde 22,50 per 30 stuks

 67. ook ik ben via mijn zus in aanraking gekomen met relacore,bij het eerste potje had ik last van bijwerkingen.een beetje het zelfde als bij xtc gebruik,maar dan de uitwerking.dit weet ik omdat ik xtc gebruikt heb in het verleden.ik was er niet bang of wat dan ook ,heb gewoon door geslikt,gesport en op me eten gelet.ik woog op 1 april 2011 125kg,ik heb me net gewogen en zit nu op een 92,3.ik heb er baat bij gehad.en wil me nu gaan concentreren om naar de 85 te gaan.mijn laatse potje heb ik opgemaakt eind november.niets aangekomen maar wel op me eten letten.succes voor een ieder die er aan gaat beginnen.dennis

 68. Hehe, eindelijk nog iemand die gewoon alles eet en drinkt wat je maar kan bedenken. Vindt het zelf ook onzin van de mensen die de dag doorbrengen met een saai crackertje e.d. Het is zeker geen onzinspul hoor en ook helemaal niet duur €20,- per potje. Tja, tis maar wat je duur vindt. Nou ik wordt morgen geopereerd aan een hernia en daarna ga ik gewoon weer verder beginnen met Relacore. Ben van maat 46 naar maat 38 gegaan in 10 maandjes. En ook nog eens 40 kilo afgevallen. Onzin??? Voor mij niet en daar ben ik in ieder geval erg blij mee, ik raad het iedereen aan om met de relacore te gaan beginnen als ze willen afvallen. Maar dat is per persoon verschillend en ieder zo zijn eigen mening. Nou vrouwen en mannen, veel suc6 allemaal!

 69. hallo vrouwen van nederland relacore is tot nu toe het beste dieet pil die er bestaat je kan eten wat je wilt je hoef niet te trainen ik moet nu gewoon lachen om de mensen die ik met een krackertje en een appel aan de slag gaan ik eet lekker alles wat vet is ik gebruik ze nu al 5 maanden achter elkaar ik heb wel last van een droge mond maar dan ga je lekker veel water drinke zorg wel dat je een goede spijs vertering heb voor de afval stoffen ik neem er s,morgens 1 s,middag,s 1 en s,avonds na me eten later op de avond kan ik gewoon een gebakje eten hier stop ik nooit meer mee eten wat je wil en toch af vallen of op gewicht blijven er zijn weken dat ik er 1 pdg neem anders gaat het te hard bedrijven die slechte dingen over relacore schrijven is allemaal onzin het is een natuurlijk product kijk is wat ze allemaal in voedsel stoppen nee dat is lekker gezond ik geef een 10 voor relacore voor mij nooit meer wat anders

  • Hallo Lucy,
   Ik wil heel graag afvallen maar moet zoveel afvallen dat ik moedeloos ben geworden. relacore helpt jou, welke versie gebruik je en waar bestel je ze. Wanhopige dikkerd

 70. hoi, ben nu vanaf 1 jan.2012 bezig met hoodia, eet netjes, niet vet of snoepen, beweeg half uur per dag maar niet extreem sporten, neem geen tussendoortjes, drink veel water (krijg geen extra dorst van deze, maar neem uit voorzorg water), maar…net gewogen, ben halve kilo erbij !!!! ben er zoooo chagie van ! bij die flowers viel ik echt af (maar had ik ook echt 000 honger heel de dag, maar bij deze hoodia gebeurd er tot nu toe niks). Wel had ik bij flowers bijwerkingen (pupillen, haaruitval, niet slapen, dorst), nu heb ik 0000 bijwerkingen, alleen de enige, aankomen ipv afvallen, en dat is nu net niet de bedoeling. Ik heb 5 verpakkingen gekocht, geseald, via mp, en chineese tekst staat erop (geen beschrijving helaas zit erbij), snelle levering. En jij Kirsten ? ook via mp, 20 euro ?

  • ik ben nog steeds geen gram minder terwijl ik niet snoep en beweeg. Nu ben ik de potjes gaan tellen, want er zitten er 30 in een potje staat erop, maar het potje blijft vol terwijl ik nog geen dag verzuimd heb. In het ene potje blijken er nu 44 totaal te zitten ! ipv 30, en in ander potjes 39, de overige potjes (5 totaal gekocht) heb ik nog niet opengemaakt, maar mijn gevoel zegt, dit klopt niet. Voorheen had ik flowers, en waren exact 30 stuks weet ik nog, en was ook ietwat kleiner potje dan deze, verder ziet hij exact zelfde eruit. Heeft hier iemand meer ervaring over ? moet ik geduld hebben, of gewoon accuut stoppen omdat het onzinspul is wat ik nu slik ? (en duur geld betaald heb).

 71. Hmmm.. heb ze ook maar het potje was in de verpakking al niet dicht
  sealing lag los in de verpakking. Dat vond ik wel een beetje vreemd!

  • Hoi Kirsten,

   Kun je ze dan niet terug sturen of contact opnemen met het bedrijf waar je ze hebt besteld? Want het is inderdaad verdacht. Ik heb ze besteld en alles wat dicht en netjes op tijd gekregen. maar ben erg huiverig hoor. als ik de verhaal van Amber lees denk ik ook het is te mooi om waar te zijn. maar hoop doet leven:)

   Mijn angst is gewoon dat ik de verkeerde heb. want er zijn veel positieve reacties als het gaat om de Relacore capsules.

   Ik slik ze zelf een week en merk en voel niks. misschien moet het nog komen, maar heb eerlijk zo mijn twijfels (is het een kwestie van erin geloven??)

   Hou ons op de hoogte, ik ben erg benieuwd.

   Gr SARA

 72. @sara,
  Ik heb de relacore natural flowers gebruikt. Inmiddels ruim 40 kilo afgevallen in 10 maanden. Ook ik had geen droge mond en kreeg ook geen extra energie ervan. Ik heb nu 2 potjes hoodia gekocht en daar ga ik na mijn operatie aan beginnen. Ook zeggen ze dat je moet afbouwen met relacore. Heb ik niet gedaan en ben nog geen kilo extra aangekomen. Ik heb nu al ruim 5 weken geen relacore gebruikt ivm met medicatie. Ik deed geen sporten erbij en at gewoon lekker patatjes, pizza’s en dronk bijna 2 flessen cola erbij. En dan ben ik wel ruim 40 kilo afgevallen. Maar de ene krijgt meer last van de bijwerkingen dan de anderen, omdat ieder mens individu is. Nou meid, ik wens je verder veel suc6 met het afvallen.

 73. hallo,

  Na de reacties op deze site heb ik ook een potje relacore besteld.

  Ik weeg te veel ondanks dat ik veel traing en tegenwoordig goed oplet wat ik eet. ik weet dat ik heel verkeerd eet, niet dat ik vet eet of snoep, maar eet niks tot in de avond. de laatste half jaar ontbijt ik goed en probeer te lunchen dat vind ik nu nog steeds heel moeilijk. Alleen mijn stoelgang is verbetert maar de kilo’s zitten er nog:(

  Ik was erg bang voor bijwerkingen van de capsules en deed heel voorzichtig eentje in de ochtend na het ontbijt innemen en probeerde goed naar mijn lichaam te luisteren. Nou ik merk er echt niks van geen droge mond of wat dan ook. Hoopte op wat energie om harder te trainen. niks niks. ligt het aan mij of zijn het die ik heb neppers. Kan iemand mij hier wat meer over vertellen in heb trouwen de Relacore south african hoodia capsule (zit daar ook een verschil in??)

  Groetjes Sara

 74. Ik ben toen in een maand tijd 5 kilo afgevallen… maar ben een tijd gestopt ivm de bij werking…. ik ben nu weer begonnen en zet gewoon door…….

 75. hallo silvia heb je reactie gelezen van de relacore tabletten zou graag van jouw het adres ontvangen waar je ze koopt ik ben aan een beetje steun toe groetjes maria

  • Forum Regels

   Dit Forum is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen over het gebruik en de werking van Relacore. Vragen en antwoorden over het bestellen, kopen en leveren van Relacore zullen worden verwijderd.

   Moderator

 76. Sanne en “een zware strijd”. Merk nu dat de Relacore t niet meer zo goed doet… Is al eerder beschreven, na een tijdje werkt t minder.Ben nu overgestapt op Relacoffee.Dat doet t weer. Kan ik later weer, mocht t nodig zijn, op de pillen. Ik moet nog maar 6 kilo. Dus hoop zo klaar te zijn en ga dan afbouwen.

 77. Ik ben heel blij dat ik bij toeval relacore heb ontdekt.
  Ben in een half jaar 14 kilo afgevallen.
  Ik gebruik nu af en toe nog een tabletje als ik een dag? avond flink heb gegeten om op gewicht te blijven.
  heel veel mensen vragen ook aan mij: is dat niet gevaarlijk! Nou weet je iedereen doet het voor zich zelf en bepaal zelf of het iets voor je is.
  Bij mij heeft het gewerkt. Inderdaad een droge mond en in het begin, eerste 2 maanden , af en toe een aanval van warmte. Denk dat het te vergelijken is met opvliegers. maar ik had het er voor over, omdat ik geen andere manier zag om de kilo’s kwijt te raken.
  Dus doe het alleen als je zelf denk dat het iets voor je is!!!

 78. Ben weer aan de relacore flower begonnen, was me van de zomer ook goed bevallen, en aangezien ik weer wintervet heb begin ik er weer aan…moet zeggen dat ik er wel een droge mond van krijg maar ja dan kom ik wel weer aan me 2 liter vocht per dag.

  • je moet er eerst aan wennen. Dan zie je vanzelf dat het werkt.
   Ik zou geen twee tabletten nemen, want dan kan het zijn dat je er s’nachts ook slecht van slaapt. even een week niet wegen en dan eens kijken. Het hoeft toch ook niet heel snel te gaan. Is alleen maar slecht.
   Succes.

 79. Ik heb ze 4 weken gebruikt.
  Ik ben niks afgevallen, heb er rare uitslag aan overgehouden en extreme maagklachten. Ik had nog steeds honger ondanks 2 pillen per dag.

  Ik ben 17 kilo afgevallen met sonja bakker in 16 weken uiteindelijk.

 80. Ik gebruik nu Relacore sinds 15 augustus. Ben 14 kilo afgevallen. Geen hartkloppingen of iets dergelijks. Ben zeer tevreden! Je krijgt een droge mond en drinkt daardoor veel water. Verder gaat je hongergevoel weg. Hierdoor eet je veel minder maar kun je nog steeds gewoon alles meeeten. Dus ook af en toe gebak(al heb je daar geen zin in…) of kun je gewoon uit eten.Ik heb nu beide “varianten” gehad: Natural Flowers en South african Hoodia. Als je kijkt op het doosje: daar zit exact hetzelfde in. Verder heb ik mijn bloed laten controleren, er zit nl wel veel Vitamine B6 in, en dat was vooralsnog goed. Ik ga nog eventjes door tot ik 20 kilo ben afgevallen en voel me opgelucht dat, mocht ik weer wat aankomen, dan kan ik een “kuurtje Relacore” doen. Ieder moet zelf weten of je het neemt of niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor je lijf. Maar na jaren tobben is gebleken dat dit mij helpt. Bij anderen wellicht niet, maar iedereen is toch verschillend. Voor wie het gaat proberen: Succes!

  • Hallo Sjors,

   Kun je mij vertellen wanneer je merkte dat er iets gebeurde/afviel.

   ik slik ze een week en ik merk niks. ik ben geen geen snoeper of een echte snaaier. maar eet soms verkeerd en niet regelmatig.

   Ik lees zo veel positieve dingen, dat ik echt nieuwschierig ben geworden en ze heb gekocht.

   Thanksss Sara

  • Sara,
   ik merkte eigenlijk pas wat na 2 weken. Het gaat een beetje ongemerkt. Het belangrijkste is dat je regelmatig eet. ’s Morgens 2 crackers of 2 boterhammen. ’s Middags 2 boterhammen. Om 16.00 uur fruit en ’s avonds gewoon met de pot meeeten. Als ik voor de tv trek in lekkers krijg eet ik komkommer en wortels. Klinkt eigenlijk gewoon als minderen met eten maar dat lukt me meestal niet en snel pak ik chips of chocola. relacore helpt me denk ik mn grenzen te bepalen ofzo. En wie weet, zit t tussen mijn oren. Ik val af dus het is goed zo. Jij succes!!

 81. Bij mij heeft het echt gewerkt!!!! en vooral op de probleem gebieden!! buik, maagstreek en heupen!! Je hebt minder behoeften om te eten en heb geen last meer gehad van eetaanvallen!! wel een droge mond dus veel water drinken maar verders geen last gehad…16 kg afgevallen in een half jaar dus helemaal goed :)

 82. Volgens mij mogen hier op het forum geen namen worden genoemd, maar ik koop ze altijd in Duiven bij een huidsalon in combinatie met een dames en herenmode zaak. Erg aardige en eerlijke vrouw met goede adviezen en tips. Ik weet alleen niet of ze daar opsturen.
  Ik wens je in ieder geval veel succes met lijnen, maar dat gaat met Relacore wel lukken.

  • Hoi Samiia,

   Wat geruik je nu dan, ik ben een week bezig met de relacore hoodia. ik voel niks en er gebeurt ook niks. kan het zijn dat ik de neppe heb besteld. hoe lang slik jij ze?

   Gr Sara

 83. Hoi, hoi,
  Wordt hier zooooo moe van dat de mensen telkens weer aankomen over hartkloppingen enzo.
  En dat ze schrijven dat je dingen WEL en NIET moet DOEN!!!
  Ik ben zelf al inmiddels 41 kilo afgevallen in 9 maanden tijd en heb nog NOOIT last gehad van hartkloppingen.
  Dit hoeft ook helemaal niet van deze pillen af te komen, kan ook een geval van stress zijn e.d.
  Tegenwoordig vinden de mensen alles slecht voor je.
  Ze willen gewoon dat de mensen meer beweging krijgen en naar een dietiste gaat.
  Dat is pas slecht voor de mensen.
  Er komen niet voor niks sporters met blessures e.d. op de E.H.B.O. en de dietistes maar lekker geld krijgen voor één of ander dom dieet waar je misschien 1 kilo per maand afvalt en bijna niks mag drinken zoals lekker glaasje cola, biertje, e.d. en een lekker patatje, pizza e.d.
  De dieten die de dietisten voorschrijven is toch niet vol te houden de rest van je leven.
  Zo denk ik er in ieder geval over.
  Ik wens iedereen alvast fijne feestdagen en geniet maar van al het lekkere eten en drinken.

 84. hoi je moet helemaal niet meer relacore gebruiken,weet je wel hoeveel mensen op de hartbewaking zijn gekomen van deze shit,ik heb het 4 weken gebruikt,heb nog nooit zoveel hartkloppingen gehad mn hartslag was 160 en ik ging naar de dokter en mn bloeddruk was 100 om 170 en heb veel reacties gelezen,ik heb er zoveel geld aan uit gegeven,maar doe het alsjeblieft niet,de man(word gezecht is een enorme oplichter,gewoon 2krekkers eten en half 11 appel en smiddags slade en savonds 2 bruine boterhammen en een stk fruit en 2lietr water dat is gezond dieeten als je zoiets doet val je gezond af,ik was eer bijna geweest dus mijnaanrader NIET doen sucses !!

 85. hoi maar de hoodis pillen zijn ook slecht en de flower ook,ik lag snachts midde in het water van de zweet en mn hart ging zo te keer allemaal bende,was 5kilo afgeval,tja vind je het gek als je niet slaapt en er drijft een liter water in je bed,gewoon minder eten ,en appels en water sucses utah

  • Hoi Utah,

   eerlijk gezegd hebben we van de hoodia nooit last gehad. wel dat opgejaagde gevoel bij de flowers. Maar wat er met die thee gebeurde!!!! Doodeng, ik dacht echt dat mijn man het hoekje omging. Helaas luk het mij niet met gewoon lijnen. Dus ik ga wel weer aan de gewone Relacore hoodia, dat ging best lekker hoor. toen hadden we nooit nergens last van.
   en jij ook succes verder.

 86. @utah. Jij ook alvan de thee? Mijn man is bij de 1e hulp geweest voor hartkloppingen. Levensgevaarlijk. Wij houden het bij de Hoodia pillen.

 87. niet aan beginnen,je kunt net zo goed chinese groene thee nemen,ik ben van de relacore ziek geweest en heb nog de na weeen ervan,schijnt gewoon een oplichter te zijn dus niet doen!!!

 88. nou in ieder geval gefeliciteerd ,1 kilo fantasties,en ja ik heb er ook van gehoord,maar s. heeft inderdaad nu alleen de thee,mijn vriendin,zei tegen mij dat ze de thee nam en dat het nog beter werkte dan de flower relacore,maar ik heb nu nog 1 potje ,ik heb wel gemerkt dat er absoluut verschil zit in het ene of het andere potje,had totaal 4 potjes en bij2 potjes had ik echt gewoon de hele dag honger,en allemaal van s., weliswaar uit h. (filiaal),sommige zijn heel slecht en slippe je aderen dicht ,dat zei mn vriendin,want die haalt dus nu de thee bij s., sucses anyway.Utah

 89. Ik wilde vandaag weer een aantal potjes natural flowers bestellen, maar tot mijn verbazing zijn ze bij S. te H niet meer te bestellen. Met als reden dat er teveel neppers in omloop zijn en ze niet met zekerheid weten of hun dan wel de echte relacore krijgen. Weet iemand hier meer van??? Ze doen nu alleen nog maar de relacore thee. Tja, ik ben dus helemaal geen thee drinker. Ik zou zo graag nog een aantal potjes willen nemen. Ik ben in ieder geval al 41 kilo afgevallen in 9 maanden. maar de laatste potjes wegen het zwaarst. GRAAG JULLIE REACTIE HIEROVER.

 90. ik ben een man met een gewicht van 89 kilo en wil graag rond de 75 kilo wegen, mijn lengte is 1.77.
  Ik ben vandaag begonnen en ben benieuwd of deze goed gaat werken en hoeveel ik ga afvallen.
  Ik hou jullie op de hoogte.

 91. hoi,waar kan ik dan die hoodia krijgen? je hebt wel gelijk,ik ben er ziek van ’s nachts niet slapen en vreselijk zweten en hoofdpijn,laat me het weten ,goed van jou dat je al zoveel bent afgevallen,hoop dat mijn wens ook is in vervulling zal gaan .gr.utah

 92. ja,dan kun je beter gewoon s,middags na 1uur,als je een goede lunch hebt genomen 1 pil nemen,2 is voor jou gewicht teveel,en slaap je ook niet,sucses

 93. ja de flower is goed,maar,en dan zeg ik weer maar,de eerste week is het heel goed,en is het de bedoeling dat je maag krimpt,maar dan daarna is je lichaam gewend aan de pillen,en dan lukt het haast niet meerik ben 5kilo afgevallen,maar ben nu al 6weken bezig en val dus niet meer af,sucses ermee utah

  • Utah ik ben 1.68 en weeg 72 kilo te veel dus!
   Zou het dan verstandig zijn 1 of 2 pillen te nemen?

   Bedankt

 94. ik gebruik de pillen nu ook voor de tweede dag hoop dat het bij mij ook echt gaat werken! ik heb de flowers zijn die goed? en zijn dat de pillen waarmee iedereen zoveel afvalt?

  • hoi suus,

   De flowers zijn nep, die worden verkocht door iemand die ze zelf na laat maken. je moet de hoodia hebben. ik heb al op versschillende sites gelezen over de flowers maar daar zijn heel veel klachten over. misselijk, puisten, slecht slapen en zelfs hartkloppingen. ik zou de flowers niet durven nemen. ikzelf ben al 15 kilo kwijt met de hoodia.
   suucces!

 95. Hallo,

  Ik begin nu met mijn tweede potje. Ik heb tot nu toe elke dag 1 pil genomen en ben 4 kilo kwijt. Dus gemiddeld 1 kilo per week. Ik moet er wel bij zeggen dat ik minder goed slaap. Toch ga ik nu met het tweede potje beginnen en dan 2 pillen op een dag, aangezien ik meer dan 10 kilo overgewicht heb.

  Ik bestel de pillen via een vriendin, die het op haar beurt weer via twee mensen besteld. Het blijft dus voor mij heel vaag waar de pillen nu uiteindelijk weg komen.

  Ook heb ik via internet gezocht naar Relacore. Daar zag ik ook een andere versie, namelijk Relacore Extra 72 capsules. Kent iemand deze capsules? En klopt het dat er in de Relacore Flower 30 capsules zitten?

  Ik hoop dat iemand mij wat duidelijkheid kan geven!

  • Hoi Miertje,

   Ik heb de Relacore Extra 72 capsules gebruikt waar je het over hebt. In totaal wilde ik ruim 10 kilo afvallen en dat heb ik ook gehaald. Zonder al te veel moeite.

   De Flowers ken ik ook, maar die sloegen bij mij niet aan, maar goed, dat kan per persoon weer verschillen.

   Via google kun je vast wel vinden waar de pillen vandaan komen, zo heb ik het ook gevonden. of vraag het aan de ‘vriendin van je vriendin’

   Heel veel succes en je kan het!

   Selma

 96. hallo de eerste week 4 kilo tweede week 1.5 kilo en de derde vierde en vijfde week niet meer.vind het zo raar nu eerst ermee gestopt en eens kijken wat er nu gebeurt

 97. Er zij maar een paar leveranciers in nederland die relacore dan ook echt mogen verkopen met een met de bijbehorende papieren. Dus god mag weten waar jullie ze vandaan halen maar dan is het toch echt niet goed waar jullie het vandaan halen. Je moet vooral niet denken dat het een wonderpil is je zal ook moeten bewegen en meer moeten letten op je eetpatroon anders heeft het geen nut. De 7 kilo die ik dan ook kwijt ben komt ook omdat ik niet op me luie reet zit zodat de kilotjes er van af vliegen :)

 98. Ik ben nu 11 dagen bezig met Relacore, en had vorige week een afspraak bij de dietiste. Toen ik bij de dietiste ging wegen, was ik nog niets afgevallen.
  Voor mijn gevoel (nu een week later) ben ik volgens mij nog niets afgevallen (heb me nog niet gewogen), hopelijk komt dit nog!

  Nog even doorzetten en het potje leegmaken, wie weet valt het me toch nog mee!

  Groetjes Kirsten

 99. Ik gebruik Relacore nu ongeveer 1 maand en ben nu met het tweede potje begonnen. Helaas ben ik nog steeds niets afgevallen, ben ontzettend moe, duizelig,misselijk en mijn ogen zijn er op achteruit gegaan. Dus eigenlijk bijna al die bijwerkingen die aangegeven staan heb ik. Waarom ik toch met een tweede potje ben begonnen? Omdat ik wilde doorzetten, maar ik stop ermee want het is zonde van mijn geld. Vreemd dat het bij sommige mensen wel werkt.

  • hy sleepy,je moet er wel achter staan,het is de bedoeling ,dat je maag kleiner word en dan ga je steeds minder eten,het gaat bij mij ook niet zo vlot,maar ben in 3weken 5kilo toch kwijt.2xper dag slik ik ze.honger heb ik echt niet ,meer trek.sucses!!!

  • hai… ik gebruik ook al enige tijd relacore. Ook met mijn 2de potje bezig… eerste week viel ik 1,5kg de week erna 1. Nu neem ik relacore in heb gewoon trek, net zoals zonder pil.
   Ik lees de laatste niet echt hele positieve verhalen meer over relacore. volgens mij zetten diegene die Relacore verkopen al die mooie praatjes neer, 5kg in de of 7kg in de week!!!
   Het is echt geen wondermiddel… zeker niet als het meer dan 3weken gebruikt, dan raakt je lichaam eraan gewend. Naja Succes iedereen en ik

 100. hallo,

  mijn vriendin gaat volgend jaar trouwen en wil dus de overtollige kilo’s kwijt.
  maar in de toekomst wil ze ook kinderen, weet iemand of het dan kwaad kan om deze pillen te gebruiken??

  alvast bedankt

 101. Hi,

  Ben zelf ook al een tijdje met relacore bezig en viel de 1e week zelfs al 7 kilo af, De capsule kan je het beste sochtends innemen na een stevig ontbijt dit zodat je geen last krijgt van duizeligheid/misselijkheid/slapeloosheid. Dit staat ook duidelijk aangegeven op de bijsluiter (tenminste,als het geen fake is) Als je deze capsule later op de dag neemt krijg je inderdaad last van slapeloosheid omdat je er heel veel energie van krijgt. Dus vandaar dat het beste is om het s’ochtends in te nemen. Op de bijsluiter zelf staat ook dat je genoeg water moet drinken omdat je een extreem droge mond krijgt dus altijd een flesje water bij je hebben is handig !! Na een tijdje relacore gebruikt te hebben komt er een bepaalde stop in je gewichtsafname ,dit is heel normaal ..de bedoeling is dat je deze daarna afbouwt. Want als je in 1 keer stopt heb je grote kans dat al die kilotjes weer bijkomen.

  • wou graag weten welke je gebruikt de hoodia of de flowerr weet niet welke ik moet bestellen groetjes astrid

 102. hoi hoi ik ben nu in 7 dagen 5 kilo kwijt ….
  met de flowers voel me harstike goed .
  en geen bijwerkingen.geen honger en goed vol te houden met een dieet .
  ben er erg blij mee. word vervolgt

 103. Kijk wel goed uit welke je koopt. Je hebt namelijk de Hoodia variant, maar sommige hebben nu een eigen variant gemaakt en dat is de Flowers variant. Ik heb al meer gehoord dat mensen zo beroerd worden van de flowers variant en allemaal puisten krijgen enzo.
  Dus voordat je ze koopt even navragen of het wel de Hoodia is.
  Succes!

  • ik koop de flowers, ben idd moe en val weinig tot niks af.
   wil graag weten wat wel werkt?

   groetjes relacoortje

 104. Als ik jullie reacties zo hoor, en de bijwerkingen ed,
  klinkt het mij in de oren als ritalin. Dat is het waarschijnlijk niet precies, maar heeft wel zo’n werking op mensen die geen adhd hebben en het wel slikken.
  In ritalin zit ook een kleine hoeveelheid speed, waarbij mensen mét adhd juist rustig worden.
  Maar op mensen zonder, kan het een opgejaagd gevoel geven, onrustig, hartkloppingen, hele droge mond, en totaal je honger gevoel wegnemen. Opzich ben ik zelf erg benieuwd naar deze dieetpil, maar herinner me nog wel dat ik zelf 3 maanden ritalin moest proberen, en echt afviel als ik weet niet hoe, maar helemaal niet zo lekker in me vel zat.
  Later zijn deze kilo’s erweer net zo hard aangekomen.
  Ben benieuwd naar jullie reactie hierop! groetjes en succes allemaal!

  • Even terug komen op ritalin… ritalin is een naam met het bestandsdeel methylfenidaat dit bestandsdeel zorgt voor mensen met ADHD wat rustiger worden qua lichamelijke onrust maar het wordt ook gebruikt voor mensen met ADD, deze hebben het heel druk in hun hoofd. Mensen met ADD kunnen idd niet lekker in zijn vel zitten door methylfenidaat maar er zit echt geen speed in. De werking is ongeveer hetzelfde. Je valt er door af omdat je honger gevoel weg is waardoor je bijna geen honger hebt en snel vol zit.
   Maar wat bij de een werkt hoeft bij de ander niet te werken.

 105. hoi hoi ,
  nou ik ben nu bijna 2 weken verder en de eerste week ging snel 2e week minder , heb het idee dat het nu ff stroef gaat ben halve kilo afgevallen in de 2e week eesrte week 3 en half dus totaal 4 kilo nou wel veel natuurlijk.
  ik ben nu ook begonnen met 2 te slikken en dat bevalt me opzich wel.
  tusse door veel sporten dus ik hoop dat het sneller gaat kus

 106. mijn honger gaat steeds meer weg namaten ik het slik,alleen ik kijk momenteel erg wazig,heb er enorm last van,vraag me dus af of ik er mee moet stoppen,want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ogen er van achteruit gaan

 107. hoi bobbie wat gek dat je er nog niks mee afgevallen ben , je moet ook wel een beetje letten op je eetgedrag he …
  maare ik ben nu 5 daagjes bezig en ik ben al 2 en halve kilo kwijt dus ik ben super blij !!!! want ik heb nog 2 dagen te gaan en hoop dat ik dan 3 kilo kwijt ben. ik heb geen klachten en voel me top ik doe er ook bij sporten en elke dag rennen dus ja ik heb ook zichtbaar een hele platte buik dus echt heeeeeel fijn.
  nou nog 5 en half te gaan want dan zit ik al op me streef gewicht.
  mischien ga ik dan nog door voor wat speling als ik stop
  sucses allemaal
  \groetjes sam

 108. gebruik t nu bijna 6 weken, geen gram afgevallen en niet kopen die troep. Hartkloppingen, droge mond, onrustig gevoel krijg je er van. Uit de handel nemen die rotzooi

 109. hallow strevers haha

  ik ben sinds gister begonnen met relacore flowers en ik moet zeggen dat ik heel de dag enorm moe ben geweest exstreem moe kun je wel zeggen.
  en zweten! ik neem er nog maar eerst even 1 in, in de ochtend maar het liefst neem ik er al 2 in maar ja eerst maar even kijken of ik vandaag weer zo moe er van word.
  ik ben 8 maanden geleden bevallen en was 12 kilo bij gekomen die zijn er af en zelf ook nog bijna 10 kilo eraf gekregen met een dieet. nu wil het liefst nog 8 kilo ik weeg nu 72,2 dus voel me opzich nu al wel lekker , maar als die 8 eraf zijn dan zou dat gewelldig zijn ! zou ik er dan toch aan 2 beginnen???
  sucses allemaal
  groetjes sam

 110. Dames,

  Heel erg verleidelijk om dit product te bestellen en te gaan slikken maar ik wil zwanger worden, tast het niet de vruchtbaarheid aan?

  HELP!

 111. hoi ik gebruikte relacore vanaf augustus 2010 veel afgevallen vanaf januari de nieuwe relacore gebruikt en niks meer afgevallen wel bossen haaruitval en moe moe moe sind 1.5 maanden gestopt en voel me nu beter en geen last meer van haaruitval veel succes allemaal

  • wat is de oude relacore en wat bedoel je met de nieuwe?
   ik ben ook heel moe en moet echt moeite doen om af te vallen….

   groet relacoortje

 112. Rommel!!
  Kreeg er haaruitval van!!!!!, bossen!!!
  Na wat zoeken op engelse sites bleek dit een veel voorkomende bijwerking te zijn!!!
  oppassen dus!!

 113. vorig jaar via een vriendin wat pillen gekregen, nou ze bevielen mij niet, kon niet meer slapen en was misselijk en duizelig.
  achteraf maar goed ook want zoals ik de reacties hier lees krijg je er heel wat troep mee naar binnen,
  kreeg er wel energie van haha maar ik las op de side van alprozalam nog meer bijverschijnselen, dus nee…geef mijn portie antistresspilen maar aan fikkie

 114. Hoi hoi,

  Ben nu ook een week bezig maar lig nu al 3 nachten wakker in bed.. nu lees ik dit.. denk dat ik maar ga stoppen, kijken hoever ik het zonder red..!

 115. Velen wuiven de bijwerkingen die ze ondervinden weg. Ook onder het motto: dik zij is ook niet gezond…. Ik snap dat niet. Luister naar je gevoel! Ik hoorde veel enthousiaste verhalen over Relacore en dacht: dat ga ik proberen, maar wel eerst even kijken wat het is.

  Mijn gevoel zegt: een wondermiddel om snel af te vallen bestaat niet. En, als het al bestaat kan het nooit goed zijn. Die kilo’s zijn er ook niet in 1 maand aangekomen….
  Mijn besluit staat vast, ik ga die rommel niet gebruiken, dan gaat het afvallen maar wat langzamer. Ook langzaam zal ik mijn doel, 25 kilo, bereiken!!

  Iedereen succes, maar blijf logisch nadenken bij wat je doet!

  • Hallo Logica,
   Ben blij met je berichtje, ik sta ook echt versteld dat er werkelijk NIEMAND ook maar enige reactie geeft!! Ik ben nu tijdje zonder Relacore, en val gewoon nog af, 6 weken 15 kilo! Nog 35 te gaan;) Wens je succes!!!

 116. Ben nu bijna 2 maanden bezig.In begin viel ik maar een kg of 2 af,slikte ook maar 1 pil daarna over gestapt op 2 pillen en ben nu bijna 9 kg kwijt.
  Enigste nadeel al weken slaap ik heel slecht.en elke morgen om half 5 wordt ik wakker met een honger gevoel.Maar overdag Heb je bijna geen eetlust.

 117. Hallo allen,

  Heb de uitslag binnen van het LAB! Via Iriszorg! Er zijn 3 onbekende stoffen gevonden, die vaak voorkomen in een dieetpil. Het heeft alles weg van ampfetamine dat neigt naar speed. Het lab kent de stofjes niet!!
  Iriszorg wil verdere stappen/onderzoeken ondernemen,zeker omdat er jonge meisjes aan Relacore willen beginnen! Dieetpillen worden onder de jeugd ook als partydrugs gebruikt! Dus…….toch een reden om verder te spitten toch!?

  Babs

  • Opvallend dat niemand hier reageert op Babs…… En, opvallend dat mensen afvallen blijkbaar belangrijker vinden dan hun gezondheid! Je gaat toch niet zo maar pillen slikken, die je via internet hebt besteld?
   Speed, ik vind het nogal wat! Eerst maar eens afwachten tot er meer bekend is, zou ik zeggen!

  • Hoi Babs,

   Ik ben erg benieuwd naar de vorderingen in dit onderzoek. Dus als je meer weet of weet waar je deze informatie vindt, hoop ik dat je nog even een reactie geeft.

   Groetjes!

 118. Hoi Lindsay,

  Ja je hebt de goeie hoor!
  Ik heb ze ook en gebruikt ze al bijna drie weken.
  Ben tot nu toe drie kilo afgevallen, volgende week ga ik erbij sporten.
  De eerste drie weken heb ik dat niet gedaan, was zelf druk in huis.
  Let wel op wat ik eet en eet wel drie keer per dag. Eet als tussendoortje fruit of een mueslireep. Veel drinken is belangrijk,
  maar dat merk je vanzelf. Je krijgt een droge mond in het begin.
  Zorg wel dat je 2 liter per dag drinkt. Je plast het er zo weer uit.
  sucses ermee.

  Groetjes Fietje

 119. Heee meiden,
  ik heb gister relacore besteld en ik heb
  ze vanmiddag binnen gekregen.
  ik zag net dat het gaat om de ” flower”
  iemand ervaring met deze pillen ?
  ik zou ook graag willen weten hoe en wat jullie erbij eten?
  Groetjes, Lindsay

 120. Ik ben nu ruim een week bezig (10 dagen) en twee kilo afgevallen. De eerste dagen zat ik erg vol onder in mijn buik en had ik geen andere bijwerkingen. Pas na 3 dagen lag ik ’s nachts wakker in bed, kon niet in slaap komen, dit duurde drie nachten. Daarna kon ik gewoon weer slapen ’s nachts. Nu ik 10 dagen verder ben, heb ik geen klachten meer. Alleen last van droge mond, maar goed dat is niet erg want zo drink je lekker veel water wat altijd goed is. Soms heb ik ook een beetje een gejaagd gevoel, tijdens mijn maandelijkse periode had ik zelfs (dag 5) een beetje last van hartkloppingen. Maar dat is nu ook weer over. Voel me er goed onder en heb echt minder trek in allerlei lekkere dingen en heb ook absoluut geen honger. Ik vind het een aanrader (tot nu toe… )…

 121. Ik en mijn vriend slikken deze pillen nu vanaf 1 maart. Daarnaast volgen wij het Sonja Bakker Boek, echter niet te strikt, ik weeg bijv. het vlees niet af. In het weekend gaan we gewoon uit eten, en ook wordt er weleens friet of Chinees gehaald. Wij willen dat gewoon kunnen blijven doen en de kilo’s hoeven er ook niet snel af. Maar vooral overdag proberen we zoveel mogelijk het boek te volgen. een dag bestaat dan bijv. uit ’s morgens youghurt met kellog’s, een glas water met 1 relacore pil, tussendoor een plakje ontbijtkoek en een glas water, lunch: meetsal 2 crackers met bijv. jam of kaas. (wij nemen gewone jonge kaas (omdat wij de 30+ kaas net een lerenlap vinden) + een glas water, tussendoor stuk fruit + water. ’s avonds zoveel mogelijk houden aan Sonja Bakker boek (echter net zoveel groente als je lust en weinig 1 a 2 aardappels, jus uit een pakje.)
  Op warme dagen maak ik vaak een maaltijdsalade met gerookte kipfilet en een handje gekookte pasta. Lekker snel klaar.
  Mijn vriend 1.93 m, woog 118 en weegt nu al enkele weken tussen de 100 en 102 kilo. Ik 1.70 m, woog 81 en weeg nu al enkele weken 70 kg. Wij gebruiken relacore nog steeds, echter alleen door de weeks, niet in het weekend. Wel is het zo dat je lichaam went aan de pillen, want naar gelang je ze gebruikt, wordt de dorst minder en ook het hyper actieve gevoel was naar een paar dagen weg. Maar als je afwisselt met de relacoffee (de ene dag koffie, de andere dag een pil) lijkt het effect weer beter te worden. Wij zijn in elk geval blij met het behaalde resultaat en proberen op deze manier op gewicht te blijven. De pillen helpen echt om elk dieet beter vol te houden omdat je veel minder aan eten denkt. Eerdere pogingen van mijn vriend liepen op niets uit omdat hij het overdag niet vol kon houden op alleen Sonja Bakker.
  Het is een droom om te denken dat je alleen met relacore afvalt zonder je eetgewoontes aan te passen. Je zult anders moeten gaan eten, en Relacore is bij ons in elk geval een heel goed hulpmiddel!

 122. Effe een vraagje,

  Wat eten jullie nou over de hele dag?
  Ben nieuwsgierig hoe jullie de dag doorkomen met eten?
  Ik eet s’morgens 2 beschuitjes en 2 kopjes koffie+ glas water met één capsule.
  S’middags fruit en twee beschuitjes met kaas.
  Avond eten aardappelen met vlees en groenten.
  Als tussendoortje een mueslireep.

 123. Hoi Pam,
  Ja je mag relacore gebruiken vanaf 12 jaar dus?
  Maar zorg dat je niet te veel afvalt, want voor jou leeftijd is
  dat natuurlijk niet goed.
  Je bent nog jong en je zult snel afvallen.
  Wel 3x per dag eten en 2 liter water of met een beetje siroop erin drinken.
  Dit gaat jou lukken, sucses ermee.
  Groetjes Fietje

  • Ik lees net bovenstaande bericht, dat volwassenen overgaan tot dergelijke middelen, oke, daar sta je zelf volledig bij stil. Maar er vanuit gaande dat u, Fietje, zelf ook volwassen bent en dit bijna het kind aanraad vind ik schokkend. Zou u dit zelf bij uw kind goedkeuren?

 124. Hallo allemaal!,
  Ik ben een meisje van 15 en ik weeg veel te zwaar voor mijn leeftijd
  namelijk 76 kilo ik ben 1,76 mijn bmi is 26 ik mag 66 kilo wegen.
  nu probeer ik er alles aan te doen om mijn streef gewicht te halen
  (niet kotsen ofzo) nou is mijn vraag of ik al relacore mag gebruiken?
  1x per week?
  mvg Pam

 125. Hoi, ja, zo sta ik er ook in, ik ben er ook blij mee, en denk er ook zeker over om ermee door te gaan( iedere maand 10 dagen ofzo,moet ik nog even bedenken) ben alleen geschokt over het FEIT dat hoeveel je ook drinkt, je vanbinnen (ingewanden) TOCH uitdrogen!!!Maar wat je zegt, dat je ingewanden ingekapseld in ons vet vast zitten is OOK niet goed…..keuzes maken dus…………….

 126. Hoi allemaal,
  Klinkt misschien heel dom, maar een te dik lijf is ook niet gezond. Dus als ik op deze manier van mijn overgewicht afkom, ben ik blij. En misschien zit er speed of iets dergelijks in..tja dat neem ik dan op de koop toe. Al geloof ik het niet. Ik ben namelijk helemaal niet hyper. Wel veel dorst, maar ja dan maar een hoop drinken. Plas het ook zo weer uit, dus dat moet dan weer aangevuld worden toch? Waarschijnlijk niet verstandig om hier maanden mee door te gaan, maar dan maar even een pauze van een maand of 3 en als het nog nodig is nog een maandje. Maar…ik ben er iig enorm blij mee en ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden. Succes allemaal!!

 127. Hallo allemaal, ik ben gisteravond zelf met een Relacore capsule naar het drugs test uurtje gegaan, op aanraden van de meneer van de GGD /Iriszorg. Met het benoemen van de die meneer zijn naam hielpen ze mij. De meneer van het testuurtje, ook Iriszorg/GGD, zei gelijk al dat alle dieetpillen uitdrogen, er zit altijd een stofje in dat je uitdroogt, en dat al het vocht dat je inneemt nooit genoeg zal zijn omdat een dieetpil altijd meer vocht onttrekt aan je lichaam. Maar goed, de capsule is nu naar het lab in Utrecht, in de hoop dat ze hem testen. De meneer bood mij aan dat als ze het niet onderzoeken, hij er persoonlijk achter aan zal gaan om er toch achter te komen wat erin zit. De symptomen wijzen uit dat er toch “vreemde”middelen in zouden zitten. Dus zoals ik al vermoedde gaat het een lang verhaal worden, maakt niet uit, ik heb geduld! Het is zeker een grijs gebied…….zucht….ik viel er zo lekker mee af….word vervolgd……..

  • Hallo Babs,

   Goed dat je met de capsules naar het drugs test uurtje van de GGD bent gegaan, ik wist eerlijk gezegd niet dat dit bestond. Ik heb in het verleden een vervelende ervaring, waarschijnlijk door het toedoen van Relacore. Ik wil er niet te veel over kwijt maar het heeft met een miskraam te maken. Mede hierdoor ben ik erg benieuwd naar het vervolg op jouw verhaal.

   Laat je het weten als je meer informatie hebt? Bedankt.

   Manon

  • hoi
   ik gebruik ook reladore hoodia maar ben nog geen gram kwijt
   ik gebruik het nu 4 dagen
   mag je twee pillen nemen
   en waneer neem je die dan
   groetjes yvonne

 128. Hallo allemaal,

  Dit is alweer dezesde dag en het gaat goed.
  Kan alleen moeilijk afgaan. Voor de rest voel ik me prima.
  IK zie al resultaat bij mijn heupen en kan weer een broek aan die mij te strak was. Sommige zeggen dat er speed of zo in zit in de capsulles.
  Ik merk er weinig van, ik weet niet of dat er ubberhaubt in zit.
  Babs kent iemand die de capsulles erop gaat testen , ben benieuwd.
  Deze capsulles zijn al jaren in omloop, dan hadden ze als het niet goed was het er al lang uitgegooid.
  Meiden ik wens julie vee lafslank plezieren wij houden elkaar op de hoogte.
  Groetjes Fietje

 129. Hallo allemaal,

  Dit is mijn vierde dag en het gaat harstikke goed.
  Voel me prima en heb nergens last van. Ben vandaag ook even op de weegschaal gaan staan en er zijn al twee kilootjes eraf.
  Ben heel blij tot zover. Nu nog 8 te gaan.
  Groetjes Fietje

 130. Hoi allemaal,

  Dit is de tweede dag dat ik het gebruikt. Voel me nog kiplekker.
  Moet wel veel naar het toilet toe om te plassen. Blijf wel veel drinken, want dat moet je blijven doen.
  Hoor van veel mensen dat het echt werkt, maar blijf 3x daags eten.
  Drinken 2 liter dat is belangrijk. Veel mensen gaan minder eten, maar dat moet je niet doen hoor! Dus 3x daags gezonder produkten eten,
  of gewoon normaal wat je altijd eet. Niet te veel vette produkten dan hé. Dan duurt het nog langer voor je afvalt.
  Groetjes Fietje

 131. Hey Linda, ik heb zojuist een telefoontje van de GGD gehad, en kwamen helaas OOk niet veel verder, wat natuurlijk op zich al vreemd is natuurlijk! Ook gaf meneer aan dat er heeeel veel giftige planten in de wereld zijn….dus plantaardig…tja….Hij gaf me de volgende tip, ik ga een capsule brengen naar het drugstest uurtje op donderdagavond, ik mag zijn naam noemen en natuurlijk alle bijwerkingen! Dit verhaal gaat dus even duren, maar ik geef niet op! Nogmaals het feit dat ze de ingredienten zo goed verborgen weten te houden dat zelfs de GGD niet verder komt, geeft al te raden! Word vervolgt………..by the way…..10 kilo in 2 weken eraf! Nog 40 te gaan;) Nu even zonder Relacore…….

 132. Dag Fietje,

  Dat klopt. Als ik mij niet aan 3 maal per dag eten houd, dan word ik inderdaad duizelig e.d.. Dus zoals aangegeven: ik eet 3x per dag, en drink erg veel. Daarnaast val ik met volle tevredenheid af!

  Succes.

 133. Hallo, ik heb Relacore vandaag gehaald.
  Heb een goede omschrijving meegekregen .
  Mensen die hoofdpijn en misselijkheid en duizeligheid krijgen, eten dan niet goed.
  Je moet normaal 3x per dag eten, normaal.
  2 liter per dag drinken, het liefst met aanmaaklimonade.
  Fruit is ook belangrijk, dat kan je als tussendoortje doen.
  Als je dit volgt kan je die klachten niet krijgen.
  Morgen ga ik eraan beginnen. Heb goede resultaten gehoord.
  Ik hou jullie wel op de hoogte.
  Groetjes Fietje

 134. Lieve mensen, ik ben Babs 47 jaar mams van 2 pubers,voedingsassistente en woog vorige week maandag 130 kilo. Nu 123 kilo, en dat “dankzij” Relacore. Lyrisch was ik vorige week, ik denk niet meer aan eten, zomaar…2 pilletjes en weg eetgedachten! En dat terwijl ik zwaar verslaafd ben aan eten! BIZAR vind ik het!! Ging aan alle bijwerkingen voorbij! Tot gisteren, toen was ik er erg slecht aan toe, moest mijzelf vooruit duwen, misselijk, zweten , kippevel, kou in de botten,gierend gevoel in lijf, enz enz… Dus ben vandaag naar 1 pil over gestapt,(jaja…niet eens gestopt!) Ik moet nl 30 kilo afvallen voor een 1e rug operatie, en met “dieeten” lukt het me niet! Ook vind ik het HEEL VREEMD, dat IK nergens kan vinden, en blijkbaar vele met mij, WAT ER IN DIE CAPSULLES IS GEPROPT! Alles voelt als speed en foute XTC,(ja ben ook stout geweest). Dus………ik heb de GGD maar eens gebeld! Mijn verhaal gedaan, deze man kent Relacore niet, maar beloofde het geheel uit zullen zoeken, en mij binnen een week te berichten!! Waarom heeft niemand dat in al die jaren nog niet gedaan>??? Wordt vervolgt ……………..

  • Heey babs, ik en een vriendin hebben sinds eergisteren ook relacore gehaald en ik moet zeggen heb ook egt geen honger enzo, wel veel dorst, ik zei gisteren nog tegen haar: lijkt wel ofdat er speed inzit ofso.. Dus ben heel benieuwd wat er uit die test komt, ik wacht op je reactie, alvast bedankt!

 135. Gebruik het nu en paar manden en ben 7 kilo kwijt. Helaas voor mij krijg ik er slapeloze nachten van. Slaap soms niet meer dan 3 tot 4 uur.

 136. ik heb ook relacore gebruikt, vorig jaar voor 2 maanden maar.. moet zeggen dat er zeker wel resultaat was.. idd veeeel drinken en geen honger.. af en toe last van slaap problemen, en bij het 2e potje kreeg ik wel last van m’n hart, het verschilt echt per persoon.. bij mij ging m’n hart soms echt tekeer, en een gevoel in je buik.. net als dat je een enge film kijk, en je wacht op het moment dat je eigenlijk gaat schrikken.. dat gevoel had ik ook wel es.. wil het wel nog een keer gebruiken.. verder had ik er geen last van.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com