Registreer en kies een avatar

Start met KetoX

Als je regelmatig een reactie achterlaat op de artikelen kun je vanaf vandaag gratis een profiel aanmaken. Jouw profiel is eenvoudig aan te maken en meteen actief! Het heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft geen naam en mailadres meer in te vullen als je een reactie plaatst.
  • Je kunt bij je profiel een avatar (foto / plaatje) toevoegen. Deze avatar is vervolgens te zien bij de reactie die je plaatst bij een artikel in plaats van de standaard avatar.
  • In je eigen beheerscherm kun je alle reacties die je hebt geplaatst bekijken en bewerken.

Registreren kan via deze link

Registeren is tijdelijk niet mogelijk. Wil je een avatar bij je reacties, neem dan contact op met de redactie en wij plaatsen jouw avatar in je profiel.

afbeelding: voorbeeld van het plaatsen van een avatar

Nadat je per mail je registratiegegevens hebt ontvangen kun je inloggen en op je profiel instellingen pagina een  avatar toevoegen. Klik vervolgens op “profiel bijwerken” en je afbeelding wordt opgeslagen. Je kunt uiteraard je afbeelding altijd verwijderen en/of aanpassen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.