Reduvet Reviews & Ervaringen

Afvallen in 2021

Reduvet is een afslankmiddel op basis van groene thee-extracten en raspberry ketonen. Deze capsules helpen jou om een platte buik te verkrijgen. In deze review lees je alles over Reduvet en of dit product werkt.

reduvet recensies en ervaringen
reduvet recensies en ervaringen

Wat is Reduvet?

Reduvet is een capsule met daarin twee ingrediënten: groene thee-extract en raspberry ketones. Beide ingrediënten vind je vaker in afslankproducten. Volgens de fabrikant is het mogelijk om met Reduvet tot 3 kilogram in de week te verliezen. Dit is mogelijk omdat de capsule het hongergevoel tegengaat en omdat de vetafbraak wordt gestimuleerd.

Daarnaast krijg je via Reduvet 60 dagen online begeleiding op maat. Na dertig dagen word je zelfs gebeld om de voortgang te bespreken en dan krijg je ook persoonlijk advies op maat.

ReduXL staat geregistreerd op hetzelfde adres als supplementen als VitaSup en Maatjelichter. Deze websites kwamen eerder slecht in het nieuws. Op klachtenwebsites stonden tientallen verschillende verhalen van mensen die ontevreden waren. Sommige mensen kregen hun pakket nooit geleverd, terwijl anderen juist ongevraagd pakketjes toegestuurd hebben gekregen.

Op dit moment zijn er echter nog geen klachten over Reduvet, dus het kan zijn dat de eigenaar zijn leven inmiddels heeft gebeterd. Wij houden dit voor je in de gaten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Reduvet geschikt?

Groene thee-extracten en raspberry (frambozen) ketonen zijn in principe door iedereen wel te gebruiken. Er kunnen wel stoffen in de capsule zelf zitten die je niet kan of wil eten.

Hoe effectief is Reduvet?

Er zijn heel veel afslankproducten met daarin groene thee extracten. Er is wel bewijs dat groene thee de verbranding van vet iets stimuleert (bron). Dit effect is niet heel sterk. Je verliest hoogstens een klein beetje vet en het is al helemaal niet gezegd dat dit buikvet is. Uit een groot onderzoek naar de voordelen van groene thee blijkt dat je hoogstens een klein beetje gewicht verliest (bron).

Raspberry Ketones zijn erg populair in afslankproducten. Er is een hardnekkig misverstand dat dit ingrediënt effectief is. Er is wel wetenschappelijk bewijs, maar dit is bij ratten en muizen. Deze ratten en muizen kregen een erg calorierijk dieet, precies het tegenovergestelde van wat je wilt bij het afvallen. Als laatste kregen deze dieren een hele hoge dosering (bron).

Hoewel er dus wat bewijs is dat groene thee-extracten helpen bij het afvallen, is er geen bewijs dat deze zorgen voor een verminderd hongergevoel (bron). Voor de raspberry ketonen is dit nooit onderzocht.

Samenvattend kan Reduvet de verwachtingen niet waarmaken. Als je verder niets aan je voedingspatroon aanpast, dan verlies je met Reduvet hoogstens een kilo, misschien iets meer. Dit komt puur de groene thee.

Wat kost Reduvet?

Een verpakking van Reduvet kost €34.95. Je krijgt dan 30 capsules, genoeg voor dertig dagen. Koop je twee verpakkingen, dan ben je voor €47,95 klaar.

Voordelen

Gratis persoonlijke begeleiding kan heel effectief zijn. De combinatie van begeleiding en het supplement is zeker niet duur.

Nadelen

Wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat het telefonisch gesprek na 30 dagen vooral een verkoopgesprek is. De fabrikant van Reduvet heeft namelijk ook allerlei andere producten