Recepten Afslankplan Review

RAP-TEST

Blij verrast, zo kan ik het gevoel beschrijven toen ik de eerste keer door Het Recepten Afslankplan bladerde. Niet alleen de inhoud maar ook het feit dat Het Recepten Afslankplan een goed onderbouwd boek is ervaar ik als een groot pluspunt.

Het hebben van een gezond en slank lichaam is voor veel mensen een obsessie. Dit is herkenbaar voor veel mensen waaronder Judith, de auteur van dit boek. Ze heeft zelf jarenlang rondgelopen in een lichaam waarmee ze niet gelukkig was. Elke keer als ze naar zichzelf keek in de spiegel zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was.

Inleiding

Het probleem was niet dat Judith niet aan sport deed of alleen maar ongezonde dingen at, het lukte haar gewoon niet om af te vallen. Acceptatie leek een goede oplossing, maar dat is afgezien van de nodige gezondheidsrisico’s geen optie. Ze nam contact op met haar huisarts die haar doorverwees naar een diëtist. Langzaam leerde Judith wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. (bron)

Dankzij Het Recepten Afslankplan kun je Afvallen op een Natuurlijke manier

Afvallen is één van de zwaarste taken die we kennen als mens. Iedereen doet er zijn best voor, maar niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Hoe komt dit? Vaak is het probleem de discipline en een foute insteek van de gekozen afvalmethode. Ons lichaam heeft namelijk energie nodig om vet te kunnen verbranden. Wat bij veel diëten het fitchef4-300x197probleem is, is dat je nauwelijks meer energie binnen krijgt. Je bent jezelf alleen maar aan het uithongeren, waardoor je lichaam constant om meer eten gaat vragen, zodat de vetverbranding door kan gaan. Juist deze diëten hebben een averechts effect omdat de kans op ongezond snacken toeneemt. Gelukkig is er een manier waarmee je wel kunt afvallen en waarmee de resultaten blijvend zijn. Het is niet zozeer belangrijk om snel af te vallen, het is van belang dat je structureel je lichaam instelt op een gezondere leefwijze.

De Basis van Het Recepten Afslankplan

De titel verraad de basis van het boek… juist, recepten. Met de kennis die ze van de dietist had geleerd is ze eigenhandig recepten gaan verzamelen die goed aansloten bij een verantwoord eetpatroon. Het werd een flinke bundel met zorgvuldig geselecteerde recepten die er niet alleen voor zorgen dat je lichaamsvet verliest, maar ook dat je behaalde resultaat blijvend is. In tegenstelling tot veel vergelijkbare afslankmethodes hoef je bij Het Recepten Afslankplan niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Het Recepten Afslankplan is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en gericht op het behalen van een optimaal resultaat

Voorafgaand aan de recepten krijg je bijna 60 pagina’s met waardevolle informatie voorgeschoteld. Je leert precies op welke manier je eenvoudig je doel kunt bereiken. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

Het Recepten Afslankplan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Recepten Afslankplan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit boek gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Recepten Afslankplan wil testen;
 2. We sturen het boek gratis naar je toe;
 3. Je neemt 3 weken de tijd om het boek te evalueren;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

De 4 Fases van Het Recepten Afslankplan

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een afvalprogramma van 4 fases ons lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoonten. Zo geef je jouw lichaam de kans om zich in te stellen op een gezondere leefwijze, zonder dat je dit halsoverkop hoeft te doen. Ik zal eerst iets meer toelichten over de verschillende fases.

Dit is de reden dat het afslankplan van Judith is opgebouwd uit 4 fases. Elke fase heeft heeft een uniek doel en vormen gezamenlijk de basis voor een succesvol resultaat.

FASE 1.  DE VOORBEREIDING
FASE 2.  HET BEGIN
FASE 3.  DE CONSOLIDATIE
FASE 4.  HET EINDRESULTAAT

Het programma neemt je mee in deze vier fases op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Judith vertelt niet alleen wat je daarvoor moet doen, maar legt ook uit waarom het zo belangrijk is. Juist als je zelf inziet waarom je iets doet, is het ook gemakkelijker uit te voeren en vol te houden. De meeste inzichten uit het boek zijn voortgekomen uit een combinatie van wetenschappelijk inzicht en eigen ervaring.

Fase 1: De voorbereiding

Zoals bij elke andere taak die je in het leven uitvoert, is de voorbereiding essentieel. Iedereen is bekend met de uitdrukking: ‘Een goed begin is het halve werk’. Je kunt alleen goed beginnen als de voorbereiding goed is en daarom helpt Judith je ook om een blijvende verandering te realiseren. In de voorbereidingsfase help ik je bij het juist inrichten van jouw voorraadkast, ik geef je tips hoe je op een leuke manier kunt gaan bijhouden hoeveel kilo’s je al kwijt bent en wat je absoluut nog moet doen voordat je jezelf met volle overgave op het afvalprogramma kunt storten. (bron)

Fase 2: Het Begin

Het begin is de belangrijkste fase in dit afvalprogramma. Immers, het begin bepaalt voor een groot deel of je succes gaat hebben of niet. Daarom besteed ik veel aandacht aan deze fase, zodat jij een goede start kan

Afvallen lijkt misschien niet moeilijk, maar met een drukke baan, kinderen en een partner zijn dingen in de praktijk vaak lastig te combineren

maken die gemakkelijk vol de houden is. In de beginfase leer ik je welke stappen je moet zetten om tot een strakker en gezonder lichaam te komen en beginnen we met de eerste echte activiteiten. Het is natuurlijk leuk om te weten hoe je moet afvallen, maar het is nog veel leuker om het in praktijk te brengen.

Fase 3: De Consolidatie

De derde fase staat voor de fase ‘de consolidatie’. Je bent nu halverwege en hebt al een goede start gemaakt met het gezonder maken van je lichaam. Maar je bent er nog niet, er zijn nog twee weken te gaan. Twee weken die jou de resultaten moeten brengen die je vooraf hebt afgesproken met jezelf. In de consolidatiefase ontvang je nog meer tips en tricks om jouw lichaam blijvend gezond te maken. We borduren voort op de tips uit de beginfase en breiden deze steeds verder uit.

Fase 4: Het Eindresultaat

De vierde fase staat volledig in het teken van het eindresultaat. Je hebt natuurlijk al veel geleerd in de eerste drie weken, maar nu gaat het echt om de keiharde resultaten. Als het goed is, ben je in de eerste drie fases al flink afgevallen, maar de grootste klapper komt nu. Fase 4 is het moment waar je naar uitgekeken hebt, het moment waarop je eindelijk tevreden mag terugkijken op de afgelopen weken en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Het Testpanel

recepten-afslankplanOmdat een zwaluw nog geen zomer maakt hebben we Judith gevraagd om een aantal boeken beschikbaar te stellen voor een onafhankelijke test. Nog geen week later werden er door een koerier 50 boeken bezorgd. Via onze facebook pagina en gratis nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan en binnen een uur hadden we een team van 50 testpersonen. We mochten de boeken gratis aanbieden aan het testpanel.

Ons testpanel onder leiding van Natascha heeft Het Recepten Afslankplan gedurende vier weken strikt gevolgd. Bij aanvang van de test was het gezamenlijke gewicht van ons testpanel 3846 kilo. We hebben ons testpanel speciaal geselecteerd op deze groep.

 

Ons testpanel is van mening dat de recepten zijn gemaakt voor juist dit soort situaties. De recepten zijn speciaal ontwikkeld om op elk moment van de dag gegeten kunnen worden. Mensen die graag creatief zijn krijgen de ruimte om de recepten naar eigen inzicht aan te passen.

Menig panellid heeft de recepten thuis aan man en kinderen voorgeschoteld en was verbaast over de positieve reacties

De Resultaten

Ons testpanel heeft Het Recepten Afslankplan vier weken gevolgd. Bij aanvang hebben we aan iedereen gevraagd om op op maandagochtend op de weegschaal te gaan staan. Het gezamenlijke gewicht van de 50 panelleden was op dat moment 3846 kilo. We hebben gevraagd om het programma strikt te volgen en iedere week op dezelfde tijd op de weegschaal te gaan staan. Het resultaat was verbluffend, na vier weken was het gewicht van ons testpanel 3212 kilo. In totaal zijn de 50 pannelleden 634 kilo afgevallen. Dit wil zeggen dat ons testpanel per persoon gemiddeld meer dan 12 kilo is afgevallen in vier weken tijd, meer dan 3 kilo per week. (bron)

 

recepten afslankplan resultaten grafiel
RAP resultaten grafiek gebaseerd op 50 testpersonen gedurende 6 weken

 

Ons testpanel ondervond daarnaast ook andere verbeteringen in onze gezondheid. Meer energie, een betere nachtrust en een makkelijke stoelgang waren misschien wel de meest aangrijpende veranderingen. Na zes weken hebben we het testpanel nogmaals gevraagd om op de weegschaal te gaan staan en wederom was het resultaat verbluffend.

Gratis Recepten Afslankplan PDF

Het programma kost slechts 19 euro en dat is het wat ons betreft dubbel en dwars waard. Zeker omdat je GRATIS toegang krijgt tot het ledenportaal en besloten facebook groep. Ook krijg je tijdelijk 2 extra receptenboeken, helemaal gratis! Bij sommige mensen gaat de vetverbranding sneller dan bij de andere, maar uiteindelijk raak je al je overtollige vet kwijt.

Wil je graag kennismaken met Het Recepten Afslankplan?
Start dan met de GRATIS online RAP cursus. of download de gratis preview.

Voorbeeld Recepten

Om een goede indruk te krijgen van Het Recepten Afslankplan volgen hier een aantal voorbeeldrecepten:

Ijzersmoothie

Van alle mineralen die we op aarde hebben, is ijzer waarschijnlijk het allerbelangrijkst. Ook in ons lichaam speelt ijzer een belangrijke rol. Zo is het essentieel voor de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen, maar het is ook de vervoerder van zuurstof en de tegenhanger van zuurstof koolstofdioxide. Er zijn nog veel meer processen in ons lichaam op te noemen waarbij ijzer nodig is. Of het nu om de aanmaak van nieuwe cellen, enzymen, hormonen gaat of het onderhouden van ons immuunsysteem, ijzer speelt er een cruciale rol bij. Daarom is het niet onverstandig om te zorgen dat je genoeg ijzer binnen krijgt. IJzer komt in veel soorten voeding voor. Maar ijzer wordt niet altijd opgenomen in het bloed. Om ijzer optimaal opgenomen te laten worden in het bloed, is er veel vitamine C nodig. Mensen die groene smoothies drinken, krijgen vaak voldoende vitamine C binnen, maar aangezien we van deze smoothie een alles-in-1 ijzersmoothie willen maken, zorgen we gelijk dat deze smoothie voldoende vitamine C bevat. Deze vitamine C halen we uit sinaasappels, wat de smoothie tegelijk ook zoeter en makkelijker te drinken maakt!lichaam-reinigt-zichzelf-met-lever-1

Ingrediënten 125 gram broccoli 2 uitgeperste sinaasappels 40 gram spinazie 3 muntblaadjes 50 gram aardbeien

Bereiding

1. Deze smoothie kost iets meer tijd om te maken omdat je de sinaasappels uit moet persen. Je kunt wat tijd besparen door alvast de spinazie en de broccoli in de blender te doen, samen met de aardbeien. Mix dit alvast en pers ondertussen de sinaasappels uit. Voeg daarna de jus d’orange toe en garneer het af met de muntblaadjes.

2. Om tijd te besparen kun je de sinaasappel ook schillen en in de blender doen. Je smoothie krijgt zo wel meer pulp, maar automatisch ook meer vezel

Anti Hoofdpijn Smoothie

Hoofdpijn kan heel veel verschillende oorzaken hebben. Stress, verkeerde voeding, genetische aanleg of nog duizend andere redenen. Heb niet de illusie dat deze smoothie de oplossing is voor iedereen die last heeft van hoofdpijn of migraine. Toch draagt deze smoothie er zeker aan bij om minder vaak hoofdpijn te hebben. Ook kun je deze smoothie drinken als je hoofdpijn hebt. Je zult merken dat je minder lang hoofdpijn hebt. Het is belangrijk om te beseffen dat je vaak niet zonder een reden hoofdpijn hebt, natuurlijk er kan aanleg voor zijn, zodat je er extra vaak last van hebt, maar door middel van hoofdpijn geeft je lichaam een signaal af dat je het anders moet doen. Je moet rust nemen. De bloeddruk raakt ontregelt en je krijgt hoofdpijn. In deze smoothie zitten een aantal mineralen, waaronder kalium en magnesium die je bloeddruk helpen om weer terug te keren naar normale niveaus. Daarnaast voegen we ook genoeg fruit toe, voor een beetje extra energie. Als we dan nog zorgen voor wat extra ijzer, ben je er vaak zo weer bovenop!

Ingrediënten 175 milliliter water 1 perzik (of 2 abrikozen) 1 appel 30 gram noten (bij voorkeur amandelen) Handje sla (maakt niet uit wat, bij voorkeur gemengd) 30 gram boerenkool

Bereiding

1. Deze smoothie is niet heel moeilijk te maken. Nu kan ik me voorstellen dat je als je hoofdpijn hebt, je geen zin hebt om een hele smoothie te gaan maken. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van groene smoothies invriezen, maar omdat we hier vooral uit zijn op de mineralen, is het niet heel onverstandig om de smoothie in te vriezen.

2. Doe een beetje water in de blender en pureer de noten, de sla en de boerenkool. Als een en ander blijft drijven, voeg dan ook de appel en de perzik toe. Laat je blender draaien en voeg, als je deze mogelijkheid hebt, ook langzaam het water toe. Anders zal je het water in een keer toe moeten voegen.

Appel Kaneel Muffins

Deze muffins hebben dezelfde structuur als een Hollandse pannenkoek. Ze vullen goed en zijn lekker bij het ontbijt of als tussendoortjes. De appels op zichzelf zijn al heerlijk, dus probeer om deze niet op te eten voordat je ze toevoegt aan het muffin beslag! We raden aan om de appels niet te schillen, maar de keuze is aan jou. Serveer de muffins direct nadat ze klaar zijn of laat ze juist afkoelen zodat je ze kunt eten bij het ontbijt. Geniet ervan!

Aantal muffins: 12 | Totale bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten Voor de muffins 6 eieren 240 ml amandel melk 3 el kokos melk 2 tl vanilla extract 2 tl donkere ahorn siroop 96g amandel meel ½ tl bakpoeder ½ tl gemalen nootmuskaat Voor de appels 2 appels, zonder klokhuis en in blokjes 2 el kokos olie 3 el honing 1 tl kaneel ½ tl gemalen nootmuskaat Het sap van ½ citroen Extra kokos olie voor het insmeren van de muffin vormpjes. Garnering: gehakte pecannoten.

appel kaneel muffins
appel kaneel muffins

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 218°C

2. Mix de eieren, melk, kokos olie, vanilla en ahorn siroop door elkaar in een middelgrote kom. Mix in een andere kom het kokos meel, de nootmuskaat en het bakpoeder. Voeg de natte en droge ingrediënten samen en mix deze goed door elkaar en zet dit apart.

3. Verhit de kokos olie in een kleine sauspan op middelhoog vuur. Doe de honing erbij en meng het goed door elkaar. Voeg dan de kaneel, de nootmuskaat en het citroensap toe. Roer het geheel goed door elkaar. Zet het vuur uit.

4. Zet de muffin vormpjes op een rij. Verdeel de appels over de muffin vormpjes en giet het beslag erover.

5. Bak in een voorverwarmde oven de muffins zo’n 20–23 minuten, totdat de muffins gaar zijn.

6. Besprenkel de muffins met stukjes pekanoot.

Serveer warm of koud.

Conclusie

Het Recepten Afslankplan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. (bron)

De meer dan 50 recepten zijn uitstekend te combineren met een druk gezinsleven en samen met de 60 pagina’s aanvullende tips en informatie maakt het een compleet programma dat goed op te volgen is. Judith verwacht geen drastische lifestyle wijziging maar slecht een paar eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon. Met een paar kleine veranderingen en het drinken van lekere smoothies kun snel het gewenste resultaat bereiken.

Je kunt het boek nu direct online bestellen voor slechts €19,-.

 

Wat ons betreft is Het Recepten Afslankplan hèt dieet van 2018!

 

Gezonde Groeten,

natascha

94 Reacties

 1. Hee hallo.
  Nou ik heb ook het boek besteld. Nu heb ik uitgerekend dat ik 2300 calorieen per dag mag.
  Maar de recepten die in de boeken staan???? Dan ga ik er dik overheen!!. Kan iemand mij een beetje uitleggen over hoe en wat want er moeten toch wat kilo’s af!!!!!

 2. Hallo
  Ik hoop dat het met het recepten afslankplan lukt om ca. 7 tot 10 kilo af te vallen.
  Mijn huidige gewicht is 76 kilo. Ik ben 1.60 m lang ik ben 68 jaar oud.
  Soms lukt het mij om af te vallen, en dan blijft het best wel lang rond de 70 kilo. Maar dan denk ik zoiets van wauw, dit is goed, en dan ben ik weer zo dom dat ik ga snoepen. Ik houd van zuurtjes.
  Nou, ik hoor graag van je. Groeten Carla

 3. Net als zovelen ben ik ook al jaren met mijn gewicht aan het worstelen.
  Ik ben 46jaar, 1,57m (kort) en weeg momenteel 74 kilo. Heel frusterend.
  Heb altijd, af en aan, aan fitness/aerobics gedaan. Onlangs via slimbelly ben ik in omvang op 2 plekken op mijn buik 6cm afgenomen. Maar toch is mijn vetpercentage 40%(gemeten op de sportschool). Bij een voedingsconsulente was mijn vetpercentage een week geleden 31%. U snapt wel dat ik heel erg gefrustreerd ben. Ik het Recepten Afslankplan besteld en ga voor 100% resultaat.

  • Ik ben nu exact een week bezig met het dieet van judith. Ik heb een gezin met 3 kids en maak de recepten uit het boek. Iedereen eet mee en vindt het lekker. Ik volg ook de tips uit de bijlage die judith in het boek geeft, mijn man en kinderen doen dit niet. Ik merk dat ik meer energie heb en ga vanavond voor het eerst sinds een week op de weegschaal staan. Ik ben benieuwd!

  • 100% aanrader! Lekker eten met gevarieerde recepten, meer energie, een paar kilo kwijt en geen last meer van mijn prikkelbare darm.

  • Ik ga dit proberen en ik hoop op resultaat. Want op dit moment ben ik vast gelopen in wat moet ik nou gaan doen om verder te komen . Om vanuit mijn eigen kern af te gaan vallen, zonder de vreetbuien en teveel aan calorieën.
   Maar goed alle beetjes helpen.
   Tot nu toe sta ik al jaren onder begeleiding van een diëtiste alleen komen we geen stap vooruit en blijven hangen in ik wil wel maar van binnenuit is de drang sterker dan ik zelf. Mijn huidige gewicht is nu 145,8 kilo
   En ik weet niet wat mijn streefgewicht is. Maar ik weet wel elke kilo minder is beter voor mijn gezondheid.
   Ik heb al Weight Watchers geprobeerd maar daar lukt het ook niet mee, door mijn eigen falen.
   Ik zet niet door ,ik kan het niet, de drang is te groot, ying en yang niet in balans, stress, spanning.

 4. Ik heb van alles gedaan, maar viel geen gram af. Heel frustrerend. Ik ben nu 51 jaar en wil niet als een dikke moeder door het leven.

  Ik ben Tot nu toe 14 kilo afgevallen en vooral mijn buik is een stuk platter geworden en ik voel me heerlijk. Niet meer opgeblazen en geen suikerdips.

  Echt superfijn, dit had ik niet verwacht toen ik er aan begon.

  Alle recepten zijn heerlijk en goed te maken.

  Bedankt Judith!

  Gerda

 5. Ik heb bijna alle recepten gemaakt en vind het super. Het smaak ook goed. ik ben heel tevreden. Geweldig gewoon. ik hoop dat ik mijn vrienden ervan kan overtuigen om het ook te proberen. ik dank jullie voor het geweldige boek.

  hartelijke groet,

  Mevr. H. Roelofs

 6. Zijn er ook recepten speciaal voor diabetici? Ik mag geen fruit eten van mijn arts omdat de bloedsuikerspiegel niet snel genoeg naar benedenging. Ik wil geen medicijnen gebruiken maar met gezonde voeding de glucosespiegel naar beneden brengen. Ik spuit geen insuline.

  • Beste Jasper,

   De recepten zijn niet specifiek gemaakt voor diabetici maar omdat suiker niet bevorderlijk is voor je (over)gewicht gebruiken we geen suiker in de meeste recepten. Bij ieder recept staat een lijst met ingrediënten zodat je een een oogopslag kunt zien of het recept geschikt is voor je. Het komt er in de praktijk op neer dat 98% van de recepten geschikt zijn voor je.

   Succes!

   Judith

  • Hoi Judith, dank je voor je reactie!

   Inmiddels ben ik bijna een maand bezig met je programma en totaal al 14 kilo afgevallen! Dit had ik niet verwacht, zeker omdat ik al zoveel geprobeerd heb. Ik heb nog een aantal kilo’s te gaan maar dat gaat me zeker lukken!

   Nogmaals dank!

   Jasper

  • ik heb het recepten afslankplan zojuist besteld en het ebook + twee gratis bonus receptenboeken inmiddels gedownload. Wanneer kan ik het echte boek verwachten?

  • De bonus boeken kun je net zoals het recepten afslankplan inderdaad meteen downloaden. Het echter boek krijg je binnen 1 werkdag thuisgestuurd. Het past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven.

   Ik zat in het testpanel en heb RAP vorig jaar gevolgd. In totaal ben ik destijds 17.2 kilo afgevallen in iets minder dan twee maanden. Ik ben nu bijna een jaar verder en ben niet meer aangekomen omdat ik de richtlijnen die in het boek staan heb aangehouden. Je kunt dan lekker eten en mag best eens een keer een frietje of lekker uit eten. Het gaat om de basis die Judith duidelijk in het boek heeft beschreven.

   Ik kan deze afslankmethode iedereen aanraden!

   Maaike

  • Leuk om al jullie positieve berichtjes te lezen meiden! Ik zie super resultaten voorbij komen! Ik heb goed nieuws want we zijn bezig om de online coaching uit te breiden. Iedereen die mijn boek heeft gekocht krijgt gratis toegang. Vanaf de dag dat de coaching live gaat kost het een klein bedrag per maand. Wil je dus profiteren van levenslang gratis coaching? Dan wil ik je aanraden om Het Recepten Afslankplan NU te kopen via mijn website receptenafslankplan.nl

   Lieve groet,

   Judith

  • Iedereen kan eenvoudig afvallen door meer te bewegen en RAP zijn de enige twee Ingrediënten die nodig zijn om je doel te bereiken. Intensief sporten is overigens niet nodig tijdens RAP, neem bijvoorbeeld eens wat vaker de trap of parkeer de auto niet meteen voor de deur van de supermarkt. Of nog beter, neem eens wat vaker de fiets.

   Deze en meer tips om snel, eenvoudig en gezond af te vallen staan uitgebreid beschreven in RAP.

 7. Lieve Judith,

  Met mij gaat het goed! Ben nu totaal 4,5 kg afgevallen met Het Recepten Afslankplan, en nog 5 dagen te gaan. Ik had meer kwijt kunnen zijn denk ik maar ik had een feestje tussen door, met weinig dingen die ik mocht hebben, en tja dan neem je wat wat eigenlijk niet goed is en dan weer je zelf al wel dat je daar van gaat aankomen, maar goed het is niet anders.

  Ik ga er flink tegen aan, en dan weet ik zeker dat er nog wel wat af zal gaan. Ook mijn buikvet is afgenomen, daar ben ik het meeste blij mee, daar ging het mij allemaal om. Ik hoop dat mijn buikvet nog verder zal afnemen, want ik erger me er nog steeds aan hoor.

  Fijne dag toegewenst,

  Ellen

  • Hi Ellen,

   Dank je voor je lieve berichtje. Je kan het positief bekijken, je weet nu namelijk dat mijn afslankplan werkt. 4.5 kilo afvallen is een mooie prestatie. Iedereen kent moeilijke periodes. In mijn boek ga ik hier dieper op in, en ik vertel je op welke manier je hiermee het beste kunt omgaan. Ik stuur je een persoonlijke coachingsmail om je te helpen om je doel te bereiken.

   Het gaat je lukken Ellen!

   Liefs,

   Judith

 8. Vooral de inleidende tekst heeft mij persoonlijk geholpen om te begrijpen wat de basis van goede voeding is. Totaal ben. ik 15 kilo afgevallen zonder moeite alleen door de dichtkundige dit boek te volgen. De recepten zijn heerlijk, verantwoord en geven je een enorme energie boost. De online coaching is top!

  • Dank je voor de mooie woorden en ik ben erg blij voor je dat je dit enorme resultaat hebt weten te behalen. Je mag trots zijn op jezelf. Ik geef je het juiste gereedschap om af te vallen maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Fijn dat ik met mijn coaching een extra steentje heb mogen bijdragen.

   Lieve groet,

   Judith

 9. Mijn huidige gewicht is 65 kilo en wil graag 55 kilo wegen. Heb onder meer Sonja bakker en shakes geprobeerd maar helaas lukt het me niet om die kilo’s kwijt te raken. Mijn onregelmatige eten is daar wel mede oorzaak van. Begin om half 6 op me werk en kom niet altijd aan eten toe vanwege de drukte. Had nog nooit van Vitades gehoord dus ben heel benieuwd. Natuurlijk wil ik feedback geven over het product en hoe het mijn vergaat.

  Mvg Miriam

 10. het recepten afslankplan is een echte aanrader. na veel verschillende programma’s te hebben gevolgd heeft dit boek me bijvend geholpen om mijn streefgewicht te bereiken en behouden.

  Dank hiervoor judith!

 11. Lieve Judith,

  Nogmaals bedankt voor de gratis mogelijkheid om mee te werken aan het recepten afslanken.
  Mijn ideale gewicht is wat mij zelf betreft 75 kilo en daarvoor moest er 40 kilo af. Sinds een jaar ben ik onregelmatig thuis bezig met XBX-fitness en de 7-minutes app. Om wat aan het onregelmatige te doen, heb ik een trainingsschema gemaakt waarbij dit aangevuld is met fietsen op de hometrainer, touwtje springen en een stuk buiten wandelen en voer ik dit onder dagelijkse begeleiding van rap. Ik ben geleidelijk kilo’s afgevallen en inmiddels al bijna a 30 kilo kwijt. Nog 10 te gaan!

  Hartelijke groeten, Susanne

  • Hi Susanne,

   We kennen elkaar toch va de coaching? De laatste keer dat ik je zag hoefde je nog maar 2 kilo dus ik ga ervan uit dat je de 40 kilo (!!!) hebt gehaald!

   Een top prestatie dankzij Het Recepten Afslankplan!

   Als je een moeilijke periode krijgt de komende tijd kun je altijd terugvallen op de info die ik in mijn boek beschrijf (fase 4). Je mag me ook altijd benaderen voor een persoonlijke coaching!

   Liefs,

   Judith

 12. Hallo allemaal! Mijn huidige gewicht is 65 kilo en wil graag 55 kilo wegen. Heb onder meer Sonja bakker en shakes geprobeerd maar helaas lukt het me niet om die kilo’s kwijt te raken. Mijn onregelmatige eten is daar wel mede oorzaak van. Begin om half 6 op me werk en kom niet altijd aan eten toe vanwege de drukte. Sinds twee weken ben ik serieus bezig met het recepten afslankplan en ben erg onder de indruk.

  mirjam

  • Fijn dat je bent begonnen met RAP Miriam, ik zie dat je al een tijdje bezig bent. Hoe gaat het nu?

   Judith

 13. Ik ben nu precies een maand bezig met het recepten afslankplan en het gaat super. Ik heb twee kindjes (4 en 7) en de recepten zijn uitstekend te combineren met mijn gezin. Ik ben tot nu toe 12 kilo afgevallen. Mijn man doet ook mee en is 9 kilo kwijt (hij is een bier liefhebber en drinkt iedere dag een of twee biertjes) Lekker eten en afvallen + goed te combineren met kids. Een aanrader!

  Pauline

 14. Wat een mooie presentatie! Iedereen is zo enthousiast om te starten! Waarom zie ik dan geen succes verhalen van een maand RAP te hebben gevolgd?! Het is toch tijd – niet?…

  • Hoi Elena,

   Als je de reacties op deze pagina of op mijn eigen website leest kun je zien dat er zeker wel succesverhalen zijn van mensen die gedurende een lange tijd RAP hebben gevolgd.

   Judith

 15. Morgen start ik met het recepten afslankplan. Ik heb heel veel geprobeerd, de laatste periode minder koolhydraten en groene smoothies. Met Sonja Bakker kom ik aan. Als ik even van het streng zijn afwijk, vliegt het eraan. Maar het het gaat er zeer moeizaam weer af. Ik kan het niet altijd lang volhouden om heel streng te zijn. Heb twee mannen in huis die alles kunnen eten. Ik drink graag een glaasje wijn, maar friet, pizza en hamburgers kan ik prima laten staan en neem dan een gezonde salade. Maar neem ik eenmaal iets dan is de rem er vaak af. Ik heb de hele dag trek. Krijg echt een rammelende maag. Maar zo snel als ik de laatste tijd aan kom, heb ik niet eerder gehad. En ben ook nog nooit zo zwaar geweest( behalve na mijn zwangerschap)

  Mvg Annemieke

 16. Mijn ideale gewicht is wat mij zelf betreft 75 kilo en daarvoor moet er nog bijna 20 kilo af. Sinds een maand ben ik onregelmatig thuis bezig met XBX-fitness en de 7-minutes app. Om wat aan het onregelmatige te doen, heb ik een trainingsschema gemaakt waarbij dit aangevuld is met fietsen op de hometrainer, touwtje springen en een stuk buiten wandelen en voer ik dit onder dagelijkse begeleiding van mijn vriend uit.

  Ik heb het boek van judith vandaag besteld en verwacht dat ik met hulp van de adviezen en recepten mijn overgewicht kan kwijtraken en meer energie verkrijg.

  Hartelijke groeten, Susanne

  • Hi Susanne,

   Fitness, en bewegen / sporten in het algemeen is niet verplicht maar bevordert wel het afslankproces. Ik vertel hier ook over in mijn boek. Goed om te lezen dat ik je op dit punt niet hoef te coachen. Het is ook goed dat je vriend je hierin begeleid. Dit maakt het een stuk eenvoudiger voor je.

   Fijn dat je net zoals duizenden anderen hebt besloten om RAP te bestellen. Met de meer dan 60 pagina’s informatie in combinatie met de recepten die ongetwijfeld goed gaan smaken en helpen om je lichaam sneller te laten afvallen ga je jouw doel zeker bereiken.

   Heel veel succes en als je vragen hebt dan zal ik er voor je zijn.

   Liefs,

   Judith

 17. Van harte gefeliciteerd! De namen van de winnaars staan op deze pagina

  Het Recepten Afslankplan is enorm populair. Ik wil graag de volgende foto’s met jullie delen :)

  10.000 boeken staan bij de drukkerij (er zijn er al meer dan 3000 verkocht)

  recepten-afslankplan1

  De ‘zoveelste’ lading boeken wordt opgehaald door PostNL

  recepten-afslankplan2

 18. Ik start morgen met RAP. Mijn huidige gewicht is 65 kilo en wil graag 55 kilo wegen. Heb onder meer Sonja bakker en shakes geprobeerd maar helaas lukt het me niet om die kilo’s kwijt te raken. Mijn onregelmatige eten is daar wel mede oorzaak van. Begin om half 6 op me werk en kom niet altijd aan eten toe vanwege de drukte.

  Mich x

  • Hoi Mich,

   Je geeft aan dat je een onregelmatig leven hebt. Hier ga ik in mijn boek dieper op in. Ik geef verder speciale recepten die hierop aansluiten.

   Gaat je lukken!

   Judith

 19. Ik wil graag dit boek winnen.

  Ik ben erg enthousiast over uw afslankprogramma dat erop gericht is om uiteindelijk je streefgewicht te behalen en behouden en ook dat je opgewekt, gezonder en bewuster in het leven gaat staan.

  Mijn ideale streef gewicht is 52 kilo, ik weeg op dit moment 58 kilo. Wat ik heb geprobeerd is naar de sportschool gaan waarbij ik mijn voedingsschema heb aangepast. Ik ben in aanmerking gekomen met een coach die mij online heeft geholpen waardoor alles ondersteboven ging en hierdoor een einde moest brengen. Ik heb daarom hier en daar op het internet mij suf zitten te zoeken voor een gezond dieet met paar dagen in de week hardlopen.

 20. Ik ben Jesse en wil iets aan mijn gezondheid doen.

  Ik wil graag gaan starten met het recepten afslankplan

  ik ben persoonlijk van mening dat enkel sporten niet genoeg is om een gezond lichaam terug te krijgen. Ik ben zelf een schildklier patiënt, mijn schildklier werkt te traag.

  Terwijl ik normaal kon eten en toch bij kwam. Ook al liet ik tussendoortjes zitten en nam ik ze niet bleef ik aankomen. Ondertussen heb ik een bmi die net over de grens is en in obesitas staat. Ik wil niet meer ziektes oplopen dan ik al heb. En daarom wil ik werken aan mijn gezondheid.

  Jesse

 21. Ik eet gewoon 3 maaltijden per dag..
  Maar ik heb moeite met lekkere ongezonde dingen. Soms sla ik een maaltijd over omdat ik een echte kieskouwer ben. En dan koop ik maar stiekem weer iets heel ongezonds.. Alleen ik wil er zelf graag wat aan doen, maar heb er echt veel moeite mee. Vooral omdat ik alleen moet sporten en zie er al tegen op om dan heen te gaan. Mijn vriend is juist heel fanatiek met sport en dieet.. En die schaamt zich eigenlijk heb ik het idee best wel voor mij..

  Ik hoop dat het recepten afslankplan mij kan helpen

 22. Ik wil het recepten afslankplan graag winnen omdat ik een een gastric bypass ondergaan en ben daardoor ook veel afgevallen. Nu ben ik door een ziekte geveld waardoor ik niet meer goed kan bewegen en het “zitten” is niet goed voor mijn gewicht. Ik wil graag van de extra kilo’s af. En zoek iets wat bij mijn situatie past.

 23. Het afgelopen jaar al weer tig pogingen gedaan om wat kilo’s kwijt te raken (wat tot grote frustratie maar niet lukt), zou ik dit best willen proberen.
  De extra kilo’s hebben volgens de huisarts met de leeftijd te maken…..nou daar ben ik dan mooi klaar mee … Ik heb al heel wat boeken gekocht het afgelopen jaar dus er eentje winnen zou fantastisch zijn.
  Op naar een slank (er) 2016 ☺

  • Het gaat je zeker lukken Lieke, fijn dat je mijn boek hebt gekocht en wie weet win je er eentje en kun je een vriend(in) blij maken :)

   Liefs,

   Judith

  • Hoi Susanne,

   Als je vandaag besteld dan heb je het in principe de volgende werkdag in huis (afhankelijk van PostNL) Je krijgt het ebook (zelfde inhoud als het echte boek) en twee bonus ebook met recepten meteen via het leden systeem van RAP. Starten kan dus vandaag al :)

 24. Hallo judith mijn naam is marion ik heb al vele afslankmiddelen gebruikt en allerlei producten in huis gehaald en begon dan netjes eraan maar heb het niet volgehouden en kwam dan weer terug op mijn oude patroon.Ik probeer wat meer te gaan wandelen maar doe het niet regelmatig genoeg.Mijn gewicht is nu 79 en ik zou graag 70 kilo wegen.Ik hoop dat je me kunt helpen groetjes marion

  • Hallo Marion,

   Je verhaal is heel herkenbaar. Ik heb jaren in dezelfde situatie gezeten (eigenlijk al vanaf mijn tienertijd) Wandelen is een goed begin. In mijn boek vertel ik precies hoe ik het heb aangepakt. Je kunt je streefgewicht behalen EN behouden als je Het Recepten Afslankplan volgt. Het is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

   Gaat je lukken Marion!

   Liefs,

   Judith

   http://www.receptenafslankplan.nl

 25. Hoi Judith,
  het lijkt erop dat ik eindelijk iets gevonden heb wat bij me past! Na het lezen van het artikel en de reacties ben ik helemaal enthousiast. ik ben een paar jaar geleden 15 kg afgevallen (dat was een goede start), maar door problemen met mijn nek zaten die kilo s er zo weer aan. Emo- eten en weinig bewegen. Nu wil ik een nieuwe start maken en ook mijn zoon van 20, die mijn aanleg heeft en ook aardig wat kilo s kwijt wil, erbij betrekken.

  • Hoi Antigoni :)

   Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! 15 kilo afvallen is een hele prestatie, complimenten! Dat de kilo’s er weer aankomen is voor veel mensen helaas herkenbaar (jojo-effect) In mijn boek leg ik uit hoe ik hiermee om ben gegaan. Ik wil je adviseren om samen met je zoon te starten. Op die manier kun je elkaar motiveren.

   Let’s go!

   Liefs,

   Judith

 26. Lieve Judith,

  ik ben een vrouw van 53 jaar, ben 3 jaar geleden gestopt met roken, kwam tegelijkertijd in de menopauze en moest dan ook nog antidepressiva beginnen nemen na het amputeren van mijn onderbeen. Dit lange verhaal resulteerde in een gewichtstoename van 13kg!!!, terwijl ik vroeger vaak genoeg te horen kreeg dat ik te mager was, ondanks het feit dat ik me met mijn 57kg en 1.76m, goed in mijn vel voelde. Door mijn amputatie is sporten zeer beperkt geworden (lopen kan ik niet, fietsen wel), verder eet ik gezond en snoep niet. Ik heb het recepten afslankplan besteld en als ik het heb ontvangen gaat het me zeker helpen terug wat kilo’s kwijt te spelen.

  Carina

  • Lieve Carina,

   Wat een eerlijk verhaal heb je me geschreven. Ik zie veel problemen achter je, maar ook veel mogelijkheden die voor je liggen. Mijn boek gaat je zeker helpen op de weg terug te vinden en af te rekenen met je overgewicht. Lees vooral de eerste 40 pagina’s aandachtig door en geniet van de recepten. Je mag me altijd rechtstreeks mailen of bellen voor een goed gesprek of advies.

   Samen gaat het ons lukken Carina!

   Liefs,

   Judith

 27. Ik heb heel veel geprobeerd, de laatste periode minder koolhydraten en groene smoothies. Met Sonja Bakker kom ik aan. Als ik even van het streng zijn afwijk, vliegt het eraan. Maar het het gaat er zeer moeizaam weer af. Ik kan het niet altijd lang volhouden om heel streng te zijn.

  Heb twee mannen in huis die alles kunnen eten. Ik drink graag een glaasje wijn, maar friet, pizza en hamburgers kan ik prima laten staan en neem dan een gezonde salade. Maar neem ik eenmaal iets dan is de rem er vaak af. Ik heb de hele dag trek. Krijg echt een rammelende maag. Maar zo snel als ik de laatste tijd aan kom, heb ik niet eerder gehad. En tot een jaar geleden was ik ook nog nooit zo zwaar geweest (behalve na mijn zwangerschap)

  Ik ben januari 2015 gestart met het recepten afslakplan. Eerst de uitgebreide informatie gelezen en toen toegepast in het dagelijks leven. De recepten passen goed in mijn drukke gezinsleven. Omdat ik relatief veel overgewicht had viel ik in eerste instantie enorm veel af. Zo’n 3 a 4 kilo per week. Na een maand ging het wat minder snel maar desondanks gestaag. Na 3 maanden was ik in totaal bijna 30 kilo afgevallen en binnen mijn (gezonde) BMI zone.

  Vanaf maart zat ik in fase 4 en heb het stabilisatie programma gevolgd. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en heb ik mijn streefgewicht weten te behouden.

  Het recepten afslankplan is een uitskomst voor mij!

  Sonja

 28. Het meest effectieve recepten dieetprogramma van 2015 is NU als ECHT hardcover boek verkrijgbaar!

  Doe mee en maak kan op een GRATIS exemplaar van een Recepten Afslankplan Bundel
  Reageer op dit bericht en vertel waarom jij graag wil afvallen

  Uit alle deelnemers worden op nieuwjaarsdag 10 winnaars gekozen.
  De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook pagina.

  Meer info over RAP kun je vinden op http://www.receptenafslankplan.nl

  • Hai Judith,

   Ik wil graag je extra recepten winnen. Het lukt me maar niet om de 10 kilo die er in de laatste 5 jaar zijn aangekomen af te krijgen. 10 kilo lijkt misschien niet veel maar ik ben maar 151 cm. Ik ben 46 jaar werk 6 dagen in mijn winkel/salon dus voor mijn gevoel beweeg ik genoeg en ik heb weinig tijd om te eten dus dat is het ook niet, maar ze blijven er lekker aanzitten die kilo’s. Ik ben het beu vooral nu ik sinds 1,5 jaar weer single ben. Ik merk dat mijn figuur mij onzekerder maakt. Ik heb natuurlijk vanalles geprobeerd. Eiwitdieet, Sonja Bakker maar het hielp maar even. Dus graag doe ik mee. Groetjes Lianne

 29. De recepten zijn goed te combineren met mijn gezinsleven. Ik zat in het testpanel en mocht het programma dus gratis testen. Ik heb telefonische coaching van judith gekregen en totaal ben ik in de testperiode van 4 weken 11,5 kilo afgevallen. Inmiddels ben ik nog bijna 5 kilo afgevallen. Meer dan 15 kilo totaal dus! Ik ben super trots en alweer meer dan 3 maanden op mijn streefgewicht.

  Dank je wel Judith!

  • Dank je voor je lieve berichtje Isabelle :)

   De telefonische coachingsmomenten waren intensief, emotioneel en effectief. Ik ben super trots op je meis! Je bent een topper en hebt een speciaal plekje in mijn hart omdat je door alles wat je in je leven hebt meegemaakt toch de kracht en het doorzettingsvermogen hebt om je doelen na te streven.

   Je gaat een mooie tijd tegemoet.

   Lieve groet,

   Judith

  • Ik ben vandaag exact één jaar gestopt met roken. Om de kilo’s er niet bij te willen zien komen met ik gestart met 3x/week te fitnessen.
   In september ben ik gestart met RAP en de verwachte kilo’s gaan er snel af.

   Al jaren let ik op mijn eten en ging ik naar infraligne maar helaas zonder het gewenste resultaat. Door de combinatie van het verhaal van judith en de recepten is het gelukt om de extra kilo’s te verliezen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.