Recepten Afslankplan Review

Afvallen in 2021

RAP-TEST

Blij verrast, zo kan ik het gevoel beschrijven toen ik de eerste keer door Het Recepten Afslankplan bladerde. Niet alleen de inhoud maar ook het feit dat Het Recepten Afslankplan een goed onderbouwd boek is ervaar ik als een groot pluspunt.

Het hebben van een gezond en slank lichaam is voor veel mensen een obsessie. Dit is herkenbaar voor veel mensen waaronder Judith, de auteur van dit boek. Ze heeft zelf jarenlang rondgelopen in een lichaam waarmee ze niet gelukkig was. Elke keer als ze naar zichzelf keek in de spiegel zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was.

Inleiding

Het probleem was niet dat Judith niet aan sport deed of alleen maar ongezonde dingen at, het lukte haar gewoon niet om af te vallen. Acceptatie leek een goede oplossing, maar dat is afgezien van de nodige gezondheidsrisico’s geen optie. Ze nam contact op met haar huisarts die haar doorverwees naar een diëtist. Langzaam leerde Judith wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. (bron)

Dankzij Het Recepten Afslankplan kun je Afvallen op een Natuurlijke manier

Afvallen is één van de zwaarste taken die we kennen als mens. Iedereen doet er zijn best voor, maar niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Hoe komt dit? Vaak is het probleem de discipline en een foute insteek van de gekozen afvalmethode. Ons lichaam heeft namelijk energie nodig om vet te kunnen verbranden. Wat bij veel diëten het fitchef4-300x197 probleem is, is dat je nauwelijks meer energie binnen krijgt. Je bent jezelf alleen maar aan het uithongeren, waardoor je lichaam constant om meer eten gaat vragen, zodat de vetverbranding door kan gaan. Juist deze diëten hebben een averechts effect omdat de kans op ongezond snacken toeneemt. Gelukkig is er een manier waarmee je wel kunt afvallen en waarmee de resultaten blijvend zijn. Het is niet zozeer belangrijk om snel af te vallen, het is van belang dat je structureel je lichaam instelt op een gezondere leefwijze.

De Basis van Het Recepten Afslankplan

De titel verraad de basis van het boek… juist, recepten. Met de kennis die ze van de dietist had geleerd is ze eigenhandig recepten gaan verzamelen die goed aansloten bij een verantwoord eetpatroon. Het werd een flinke bundel met zorgvuldig geselecteerde recepten die er niet alleen voor zorgen dat je lichaamsvet verliest, maar ook dat je behaalde resultaat blijvend is. In tegenstelling tot veel vergelijkbare afslankmethodes hoef je bij Het Recepten Afslankplan niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Het Recepten Afslankplan is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en gericht op het behalen van een optimaal resultaat

Voorafgaand aan de recepten krijg je bijna 60 pagina’s met waardevolle informatie voorgeschoteld. Je leert precies op welke manier je eenvoudig je doel kunt bereiken. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

Het Recepten Afslankplan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Recepten Afslankplan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit boek gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Recepten Afslankplan wil testen;
  2. We sturen het boek gratis naar je toe;
  3. Je neemt 3 weken de tijd om het boek te evalueren;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

De 4 Fases van Het Recepten Afslankplan

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een afvalprogramma van 4 fases ons lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoonten. Zo geef je jouw lichaam de kans om zich in te stellen op een gezondere leefwijze, zonder dat je dit halsoverkop hoeft te doen. Ik zal eerst iets meer toelichten over de verschillende fases.

Dit is de reden dat het afslankplan van Judith is opgebouwd uit 4 fases. Elke fase heeft heeft een uniek doel en vormen gezamenlijk de basis voor een succesvol resultaat.

FASE 1.  DE VOORBEREIDING
FASE 2.  HET BEGIN
FASE 3.  DE CONSOLIDATIE
FASE 4.  HET EINDRESULTAAT

Het programma neemt je mee in deze vier fases op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Judith vertelt niet alleen wat je daarvoor moet doen, maar legt ook uit waarom het zo belangrijk is. Juist als je zelf inziet waarom je iets doet, is het ook gemakkelijker uit te voeren en vol te houden. De meeste inzichten uit het boek zijn voortgekomen uit een combinatie van wetenschappelijk inzicht en eigen ervaring.

Fase 1: De voorbereiding

Zoals bij elke andere taak die je in het leven uitvoert, is de voorbereiding essentieel. Iedereen is bekend met de uitdrukking: ‘Een goed begin is het halve werk’. Je kunt alleen goed beginnen als de voorbereiding goed is en daarom helpt Judith je ook om een blijvende verandering te realiseren. In de voorbereidingsfase help ik je bij het juist inrichten van jouw voorraadkast, ik geef je tips hoe je op een leuke manier kunt gaan bijhouden hoeveel kilo’s je al kwijt bent en wat je absoluut nog moet doen voordat je jezelf met volle overgave op het afvalprogramma kunt storten. (bron)

Fase 2: Het Begin

Het begin is de belangrijkste fase in dit afvalprogramma. Immers, het begin bepaalt voor een groot deel of je succes gaat hebben of niet. Daarom besteed ik veel aandacht aan deze fase, zodat jij een goede start kan

Afvallen lijkt misschien niet moeilijk, maar met een drukke baan, kinderen en een partner zijn dingen in de praktijk vaak lastig te combineren

maken die gemakkelijk vol de houden is. In de beginfase leer ik je welke stappen je moet zetten om tot een strakker en gezonder lichaam te komen en beginnen we met de eerste echte activiteiten. Het is natuurlijk leuk om te weten hoe je moet afvallen, maar het is nog veel leuker om het in praktijk te brengen.

Fase 3: De Consolidatie

De derde fase staat voor de fase ‘de consolidatie’. Je bent nu halverwege en hebt al een goede start gemaakt met het gezonder maken van je lichaam. Maar je bent er nog niet, er zijn nog twee weken te gaan. Twee weken die jou de resultaten moeten brengen die je vooraf hebt afgesproken met jezelf. In de consolidatiefase ontvang je nog meer tips en tricks om jouw lichaam blijvend gezond te maken. We borduren voort op de tips uit de beginfase en breiden deze steeds verder uit.

Fase 4: Het Eindresultaat

De vierde fase staat volledig in het teken van het eindresultaat. Je hebt natuurlijk al veel geleerd in de eerste drie weken, maar nu gaat het echt om de keiharde resultaten. Als het goed is, ben je in de eerste drie fases al flink afgevallen, maar de grootste klapper komt nu. Fase 4 is het moment waar je naar uitgekeken hebt, het moment waarop je eindelijk tevreden mag terugkijken op de afgelopen weken en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Het Testpanel