Recepten Afslankplan Review

Start met KetoX

RAP-TEST

Blij verrast, zo kan ik het gevoel beschrijven toen ik de eerste keer door Het Recepten Afslankplan bladerde. Niet alleen de inhoud maar ook het feit dat Het Recepten Afslankplan een goed onderbouwd boek is ervaar ik als een groot pluspunt.

Het hebben van een gezond en slank lichaam is voor veel mensen een obsessie. Dit is herkenbaar voor veel mensen waaronder Judith, de auteur van dit boek. Ze heeft zelf jarenlang rondgelopen in een lichaam waarmee ze niet gelukkig was. Elke keer als ze naar zichzelf keek in de spiegel zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was.

Inleiding

Het probleem was niet dat Judith niet aan sport deed of alleen maar ongezonde dingen at, het lukte haar gewoon niet om af te vallen. Acceptatie leek een goede oplossing, maar dat is afgezien van de nodige gezondheidsrisico’s geen optie. Ze nam contact op met haar huisarts die haar doorverwees naar een diëtist. Langzaam leerde Judith wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. (bron)

Dankzij Het Recepten Afslankplan kun je Afvallen op een Natuurlijke manier

Afvallen is één van de zwaarste taken die we kennen als mens. Iedereen doet er zijn best voor, maar niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Hoe komt dit? Vaak is het probleem de discipline en een foute insteek van de gekozen afvalmethode. Ons lichaam heeft namelijk energie nodig om vet te kunnen verbranden. Wat bij veel diëten het fitchef4-300x197 probleem is, is dat je nauwelijks meer energie binnen krijgt. Je bent jezelf alleen maar aan het uithongeren, waardoor je lichaam constant om meer eten gaat vragen, zodat de vetverbranding door kan gaan. Juist deze diëten hebben een averechts effect omdat de kans op ongezond snacken toeneemt. Gelukkig is er een manier waarmee je wel kunt afvallen en waarmee de resultaten blijvend zijn. Het is niet zozeer belangrijk om snel af te vallen, het is van belang dat je structureel je lichaam instelt op een gezondere leefwijze.

De Basis van Het Recepten Afslankplan

De titel verraad de basis van het boek… juist, recepten. Met de kennis die ze van de dietist had geleerd is ze eigenhandig recepten gaan verzamelen die goed aansloten bij een verantwoord eetpatroon. Het werd een flinke bundel met zorgvuldig geselecteerde recepten die er niet alleen voor zorgen dat je lichaamsvet verliest, maar ook dat je behaalde resultaat blijvend is. In tegenstelling tot veel vergelijkbare afslankmethodes hoef je bij Het Recepten Afslankplan niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Het Recepten Afslankplan is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en gericht op het behalen van een optimaal resultaat

Voorafgaand aan de recepten krijg je bijna 60 pagina’s met waardevolle informatie voorgeschoteld. Je leert precies op welke manier je eenvoudig je doel kunt bereiken. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

Het Recepten Afslankplan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Recepten Afslankplan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit boek gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Recepten Afslankplan wil testen;
  2. We sturen het boek gratis naar je toe;
  3. Je neemt 3 weken de tijd om het boek te evalueren;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

De 4 Fases van Het Recepten Afslankplan

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een afvalprogramma van 4 fases ons lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoonten. Zo geef je jouw lichaam de kans om zich in te stellen op een gezondere leefwijze, zonder dat je dit halsoverkop hoeft te doen. Ik zal eerst iets meer toelichten over de verschillende fases.

Dit is de reden dat het afslankplan van Judith is opgebouwd uit 4 fases. Elke fase heeft heeft een uniek doel en vormen gezamenlijk de basis voor een succesvol resultaat.

FASE 1.  DE VOORBEREIDING
FASE 2.  HET BEGIN
FASE 3.  DE CONSOLIDATIE
FASE 4.  HET EINDRESULTAAT

Het programma neemt je mee in deze vier fases op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Judith vertelt niet alleen wat je daarvoor moet doen, maar legt ook uit waarom het zo belangrijk is. Juist als je zelf inziet waarom je iets doet, is het ook gemakkelijker uit te voeren en vol te houden. De meeste inzichten uit het boek zijn voortgekomen uit een combinatie van wetenschappelijk inzicht en eigen ervaring.

Fase 1: De voorbereiding

Zoals bij elke andere taak die je in het leven uitvoert, is de voorbereiding essentieel. Iedereen is bekend met de uitdrukking: ‘Een goed begin is het halve werk’. Je kunt alleen goed beginnen als de voorberei