Rebecca uitgeschakeld bij popstars

Afvallen in 2021

Het zat er dik in, Nederland zit niet te wachten op de volslanke Rebecca. Zelf koos ze ervoor om vanavond niet op te treden in de speciaal voor haar op maat gemaakte jurk van Jan Aarntzen.

HEt divagedrag werd Rebecca niet in dank afgenomen en het publiek was keihard en stuurde haar vanavond naar huis na de sing-off.

Rebecca kreeg vrijdag ook al het laagste puntenaantal van de jury. Déon en Floor mogen blijven.

Jurylid Henkjan Smits zei Rebecca qua houding en qua stem al twee weken de mindere te vinden. “Floor en Déon waren bij hun laatste twee nummers helemaal te gek.” Maurice Wijnen: “Ik zie geen popgroepje met Rebecca, wel met Floor en Déon, maar de kijker beslist. Maar ik hoop ook dat de kijker begrijpt waarom we zeggen wat we zeggen.”

Rebecca kan volgende week op de bank kijken hoe Popstars op zoek gaat naar een groep van 3 sterren, Rebecca niet in dit plaatje past. Wat is jullie mening?

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.