RDX-Ultra, Lipo-XS Review

Na Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen?

Oproep: Heb je ervaring met RDX-Ultra? Geef dan hier jouw ervaring met RDX-Ultra. of lees hier onze reacties. Ben je op zoek naar ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse, bezoek dan dit topic.

Nieuws over RDX-Ultra

Wat is RDX-Ultra?

Met het RDX-Ultra concept kan je volgens de leverancier snel en gezond afvallen. Je lichaam wordt ondersteund bij de controle van de cholesterolspiegel en de spijsvertering wordt gestimuleerd.

Door het RDX-Ultra concept wordt beginnende onbedwingbare honger verhinderd en de vetstofwisseling gestimuleerd – het lichaam wordt daarbij geholpen meer vet te verbranden.

Wat men niet uit de voeding halen kan, haalt men uit de vetkussens. Daardoor kan men snel en gezond afvallen.

In het RDX-Ultra klantenportaal kun je je individuele wekelijkse dieetschema samenstellen. Je ontvangt dagelijks een dieet-recept en tips rondom het thema dieet en afvallen. Je ontvangt gedetailleerde informatie over zeer vele levensmiddelen en Je kunt online berekeningen uitvoeren. In het RDX-Ultra klantenportaal word je exclusief door de RDX-Ultra adviseurs geholpen.

De RDX-Ultra capsules bevatten verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde natuurlijke stoffen.

Zelfs hardnekkige vetkussens zoals in de buik, de benen en het achterwerk worden door het RDX-Ultra-concept aangepakt – zonder jojo effect.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

223 Reacties

 1. deze maand october een bestelling gehad maar drie keer betaald in augustus een bestelling gehat van rdx en tweemaal betaald nu moet dit stoppen

 2. ik heh 2 pakjes van 3 betaald en heb maar 1 gekregen wilt u zo goed zijn het geld terug op mijn visa te storten aub dank bij voorbaat

 3. Lipo xs helpt helemaal niet! Je kunt beter gewoon bij de drogist appelwijn capsules halen daar haal je meer effect uit!

 4. ik heb vanmiddag een pakket besteld van lipo-XS Concept is dit betrouwbaar? ik hoor namelijk van verschillende van niet nadat ik het besteld had.. ik zie ook nergens iets van een email of een telnummer van een klantenservice hoe kan dit heeft uw die misschien of kunt uw mij helpen?
  Groetjes, Natasja

  • Hoi ik heb ook zondag besteld nog niks binnen echt heel erg vervelend dat je niet kan bellen

  • ik heb vanmiddag een lipo-XS besteld maar ik lees eigenlijk alleen maar dat het onbetrouwbaar is? nu is het voor jou al een tijdje geleden maar hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 5. Ik zou graag willen weten waar ik mijn bestelling kan cancelen! staat ook nergens! geen telefoonnummer geen email helemaal niks te vinden!

 6. Ik heb op 12 maart j.l. 2 pakken Lipo XS besteld per pak € 12,00. Op 18 maart 2013 ontvang ik een pakket thuis met 1 pak Lipo XS met 30 capsules in. Mijn bestelnummer is 6306891248. Referentie van mijn bestelling is 13074660500 en mijn betaling referentie luidt als 659617358.

  • ik heb vanmiddag de lipo xs besteld maar ik hoor van meerdere mensen dat het niet goed is?
   hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 7. Ik had een vraag over het Lipo- XS Concept.
  Weet iemand misschien of dit betrouwbaar is ? Kan iemand mij er misschien wat meer informatie over geven?

 8. Graag zou ik de LIPO-XS terug willen sturen. Volgens mij zijn het alleen vitamines B. Die verdraag ik niet en wordt daar extra dik van. Verder valt het dieet mij niet zwaar, want ik eet al jaren volgens dat dieet en val niet af. Dus graag een adres voor de retourzending hiervan . Ik kan het op de home site van LIPO-xs niet vinden.
  Met vriendelijke groet M.

 9. Ik heb het geprobeerd geen gram afgevallen
  en wil het produkt terug sturen, maar naar welk adres, op de site van lipo-xs
  kom ik niet verder geen homepage , geen contactadres…. Ik wil graag mijn geld terug op de envelop een duits adrs, maar retiursturen daar erg kostbaar!!
  waar kan ik het naar toe terug sturen om geld terug te krijgen….
  met vriendelijke groeten
  petra

 10. ik hen het terug gestuurd op 11-04-2012
  en nog steeds mijn geld terug
  als ik mail stuur krijg ik steeds het zelfde antwoord dat het pakje nog niet binnen is

 11. ik ben in totaal na 4 weken…….. 0 kilo afgevallen
  heb de pillen laten onderzoeken in het lab en er zitten zelfs geen goede vitamine in alles is net te weinig om een goede dosis binnen te krijgen meiden ik ben gestopt en ga lekker naar zumba en wandel op zondag lekker door nederland en hoop zo een paar kilo,s kwijt te raken

 12. Ben nu 3 weken bezig met de capsules, ben 4 kilo afgevallen, neem ze altijd s’morgens in met een glas water op nuchtere maag en eet zo weinig mogelijk koolhydraten.
  Begin met vruchtenyogurt, s’middags 6 crackers met kaas, s’avonds groente en vlees en sávonds 3 stuks fruit….

  Ga ik een keer in de fout bv met een verjaardag dan zit er zo weer een pond aan dus wel gelijk de volgende dag weer het dieet op pakken.

  • Zou het inderdaad zoveel uitmaken als je 1x de fout in gaat? Dat moet toch kunnen? Ik volg zelf het 17dd en kan mezelf best een misstap veroorloven.

  • Zou het dieet eens proberen zonder de pillen. Denk dat je dan het zelfde resultaat hebt. Tel de callorien maar eens op die je per dag eet dat is zo weinig dat je daar alleen zeker van afvalt.

   Groetjes Amiek

 13. 26 maart besteld.
  2x mail gestuurd met de vraag wanneer ik het bestelde artikel krijg,
  Krijg bericht terug dat ik nog niet betaald heb en dat ze verschillende betalingen binnen hebben gekregen waar niets bij stond.
  ik moest mijn gegevens terug mailen heb ik nu 2x gedaan, maar volgens jullie nog niets betaald of ontvangen
  Mijn afschrift van de bank heb ik ook daarbij meegestuurd.
  Ik baal hier echt van dat je op deze manier behandeld wordt.
  Ik wil nu toch wel waar voor mijn geld en anders mijn geld terug

 14. naar wat ik lees is dit middel dus gewoon onzin?
  ik heb ze gister binnen gekregen en ga morgen beginnen met slikken
  hopelijk val ik af
  al krijg ik het idee dat dat niet zal komen door de pilletjes als ik jullie reactie,s zo lees

 15. Ik zou graag willen weten waarom krijg ik weer 15 pillen per zaak voor de 2de keer in plaats van 30? is RDX mij aan het pesten of zo? Ik ben een vaste client van RDX maar ik had vaak besteld want ik heb niet aan mij dieet gehouden tot nu toe maar als u een verandering in de pakket zet u zijn verplicht de client llaten weten wat hij krijgt. Ik hoop ik krijg een goeie uitleg waarom krijg ik niet meer 30 st per pak?

 16. Hej,

  Graag wil ik ook met deze pillen beginnen maar waar ik ze moet bestellen is met niet echt duidelijk.
  Kan iemand me ff verder helpen.
  Alvast bedankt!

 17. het lukt mij niet RDX-ultra via Internet te bestellen.
  Ik heb goeie resultaten, dus ik wil weer een bestelling doen.
  Hoe krijg ik RDX-ultra in mijn bezit?

 18. Ik ben zeer tevreden over RDX-Ultra! Ben in 2 weken tijd al 5,2 kilo kwijt! En ik heb geen snaai-aanvallen meer en voel me erg goed. Je moet je natuurlijk wel aan de regels van RDX-Ultra houden. Dus geen vet eten, netjes 3 hoofdmaaltijden per dag en 3 gezonde tussendoortjes. De L-carnitine in de pillen helpt daadwerkelijk voor een snellere spijsvertering en vetafbraak. Ik neem elke ochtend voor het ontbijt een pil en voel me er supergoed bij!
  Ik kan het iedereen aanraden, als je je maar aan een gezonde levensstijl houdt!
  Veel succes iedereen!!

 19. Hallo ik heb afslankpillen besteld 3 pakjes op de site staat elke dag voor de hoofdmaaltijd 1 pil dus ik dacht jippie ik ga afvallen, ja niet dus!
  Ik kreeg 3 pakjes thuisgetuurd 1 gratis alleen het probleem is het zijn pakjes van 15 stuks en 1 x in de twee dagen 1 pil in nemen staat erbij, en VERRASSING ! het zijn dood ordinaire vitamine pillen die ik dus niet heb besteld.
  Ben 39,95 euro armer en ontzettend teleurgesteld.
  Ik hoop dat iedereen dit leest voor dat ze bestellen, het klantenportaal is namelijk niet te vinden, dus je hebt geen poot om op te staan.

 20. Ik begrijp niet waar jullie het allemaal over hebben. Ik heb de RDX tabletten met ideaal betaald en nog geen vier dagen later had ik de pillen in huis. Ik ben net twee dagen begonnen. Je moet wel geduld hebben want het is wel vet wat je kwijt wil dat zul je dus niet een twee drie aan je kilo merken maar aan je kleding die veel losser komt te zitten.

 21. De voorlaatste keer dat ik RDX-ultra bestelde, had ik een pakket van 3 besteld en kreeg ik een 4de gratis. In elk zakje zaten 30 capsules.

  Enkele weken geleden, bestelde ik opnieuw maar zaten er maar 15 capsules per zakje in. Ik heb even veel betaald als de keer daarvoor maar ik heb maar de helft gekregen. Ik voel me bedrogen als klant. Als ik nog een keer bestel, kunnen er dan extra capsules voorzien worden?

  mvg, Ineke

  • Dear Ineke,

   I have had a similar experience as yours. Placed an order for 4 bags and expected 4+1 gratis of 30 capsules, but only got 4 of 15 capsules.
   Apparently (look on the bag), as of now, the intake of the capusles is one every 2 days. SO, no we will not get the missing capsules.

   Very BAD service. I only hope the capsules are effective!

   Melissa from Amsterdam

 22. Having seen the result with my girlfriend whom lost 10 kilos effortlessly by taking the pills and following the diet, I was looking forward to start the program. So I placed an order for 4 bags, expecting to receive 5 bags as promised on the website, for a total of 150 capsules. But sadly I only received 4 bags and each bag contained only 15 capsules and when I approached the customer care, I was told that I each bag contained enough capsules for a month, which implied that I was lying to them or them to me.
  I was then advised to return the product for full refund, which in this case I fear I would not receive my money back, so I am stucked with a fraction of my order, no one form the company is prepared to help me by sending the missing products and I will never use the product again nor I will ever advise any of my girlfriends in Holland and Italy to ever buy it.

 23. Waarom is het tegenwoordig 15 capsules voor een maand?
  Eerst was het 30 capsules en dan iedere dag 1 nu 1 om de dag.

  Wie neemt ze iedere dag en wie om de dag?

  • Dear Corien,
   I see you are not the only one with this problem! I have just placed an order and received half of the capsules! Did you get any answer back from them?
   Groeten,
   Melisa

 24. Hallo,

  eerder toen ik de RDX had besteld kreeg je 30 capsules en moest je er iedere dag 1 nemen.
  Maar nu zitten er maar 15 in een verpakking en moet je het opeens om de dag nemen.

  Wie slikt er nu ook om de dag??
  Of doe je het gewoon nog iedere dag??

  Ik zag dat de samenstelling niet echt verrandert is.

 25. Top pillen besteld 3dgn later in huis toppie wel RDX voor je code plaatsen anders kom je idd nooit in de het klantenportaal het werkt echt super ik woog maar liefst 136kg en weeg er nu 105.2 maar doe er ook bij sporten dus dat werkt mee niet denken mensen RDX knapt het wel even op terwijl we nog fff een vette hamburger verorberen

  mvg Big AL

 26. Ik heb ongeveer 2maanden geleden rdx-ultra besteld voor 49 euro en heb toen 120capsulles gekregen.in heb 4 zakjes ontvangen van 30capsulles in elke zak

  Ik heb op 1 april besteld en betaald voor 49 euro + verzendkosten en heb alleen 60 capsulles ontvangen.4 zakjes dat in elke zakje alleen 15 capsulees in waren. ik vind dit geen stijl om mij de helft tot te sturen wat ik voor alles heb betaald. Zou u de andere waarvoor ik heb betaald naar mij toesturen.

 27. Mijn man en ik hebben de pillen nu een maand geprobeerd en zijn allebei geen ons afgevallen, dus wij gaan ze terugsturen.

 28. Hoi,

  Mensen als jullie dat willen denken vind het echt best..! ik denk er anders maar goed is mijn mening en ga er verder ook niet meer over discussiëren,wens iedereen veel succes met afvallen!

 29. Ik ben het helemaal met je eens robin. En denk ook echt wel dat je zonder een pilletje ook wel afvalt, ik denk dat het meer iets is wat je zelf gaat denken van ooh ik val af dat komt vast door dat pilletje, maar het komt meer door de levenstijl. Zoals ik eerder al noemde doe ik het dr frank dieet met behulp van shakes, wat mijn ontijd en lunch vervangt, dit is voor mij wel makkelijk voor op mijn werk en het is net schadelijk. Ik ben er ook echt zeker van dat je zelf helemaal klaar moet zijn om de strijd aan te gaan, als het ware moet je gewoon een knop omzetten. Ik heb toen in 1 weekend alles gegeten waarvan ik wist dat ik dat voorlopig niet meer zou eten ben toen maandag begonnen. En je moet proberen te geloven in jezelf dat je het wel kan.
  Iedereen moet natuurlijk kijken wat voor diegene haalbaar is om vol te houden, maar ik geloof eerlijk gezegd niet zo in dat pilletje ik ben toen in 3 a 4 mnd 15 kilo afgevallen zonder pilletje dus die 18 kilo zou er denk ik ook af zijn zonder dat pilletje priscilla, maar vind het harstikke knap en mooi dat je dat bereikt heb. iedereen veel succes met afvallen.

  groetjes strijdertje

 30. Ik vind het bijzonder jammer dat er mensen zijn die denken dat een pilletje hun overgewicht zal doen verdwijnen! Deze pil zal misschien een ondersteuning zijn, maar meer ook niet. In de laatste reactie staat dat ze 18 kilo is kwijtgeraakt door deze RDX ultra.
  Geweldig mooi! Ik ben echt blij voor je! Wou dat ik dat kwijt was.

  Denk je niet dat je hetzelfde had bereikt door die levensstijl aan te nemen en geen pillen te nemen? Ik denk het wel! Bewegen is erg belangrijk, daar heb je geen pil bij nodig. Genoeg water drinken is ook een heel belangrijke factor.

  Wat sommige mensen ook vergeten is het volgende: Je kan juist te “dik” zijn door dat je te weinig eet! Nee dit is geen smoes, dat is nou eenmaal zo. Als je te weinig eet gaat je lichaam hamsteren omdat het niet genoeg binnen krijgt. Als je alle dagen vette rotzooi en snoep eet, ja dan moet je dat aanpassen om af te vallen.

  In plaats van je geld uit te geven aan “nutteloze” pillen zou ik jullie Weightwatchers willen aanraden. Ik ben er zelf een tijd mee bezig geweest en de kilo’s vlogen eraf. In +/- 7 a 8 weken was ik 8,5 kilo kwijt! Heerlijk! En weet je wat ik moest doen? Meer eten ( zoals brood etc. ) Normaal at ik nooit zo veel! Ik stond er versteld van, maar het werkt zeker. Natuurlijk begon ik er ook weer wat bij te sporten, maar door mijn werk deed ik dat maar 1 maal per week, dus eigenlijk niet noemenswaardig.

  Wij hadden iedere dinsdagavond een soort van clubavond waar een ieder werd gewogen etc. Daarna had je een kleine cursus en kon je ervaringen delen met anderen. Dit werkt echt geweldig!

  Er zijn zoveel diëten, je moet natuurlijk doen waar je je prettig bij voelt, maar zonder verandering in je levensstijl zal er weinig veranderen. Daar helpt geen pilletje bij hoor!

  Groeten,
  Robin

 31. Hallo,

  Er zijn blijkbaar mensen die denken dat ze bedonderd worden door RDX-Ultra pillen! is dus niet waar ik ben het levende bewijs…ik heb ze namelijk van december 2009 tot en met juni 2010 gebruikt en ben er ruim 18 kilo mee afgevallen heb niet eens het boekje gevolgd maar gewoon me eigen eetstijl meer bewegen elke dag 1 uur elke dag 2 liter water en gewoon eten en niet te veel snoepen…! ben nu inmiddels al een tijdje ermee gestopt en behoud deze levenswijzen heel goed aan loop er iedere dag nog steeds bij..! dus onzin nee het is jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen van mezelf van ervoor en erna anders zouden jullie het zelf met eigen ogen kunnen zien ik zou zeggen probeer RDX en blijf volhouden ook al lukt het je niet meteen.

 32. Hoi Strijdertje..
  Bedankt voor je informatie ik ga nu meteen is op die site kijken..
  Ik heb de tabletten van hun inmiddels terug gestuurt en hoop in eens van deze het geld terug te krijgen.
  Het is gewoon schande dat ze mensen zo behandelen..

  Groetjes

 33. Beste mensen, ik heb jaren geleden weet hoe je eet gevolgd. het is ook op het eten van eiwitten gebaseerd en minder koolhydraten.

  Daarnaast ook meer sporten en water drinken en ja het heeft toen geholpen.
  20 kilo in 6 weken super.

  2,5 jaar op gewicht gebleven maar ja de discipline ontbreekt op een gegeven moment, en bepaalde kilo,s zitten er weer aan , maar het heeft wel gewerkt.
  succes iedereen.

 34. beste mensen,

  voor iedereen die graag wil afvallen zou ik het koolhydraatarm dieet aanraden, ik heb dat zelf gedaan met shakes (maaltijdvervangers van dr Frank) ik ben toen 15 kilo afgevallen. Ik vind het erg om te lezen dat hier echt mensen zijn die graag willen afvallen zo bedonderd worden. Dus voor de mensen die echt willen afvallen, kijk eens naar beinshape of dr frank. Dan krijg je gratis recepten en word je niet zo bedonderd als hier. En zeg nou zelf het is toch nooit goed om zoveel in 1 maand af te vallen en het zou toch te mooi om waar te zijn, ik kan me voorstellen dat veel mensen het proberen en vooral je als je zo graag wilt. Geloof mij en kijk echt eens op de sites Dat is tenminste verantwoord dieten. Ik ben nu weer bezig met de shakes van be in shape omdat ik 4 maanden geleden ben bevallen en tja nu moeten de zwangerschapskilo’s er weer af. En probeer eens Zumba te doen dat helpt ook echt. Veel succes allemaal

 35. Hallo beste mensen,

  Nadat ik een behoorlijk aantal reacties heb gelezen, heb ik een mailtje gestuurd naar de officiele RDX-ultra klantenservice. Daarbij heb ik gevraagd naar hoe het nou in godsnaam mogelijk is om 16 kilo in een maand kwijt te raken,
  nogal ongelovelijk, en heb nog een aantal algemene vragen gesteld. Toen kreeg ik een mail terug waarbij ik geinformeerd ben dat de pillen niet tijdens ’t ontbijt maar een half uur voor de avond maaltijd moet genomen moet worden, want zoals het mij verteld is zorgen de tabletten voor het verminderen van je hongergevoel. Eigenlijk doet er niet toe wanneer je ze in neemt, bij sommige is het zo dat ze tijdens ’t ontbijt behoorlijk veel eten en de rest van de dag niet veel, dus dan raden ze aan voor die gene dat ie er eentje inneemt een half uur voor het ontbijt.

  ik hoop jullie hiermee genoeg geinformeerd te hebben. en mensen nog 1 ding dit is mijn eigen advies. Er staat dat je alles mag eten maar dan minder, maak daarvan gezonde maaltijden, en dat je niet hoeft te sporten, binnenkort gaat het lekker weer worden probeer minstens 2 tot 3 dagen per week te sporten, want als je kunt afvallen dan is dat met veel minder moeite te doen in de lente en zomer…in de winter lukt het meestal niet omdat de lichaam extra brandstof nodig heeft om warm te blijven. terwijl koud water onze ideale brandstof is als het heet word.
  Dit is mijn advies uit eigen ervaring.

 36. hallo
  ik weeg 101kg en heb vandaag een bestelling gedaan van 4paketten
  ik ga vandaag de overschrijving doen!!!
  ik hoop dat het echt helpt wand ben radeloos heb alles al geprobeerd. ik hoop dat ik binnenkort terug een normaal leven kan hebben terug met mijn dochter van 4 kan spelen terug en normaal leven met mijne man
  ik hoop dat alles goed komt
  als ik hier de reactie lees hoop ik dat het voor mij wel lukt te betalen en alles aan huis te krijgen
  groetjes isabelle

 37. Hallo,
  Ik heb toen een reactie geplaats dat ik 4 kilo kwijt was.. Dat was ook zo maar ik heb me er heel tijd straks aan gehouden en een week later zater er al weer 2 bij op! ik heb het weer retour gestuurd.. En als het goed is krijgen ik binnen enkele dagen mij geld terug, Niet iedereen is hier zo overtuigd over dus ik wacht het rustig af..

  Succes met je opleiding..

  Groetjes

 38. Beste mensen,

  Ik heb de RDX-Ultra nog gisteren besteld via de site…alleen jah toen ik zag staan met koeienletters 16 kg per maand!!!
  alleen ik zat de hele dag te denken.16 kilo per maand is abnormaal veel en je betaalt echt weinig voor zo’n product en geen jojo effect?
  Maar nu ik de reacties lees van mensen die een hele slechte ervaring hiermee hebben gehad zit ik echt te jammeren want ik weeg wel zo een 148 kilo en dacht als ik nou 4 pakken bestel krijg ik de 5e gratis kan ik in mum van tijd alles kwijt voor ik met mijn opleiding begin…
  dus wil ik vragen aan mensen bij wie het wel heeft gewerkt… Wat aten jullie en bewogen jullie ook veel? krijg je er minder eetlust van?
  of juist helemaal niets? hou me alsjeblieft hiervan op de hoogte…
  Groetjes Muta

 39. Heb het nu twee maanden gebruikt met aangepast eten…en meer sporten en meer water drinken ben maar 4 kilo afgevallen.. Ik sta hartstikke stil en die 4 kilo heb ik aan mijn mentaliteitsverandering te danken en niet aan die pillen van rdx.

 40. het werkt bij mij totaal niet
  ik dacht trouwens dat je er niet hoefde bij te dieeten
  zo laten ze het uitschijnen he
  weer zo een product waarmee ze enkel u geld uit u zakken slagen
  schandalig !!

 41. Beste mensen,

  Vorige week dinsdag heb ik de tabletten besteld! Geld naar hun overgemaakt en kreeg een dag later een betalings bevesteging! 2 dagen later had ik de pillen in huis! Niks geen problemen mee gehad! Ben er maandag mee begonnen! En heb wel het idee dat het werk! Maandag ga ik mij weer wegen! Kan momenteel niet sporten ivm met operatie! Maar wandel wel 4x per dag een stuk met de hond! We zullen zien of het werkt! Je moet niet altijd naar reacties kijken van andere mensen! Als je het zelf niet probeert weet je ook niet of het werkt! Nou ik ben benieuwd en laat naar maandag zeker een berichtje achter!

  Succes voor de mensen die er ook mee zijn begonnen!

 42. Ik kom er ook op terug. Ik heb de pillen voor 1 maand besteld. Ze zijn bijna op, maar de beloofde kilo’s zijn er niet af. Ben 4 kilo kwijt, maar dat komt echt niet door de pillen denk ik. Wellicht dat het me wel heeft geholpen om niet weer aan te komen. Maar gewoon gezond eten en sporten is de beste remedie.

 43. Ik voel me ook belazerd.

  Om te beginnen al door de manier van bestellen: als je al je gegevens hebt ingevuld krijg je niet (zoals normaal) een overzicht van de hele bestelling die je daarna bevestigt. Nee, na het invullen van je bank/creditcardnummer heb je besteld! Pas dus op als je twijfelt.

  En dan: de pillen zijn niets meer en minder dan vitamine B-complexpillen en daar val je dus niet van af. Je krijgt er een boekje bij met wat basale dieettips, maar die kent iedereen natuurlijk al.

  Was van plan de rest terug te sturen, maar gezien de reactie van Yvonne verwacht ik daar niet veel van. Probeer deze miskleun dus maar zo snel mogelijk te vergeten en ga maar wat meer hardlopen ‘-).

 44. Hallo wij vinden het een duister bedrijf geven geen telefoon nummers door of adressen.
  heb de pillen terug gestuurt maar na een paar weken nog geen geld retour.
  steeds zeggen heb de pillen nog niet ontvangen.
  DUS MENSEN KIJK GOED UIT WAT JE DOET

 45. Sassefras dankje voor het tips en ik wil graag wejtje is nog iemand wie heft voor rdx ultra afgevalen ik ben al 4pil gedronke nog geen een kilo af aleen eentje bij:( wat erg maar ik nog steds heb hope grotjes an iederen en veel succes kristina

 46. Mensen

  Deze pillen zijn klink klare onzin!
  Je krijgt er een boekje bij dat je zoveel moet gaan sporten en een dieet programma zo kan ik het ook die pillen zijn ondersteuning van tekort aan vitamine’s dus van het pilletje val je niet vanaf!! Dan kan je beter vitamine pillen kopen bij de apotheek of drogist waarvan je zeker van weet en gecontroleerd is wat voor stoffen erin zitten!!!
  Waar je ook snel van afvalt is smorgens bakje yoghurt met zemelen 1 plakje ontbijtkoek! Met 1 kopje thee en 2 glazen water smiddags het zelfde! Savonds gewoon je avond eten en 2 glazen water en na 8 uur Savonds geen koffie meer 1 kopje thee en 1 glas water tussen door kan je fruit eten appel sinaasappel geen banaan daar kom je weer van aan! En vruchten drank ongezoet! Test dit maar eens 1 week uit je je zal zien dat je af gaat vallen en al je dat 1 maand vol houd vliegen de kilo’s er vanaf zonder te hoeven sporten als je dat niet wilt!!
  Mensen denk aan je gezondheid veel succes..

  • Hoi Dennis,

   Wij zijn vandaag begonnen met wat je hebt geschreven. Alleen onze vraag aan jou is: Wat bedoel je met een bakje yoghurt en moet je dit voor je ontbijt en lunch zien of doe je dit anders,

   Graag je reactie hierop,

   Gerrie

  • Hoi gerry

   De yoghurt met zemelen wat je gaat eten is je ontbijt en ook nog eens 1 keer tijdens de lunche verderes nix eten 1 plakje ontbijtkoek mag daarna niks meer! Laat het me graag weten of het je lukt en ook met afvallen Gr. Dennis

 47. Beste mensen, afvallen met een pilletje is echt je grootste fabeltje ooit… Denken jullie niet dat als er zo’n pil uitgevonden word dat je deze dan overal in de bladen had gezien bij celeb’s enz. Afvallen moet je langzaam en gestaag doen zodat het er afblijft je kan niet eerst 5 – 15 jaar overgewicht maken en het dan met een pilletje weer kwijt raken. Doe verstandig en kies voor een evenwichtig eet programma waar je alles wat je normaal binnen krijgt nu ook binnen krijgt alleen dan in mindere maten ga naar een dietiste en laat je begeleiden tot afvallen met BLIJVEND resultaat en laat je niet zo in de maling nemen….

  Jullie zijn gewaarschuwd! Laat je niet in met deze onzin!

 48. hoi , ik ben iemand die na haar 2de zwangerschap serieus ongelukkig is me hr gewicht..na da ik de reacties heb gelezen ben ik gietereseerd in jullie product maar ik zou graag willen weten wat er PRECIES in de capsules zitten????

  • Hoi Kristina,

   Ik heb er al een bericht op geplaatst maar denk je niet dat je beter gewoon je eetgewoonte aan kan passen dan een pilletje te kopen en te denken datje hier van af zou vallen? Beweeg wat meer en eet drie keer per dag een kalorie arme maaltijd en tussendoor wat fruit of een plakje ontbeitkoek minimaal 1.5 liter water per dag en na 8 uur s’avonds niets meer je zal zien dat de eerste week echt moeilijk is maar daarna is je lichaam gewend aan het feit dat er na een bepaalde tijd geen eten meer komt je zal zien dat dit beter helpt dan een pilletje ik wil je best coachen hoor als je dat nodig hebt en ik doe het gratis… het word geen 17 kilo in 4 weken maar dat moet je ook niet willen hoe langer je er over doet hoe langer de kilo’s ook wegblijven!

   Wees verstandig en val rustig en gestaag af dan blijven de kilo’s er ook af.

   Succes

  • ik hoop echt dat het werkt
   wat hebben ze veel richtlijnen in dat boekje gezet.

   Als ik het goed begrijp is dit meer een steuntje in de rug dan een echt vermageringsmiddel toch?

   dan de instructies maar volgen.

   gr tom

  • Het is idd een hulpmiddel. Is niet zo dat je er niets voor hoeft te doen. Dat kan met geen 1 pil. Je moet gewoon op je eten letten, veel water drinken en bewegen. Nu volg ik zelf sinds 1 week Sonja Bakker en ben afgelopen donderdag met de pillen begonnen. Inmiddels 2,5 kilo kwijt. Alleen gisteren gezondigd, lasagne gehad, dus helaas wer een halve kilo erbij aan. Maar dat gaat er met gemakt weer af. En dan ben ik nog niet eens aan het sporten. Lange wandelingen met de hond gaat ook prima.
   Maar elk lichaam is weer anders.

   Heel veel succes!!

 49. Hey beste mensen

  ik hen vorige vrijdag dit pakketje besteld; en heb ze vandaag in de bus gekregen.
  4pakjes , gewoon doozichtig met aan bijde zijden een etiket?
  en een boekje met daarop

  “voor uw droomfiguur”
  van vitaline greenlife Ltd.- verlag

  Is dit het product waar julie het over hebben?

  gr tom

 50. Ik heb die pillen ook maar ik had er wel bijwerkingen van mijn vriendin integendeel daarvan nergens last van! Dus ik vindt het ook allemaal maar vaag pillen in een los zakje witte capsules en niet verzegeld en via de luchpost wordt opgestuurd ik slik afvalpillen van de drogist dat geeft mij een beter gevoel bij! Succes er! Maar het kan bij een ander wel werken! Maar ik ben er gevoelig voor dus bij mij niet!

  • Hallo Babs,

   Ik weet niet of ik de ingredienten allemaal mag neerzetten, maar ik kan je wel vertellen dat er geen Kelp in zit.

   De pillen heb ik vorige week donderdag besteld en gisteren ontvangen. De reden waarom het per luchtpost wordt verstuurd is omdat het uit Ierland wordt verstuurd zoals ik eruit op kan maken. En zoals op de verpakking staat hebben ze het in een plastic zakje gedaan, omdat dit van mileuvriendelijk materiaal is, en het gewichtsbesparend. Anders zouden de verzendkosten nog hoger zijn.
   Dus eigenlijk is het helemaal heel logisch waarom het op deze manier wordt gedaan.

   Tevens had ik mijn bestelling per ongelijk 4 keer gedaan. Mail er achter aangestuurd. Netjes bevestigd dat de andere 3 bestellingen waren geannuleerd. Tot op heden geen negatieve ervaringen.
   Gisteren de 1e pil ingenomen, maar niet zoals wordt geadviseerd voor de 1 maaltijd. Daar begin ik vandaag mee. Daarnaast volg ik mijn eigen dieet, en regelmatig lopen. Ben benieuwd.

 51. Kan iemand me vertellen wat de ingredienten zijn? Ik kan het op internet nergens vinden. Of kan je het gewoon in een winkel kopen? Dan zou ik daar eerst op de verpakking kunnen gaan kijken. Ik mag namelijk bepaalde dingen niet hebben (zoals kelp) die in heel veel vitaminesupplementen voor afslanken zitten.

 52. hoi allemaal ik ben nu 8 dagen bezig en heb mijn eigen lijn programma gevolgd en ook gezondigd en ben 5 killo kwijt het gaat zeker snel en heb ergens gelezen als het te snelgaat moet je even stoppen nu ga ik nog 1 week door en kijk dan weer verder ik ben blij dat het wat sneller gaat dan anders ik moet nogal veel afvallen bij elkaar wel 60 killo moet er af dus ik ben super blij met de capsules
  groetjes henny

 53. Hallo ik heb de pillen ook besteld! Maar ik vindt het toch een beetje raar dat de capsules wit in een zakje zitten! Vrijdag gisteren dus lag het in de brievenbus! Ik en mijn vriendin wilden het gaan proberen! Me vriendin heeft er al 1 tje ingenomen tot heden geen bijwerkingen gelukkig! Wat ik graag wil weten of er al mensen zijn die bijwerkingen hebben gehad en zo ja wat voor bijwerkingen? Ik had ook vernomen dat er versnelde hart kloppingen kunnen optreden! Ik ga het misschien maandag beginnen met het innemen van de capsule! We hebben 4 zakjes totaal 120 capsules voor 2 maanden voor 37 euro zoiets! Vrienden om mij heen willen het ook proberen wat hun vraag is kan het kwaad in combinatie met andere medicijnen zoals downers

 54. Ik gebruik het nu al 3 weken en ben inmiddels 19,5 kg afgevallen.
  Ben zeer tevreden over dit product!

  Met vriendelijke groet,
  Willem

 55. Hoi Henny,

  om op jouw reactie terug te komen,ja heb zelf me eigen lijn gevolgd gewoon minder snoep meer water drinken en meer bewegen..! mag heus wel een koekje of een dropje maar met mate…

  Gr priscilla

 56. Hallo Allemaal,

  Ik heb sins kort RDX Ultra besteld, het is echter heel goed gegaan met bestelling, ik kreeg per mail bevestiging dat het verzonden is, dus absoluut geen oplichters.
  Bestelling is binnen en ben begonnen, ik hoop dat ik net als anderen ook heel blij kan zijn op resultaat, tot nu toe heb ik geen klachten, ik zal jullie ook op de hoogte houden.

 57. mensen wees verstandig stunt niet met je gezondheid, gebruik geen middelen waarvan nog niet 100% bekend is of er geen schadelijke ingredienten erin zitten, dit product is nog in zijn kinderschoenen!

  vraag advies aan bijvoorbeeld;

  stichting Voedingscentrum Nederland en/of
  Vitamine Informatie Bureau en/of
  Beroepsvereniging Orthomoleculaire Geneeskunde

 58. ik heb een vraag over de rdx-ultra ik heb veel dingen gehoord daar over maar wil zekerheden weten, hoe is het producht bij jullie opgevallen wat doet het en hoeveel val je er ongeveer mee af want ik zou er graag wel 7 kilo mee af willen want ik weeg nu 65 en vind dit veelste zwaar. nog een anderen vraag was kun je het ook in winkels kopen? zoals waar?groeten lianne

 59. Dag allemaal,

  Ik heb rdx bestelt, en ik krijg een mail met de rekeningnummer. Maar die is blijkbaar niet geldig. Ik kom uit Belgie, weet iemand hier iets meer van?

  • Beste

   Ik woon ook in België.
   Ik had ook een mail gekregen waarin een foutief IBAN nr vermeld stond. Ik heb dit toen via de website en het contactformulier gemeld en de dag nadien kreeg ik al antwoord. Er stond in de email blijkbaar 1 cijfer te veel waardoor het rekeningnummer dus inderdaad niet klopte.
   Het is mij nadien dan wel gelukt om het rekeningnummer in te geven en de betaling via pc-banking uit te voeren.
   De betaling is gisteren uitgevoerd, hopelijk moet ik niet te lang wachten op mijn pillen want er moeten dringend een paar kilos af :-)

 60. weet je ik erger me aan mensen die alleen maar klagen. Tuurlijk is het geen wonder pil je moet ook echt opletten op je eetgewoonte. Mijn man en ik zijn nu een maand bezig en we dragen allebei nu 2 kleding maten kleiner.. Zo’npil helpt voor vetverbranding. Als je de site goed door leest staat er ook duidelijk dat het GEEN afslankpil is. Maar een middel om je te helpen bij het lijnen. Een pil slikken en gewoon lekker dooreten en daardoor afvallen bestaat niet en die zal er ook nooit komen.
  DUS LEZEN MENSEN

 61. De pillen slaan nergens op, het is enkel een vitaminesupplement. Ik vind het walgelijk dat dit soort bedrijven reclame mogen maken en misbruik maken van wanhopigen zoals ikzelf. Ik weet heus wel dat ik ‘gewoon’ op dieet moet, hetgeen ik ook heeeel vaak heb geprobeerd, maar ik val altijd terug. Ook nu heb ik me heel netjes aan een strikt voedings- en bewegingspatroon gehouden, dan viel ik wel een paar ons af (en niet de beloofde kilo’s), duidelijk door eigen inspanningen dus. Zonder dieet, en ook zonder buitensporig veel eten, normaal voedingspatroon dus, en met de rdx pillen kwam ik zelfs aan! Het zou verboden moeten worden, want het is niets dan inspelen op mensen met een probleem en hen geld afhandig maken.

 62. 10 oktober heb ik een bestelling gedaan en vooraf betaald, maar heb helaas nog niets ontvangen, het gaat om het proefpakket;2 maandverpakkingen RDX-ULTRA capsules
  en 2 maanden toegang tot het exclusieve RDX-Ultra klantenportaal. bestelnummer 5734146012

 63. hallo

  ik heb de pillen een week gebruikt,niets geholpen .ik heb ze weg gegooid want ik vertrouw ze niet ,wie kan garanderen dat ze onbeschadigd zijn ,en dat je op ten duur geen ziekte krijg.ik had van af begin geen goed gevoel bij.
  succes allemaal.

 64. Hoi Mimoe,

  Je moet natuurlijk helemaal zelf bepalen of je de pillen wilt gaan slikken.
  Ik denk dat als jij je zorgen maakt over de inhoud van de pillen, dan zou ik het persoonlijk niet doen.
  Je bent al gezond bezig met sporten en je denkt aan je hoeveelheid calorieen perdag… val je hiermee af?..
  Succes.

  • hey!!
   ik ben ervan bijgekomen, maar vooral spieren, ik weeg 70kg voor 1.68m maar je ziet het niet aan me dat ik zoveel weeg, ben vooral aan het aflijnen, ikwilde die pillen vooral voor abdominaalvet, zo rond de buik en love handles
   ik ben verpleegster, en vind het maar scary als ik zie da het zo in een zakje wordt opgestuurd

 65. Hai Shirly,

  ik hoop dat je af en toe nog de site bezoekt..
  Hoe gaat het met het afvallen?
  Sporten en gezond eten helpt natuurlijk ook hoor!
  Groetjes Mir

 66. heb geen problemen gehad met de bestelling, emt iban code gestort, en na 2 a 3 wekenb had ik ze, ze hadden een mail gestuurd dat ze bedrag ontvangen hadden. ik heb ze in augustus besteld, en ik durf ze nog steeds niet in te nemen, beetje ongerust van de rest van de inhoud! ik zit al aan 1500 cal per dag, en sport keiveel, en drink meer als 2 liter water per dag, dus weet niet goed

 67. Hai Shirly,

  ik heb de verpakking helaas weggegooit, maar wat je al kan opmaken uit de reacties van de andere hier werkt het dus bij iedereen weer anders.
  Ben je al begonnen met de pillen?
  Ik heb het ook voor 1 maand besteld omdat ik er niet zeker van was, en voor die prijs was het t proberen waard ;)
  Ik moet ook nog een kleine 3 weken dus ik ben zelf ook wel heel nieuwsgierig of ik nog meer ga afvallen, en niet wat ik hier ook heb gelezen weer ga aankomen.

  Succes!!
  Groetjes Mir

  • hallo mir

   ik ben vanmorgen begonnen met de eerste pil !!!en over een week ga ik op de weeg schaal staan of ik iets kwijt ben ,en wat jij zei voor een maand proberen is wel waard ,en mocht het niet helpen dan stop ik er mee en probeer ik met sporten die paar kilo kwijt raken.bedankt voor jou reactie en ook succes.

   groetjes,shirly

 68. Hoi hoi,

  ik wil toch even reageren.
  Ook ik heb dit concept besteld, en met betalen geen problemen gehad.
  Gewoon geld overgemaakt maar wel een herinnering mail gestuurd omdat het wel lang duurde voordat ik een reactie kreeg. Iig geen gedoe met IBAN nummer of Paypal.
  Ik slik de pillen nu 1 week en ben al 3 kilo afgevallen!!Ik heb een snelle stofwisseling dus verbrand snel lichaamsvet. Maar of deze pillen onzin zijn,,, ik denk persoonlijk van niet.

  En shily..In het bij geleverde boekje staat dat je de pillen het beste voor de eerste maaltijd van de dag kan in nemen, dus je ontbijt lijkt mij.
  Verder kan je inderdaad gewoon eten maar met mate, en beter 5x per dag kleine beetjes om je stofwisseling opgang te houden.
  Water drinken en wat ik zelf doe is onwijs veel groene thee drinken wat ook erg goed is als je wilt afvallen. En olijfolie met verse citroensap ’s morgens op je nuchtere maag.
  allemaal niet schadelijk uiteraard!

  Heel veel succes
  Groetjes

  • bedankt voor jou reactie ,

   wat goed 3 kilo kwijt!!!

   ik heb de pillen voor 1 maand besteld en ik moet 3of 4 kilo kwijt ,dus de pillen doen gewoon hun werk ,op de verpakking staat ;
   (RDX-ULTRA capsules 30 stuks=23,7 g= voedingssupplement)

   en ik dacht dit zijn gewoon voedingssupplementen en misschien word ik alleen dikker van ,ik hoop van niet.staat ook op de verpakking van jou ook zo?

   bedankt voor de reactie.
   groetjes,shirly

 69. hallo allemaal

  ik heb de pillen besteld en na 3 dagen ontvangen, met een boekje er bij ,ik weeg 63 kilo en mijn lengte is 1,59 wil graag paar kilo kwijt,ik weet niet hoe moet ik dat gebruiken 1 pil per dag voor avond eten ?en daar nast gewoon eten?laat me a.u.b. weten

  mvg.shirly

 70. hallo,

  ik heb deze ook besteld en betaald via de bank, niets ontvangen email gestuurt vragen ze om bewijs van betaling bankafschrift heb deze gestuurd.
  maar nu kunnen ze deze niet openen.
  gewoon gelul, ga morgen naar de bank kijken of ik het terug kan storten.
  is gelukkig geen groot bedrag maar het gaat mij om gerechtigheid.
  direct oplatensluiten dat volk.

 71. Dames, dit is gewoon een informatieve website, jullie spuien hier allerlei klachten die niet komen waar ze moeten! Ga bij de goeie klagen!
  En nog een tip: als jullie denken dat er wonderpilletjes bestaan, denken jullie dan niet dat de artsen die wel massaal zouden voorschrijven? Het enige wat er lichter van wordt is jullie portemonnee! Ik snap jullie niet hoor.

 72. Hierbij wil ik mededelen dat ik nu inmiddels bijna 4 maanden nog steeds aan het wachten ben op het terug krijgen van mijn geld. Ik heb RDX na afspraak het pakketje terug gestuurd met de reden dat ik ontevreden was over het resultaat. In het berichtje stond wat ik bij het pakketje moest opsturen.

  Ik heb de instructies netjes gevolgd en nog steeds geen reactie van RDX

  Graag wil ik hier meer over te weten komen!

  • weet iemand een adres waar het vandaan komt want ze zeggen alleen maar betalen maar adres geven ze niet waar het vandaan komt

 73. Ik heb geen enkel probleem ondervonden met het bestellen van de RDX Ultra capsules. Op donderdag heb ik ze besteld en via Paypal betaald, op vrijdag kreeg ik een mailtje met het bericht dat ze verzonden waren en op zaterdag had ik ze in de brievenbus. Ben gelijk begonnen en was na één week al twee kilo kwijt. Ik fitness 2x per week en probeer regelmatig een uur te wandelen, maar dat deed ik ook allemaal voordat ik met de pillen begon. Ik stond al een maand stil op hetzelfde gewicht van 76 kilo en nu dus weer 2 kilo eraf. Ik heb ook geen bijwerkingen, dus één en al positieve berichten van mijn kant. Veel succes allemaal!

 74. Hoi,

  Ik heb alle meningen eens gelezen en zie veel negatieve berichten over dat het een oplichtersbende is. Nu geloof ik daar niet zo in, want anders was het bedrijf allang gestopt mijn haar activiteiten.
  Ik ben een jongen van 26 en doe ook aan de Weight Watchers. Ik ga het product zo bestellen en ik ga het ook wel meemaken hoe de bestelling verloopt.
  Overigens ga ik nergens vanuit, want wonderpillen bestaan gewoon niet. Weight Watchers gaat prima en de kilo’s gaan er zeker mee af. Voor alle duidelijkheid, je hoeft niet altijd minder te gaan eten om af te vallen. Sinds ik bij de Weightwatchers zit, ben ik juist meer gaan eten alleen dan meer geregeld. Ik eet nog steeds wat ik wil maar let wel degelijk op.

  Ik ben benieuwd of deze pillen de vetverbranding extra gaan stimuleren. Als ik het heb zal ik nog eens een berichtje posten.

  Suc6 allen met afvallen

 75. haai mensen
  ik ben 9 maanden bezig geweest om mn bestelling te annuleren en mn geld terug te krijgen
  ik kan zeggen de aanhouder wint.
  ook ik kreeg steeds mail in het duits
  en dan ineens kreeg ik mail in het nederland net zo krom vertaald dan he?
  maar ja ik heb mn geld terug
  en ik ben van mening dat het oplichters zijn
  ben blij voor de mensen waar het bij werkt
  ik heb de pillen e.d. nooit mogen ontvangen dus daar kan ik niet over meepraten.
  succes allemaal

 76. Hallo,

  Wat zeurt iedereen nou toch jongens niks oplichters heb er al 3x een bestelling gedaan en alle drie goed gegaan mijn collega’s hebben er ook hun bestelling gedaan ook goed gegaan volgens mij hebben jullie zelf iets niet goed gedaan…! en ik zelf ben er al 21 kilo mee afgevallen ben ik december begonnen met 83 kilo en mag nu trots zijn met 60.0 kilo en nee dit lieg ik echt niet ben echt zoveel afgevallen door RDX ultra dus hoezo oplichters..!!!!!!!! als iets niet goed gaat zijn mensen al gelijk oplichters kom op zeg vertrouwen hebben is mischien ook een optie

  • ik heb het ook op de juiste wijze gekregen
   maar wat ik me wel afvraag van het product of je je eigen lijn programma kan volgen want het concept wat er bij zit vind ik moeilijk on te volgen
   zou iemand dat weten wat goed prissilla dat je al zo bent afgevallen heb jij het concept gevolgd of je eigen manier

 77. HOI ANNEKE,
  IK KAN GEEN VOORBEELD HIEROP ZETTEN,DAN STAAN MIJN GEGEVENS ER OOK OP, ALS IK SELECTEER, HOE WERKT DAT DAN ZODAT ZE DAT NIET KUNNEN ZIEN

 78. @miranda, ik heb ongeveer dezelfde ervaring en vertrouw het ok niet. Bij mij reageren ze zelfs niet op mijn mail. Zou je hier een van hun reacties (in half nederlans) willen plaatsen?

  Anneke

 79. pure oplichters zijn het, begin juni al besteld en betaald via het ibannummer en nog steeds niets binnen, ze zeggen het geld niet ontvangen te hebben en dat ik het bewijs moet faxen of mailen. heb ik ook al gedaan, beweren dat ze niets ontvangen hebben. begin er niet aan.
  als je naar hun telefoonnummer vraagt, krijg je zelfs nog geen reactie, of dat ze zelf bellen. de mail krijg je maar in het half nederlands.

 80. krijg nu voor de 2de keer een betalingsherinnering….ik heb niet eens wat besteld !!! en al helemaal niets ontvangen…Ik heb wel gezocht op het internet naar dat middel, maar ik weet zeker dat ik niets besteld heb….ik heb niet eens ergens mijn gegeven ( e-mail en adres opgegeven) toch weten ze die mij te vermelden in de dreigmail…..ze fluiten maar lekker naar der centen…laat ze maar komen die deurwaarders !!

  OPLICHTERSBENDE !!!!!

 81. even om te reageren op jean-patou
  ik ben er sinds januari al mee bezig en ben er 21 kilo mee afgevallen dus ga me nou niet vertellen dat het knul is want dat is het niet,was toen ik ermee begonnen was in 1 week tijd al 3 kilo kwijt dus hoezo KNUL..! en ja dan is het me zeker wel waard dat me portomonee ook iets magerder word.

 82. beste mensen,

  wat een kul allemaal met die rdx pillen. er bestaan geen pillen die je doen afvallen, de enige die hiermee afvalt is jullie portemonnee en die van de ander komt alleen maar aan.

 83. Meiden , stop met “zaken” doen met die gasten !!!!
  Het kost je alleen maar je gezondheid en afvallen ……. dat doe je alleen door gezond eten en bewegen !!!!
  Hoe kunnen jullie zo NAIEF zijn er bestaat GEEN afvalpil !!!!! Ze lachen zich rot daar ieder van jullie betaalt minstens € 10 ….. nou reken maar uit !!!!

  ik zou zeggen KAPPEN !!!! en ga bewegen en gezond eten !!!

 84. Hallo,

  Wil even reactie geven op al deze negatieve reactie’s op het RDX concept..
  ik ben sinds december bezig en neem elke dag de capsule in met een grote fles water van 75cl en daarna nog een halve snoep niet meer veel en let op wat ik eet ga elke avond een flink stuk lopen (stevig doorlopen) en ben er echt wel van afgevallen was 83 kilo zit nu op de 62 kilo wil er nog 2 af en dan ben ik ook klaar met de pillen…je heb gewoon doorzettings vermogen nodig en niet gelijk opgeven..was idd toen ik er net mee begon meteen 3 kilo kwijt en dat gaf mij ook de moed op niet op te geven..! er staat duidelijk op vermeld aan de achterkant wat er allemaal in zit en het lijkt mij dat ze het niet zomaar mogen verkopen als het zoooo heel erg slecht voor je is er staat ook in het boekje dat je je huisarts om raad moet vragen als je de pillen wilt gebruiken nu heb ik dit niet gedaan omdat ik erop vertrouw dat het gewoon normaal is en je er niks aan overhoud..!

 85. Ook ik heb de pillen geprobeerd.
  Ik zou zeggen het is waardeloos.
  Ik las bij Suzann dat haar linker kant van haar hoofd en gezicht pijn deden.
  Daar heb ik ook last van gehad.
  Alleen was het bij mij de rechterkant.
  In eerste instantie dacht ik dat gaat vanzelf wel over maar nu ik een paar dagen ben gestopt met de pillen is de pijn weg.
  Ik kon mijn rechterkant van mijn gezicht niet eens aanraken.
  Deed ik dat wel zakte ik door de grond van de pijn.
  Voor mij geen rdx-ultra pillen meer.

  Voor de mensen waarbij het wel werkt wens ik er heel veel succes en afvalplezier mee en dat er maar vele kilos mogen verdwijnen.

 86. Ik wilde graag de capsules bestellen van RDX-Ultra, maar kan niet betalen via Paypal betalen omdat ik geen creditcard heb. Hoe moet ik dat nu doen?

 87. Als ik dit allemaal zo lees dan zou je van de moeite die je moet doen om aan die pillen te komen al af moeten vallen haha.
  Het lijkt mij een stuk makkelijker om gewoon een beetje minder te eten. Dan krijg je ook geen dreigmailtjes en houd je je geld lekker in je zak. En..niet te vergeten , je krijgt er weer een goed lijntje van :)
  Succes allen.

 88. Hallo Suzann,

  Wij hebben al 4 mailtjes heen gestuurd, maar tot op heden nog geen reactie van hun gehad. Wij hebben ook gereageerd op de geld terug garantie, maar wij krijgen steeds geen reactie van hun. Weten niet meer wat we moeten doen???????

 89. Hallo iedereen.

  Rdx capsules besteld en binnen 1 week in huis. 5 dagen geprobeerd, maar in die 5 dagen ben ik doodziek geweest. De linkerkant van mijn hoofd en mijn gezicht deden zoveel pijn dat ik paracetamol moest innemen, ik kreeg alleen maar tranen en werd helemaal rood.. Ik dacht dat het gewoon hoofdpijn zou zijn. Maar niet dus. Toen ik gestopt was, had ik helemaal geen pijn meer. Na een week weer even geprobeerd of dat door die capsules komt, en inderdaad weer hetzelfde probleem. DUS HET IS ECHT GEVAARLIJKER DAN JE DENKT. Dus daarna gebruik gemaakt van niet goed geld terug garantie. Na email contact had ik netjes mijn geld terug.

 90. Hallo mensen,

  Wij zijn nu sinds 1 maart jl begonnen met het innemen van de capsules, maar tot op heden niets afgevallen. Volgens ons is dit een grote oplichtingsbende, dat hun geld uit andermans beurs halen/plukken. En wij maar denken dat het helpt, dus echt niet.

 91. O ja , de code stond bij mij op de e-mail waarin geschreven werdt dat de bestelling onderweg was. Ook geen problemen met inloggen, heb de lijsten met de lipo waarde van verschillende voedigsmiddelen inmiddels uitgeprint.

 92. Maandag 6 april de rdx ultra besteld, en vandaag 9 april in de busgekregen. Geen problemen met betaling via creditcard. Ik had een dubbele bestelling geplaatst[ per ongeluk] een mailtje gestuurd en per omgaande bericht terug dat deze geannuleerd was, alles in het nederlands. Nu kijken of ik ook af ga vallen . Ik ga morgen beginnen, ben benieuwd.

 93. Vervolg…
  Ik had mijn bestelling woensdag gedaan met cc.. en zaterdag werden ze bezorgd! Ben op zondag begonnen met 1e pil voor ontbijt..
  vanochtend gewogen.. maar nog niks gebeurd… :(
  Vandaag 2e pil dus op.. ben benieuwd de komende week!

  • hallo het lijkt me ook niet helemaal logisch dat je na 1 dag al merkt of je afvalt dat zou een wonder wezen. ik hoop dat je nu alsnog bent afgevallen naar wens. Groetjes joyce

 94. Ik heb de pillen al binnen, al 2weekjes volgensmij nu.. Een grote nadeel is dat ze enorm stinken.. Daarom heb ik ze ook nog niet geslikt. En ik heb nu net een tijd dat ik last heb van m’n maag dus mocht geen zware pillen meer innemen, weet niet waar dit dan onder valt. En nog een minpuntje; ik heb helemaal geen inloggegevens gekregen. Alleen een betalingsbevestiging en dat het product dus opgestuurd was (dat krijg je een paar dagen nadat je het besteld hebt). Ik twijfel eigenlijk of ik ze wel of niet moet nemen. Zijn er nog mensen met klachten? Verdere bijwerkingen?

 95. Nou ook ik heb vandaag besteld, voor dat geld toch maar eens proberen..
  (per creditcard btw, kijken wanneer ik ze binnen krijg)
  Ik zit ook bij weightwatchers en wil dit erbij doen om te proberen, sta op het moment echt stil namelijk… I’ll keep you posted!

 96. Hallo!

  Het klinkt allemaal wel een beetje geloofwaardig, er zijn altijd negatieve reacties dus wil het toch wel proberen.. Maar ik heb een vraag, ik slik ook de pil, weet iemand ook of dit wel samengaat? Geen bijwerkingen ofzo? Ik heb niet een zware pil trouwens, weinig hormonen.. Het is meer om mijn menstruatie in orde te houden zeg maar!

  Groetjes, Sevda

 97. Hoi Liesbeth,

  Ik heb die lipo’s niet bij gehouden, eet gewoon normaal, wat ik eerder ook deed, en drink veel water. Ik ben er vrijdag mee begonnen, 1 pil voor het ontbijt, en zaterdags, en zondags was ik het vergeten in te nemen. Ging vanmorgen ff op de weegschaal staan om te kijken of ik was aan gekomen(had in het weekend alcohol gehad), nou tot mijn verbazing was er 1,4 kg af!
  Hmm dan helpt het toch wel, ben vandaag weer begonnen en nu ga ik de kuur afmaken.

  Groetjes Patricia

 98. @ liesbeth..
  ik gebruik lipo 6 , vertouwelijk product..
  ik drink zowiezo altijd water maar door lipo heb je meer energy bij het sporten, je moet gwn maar eens googlen op lipo 6.

  grtzzz

 99. Heb van de week de bestelling binnen gekregen en ga morgen beginnnen….vraagje, houden jullie je ook aan het dieet met de lipo’s die op hun site staat?? (achter verborgen gedeelte???)of letten jullie gewoon heel goed op wat je eet en veel water drinken???

 100. het enege wat echt werkt is lipo 6 en hydroxycutter xp spreek uit ervaring, koop het dan via nutrimax ofzo maar niet via zo een sit als dat hehe je ziet zo dat het oplichterij is ^^^lipo 6 is wel iets duurder maar het werkt teminste!!
  ik ben er 4,2% mee afgegaan in 4 weken cutten.

  groeten

 101. Hallo Jos,

  Heb je na die 2 mailtjes die je gekregen hebt, geen mailtje gekregen dat je het nog niet betaald hebt dan? Ik zou gewoon even afwachten tot je weer een mailtje terug krijgt, en kijken wat daar in staat.

  m.v.g.
  Patricia

 102. Heb 2 keer proberen te bestellen beide keren niet gelukt meteen 2 mailtjes met besteloverzichten,, wat moet ik doen niet reageren of juist wel
  groetjes..

 103. Hallo,
  Ik heb de pillen ook besteld, moest eerst met paypal betalen, dat lukte niet.
  Heb later een mailtje gekregen in het duits dat ik het mischien was vergeten te betalen, daarin stond ook een ander rekening nummer( iban en bic), dus heb ik het betaald en volgende dag kreeg ik een mailtje dat de betaling gedaan was en dat ze me het zouden opsturen.
  Aangezien ik veel gelezen had over het verzenden van hun, dat de meeste mensen het niet binnen krijgen enzo, nou helemaal niks aan de hand, 1 dag later nadat ik het mailtje had gekregen, lag het al in de brievenbus. Ben vandaag pas begonnen, en ben benieuwd of het werkt…
  M.V.G. Patricia

 104. beste , ik heb een bestellinge gedaan en betaald (boij rdx ultra ) maar ze sture mails om het bewijs van betaling door testuren heb dit ook gedaan en kreeg reactie dat ze niks vonden van een storting van mijn rekening nummer ze hebben dus wel mijn rekening nummer nu ,nu zou ik graag een telefoon nummer van hun te pakken krijgen om mijn gedacht is te kunne zegge .
  mvg clijmans peter

 105. Tis klote, iets betalen en dan maar mails krijgen dat ze het niet vinden dat het betaald is , dat is nu al 14 dage gelede besteld en nog altijd niks ontvangen van mij mogen ze het in hun gat steken of op een plek waar de zon nooit schijnt . Ik doe ze een proces aan groetjes ….

 106. Hallo

  ik ben enige tijd geleden met RDX ultra begonnen en ben er toch wel snel mee afgevallen….stond even op pauze met mij gewicht maar woog 83 en ben daarvan binnen een week naar 78 kilo gegaan dus best snel..alleen om voor de hoofdmaaltijd een pil te nemen en thats it en natuurlijk wel een beetje op je voeding letten en veel water drinken doet ook wonderen..!

 107. hallo,
  ook ik zag de reclames van rdx capsules,
  ik zou het heel graag willen proberen , maar heb hier enkele reacties gelezen en ben er niet zo zeker van. wil er iemand een duidelijke beschrijving geven van hun ervaring met de rdx capsules?
  werkt het of niet?
  kom je naderhand weer aan, moet je er bij gaan sporten of dieeten?

  groetjes

 108. Danielle en andere gedupeerde.

  Als je hun mail in het Nederlands gewoon geantwoordt van ” wat is dit? ik heb niks besteld en hou op met deze onzin” krijg je een mailtje terug, in het Nederlands dat ze je bestelling terug trekken.
  Mij is het in het begin ook overkomen. Ik had ook geen creditcard of Paypal dus kon ik ze ook niet betalen.
  Overigens nu heb ik gratis een Paypal rekening aangemaakt. Dit is echt heel makkelijk omdat het gekoppeld is aan je bankrekening. Paypal is wereldwijd en betrouwbaar. Ik had daar eerst mn betwijfels over. Maar ik heb het nagevraagd aan de Abn Amro en die verzekerde mijn dat het betrouwbaar is.

  Maar goed ik ben nu 3 weken bezig en ben 7 kilo afgevallen. Zeg er wel bij dat ik smorgens en savonds een eiwitshake erbij neem. Nog eens 7 kilo eraf en ik ben te vrede.

 109. Wat ik net in een reactie lees komt mij heel bekend voor..
  Ik heb het product besteld en ook ik kreeg mailtjes over betalen wat maar niet lukte. Allemaal duitse mailtjes.
  Ook bij mij dreigen ze nu met een deurwaarder als ik niet binnen een paar dagen betaal.
  Nu heb ik het overgemasakt naar hun IBAN nummer maar nu krijg ik weer een mailtje dat ze nog niks hebben ontvangen.. Slapeloze nacht en stress ervan gehad. Wat heb ik een spijt dat ik dit besteld heb. En ik hoop maar dat dit goed opgelost gaat worden..

 110. Doe het niet alsjeblieft!! Het werkt niet, ik en heel veel andere mensen van het forum van opdieet hebben het als 1 van de 1e in Nederlands gekocht en het is echt pure oplichterij, niemand is ooit slanker van een pilletje geworden en anders was het wel in het nieuws als het werkte!! VERSPIL JE GELD NIET!!

 111. Mensen,

  Ik wil graag RDX-Ultra bestellen maar ik heb geen creditcard maak er geen gebruik van is er ook een ander manier om aan deze product te komen?

  Help:)

 112. Hoi Floris,

  Ik zie dat mijn mailtje met mijn nieuw aangemaakte e-mailadres verwijderd is, dus heb me inderdaad maar even aangemeld.

  Kijken of je me nu een bericht kan sturen via PB

  Groetjes,
  Nicole

 113. Hoi Floris, dat is een goeie….

  ik zal even via de contactbutton vragen of we op de een of andere manier even e-mailadressen kunnen uitwisselen

  Ik laat het nog weten

  Ben nu al benieuwd ik na 3 dagen ook buikkrampen krijg……kunnen we het in ieder geval mooi vergelijken

 114. Hallo Nicole,

  ik heb ze nog dus je hebt geluk. Ik heb zelfs nog 27 capsules voor je i.p.v 24 stuks. Zelf maar 3 dagen ( 3 caps) in genomen. Het boekje Van RDX / lipo’s erbij, dus compleet. Het proberen is waard en dat voor € 5,00?

  Ik wil niet mijn gegevens op deze site plaatsen. ( Dat geldt uiteraard ook voor jou) Hoe lossen we dit op?

  Groet, Floris.

 115. haha, dit zal wel werken ja.

  je moet er een dieet bij volgen en erbij sporten. bij mij werkt dit ook prima zonder pillen. Wordt toch eens wakker mensen, pillen bestellen bij een wazige site en dan verwachten dat het werkt. De mensen die dit product verkopen lachen zich waarschijnlijk een ongeluk.

 116. Even ter correctie er zijn niet 34 capsules over maar 24 stuks. Was even een typfoutje. Ik had een maandverpakking.

  Groet, Floris.

 117. Ben 12 Nov. met deze capsules begonnen, en zou nog een reactie geven.
  Ik heb de capsules een paar dagen gebruikt maar ben gestopt omdat ik buikkrampen ervan kreeg. Dus ook niet afgevallen, ik kan er verder geen zinnig woord overzeggen! Had ik misschien toch af kunnen vallen als ik ermee door was gegaan? Ik heb dus RDX over( 34 stuks + Lippo boekje), wie heeft er baat bij? Je mag ze voor € 5,00 hebben inclusief verzendkosten. Heb je interesse en wil je het proberen, reageer dan via deze site.

 118. dit is het zoveelste mediamarktproduct zonder enig resultaat !!
  alle commentaren die je kunt lezen komen van de firma zelf.
  ook de garantie dat je indien je het product terug stuurt je geld terug krijgt is dikke nonsens, de zoveelste bedriegers !!!

 119. Ook via overschrijving besteld. Bij mij al afgeschreven en na 1 week, 2 weken, 3 weken, enz. bij hun nog niet binnen. Kreeg steeds dezelfde brief in het duits met nogmaals hun rek/iban nummer!
  Heb via mijn bank (die zo aardig waren om dit te doen.) toch mijn geld terug kunnen halen. Hun product is er wazig ( wat erin zit, etc), nee, zeker geen aanrader voor diegene die het willen doen.
  Ga ervanuit dat je het geld kwijt bent en wacht af of je wel iets krijgt.

 120. Hoi mensen ben ik weer.. en ja hoor ik heb de RDX-Ultra gekregen. Donderdag 12 november heb ik ze gekregen en vrijdag ben ik er mee begonnen. Ik moet zeggen dat het echt werkt want ik was vrijdag nog 59 en vandaag 15 november ben ik 57.5

  De L-carnitine van de kruidvat dat heeft helemaal niet geholpen terwijl ik daar 6 per dag van innam. Maar het ligt natuurlijk ook wel een beetje aan jezelf, je moet niet extra veel gaan eten omdat je denkt dat de capsule alles voor je gaat wegbranden. Je moet natuurlijk wel gaan letten op wat je eet en hoeveel je eet.. En luister naar je lichaam zou ik zeggen, als je lichaam geen zoetige dingen wilt eet het dan ook niet. Vele mensen eten veel tussendoortjes omdat ze zich vervelen of juist omdat ze stress hebben. Als je daar al op let val je al zeker af.

  Met vriendelijke groeten,
  Nur

 121. Hallo Nur,

  Ik ook een bestelling gedaan via Pay Pal en heb keurig netjes de bestelling van RDX- Ultra capsules binnen een week in mijn brievenbus gekregen. Ik ben vandaag, 8 nov. begonnen met mijn eerste capsule en hoop dat het gaat werken.
  Ik heb zelf nergens negatieve berichten kunnen vinden over dit product. Bij de capsules komt een lipo-concept boekje mee waar alles zeer duidelijk in staat. Op de site bij het klanten portaal kun je goede recepten krijgen met weinig lipo’s. Alles komt eerlijk, goed en betrouwbaar over. Voor mij is dit ook een eerste keer. Veel succes ermee. Laat me weten (na 2 weken) of hoe de carnitine werkt. Ben er benieuwd naar.

  Vriendelijke groet,
  Floris

 122. Ik heb vandaag mijn betaling gedaan via Pay-Pal en ben zeer nieuwschierig na al die verhalen of ik het wel of niet ga krijgen in mijn bus. Buiten dat of de pillen ook echt werken. Heel gek is, dat je op de site alleen maar goede ervaringen lees en als ik hier kijk dan zie ik dus ook mensen met minder goede ervaringen. Dan denk ik bij me zelf, zit er een adertje onder het gras. Klopt het allemaal wel of is het gewoon een verzinsel van het bedrijf om geld binnen te krijgen?? Dit zijn dus allemaal vragen die door m’n hoofd heen racen. En heb toevallig vandaag ook de CARNITINE FARBURNER van de kruitdvat gekocht om te kijken of dat ook helpt heb vandaag al 4 van die capsullen ingenomen, niet veel bewogen maar wel iets minder gaan eten.. Nou als het helpt dan zal ik nog een berichtje achterlaten hier.. succes verder met oplossen van jullie betalingen en afvallen!

 123. Ik heb het ook geprobeerd en idd GEEN grammetje eraf. Heb het dus terug gestuurd en dat is ondertussen 3 weken geleden en nog geen geld terug. Dus die slogan zodra het bij ons binnen is storten wij het geld terug klopt tot op heden nog niet.!!!!

 124. Ik heb ook besteld. Heb al een hele tijd terug besteld maar heb nog steeds niets gekregen. Ze vonden mijn betaling zogezegd niet. Ik heb hun het papier van betaling gestuurd en gezegd dat ze ofwel mijn product moeten sturen ofwel mijn geld moeten terugbetalen. En dat ik het er anders niet bij laat. Kreeg nu een mail terug dat ze de producten ma zouden versturen. ik ben eens nieuwsgierig. raar handeltje daar bij die gasten

 125. Ik heb ook geen klagen. Ik heb besteld voor 3 mnd. Toen ik na 1 week nog niks had ontvangen even een mailtje gedaan en prompt werd er opnieuw verstuurd. Dus: produkt keurig netjes gekregen.

  Ook het afvallen gaat goed. Niet zo hard als bij mariëlla, maar ik ben in totaal wel ruim 11 kg kwijt.

 126. nou heb er echt geen probleen mee ..was vanmorgen weer 4 ons kwijt …ik ga als een trein
  weeg nu van de 93,8 nu 84,7 al en dat in 1.5 week

 127. Ik geef je gelijk.
  Je valt geen gram af van de RDX pillen.
  Daaromn stuur ik ook de verpakking terug en ga ik gebruik maken van de geld terug garantie.
  Ik zal dan ook nooit meer zo’n verkooppraatje geloven want ik heb zelf
  geen kilo verloren.
  Andere ‘GEBRUIKERS’ vallen kilo’s af zoals ze ons doen geloven.
  Dus die het hele verhaal berust op onzin.

 128. Het zit wederom tussen de oren! Ben nu 3 weken bezig en geen onsje er van af! Ik ben een gezonde vrouw van 33, maar sinds de geboorte van mijn zoon 7 jaar geleden ben ik behoorlijk aangekomen.Ik ben 1,67 m. lang en weeg 72 kilo, meer dan ooit! Ik heb 2 horecagelegenheden en loop gemiddeld, gemeten, 18 km per dag.Ik houd me aan de lipo’s, maar zonder enig effect! Verder vind ik ze van RDX-ultra, ultra dreigend! Kon de eerste keer niet betalen omdat ik allleen een pinpas heb en daar geen gegevens over kwamen hoe en waar ik ook met overboeking kon betalen, dus werd direct gedreigd met een deurwaarder. Belachelijk, moest uiteindelijk 3 x betalen voor alle rotzooi waar je alleen maar een stinkende adem aan over houdt.Maar ja, ik moet ze gelijk geven.Want niemand wilt je nog met zo’n adem dus val je vanzelf af van ellende.ha ha.
  Ik gun ze geen cent meer!!!!

 129. Werkt de l-carnitine van Kruidvat net zo goed? Iemand ervaring? Dan hoef ik de ultra niet te bestellen, dat geeft veel problemen blijkbaar…Ik heb de mail van ze al wel binnen. Het bedrag overmaken en de iban en biccode vermelden moet dan voldoende zijn?

 130. heb geen klachten met rdx..de 2 keer per week een uurtje aquafit en thats, it …..
  voor de rest als je goed op de iste kijkt staat onderaan in het blauw contact …als ik vragen heb stuur ik via daar een bericht en krijg altijd netjes in het nederlands antwoord terug …me nichtje is in ierland geweest met vakantie en was daar in de buurt ..is gewoon een klein bedrijfje ..maar ja wel eentje die het goed doet …ik heb het premium pakket bestelt ben nu 5 weken bezig en al 12 kilo kwijt ….

  begrijp de slechte berichten niet …ik heb het gestort via iban/bic code en had het binnen 4 dage al binnen

 131. Bij deze kan ik melden dat mijn vrouw en ik sinds 1september rdx-ultra gebruiken en dat wij samen meer dan 16 kg zijn afgevallen.Natuurlijk dient er een inspanning geleverd te worden in de vorm van een dieet.Wij volgen een eigen dieetplan en beperken de calorie-inname per dag.Levering en betaling zijn correct verlopen.Veel moed en sterkte om af te vallen.

 132. Aan de RDX-ultra website is direct te zien dat het hier niet om een serieus product gaat. De samenstelling en het werkingsmechanisme worden niet vermeld. Anno 2009 capsules verkopen met een geheimzinnige inhoud?!

  Het GMP certificaat is niet toeganklijk: het is er vast niet of slaat alleen op elders vervaardigde capsules en niet op de inhoud.

  Uit de reacties blijkt dat dieet en sport aangeraden worden en dat is wel een goede zaak. Maar voor dat advies heb je geen capsules nodig. Sterker nog: dat zouden best eens dure placebo’s kunnen zijn.
  Niet werkzame stoffen kunnen wel bijwerkingen hebben. Over 10 jaar ben je deze pillen vergeten en dan koppelt niemand je kanker aan deze geheimzinige zaak…

 133. Ik heb ze besteld en ben nu anderhalve week bezig. Ik volg er geen speciaal dieet of sportprogramma bij. Ik voetbal echter wel 3x in de week. Ik ben nu ongeveer 1 tot 1,5 kilo kwijt. Ik moet wel zeggen dat ik meer water drink en gezonder eet. Maar ik schrijf het niet bij voorbaat af.

 134. RDX-Utra is pure oplichting je krijgt pillen voorals vitamine met een beetje L-caritine en een programma om elke dag steeds verder te joggen als je alles wilt terug sturen wordt er niet gereageerd op de mail NIET DOEN

 135. wat en pure onzin.Indien ik in een of ander complot zou zitten zou ik niet zo
  idioot zijn om mijn tijd te verdoen met hier op te reageren!!!!!!!
  ik en er tevreden over en wat jij denkt kan me echt niet deren ik ben blij met mijn kilo’s minder ik kan je mijn overschrijvingen laten zien ik betaal voor mijn pillen en ik volg strikt mijn 100 lipo’s sport dagelijks en daarom lukt het bij mij.ik ben echt wel geschokt dat iemand die mij totaal niet kent mij verwijt dat ik een leugenaar ben!!!!!!!!!!!!!!!

 136. Was ook van plan dit dieet te kopen maar nu ik al deze reactie heb gezien doe ik het toch maar niet!
  alle reactie zijn negatief! op 1 persoon naar dan ‘Tanteke’
  volgens mij zit die gewoon in het complot… en anders is zei de enigste waarbij het werkt blijkbaar…??

 137. hoi jose,
  wat spijtig voor je! voor mij werken ze wel 6 kilootjes minder op iets meer dan een maand ik ben gewoon wat gezonder gaan eten en probeer dagelijks een 20 tal minuten te steppen

  • Denk je niet dat je ook afgevallen was zonder die pilletjes…. Ik weet zeker van wel:-)

   Zonde van het geld.

  • Ik weet zeker dat iedereen die deze rotzooi koopt er met open ogen intrapt! Gebruik je verstand ieder pondje gaat immers door het mondje, en geloof me als er een pil uitgevonden werd die je zo snel van je kilo’s af zou helpen dan was dat wereld nieuws geweest. Deze mensen die dit verkopen zijn gewoon hele slimme zakenmensen maar wij mensen gaan op hoop en dat doet leven en daar worden deze mensen rijk van!! Ga sporten eet evenwichtig en snoep niet meer voorral s’avonds dat zijn de boosdoeners snoep verstandig eet een appel denk gewoon gezond na geloof me dan gaan ook de kilo’s er gewoon vanaf. Heb je toch baat bij een tabletje waar je volgens jou van af zou vallen dan neem je toch gewoon een fat burner die kan je nog wel eens een extra duwtje in de rug geven maar laat jezelf toch niet in met dit soort onzin je ziet met wat gezonder eten dagelijks een 20 min sporten komt het gewoon goed! Let maar op

 138. Hallo iedereen,

  ik heb maandag 31 augustus op een duitse bankrekening geld gestort voor
  mijn tweede bestelling met als mededeling je
  naam en adres(vergeet niet land te vermelden)en en welke zending je wenst vandaag zat mijn bestelling al in de bus

 139. Hoi Lotte,

  Je kan gewoon een mail in het Nederlands sturen. Dan krijg je een Nederlands commentaar terug. Ik persoonlijk zou niets meer bestellen, maar ik heb dan wel betaald maar nooit wat ontvangen. Nu willen ze dat ik naar Duitsland de betaalbevestiging fax. Maar dat kost bij het postkantoor behoorlijk wat en ik heb ze werkelijk alle informatie gegeven die er maar is.
  Nooit en te nimmer bestel ik hier nog iets.

 140. Hallo Lotte, ik had hetzelfde als jij. Ik heb gewoon een mail teruggestuurd of het niet gewoon in het Nederlands kan. Ik kreeg een Nederlandse mail terug en heb die weer beantwoord met de uitleg die jij nu dus ook geeft. Toen werd de bestelling alsnog gecancelled. Volgens mij kunnen ze je sowieso niets maken, maar ik was toch wel blij dat ik er echt vanaf was.

  Groetjes Ruth

 141. hallo,

  ook ik heb problemen, krijg een mail in het duits over een betalingsherrinering. heb wel besteld maar ook niet afgerond vanwege de betaling. heb ook niets binnen gekregen. kan verder niets lezen van dat duits.
  ik vraag me af wat ik moet doen, alsnog betalen of de mails negeren? ik kan ze nml geen mail in het duits terug sturen.

  gr

 142. hey iedereen ik ben vandaag begonnen met de pilletjes en ben eens benieuwd ik ben 20 jaar weeg 74 kilo en ben ongeveer 1,65 m
  nu ik heb niet zo heel veel overgewicht maar een 5a 6 tal kilo’s maar ik wil ze toch kwijt ik vertrek binnenkort op reis en wil tegen dan wel wat resultaat zien ben benieuwd

 143. hallo desakers,

  op de site staat misschien dat je niet moet sporten maar bij je pillen zit een boekje daarin staat duidelijk vermeld dat je moet sporten.Lees het maar eens als je alles ontvangen hebt.
  Veel succes

 144. Ik heb RDX besteld via de site op vrijdag. Zaterdag kreeg ik een mail dat alles verzonden was en gisteren al in de bus.

  Ben benieuwd wat de resultaten zijn. Een dieet moet je wel degelijk volgen in combinatie met sporten: anders dan vermeld op de site.

 145. HEB RDX ULTRA BIJNA 2 MAANDEN GEPROBEERD SAMEN MET HEEL GOED OPLETTEN WAT IK AT EN BEN NIETS AFGEVALLEN.HEB DE VERPAKKING EN RESTANT TERUG GESTUURD MAAR HEB NOG STEEDS NIETS GEHOORD EN DUS OOK NOG GEEN GELD TERUG

 146. Ik heb ook vervelende ervaringen met rdx.
  Ze zeggen nu het product gestuurd te hebben.
  Dit is 10 dagen geleden.
  Ik heb nog steeds niets.
  Ik ga maar gewoon door met Weight Watchers en val
  1 pond per week af

 147. Wat een krimie om aan rdx te komen.Je kunt niet via ideal betalen,toen geprobeerd met het iban nr.Klopt niet.Kan niet onder rembours,alleen in Duitsland. Dus nu heb ik niks. Kunt u mij vertellen of dit product ergens anders verkrijgbaar is?

 148. Hallo
  help,wat doe ik verkeerd
  ben eind juni begonnen maar er is nog geen grammetje vanaf.
  eet minder dan anders maar er komen alleen maar kilo`s bij.
  groetjes

 149. Heb geprobeerd een bestelling te doen, maar het lukte niet met de betaling omdat ik geen Paypal heb.
  Kreeg ook een dreigbrief via e-mail dat ze een deurwaarder hebben ingeschakeld en moet binnen bepaalde tijd betalen.
  Heb echter ook nooit iets ontvangen,juist omdat de betaling niet lukte.
  Ik vind het een raar zooitje daar,dreigen met een deurwaarder voor iets wat ik ook nooit ontvangen heb en dan ook nog eens alles in het Duits!
  Schandalig!!!
  Olga

  • Ik wou de rdx pillen ook bestellen en omdat je met paypal moest betalen ook de bestelling niet doorgezet.

   Ik heb daarna regelmatig dreigmailtjes ontvangen zou ook een deurwaarder aan de deur krijgen dat is inmiddels al 4 maanden geleden en nog niemand gezien.

   Ook krijg ik geen mailtjes meer.

   Dus wees niet bang ze proberen jullie aleen maar de pushen om alsnog hun geld te krijgen maar dat kunnen ze nooit maken als je geen echte bestelling heb gedaan.

   groetjes Renate

  • als de bestelling is afgerond krijg je een mail met ordernummer enzo
   dus laten hun maar bewijzen dat ze jou een mail hebben gestuurt met bewijs hahahaha
   maak je niet druk

 150. Ik krijg ook allerlei dreigementen in het Duits, terwijl ik de site had afgesloten zonder officieel besteld te hebben. Ik heb namelijk geen PayPal ,dus ik stopte de bestelling. Nu moet ik toch betalen. Ik vraag me af of dit mag, ik denk zelf van niet.Ik heb gevraagd of de mail ook in het Nederlands kan. Ik ben benieuwd. Groetjes Ruth

  • ik krijg ook dreigementen in Duits, had mijn bestelling ook niet afgemaakt omdat ik geen creditcard oid heb.
   stomme firma , volgens mij mag dit helemaal niet

 151. Ik zie dat jij al een week bezig bent, en 3 kilo bent afgevallen. ik ben nu 3 dagen bezig en ben juist een kilo aangekomen. heb je misschien wat tips? Ben echt zo geschrokken toen ik ging wegen. Groetjes Paola

 152. vraagje :: wie heeft hier ervaring mee ?
  ik heb wel vaker over pillen gehoord dat je enorm veel energie krijgt en dat er hart kloppingen kunnen onstaan ??

 153. hallo iedereen,

  Heb de rdx ook besteld .Betaald via iban en enkele dagen later pillen in de bus .
  ben nu een week bezig en idd ben al 3kg verloren

 154. ik heb de pillen wel ontvangen, met boekje maar de site werkt van geen meter. de vooeding staat in het spaans en nederlands door elkaar. maar als je ze aanklikt krijg je een foutcode. dit heb ik al aan ze doorgegeven maar ze melden dat ze er mee bezig zijn. ze hebben een niet goed/geld teruggarantie dus dat ga ik proberen.

 155. Ik heb geprobeerd te bestellen. Lukte niet maar krijg steeds mailtjes dat ik moet betalen. Laatst stond er in het mailtje dat er een deurwaarde in de hand genomen zou worden. Al die mailtjes over betalingen zijn in het Duits. Ik heb betaald via overschijving met IBAN nummer. Nu kunnen ze de betaling niet vinden, en of ik het bewijs even wil faxen…..Dacht het niet.
  Ik hoop dat het allemaal nog opgelost word. Ben van de stres al bijna een kilo kwijt, dus eigenlijk werkt hun dieet heel goed…..Maar serieus ben er goed ziek van.

  • je hebt toch je betalings bewijs dus maak je niet druk

   en mail ze anders ff het betaal bewijs ff via printscreen copy maken

 156. Bestellen via de site van RDX werkt niet, je krijgt niets geleverd. Ik gebruik zelf de RDX-ULTRA van Het Kruidvat. Volgens mij scheelt dat erg in de kosten en er zit precies hetzelfde in. Ik gebruik het niet dagelijks, maar wel op dagen dat ik weet dat ik wat meer eet.

  • rdx ultra van kruidvat neem je deze nog in ? en helpen die met afvallen ? ik zou echt graag wa kilos willen vermageren , het is zeer moielijk ,graag een antwoord ,ik dank u wel .

 157. Ook ik heb problemen met betalen, heb inmiddels een Paypal rekening geopend maar nog steeds lukt het niet. Krijg ook geen antwoord als ik ze mail met een vraag.

 158. hallo,

  ik probeerde de afslank pillen ook te bestellen maar moest met paypal betalen en dit heb ik niet.. nou kreeg ik wel een mail dat ik ze opgestuurd krijg.. maar heb een mail gestuurd of ik het dan via acceptgiro kan betalen maar krijg niks terug.. hoe hebben jullie betaald?

  Groetjes esme

 159. Hallo RDX ultra,
  Ik heb hetzelfde probleem zoals Lens. Niet met mijn gewicht, ben tenslotte pas vandaag begonnen met het concept, maar ik raak niet in het klantenportaal voor het dieetschema. Jullie zouden mij een code geven bij de bestelling, maar heb alle cijfercodes geprobeerd die op de bestellijst staan en word telkens geweigerd ! Graag zo vlug mogelijk antwoord want zo komen jullie niet geloofwaardig over

  • Hilde welke adres stond op je pakket dan? Ik wacht nu om mijn bestelling te krijgen en ik ben nu in de war of ik mijn pakket wel zal krijgen vooral dat ik nu de reacties van de lipo-xs concept pas heb gelezen.

 160. beste mensen van RDX-ultra, ik had 14 dagen geleden men bestelling aangekregen en ben van start gegaan met elke dag 1 pil te nemen, ondertussen ben ik 2 kg bijgekomen tot vandaag op de weegschaal , ik ben erg teleur gesteld, ik heb me al ziek gezocht naar het zogezegde dieet schema dat jullie erbij zouden voegen of dat ik zogezegt via mail zou moeten kunnen vinden. Zeg me zosnel mogelijk wat ik fout doe aub of geef me toegang via het net voor het zogezegde concept
  groetjes

  • hoi lens, ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen, heb je dat boekje er niet bij gekregen?
   staat daar namelijk in.
   groetjes leonie

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.