RDX-Ultra, Lipo-XS Review

Afvallen in 2021

Na Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen?

Oproep: Heb je ervaring met RDX-Ultra? Geef dan hier jouw ervaring met RDX-Ultra. of lees hier onze reacties. Ben je op zoek naar ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse, bezoek dan dit topic.

Nieuws over RDX-Ultra

Wat is RDX-Ultra?

Met het RDX-Ultra concept kan je volgens de leverancier snel en gezond afvallen. Je lichaam wordt ondersteund bij de controle van de cholesterolspiegel en de spijsvertering wordt gestimuleerd.

Door het RDX-Ultra concept wordt beginnende onbedwingbare honger verhinderd en de vetstofwisseling gestimuleerd – het lichaam wordt daarbij geholpen meer vet te verbranden.

Wat men niet uit de voeding halen kan, haalt men uit de vetkussens. Daardoor kan men snel en gezond afvallen.

In het RDX-Ultra klantenportaal kun je je individuele wekelijkse dieetschema samenstellen. Je ontvangt dagelijks een dieet-recept en tips rondom het thema dieet en afvallen. Je ontvangt gedetailleerde informatie over zeer vele levensmiddelen en Je kunt online berekeningen uitvoeren. In het RDX-Ultra klantenportaal word je exclusief door de RDX-Ultra adviseurs geholpen.

De RDX-Ultra capsules bevatten verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde natuurlijke stoffen.

Zelfs hardnekkige vetkussens zoals in de buik, de benen en het achterwerk worden door het RDX-Ultra-concept aangepakt – zonder jojo effect.

223 Reacties

  1. deze maand october een bestelling gehad maar drie keer betaald in augustus een bestelling gehat van rdx en tweemaal betaald nu moet dit stoppen