Rawfood Detox en Gratis Smoothie Recepten

Afvallen in 2021

Als de kilo’s er niet af willen

 • Word je elke dag wakker met een gevoel dat het allemaal wat veel wordt?
 • Heb je de energie niet om te doen wat je graag wil doen?
 • Volg je een dieet, maar wil het afslanken toch niet lukken?
 • Voelt het alsof je hoofd één en al chaos is?
 • Wil je graag gaan bewegen, maar vind je de moed niet?
 • Krijg je de laatste kilootjes er maar niet af?

Veel kans dat je lichaam last heeft van teveel afvalstoffen. Afvalstoffen komen van allerlei bronnen. Sommigen komen van buitenaf en sommigen maken we in ons eigen lichaam aan. Een Detox kuur van Katinka kan je helpen bij dit probleem.katinka

Gifstoffen die van buiten komen zijn o.a. : pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak -, kleur- en geurstoffen. Je vindt deze gifstoffen in je voeding, de lucht, je drinken, je verzorgingsproducten, je huishoudelijke reinigers, je cosmetica, enzovoort.

Gifstoffen die van binnen komen, maak je zelf aan. Wanneer je iets eet, moet je dit eten verbranden om het te zetten in energie. Je kan dit vergelijken met een kacheltje. Maar als je iets verbrandt, heb je altijd as over. Zo gaat dit ook in je lichaam. Bij het verbranden van je voeding blijft er “as” over. Zelfs ademen laat reststoffen achter.

Je lichaam is een prima werkende machine en heeft verschillende systemen om van deze gifstoffen af te raken:

 • Via de longen : uitademen
 • Via de nieren : urine
 • Via de darmen : stoelgang
 • Via de huid : zweten
 • Via de lever : gifstoffen

De lever helpt om gifstoffen water oplosbaar te maken zodat ze makkelijker uitgescheiden kunnen worden.

Gratis Smoothie Recepten

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com heb ik een receptenboek met gratis smoothies beschikbaar gesteld. Je kunt dit smoothie receptenboek downloaden in de webshop.

Gifstoffen

Je begrijpt nu meteen waarom water zo belangrijk is bij het elimineren van gifstoffen. Want zelfs al kan je lever de gifstoffen netjes water oplosbaar maken, dan nog moet er voldoende water beschikbaar zijn om ze te laten afvloeien.
Niet alleen water is belangrijk maar ook alle voeding die veel water bevat zoals verse groenten en fruit.

Het grote probleem tegenwoordig is dat je meer gifstoffen opneemt dan je kan elimineren. Dagelijks neem je misschien wel honderden verschillende stoffen op. Wanneer het lichaam deze niet kwijt raakt, gaat het deze inkapselen in de vetcellen. Hoe meer gif, hoe meer vetcellen nodig zijn om je te beschermen. Dit betekent dat je lichaam je vet niet snel zal willen afstaan vermits je vetopslag bescherming biedt tegen een serieuze dreiging.

[quote_box_right]vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren mag ik je tijdelijk een gratis smoothie receptenboek aanbieden. klik hier  en download het gratis smoothie e-book.[/quote_box_right]

Dit is een bijkomende oorzaak waarom veel vrouwen niet kunnen afslanken naar hun doelstellingen.

Dat is waarom het hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het voor je wordt om je gewicht op peil te houden. Ja natuurlijk vertraagt ons metabolisme wel. Maar we hebben ook al een heel leven vol gifstoffen achter de rug.
Daarbij komt nog dat veel vrouwen last hebben van constipatie, wat betekent dat er al één eliminatiesysteem niet naar behoren werkt.

Bovenop drink je misschien te weinig water en teveel koffie, wat de nieren als eliminatiesysteem ook in de weg staat. En alhoewel het absoluut heerlijk is om je te verwennen met een luxueuze dagcrème en lichaamsverzorging, denk er dan aan dat je gifstoffen op je huid smeert.

Hiermee werk je dan weer de huid als eliminatiesysteem tegen. Het leuke is dat je terug met je lichaam MEE kan gaan werken in plaats van het TEGEN te werken.

Wat is de oplossing?

De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig : puur eten. Klinkt dat saai? Dat is het niet! Maak kennis met RAW FOOD. Raw Food is een levensstijl die meer fruit en groenten integreert in je eetpatroon. En dit met heerlijke recepten, waanzinnige smoothies en decadente desserten. Ja, je leest het goed : desserten. Met de Raw Food levensstijl geef je eigenlijk niks op. Je vervangt sommige dingen gewoon door andere, maar net zo lekker.

Jouw top 2 voordelen

1. RAW FOOD BEVAT VEEL MINDER GIFSTOFFEN

Het eerste voordeel is dat je veeeeeel minder gifstoffen inneemt via je voeding en je het dus voor je lichaam veel makkelijker maakt omdat het veel minder tijd en energie moet steken in het elimineren van gifstoffen. Op die manier reinig je je lichaam en kan het zichzelf ook makkelijker zelf genezen en regenereren. Je krijgt meer energie.

2. RAW FOOD LEIDT JE NAAR JE JUISTE GEWICHT

Een ander voordeel is dat je makkelijker je juiste gewicht bereikt. Je lichaam houdt namelijk vet bij om gifstoffen in te kapselen. Daarom is het vaak onmogelijk om de laatste 5 kilo kwijt te raken.

Ben je klaar om

 • Je jonger, levendiger en lichter te voelen.
 • Een slanker figuur terug binnen bereik te zien.
 • Een energieboost te krijgen.

Info over de auteur

Katinka Michiels is oprichter en eigenaar van www.legallyraw.be. Haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze dit jaar zelf 50 wordt heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 45 te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

 • Als de kilo’s er niet af willendetox voor vrouwen programma
 • Word je elke dag wakker met een gevoel dat het allemaal wat veel wordt?
 • Heb je de energie niet om te doen wat je graag wil doen?
 • Volg je een dieet, maar wil het afslanken toch niet lukken?
 • Voelt het alsof je hoofd één en al chaos is?
 • Wil je graag gaan bewegen, maar vind je de moed niet?
 • Krijg je de laatste kilootjes er maar niet af?

Afvalstoffen

Veel kans dat je lichaam last heeft van teveel afvalstoffen. Afvalstoffen komen van allerlei bronnen. Sommigen komen van buitenaf en sommigen maken we in ons eigen lichaam aan. Gifstoffen die van buiten komen zijn o.a. : pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak -, kleur- en geurstoffen. Je vindt deze gifstoffen in je voeding, de lucht, je drinken, je verzorgingsproducten, je huishoudelijke reinigers, je cosmetica, enzovoort.

Gifstoffen

Gifstoffen die van binnen komen, maak je zelf aan. Wanneer je iets eet, moet je dit eten verbranden om het te zetten in energie. Je kan dit vergelijken met een kacheltje. Maar als je iets verbrandt, heb je altijd as over. Zo gaat dit ook in je lichaam. Bij het verbranden van je voeding blijft er “as” over. Zelfs ademen laat reststoffen achter. Je lichaam is een prima werkende machine en heeft verschillende systemen om van deze gifstoffen af te raken :

 • Via de longen : uitademen
 • Via de nieren : urine
 • Via de darmen : stoelgang
 • Via de huid : zweten

En via de lever, deze helpt om gifstoffen water oplosbaar te maken zodat ze makkelijker uitgescheiden kunnen worden.

Elimineren

Je begrijpt nu meteen waarom water zo belangrijk is bij het elimineren van gifstoffen. Want zelfs al kan je lever de gifstoffen netjes water oplosbaar maken, dan nog moet er voldoende water beschikbaar zijn om ze te laten afvloeien.
Niet alleen water is belangrijk maar ook alle voeding die veel water bevat zoals verse groenten en fruit. Het grote probleem tegenwoordig is dat je meer gifstoffen opneemt dan je kan elimineren. Dagelijks neem je misschien wel honderden verschillende stoffen op. Wanneer het lichaam deze niet kwijt raakt, gaat het deze inkapselen in de vetcellen. Hoe meer gif, hoe meer vetcellen nodig zijn om je te beschermen. Dit betekent dat je lichaam je vet niet snel zal willen afstaan vermits je vetopslag bescherming biedt tegen een serieuze dreiging.

Dit is een bijkomende oorzaak waarom veel vrouwen niet kunnen afslanken naar hun doelstellingen.

4 Reacties

 1. Hallo ik heb een vraag ik heb vandaag voor eerst een smolthie gemaakt van melk ,weeyeiwit,banaan avocado,chia zaad,goji bessen na 4 uur heb ik ook kip gegeten na 2uur voelde ik me zo beroerd snelle hartslag ,erg warm gevoel en benauwd kan het te maken met te veel eiwit die ik had gegeten trouwens ik heb gevoelige maag en darmen laat mij alstublieft weten ik vind het jamer want ik heb besloten om te gaan sporten met eiwit te gebruiken ik ben een huis vrouw ik beweeg amper van wege mijn bekken problemen en mijn dikke buik ik ben 15kilote zwaar ongeveer of minder

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in