Raspberry Ketone Frambozen is een nieuwe manier van afvallen die door Dr. Oz wordt aanbevolen. Dr. Oz kennen we onder andere van zijn gastoptredens in de show van Oprah Winfrey en zijn eigen Dr. Oz show. Volgens Dr. Oz zijn inmiddels miljoenen mensen afgevallen dankzij  Raspberry Ketone. Moeten we de Amerikaanse arts geloven, of is dit slimme marketing van de TV dokter?

detox ultra plus korting

Wat is Raspberry Ketone?

Raspberry Ketonen zijn een bepaald soort moleculen die van nature voorkomen in raspberry ketoneframbozen. De stof wordt gebruikt als geurstof in parfums of als smaakstof, maar de meest bekende toepassing van de stof is dat het zou helpen bij het verbranden van vet. In theorie zou je hetzelfde effect moeten kunnen bereiken als je veel frambozen eet, maar de concentratie van in frambozen is erg laag. Daarom wordt deze stof gewonnen uit grote hoeveelheden frambozen.

Raspberry Ketone Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Raspberry Ketone zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Raspberry Ketone graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ingrediënten Raspberry Ketone

Raspberry is het engelse woord voor Frambozen. Het zal je niet verbazen dat Frambozen de basis zijn voor deze capsules. Maar waarom is er voor deze rode vrucht gekozen? Volgens verschillende onderzoeken stimuleren frambozen de hormoonhuishouding en vetverbranding. In Amerika zijn er verschillende onderzoeken uitgevoerd op knaagdieren die spectaculaire resultaten hebben aangetoond. Volgens Johns Hopkins Medical is het genetische materiaal tussen knaagdieren en mensen voor 85% hetzelfde. Dit is de reden dat knaagdieren, zoals muizen vaak worden gebruikt voor deze testen.

Naast frambozen zien we in Raspberry Ketone verschillende Ingrediënten terug die we ook in vergelijkbare producten zien zoals:

 • Hoodia – dit product vermindert de eetlust, waardoor je minder eet
 • Capsaicine – dit is de stof die er voor zorgt dat peper zo scherp is. Deze stof heeft ook tal van gezondheidsvoordelen, waaronder het stimuleren van de vetverbranding.
 • Cafeïne – heeft een positief effect op de stofwisseling van vetten.

Raspberry Ketone en Men’s Health

Let op: De naam en het merk Men’s Health wordt door sommige partijen misbruikt om Rasberry Ketone te verkopen. Hierbij het officiële statement van Men’s Health:

“Men’s Health distantieert zich van dit soort middelen en raadt eenieder sterk af om ze aan te schaffen. Op de redactie bereiken ons veel berichten van mensen die, dankzij het vertrouwen in onze goede naam, Raspberry Ketone besteld hebben, maar nooit geleverd hebben gekregen. Deze mensen zijn hun geld kwijt en slachtoffer van pure oplichting.”

Gelukkig zijn er ook malafide aanbieders van dit product, hierbij een overzicht: 

Raspberry Ketone Stayhealthy

Er zijn veel aanbieders van Raspberry Ketone, ik wil er graag een aantal uitlichten. We starten met de capsules van Stayhealthy

Raspberry Ketone van Stayhealthy is een opkomende supplementen leverancier die we onder andere kennen van Garcinia Cambogia. De capsules van Stayhealthyraspberry ketones stayhealthy bevatten 700mg geconcentreerd puur frambozen-extract. De formule helpt je eetlust te onderdrukken en de vetcellen krijgen snel de opdracht om te verbranden en zo komt je afslankproces snel op gang. Het goede gewichtsverlies supplement is 100% natuurlijk en is vervaardigd in de Britse GMP-faciliteit onder strikte richtlijnen en voorschriften. Er worden geen chemische verbindingen gebruikt. Iedere dosis is veilig, effectief en bevat geen stimulerende middelen.  Een verpakking Raspberry Ketone bevat 60 capsules.

Raspberry Formula

RaspberryFormule bevat een samenstelling van natuurlijke bewezen ingrediënten waaronder Framboos Keton, Mango Extract, Acai Fruit, Groene Thee Extract en zeewier. Volgens de beschrijving stimuleert dit product de stofwisseling, verwijdert het opgeslagen  en verhoogt je energieniveau.

Raspberry Ketone Max

Raspberry Ketone Max is van de meest verkochte producten van dit moment. De gelatine capsules zijn gevuld met 100% raspberry Ketone extract.

Raspberry Ketone Forte

Raspberry Ketone Forte is op het moment van schrijven van dit artikel niet meer leverbaar in Europa.

Raspberry Ketone Gebruikshandleiding

In de gebruikshandleiding lees ik dat de de aanbevolen dosis is 2 capsules per dag bedraagt. Je moet de capsules een half uur voor de maaltijd met een glas water innemen. Raspberry Ketone mogen niet door kinderen, of in combinatie met alcohol worden ingenomen. Een verpakking bevat 30 capsules van 500mg

Raspberry Ketone Werking en Bijwerkingen

Volgens dr. Oz werkt Raspberry Ketone op verschillende manieren. De belangrijkste werking is dat Raspberry Ketone de vetverbranding stimuleert. Tegelijkertijd wordt de opname van koolhydraten vertraagd. Dit zorgt ervoor dat er minder vet wordt opgeslagen in je lichaam. Volgens dr. Oz werken deze capsules op verschillende manieren.

 • Het stimuleert vetverbranding
 • Het stimuleer suikerverbranding
 • Het vertraagd de opname van suiker
 • Het is veilig te gebruiken
 • Zonder vervelende neveneffecten
 • Weinig kans op terugvallen
 • Geheel natuurlijk uit frambozen gefabriceerd
 • Bavat meer dan 250kg frambozen voor 1kg ketonen

50% korting op Raspberry Ketone

Ervaring met Raspberry Ketone

Heb je ervaring met Raspberry Ketone of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voor wie is Raspberry Ketone Geschikt?

Raspberry ketonen zijn een volledig natuurlijk product, gemaakt van een van de lekkerste en gezondste vruchten op deze planeet; frambozen. Raspberry Ketonen zijn door de Amerikaanse Food and Drug Authority (FDA) als volledig veilig beoordeeld. Dit betekent dat eigenlijk iedereen gebruik kan maken van de voordelen van Raspberry Ketonen. De grootste voordelen zijn te behalen als je matig overgewicht hebt.

Het gebruik van frambozenketonen wordt wel afgeraden als je alcohol hebt gedronken. Ook kinderen kunnen beter geen capsules innemen.

Wat kost Raspberry Ketone?

De capsules kosten ongeveer 49 euro per verpakking van 60 capsules. Iedere capsule bevat 500 mg ketonen. Dagelijks neem je twee capsules samen met een glas koud of lauwwarm water. Je neemt 1 capsule ‘s ochtends en 1 capsule ‘s avonds. Als je twee capsules per dag neemt, doe je ongeveer een maand met een verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

Is Raspberry Ketone Effectief?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of het effectief is of niet. Vanwege de grote belangstelling in het middel is er veel onderzoek gedaan naar de effecten van frambozenketonen op overgewicht en de vetverbranding.

raspberry-ketone-gevaarlijk
is raspberry ketone gevaarlijk

Een groot onderzoek naar de werking is afkomstig uit Japan (bron). Verschillende groepen muizen volgden een dieet hoog in vetten. Alle groepen muizen kregen een verschillende hoeveelheid ketonen. Uit het onderzoek kwam dat de muizen die meer ketonen aten, meer vet verbrandden dan de groepen die minder of helemaal geen ketonen innamen.

In een ander vergelijkend onderzoek is dieper gekeken naar de werking van Raspberry Ketonen. In dit onderzoek is men erachter gekomen dat de werking van Raspberry Ketonen vermoedelijk komt doordat de gezondheid van de lever wordt verbeterd. De lever wordt beschermd tegen kleine ontstekingen, waardoor deze efficiënter kan werken (bron). Uit een ander onderzoek bleek juist dat er meer vet verbrand wordt in bepaalde cellen in ons lichaam, de zogeheten adipocyten (bron). Dit zijn de cellen die vet opslaan.

Veel van de onderzoeken op het gebied van raspberry ketonen zijn uitgevoerd met knaagdieren. Volgens Johns Hopkins Medical is het genetische materiaal van knaagdieren en mensen voor meer dan 85% hetzelfde

Dit is de reden dat knaagdieren, zoals muizen vaak worden gebruikt voor deze testen. Dit voorkomt aan de ene kant dat gevaarlijke onderzoeken op mensen moeten worden uitgevoerd. Aan de andere kant zijn de uitkomsten van de testen alsnog erg betrouwbaar.

Uit ervaringen van gebruikers van frambozen ketonen blijkt dat het middel een stuk beterraspberry-ketone-capsules werkt als het gecombineerd wordt met gezond eten en/of sport. Hoewel frambozenketonen de vetverbranding stimuleren, is dit effect niet altijd sterk genoeg om een overschot aan calorieën te verbranden. Door gezond te eten of te sporten houd je de frambozenketonen vrij om vet te verbranden dat al aanwezig was in je lichaam.

Amerikaanse FDA

De Amerikaanse FDA (food en drugs autoriteit) heeft Raspberry Ketone onderzocht en algemeen erkend als veilig. Er is echter niet aangetoond dat het product ook bij mensen een afslankende werking heeft.  Raspberry Ketone is inmiddels wel via internet in Europa leverbaar.

Lipids in Health & Disease

Op internet heb ik gezocht naar artikelen over Raspberry Ketone. Ik vond onder andere een studie uit het van de medische website Lipids in Health & Disease waarin proefpersonen die Raspberry Ketone namen gemiddeld 5.6 kilo in 28 dagen afgevallen waren.

Voordelen van Raspberry Ketone

Met behulp van Raspberry Ketone kun je eenvoudig gewicht verliezen. Het enige dat je hoeft te doen is een capsule in te nemen. De ketonen doen de rest. Voordeel aan het gebruik van frambozen ketonen is dat de vetverbranding direct gestimuleerd wordt. Een ander groot voordeel is dat ook de werking van de lever een stimulans krijgt. Op deze manier wordt er niet alleen meer vet verbrandt, maar mogelijk worden ook andere afvalstoffen beter afgevoerd.

Nadelen van Raspberry Ketone

Het is verleidelijk om te denken dat je met het innemen van de capsules genoeg doet om de vetverbranding te stimuleren. De kans bestaat zelfs dat je ongemerkt meer gaat eten. Om het middel zo effectief mogelijk in te zetten is het nodig om dit te combineren met aanpassingen in je dieet of met sporten. Op deze manier kunnen de ketonen ingezet worden om lichaamsvet dat er al is te verbranden, in plaats van nieuw vet dat er extra bij gemaakt wordt.

Conclusie

Er is veel bewijs dat Raspberry Ketone helpt om vet te verbranden. Daarnaast wordt de werking van de lever gestimuleerd. De werking van het middel is echter het beste als het wordt gecombineerd met aanpassingen in je leefstijl, dus gezonde voeding en/of sport, omdat je alleen op deze manier de verbranding van vet dat al in je lichaam aanwezig was kunt stimuleren.

Groeten,

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

365 Reacties

 1. Bij mij wetkte het ook niet. Ik heb binnen 2 weken product aangetekend en met alle gevraagde gegevens! teruggestuurd aangetekend. Dit was ook wel nodig, want ze vroegen mij het bewijsje van versturen.
  Gelukkig had ik die nog. En was van de rekening af.

  Ik kreeg net een mail van ze, dat ze met deze pillen gaan stoppen. De laatste flesjes kan je nu kopen met flinke korting, daarna komen ze niet meer op de markt.
  Als het zo goed zo helpen zouden ze er niet mee stoppen.

 2. beste mensen
  het is pure oplichterij
  het begint met het bedrag wat al snel torenhoog is
  met 14 dagen terugzenden
  nee klopt ook niet je krijgt zowiezo de rekening betaal je niet
  ja…
  dan komt de deurwaarder de hoek om en bedrag is dan gelijk 119 euro.
  dan tot dlot
  het prodyct werkt niet je valt niet af
  wel heb ik maagklachten erdoor gekregen flinke samentrekkingen.
  schandalig en dat word door dr oz aanbevolen??

  ook iets waar ik niet in geloof zijn programma’s!!!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat bij mijn artikelen.