Raspberry Ketone Frambozen is een nieuwe manier van afvallen die door Dr. Oz wordt aanbevolen. Dr. Oz kennen we onder andere van zijn gastoptredens in de show van Oprah Winfrey en zijn eigen Dr. Oz show. Volgens Dr. Oz zijn inmiddels miljoenen mensen afgevallen dankzij  Raspberry Ketone Forte. Moeten we de Amerikaanse arts geloven, of is dit slimme marketing van de TV dokter?

Raspberry Ketone Forte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Raspberry Ketone Forte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Raspberry Ketone Forte graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Ervaring met Raspberry Ketone

Heb je ervaring met Raspberry Ketond of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Dr. Oz  Raspberry Ketone Forte

Volgens dr. Oz werkt Raspberry Ketone op verschillende manieren.

 • Het stimuleert vetverbranding
 • Het stimuleer suikerverbranding
 • Het vertraagd de opname van suiker
 • Het is veilig te gebruiken
 • Zonder vervelende neveneffecten
 • Weinig kans op terugvallen
 • Geheel natuurlijk uit frambozen gefabriceerd
 • Bavat meer dan 250kg frambozen voor 1kg ketonen

Tijdelijk tot wel 50% korting op Raspberry Ketone Forte

Wat kost Raspberry Ketone Forte?

Rspberry Forte kost ongeveer 15 euro per verpakking van 50 capsules. Dagelijks neem je twee capsules samen met een glas koud of lauwwarm water. Je neemt 1 capsule ‘s ochtends en 1 capsule ‘s avonds. Als je twee capsules per dag neemt, doe je ongeveer een maand met een verpakking. Bestellen kan uitsluitend online.

Ervaring Raspberry Ketone Forte

Heb je vragen over Raspberry Ketone Forte? Of heb je ervaring met dit afslankproduct? Dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Je kunt ook de ervaringen van andere bezoekers lezen.

Lipids in Health & Disease

Op internet heb ik gezocht naar artikelen over Raspberry Ketone Forte. Ik vond onder andere een studie uit het van de medische website Lipids in Health & Disease waarin proefpersonen die Raspberry Ketone namen gemiddeld 5.6 kilo in 28 dagen afgevallen waren.

2hf

Frambozen

Raspberry is het engelse woord voor Frambozen. Het zal je niet verbazen dat Frambozen de basis zijn voor Raspberry Ketone Forte. Maar waarom is er voor deze rode vrucht gekozen? Volgens verschillende onderzoeken stimuleren frambozen de hormoonhuishouding en vetverbranding. In Amerika zijn er verschillende onderzoeken uitgevoerd op knaagdieren die spectaculaire resultaten hebben aangetoond. Volgens Johns Hopkins Medical is het genetische materiaal tussen knaagdieren en mensen voor 85% hetzelfde. Dit is de reden dat knaagdieren, zoals muizen vaak worden gebruikt voor deze testen.

Raspberry Ketone Gebruiken

In de gebruikshandleiding lees ik dat de de aanbevolen dosis is 2 capsules per dag bedraagt. Je moet de capsules een half uur voor de maaltijd met een glas water innemen. Raspberry Ketone mogen niet door kinderen, of in combinatie met alcohol worden ingenomen. Een verpakking bevat 30 capsules van 500mg

Amerikaanse FDA

De Amerikaanse FDA (food en drugs autoriteit) heeft Raspberry Ketone Forte onderzocht en algemeen erkend als veilig. Er is echter niet aangetoond dat het product ook bij mensen een afslankende werking heeft.  Raspberry Ketone Forte is inmiddels wel via internet in Europa leverbaar.

Ingrediënten

Naast frambozen zien we in Raspberry Ketone Forte verschillende Ingrediënten terug die we ook in vergelijkbare producten zien zoals:

 • Hoodia
 • Framboos Extract
 • Rubus Idaeus L. 500mg
 • Capsaicin
 • Cafeïne

Ervaring Raspberry Ketone Forte

Heb je vragen over Raspberry Ketone Forte? Of heb je ervaring met dit afslankproduct? Dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Je kunt ook de ervaringen van andere bezoekers lezen.

Tot slot wil ik je meegeven dat als je echt serieus aan de slag wil met je gezondheid je vandaag nog kan starten met het gratis 7×7 afslankplan van Jasper Albas.

Gezonde Groeten,

sanne

Onlangs is vetvrij.com uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren mogen we je tijdelijk een aantal receptenboekjes helemaal gratis aanbieden. Ieder receptenboekje bevat een aantal heerlijk lichte recepten voor het hele gezin die je met een gerust hart kunt klaarmaken en opeten. Voor meer informatie bezoek je de actiepagina.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

365 Reacties

 1. Bij mij wetkte het ook niet. Ik heb binnen 2 weken product aangetekend en met alle gevraagde gegevens! teruggestuurd aangetekend. Dit was ook wel nodig, want ze vroegen mij het bewijsje van versturen.
  Gelukkig had ik die nog. En was van de rekening af.

  Ik kreeg net een mail van ze, dat ze met deze pillen gaan stoppen. De laatste flesjes kan je nu kopen met flinke korting, daarna komen ze niet meer op de markt.
  Als het zo goed zo helpen zouden ze er niet mee stoppen.

 2. beste mensen
  het is pure oplichterij
  het begint met het bedrag wat al snel torenhoog is
  met 14 dagen terugzenden
  nee klopt ook niet je krijgt zowiezo de rekening betaal je niet
  ja…
  dan komt de deurwaarder de hoek om en bedrag is dan gelijk 119 euro.
  dan tot dlot
  het prodyct werkt niet je valt niet af
  wel heb ik maagklachten erdoor gekregen flinke samentrekkingen.
  schandalig en dat word door dr oz aanbevolen??

  ook iets waar ik niet in geloof zijn programma’s!!!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.