Puur Gezond: lekker en écht eten

Start met KetoX

Zeg eens eerlijk: geniet je nog echt van eten? Baal je van je jojo-gewicht en van strenge diëten? Of zou je na het lijnen gewoon gezond willen eten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Surf naar www.puurgezond.nu. Want daar vind je no nonsense informatie over wat nu écht gezond eten is. Met lekkere recepten, die passen in een drukke werkweek. Met tips en prikkelende columns. Elke dag wat nieuws over Puur Gezond eten!

Geen snaaihonger

Gezond eten is vooral puur eten, met veel onbewerkte en pure producten. Dat zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, volkorenproducten, zuivel, noten, ei, vlees en vette vis. Juist die pure producten zorgen dat je verzadigd raakt en dat je geen last hebt van snaaihonger. Ze zijn bovendien rijk aan natuurlijke smaak, die per seizoen weer anders is. Dat is wel wat anders dan eten uit pakjes en zakjes. Maak bijvoorbeeld eens de Marokkaanse visschotel of Chachouka. Als je wat meer wilt weten over de principes van Puur Gezond eten, bekijk dan eens de handige piramide.

Een leven lang slank

De redactie van Puurgezond.nu heeft ook een methode ontwikkeld om op een gezonde en lekkere manier af te slanken. Je vindt het in het boek Slank & Puur Gezond in 8 stappen‘Puur Gezond! Slank in 8 stappen’. Het boek bevat een 8-wekenplan, waarin je stap voor stap je eet- en leefgewoonten aanpast. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten. Deze methode is ook heel geschikt als je al bent afgevallen, maar je nieuwe gewicht graag wilt behouden! In januari van dit jaar gaf Puur Gezond de twittercursus ‘(tw)eet jezelf slank’. Bijna 1000 volgers kregen dagelijks een slanke tip binnen. Je vindt de tweets uit de cursus hier. Als je abonnee wordt van de nieuwsbrief krijg je elke week slanke tips, lekkere recepten en een column in je mailbox!

Puur Gezond! Slank in 8 stappen

Het boek ‘Puur Gezond! Slank in 8 stappen’ van Karine Hoenderdos laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een gezond eetpatroon. Wil je ook wel zo’n inspirerend boek? Beantwoord dan de volgende vraag en maak kans op 1 van de 5 gratis exemplaren.

Vraag ‘Puur Gezond Prijsvraag’

Deelnemen aan deze prijsvraag was mogelijk tot en met maandag 7 maart 2011. In totaal zijn er 5 exemplaren van het boek ‘Puur Gezond! Slank in 8 stappen’ van Karine Hoenderdos verloot onder de correcte inzendingen.

Het antwoord moest zijn: De vierde laag levert je gezonde vetten. Vet is namelijk niet ongezond, integendeel, het is een essentieel onderdeel van je voeding. Kies wel voor gezonde vetten en die zitten in vette vis, noten en olie.

De onderstaande winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Over de uitslag kan niet worden gecorresponde