Puri-Ligne Afslankcapsules

Werken Puri-Ligne afslankcapsules bij jou? Lees de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben of geef jouw ervaring met Puri-Ligne afslankcapsules onderaan deze pagina.

Nu de wetgeving in Nederland versoepeld is, wordt de dieetmarkt overspoeld met dieetpillen zoals Ali en RDX-Ultra. De nieuwste ‘aanwinst’ heet Puri-Ligne en is afkomstig uit Amerika. Juist in dat land is de ‘Federal Trade Commission’ in enkele staten een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar zogenaamde blogs die Acai Berry, de verkoper van Puri-Ligne in USA als wondermiddel voor gewichtsverlies promoot.

Duits Puri-Ligne model

Honderden websites en blogs particuliere blogs van willekeurige klanten die gewicht verloren hebben dankzij het product. Maar alle blogs hebben overeenkomsten, zoals de foto’s waarin het gezicht van een Duits model op verschillende lichamen is gemonteerd (maar wel elke keer precies dezelfde krullen).

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Advertenties in Roddelbladen

Naast de reclame op internet besluiten veel mensen over te gaan op de aankoop van Puri-Ligne door de pagina grote advertenties in de roddelbladen zoals Weekend, Party en Privé.

Acaibessen

Onderzoek wijst uit dat Acaibessen geen positief of negatief effect hebben op ons gewicht. Afvallen met behulp van Acaibessen lijkt dus onmogelijk.

Citro Cure

De leverancier van Puri Ligne verkoopt ook de Citro Cure Citroensapkuur. Ook over dit product lezen we regelmatig kritische reacties. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.

Gratis Proeftijd

Een gratis proeftijd van 14 dagen wordt beloofd, maar het bedrijf maakt het vrijwel onmogelijk voor klanten om tijdens die proefperiode op te zeggen. Resulterend in afschrijvingen van creditcard en rekeningen van 60 tot in sommige gevallen meer dan 100 euro. Contact krijgen met Puri-Ligne lijkt na de aankoop onmogelijk.

Jouw ervaring met Puri Ligne

We zijn benieuwd of er in Nederland en België mensen ervaring hebben met Puri-Ligne afslankcapsules. Geef hier jouw mening of lees hier alle reacties.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

153 Reacties

 1. wat een oplichters zeg, ik heb gewoon de afschrijving gestorneerd, ik heb 1 keer potjes afgenomen, echt gewoon aangekomen, dus je denkt toch niet dat ik nog meer ga bestellen?

 2. ik heb de pillen ook besteld.
  in de bladen wordt gezegd dat je zeker gaat afvallen(altijd recultaaat)
  en als dit niet zo is,krijg je je geld terug.
  nou ik ben helemaal niet afgevallen ben zeer teleurgesteld.
  dus ik wil nu mijn geld terug.
  ik hoop voor die genen die dit lezen.
  dat ze weten dat de pillen niet werken

 3. ik heb deze pillen besteld en neem maar van mij aan dat je er geen gram mee afvalt. pure oplichterij!!!!!! nu wil ik mijn geld terug maar op het telefoon nr. dat er op de brief bij staat zijn ze niet te bereiken. Nr is niet aangesloten krijg je te horen. En een adres om het terug te sturen is er ook niet. Kortom ik ben gewoon mijn geld kwijt. En er weer ingetrapt. Maar ook meteen de laatste keer. Stelletje oplichters. Firma list en bedrog!!!!!

 4. ik wilde ook deze pillen gaan bestellen, maar vond de site vreemd. je kon alleen maar de aanbieding zien en je gegevens achter laten. nog eens de advertentie door gelezen en twijfelen, zal ik doen of niet. denk ga even googlen om te zien of er positieve resultaten zijn en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! zoveel reacties en ook bedankt dat iedereen zo reageert want dit weet mij te weerhouden om het te gaan kopen.
  ben benieuwd of de consumentenprogramma’s hier nog aandacht aan gaan besteden want dat lijkt me wel handig oplichters dat het zijn!
  hoop voor de gene die hun geld kwijt zijn, zij dit wel nog terug kunnen vorderen!

  groetjes sylvana

 5. Ik zit mij af te vragen of dit weer een nieuwe vcorm van criminaliteit is om veel geld te stelen van onwetende mensen die zo graag hun gewicht willen verminderen maar steeds teleur gesteld worden . Waarom geen telefoonnummer. Waarom alleen maar foto,s van vrouwen en geen mannen. waarom passen al die kleren van die mensen zo precies. Die garantie ben ik al vele malen in gestonken enz. Als u zo overtuigd bent van de waarheid van uw verhaaltjes, stuur dan de goedkoopste zending gratis op. als de eerste keer 5 kg. afvallen lukt, dan betaal ik u dubbel. Zoniet, dan betaal ik niet en even goede vrienden. graag reactie ????

 6. Op 19 juni heb ik een bevestiging gekregen mbt aanschaf vanpuri ligne afslanktabletten. Ik heb deze toegezonden gekregen en slechts 1x gebruikt. Ivm medische klachten (al voor aanschaf van deze tabletten) vond mijn huisarts het niet verstandig om gebruik te maken van deze afslanktabletten. Is het mogelijk dat ik deze tabletten retour doe en een deel ervan vergoed kan krijgen?

 7. wat ben ik blij dat ik via deze weg nagekeken heb of het klopt ,nu kan ik mn centjes mooi in de knip houden of beter besteden.

  • Ik heb die capsules naast mijn gewone eten bijvoorbeeld geen gekke dingen zoals gebak en frietjes uitgeprobeerd. Het verhaal is gewoon een sprookje. Ik ben ook geen 100 g afgevallen.
   Ik weet niet of die capsules per elk persoon anders werkt, maar bij mij was helemaal geen resultaat.
   Ik heb mijn afgeboekte geld nu teruggeboekt. Volgens de voorwaarden betaal ik alleen als ik tevreden ben. Ik ben benieuwd hoe ze nu gaan reageren.

 8. Ik stond ook op het punt het te bestellen maar dacht ik ga eerst even googlen naar de reacties, bestel nooit blindelings!
  Maar ik heb inmiddels eentje gevonden het heet pure fath three days
  Die schijnt echt te werken heb reacties gelezen etc
  Ik heb m zojuist besteld nog even afwachten.
  Maar dit is geen onzin..

 9. Nou, heb net de pillen binnen gekregen en nu lees ik dit allemaal… Balen zeg!! Ga er toch aan beginnen en als ik over 2 weken niks geen resultaat heb dan stuur ik het terug. En zal ook meteen het geld laten stagneren…

 10. jullie kunnen bij het blad weekend klagen want die advertenteren er schandalig over! ER staat ook een interview die waarschijnlijk geacteerd is en daarnaast nog hoe je het kan bestellen staat in het nummer van 8 juni 2011

 11. Ik heb 3weken jullie product gebruikt en ben geen gram afgevallen!!!
  En daarbij goed op mijn eten gelet .Plus sporten.
  Ik wil graag mijn geld terug ontvangen ,maar kan dat nergens terug vinden.
  Dus dit is goed……

 12. Ongeveer 10 maanden geleden gebeurde ons het zelfde. Bij controle van onze rekening zagen wij dat er voor Sveltyll 3 potten pillen 103,95 werd afgeboekt door een bedrijf Perfect Care Ideas, waar wij nog nooit van gehoord hadden.
  De bank vond het heel gewoon dat bedrijven zomaar een automatische incasso vergunning kunnen krijgen en vervolgens bij willekeurige mensen geld van hun rekening kunnen halen. Antwoord bank: “Als de gedupeerden het in de gaten hebben en klagen, krijgen ze het toch terug? wat is het probleem? ”
  Uiteraard laten storneren en blokkeren. Tot onze stomme verbazing gebeurde het doodleuk vandaag weer. Wel van mijn 2de rekening, maar nog steeds is het een poging tot oplichting.
  Ik ga eens kijken of er mogelijkheden te vinden zijn om aangifte te doen van poging tot oplichting.

 13. Ik heb ook net mijn geld terug laten storten, ik heb nadat ik begonnen ben met deze rotzooi last gekregen van hartkloppingen. Ik ben benieuwd of ik er wat ga horen, als ik dit allemaal zo lees, ben ik niet de enige met slechte ervaringen……

 14. Ik vind het oplichterij. Het doet helemaal niets. Ik heb eeb pot pillen opgegeten van 90 stuks en ben nog geen ons afgevallen. Ze trekken gewoon geld van je rekening waar je niet om vraagt. Ik ga een storno doen, want ik wil mijn geld terug. Ik ben het eens met Peet, sprookjes bestaan niet. Maar ja we doen het zelf en geloven er steeds weer in. Opdoeken die handel.

  Vr.Groet
  Puck

 15. Hallo K. vd Linden

  Slik er maar eens vanitine bij van het kruidvat (bruine pot met witte deksel)
  Dit doet onze zoon op advies van de dieetiste en het gaat prima.
  Zit geen rotzooi in kun je met een gerust hart slikken.
  Doordat we al levenslang worstelen stinken we in die rot advertenties.
  Ik heb ook toen gelijk naar mijn ervaring met Puri-ligne Kassa en Tros Radar geschreven maar van beide nooit iets vernoemn.
  Maar inderdaad als er meer dit doen komt er misschieen een eind aan zulke advertenties.
  Ja en wij moeten niet zo dom zijn het te bestellen.
  Sprookjes bestaan niet !!!!!!!
  Gr. Peet

 16. Hi Peet,

  Ik heb in ieder geval al Tros Radar op de hoogte gebracht van dit bedrijf. Mogelijk dat er vanuit die hoek een onderzoek komt.
  Zeker als er meer mensen reageren naar Tros Radar.

 17. We zijn weer een ervaring rijker.
  Toen ik op 17 augustus de helft van de pillen heb teruggestuurd
  heb ik verder niets meer vernomen en er is (nog) geen bedrag van mijn girorekening afgeschreven
  Waarom stinken we er toch steeds weer in terwijl we in ons hart wel weten dat het niet helpt we willen op een makkelijke manier afvallen
  en toch op gewicht blijven zonder veel moeite
  Nu vergeet het maar ik tob al 30 jaar met mijn gewicht en mijn tante van 93 al 60 jaar. dus hebben we levenslang een worsteling.
  Het is daarom belangrijk om deskundige hulp in te roepen alleen zijn die het niet altijd met elkaar eens ik volg nu via mijn huisarts die tevens adviseur van precom is en als je je daar aan kan houden kom je een heel eind.

  Gr. Arie

 18. Niet overwegen aangifte doen.
  Dit is belachelijk vooral als je alle bovenstaande stukjes leest.
  Print ze maar uit en neem mee als bewijs om ze te laten zien wat voor een oplichters het zijn.
  Gr. Peet

 19. Ik had nog nooit iets van dit bedrijf of deze pillen gehoord (perfect Care Ideas LTD en Keikoslim)
  Ik zag alleen dat dit bedrijf ineens 103 euro van mijn rekening had afgeschreven?????
  Direct de bank gebeld die het bedrag gelukkig hebben terug gestort.
  Contact opnemen met dit bedrijf is alleen mogelijk via een duur 0900 nummer. Dit kan geen zuivere koffie zijn en ik overweeg aangifte van poging tot oplichting.

 20. Hoi Annie
  Jij schijnt dan de enige te zijn bij wie het werkt !!!!!

  Arie Pieter
  Als je kunt internet bankieren moet je eens kijken bij terug boeken.
  Gewoon proberen want anders kun je fluiten naar je geld.
  Ik heb het bij ABN Amro voor jou nagevraagt en dit kan bij ELKE BANK.
  Of ING moet een uitzondering zijn maar dat kan volgens ABN Amro niet.
  Succes Petra

 21. Ik heb puri-line terug gezonden.Er werd mij verteld dat ze geen geld zouden afschrijven.dat is wel gebeurd.Ik zou nu graag het geld terug willen.Het bedrag dat is afgeschreven van mijm rekening is 43,95.

  • Ik heb met de ING-bank gesproken en er is geen enkele mogelijkheid
   om het geld terug te vorderen eigenlijk is het hetzelfde als je iemand contact geld geeft. Wel als het bedrag een tweedee keer wordt afgeschreven is er een sanctie mogelijk. Dus we zijn helemaal overgeleverd aan de goede wil van de firma iemand vertellde mij dat hij wel geld had teruggekregen maar pas na 7 weken dus nu maar hopen dat de Goden ons gunstig gezind zijn we hebben het al zo moeilijk

   Arie

 22. Arie

  Ben ik er weer ingestonken.
  Ik dacht nog wel ha afvallen en niet meer aan komen wat je ook eet het was te mooi om waar te zijn
  Het is jammer dat er misbruik wordt gemaakt van de gewichts problemen van andere een hele boel geld voor een klein beetje poeder het is ze niet te doen om je te helpen met je gewicht maar hun portemonee te spekken terwijl die van mij wel afslankt i.p.v mijn gewicht in het leven draait uiteindelijk alles om geld.
  Mij tante van 93 is al haar hele leven (60 jaar) aan de lijn en als je eenmaal iets aan je gewicht moet doen dan heb je levenslang
  Ik verzamel al vanaf 1980 advertenties en artikelen over afslanken.
  Iedere keer komt er een nieuw product op de markt en geen van allen zijn het blijvertjes.

  Aan de lijn doen is uit eindelijk een kwestie van minder eten wat geld oplevert in plaats dat het geld kost zo simpel is het.

  Arie

 23. na ontvangst ben ik begonnen aan de puri ligne capsules. Helaas totaal geen resultaat gehad. ik lees op internet vervelende resenties, hier wil ik niet aan meedoen. Had liever afgevallen.

  Had mij gehouden aan de advisering die erbij was meegeleverd. Graag ontvang ik het bedrag terug op mijn bankrekening zoals hieronder bekend is.

  PERFECT CARE IDEAS LTD.
  002351852
  PURI-LIGNE 1 FLACON -43,95 EUR

  Nancy

 24. Beste Mensen,
  dit bedrijf weet jullie allemaal geraffineerd op het verkeerde been te zetten.
  5 kilo per week is gewoon onmogelijk en als het zou kunnen zeer ongezond. Zo snel afvallen mag alleen in overleg met een arts in verband met het vrijkomen van gifstofen die in je vet liggen opgeslagen.

  Pure-Ligne is zover ik kan nagaan hetzelfde onzin product als de citroensapkuur-capsules (ook al zo’n onzinverhaal) en dus ook afkomstig van PK Benelux Import te Uden; of zij dezelfde leverancier zijn is me niet duidelijk.

  de website is geregistreerd bij een belgisch bedrijf en de Ltd in Amsterdam en het retouradres in Breda??
  Lijkt me een leuke uitzoekklus voor Tros Radar of Kassa.

 25. Hi, Was van plan om de Puri-ligne te bestellen, maar na al dit dus beter niet.
  Wat is dat Ali someone schreef. Misschien helpt dat beter?

 26. Ik heb enkele weken geleden afslank tabletten Puri-Ligne gekregen en uitgeprobeerd.
  Ik merk niets van dat ik minder trek heb en ben niet afgevallen, maar zelfs 1/2 kilo aangekomen. Ik heb geen eet aanvallen en eet zo gezond mogelijk.

  Zoals reeds aangegeven en zoals het bij de weekblad aangegeven stond is de garantie, dat ik geheel geen kosten heb voor deze pillen. Ik neem dan ook de resterende pillen voor deze maand niet meer in.
  Het is een hele grote teleurstelling voor mij.

  Ik hoop, dat ze niets van mijn rekening zult incasseren.

  Irene

 27. Hallo, Ik moet zeggen dat ik mijn geld heb terug gekregen naar zo 7 weken , dus denk ik dat ze wel eerlijk zijn , had aan de deur betaalt en ik kreeg het op mijn rekenning terug , Dus mensen het helpt, succes allemaal en blijven afslanken , dat is gewoon minder eten en snoepen en minder zout, en green coffie 800 daar val je past echt af,

 28. Ik heb nog een ander probleem.
  Heb GEEN pillen of wat dan ook besteld maar er werd bij mij wel € 73,95 van mijn rekening afgeschreven voor een citroensapkuur!!!!!!!!!
  Ik wilde dat bedrijf bellen hoe dat kan en kom hier terecht.
  Heb gelijk met de bank gebeld en het bedrag laten terugboeken. Dat kan dus.
  Kijk maar uit dus als je rekeningnummer bij dat bedrijf bekend is.

 29. Ik heb 1 pakket PURI-LIGNE besteld en ik heb er 2 van gekregen. nou zie ik dat jullie een bedrag van 73.95 van mijn rekening hebben afgehaald wat absoluut niet de bedoeling was. ik heb via internet besteld in het buitenland en ben pas een week weer terug gekomen in nl, en dat ik het daarom niet optijd terug kon retouren. nou wil ik dus heel graag dat jullie het bedrag wat ik dus niet heb besteld graag terug gestort hebben AUB!

 30. Ik heb het product, CITROEN sap-kuur- capsules ruim een maand geprobeerd en heb de gebruiksaanwijzing precies opgevolgd.
  Het resultaat was bedroefend, in een maand nog gram afgevallen, steker nog ik ben in die maand zelf 300 gram bijgekomen, ik wil de overgbleven potjes terug sturen, ik wacht niet op de geld terug garantie, ik STONEER het hele bedrag terug.
  Ik raad iedereen aan waarbij de capsules niet werken hetzelfde te doen.
  Dit product is feak gewoon belaserderij.
  E.v.d.W

 31. Ik wil even reageren, het hielp mij helemaal niet ik kwam juist nog meer aan.
  Ik een mailtje gestuurd dat ik een adres wil hebben zodat ik het kan terug sturen, klopt het mail adres niet dus weet niet wat ik nu moet doen want ik hoef het niet meer te hebben.
  Groetjes Claudia

 32. Onfrisse praktijken! Ze halen meer geld van je rekening dan was afgesproken en zijn vervolgens niet te bereiken per telefoon, e mail of hoe dan ook! Geld terughalen via je eigen bank/giro is t enige dat er opzit dus!!! En het ergste is nog dat ik geen onsje ben kwijt geraakt en ja ik ga ook door met de zumba en andere sporten.Maar het ergste vind ik nog dat het geld van mijn man z,n rekening is af gehaald ook al zijn we man en vrouw ik wil hier iedereen mee waar schuwen Loes

 33. Hallo Hellen,
  Je gaat gewoon naar de Bank toe en laat die eenmalige storting terugboeken.
  Dan heb jij je geld weer terug.
  Groeten Doris

 34. Ik heb nooit geen machtiging afgeven. Op 20-05-2010 € 44,45 afgeschreven. voor een incasso heb nooit iets besteld schandalig ga hier gelijk werk van maken en wil per direct mijn geld terug wat denken ze wel niet om zomaar zonder mijn toestemming geld af te schrijven?? Ga er ook melding van maken bij de politie.

 35. Hoi allemaal,

  Ook ik zat er heel hard aan te denken om het te kopen.
  Mijn vriend attendeerde mij er al op om eerst genoeg reserch te doen.
  Nu heb ik dat gedaan en ben ik heel blij dat hij dat gezecht heeft.
  Ik ga het dus ECHT niet bestellen !!!
  Ik blijf gewoon lekker gezond eten en bewegen met ZUMBA (en ja dat is gewoon echt leuk !!!)

  Groetjes en bedankt
  Saskia

 36. Geachte lezers,
  Het is inderdaad pure oplichterij. Men valt niets af van de citroensap kuur.
  Retouradres onbekend.
  DUS NOOIT BESTELLEN MENSEN

 37. Ik heb ook het bedrag gelukkig kunnen terugboeken, want de pillen werken gewoon niet en contact om er iets over te vragen kan inderdaad niet. Ik dacht dat ik iets verkeerd deed en wilde graag contact met de firma, maar deze is nergens te vinden. Het zijn waardeloze neppillen.

 38. Enige tijd geleden heb ik pure-ligne dieetpillen gebruikt. Ik ben niet eens een ons afgevallen. De reclame die op hun site vermeld staat, is totaal onzin. Jammer genoeg was ik 40 euro kwijt.

 39. Ik had de eerste citroen sap-kuur-capsules besteld om maximaal 5 kilo af te vallen. Dat zou 39,95 euro kosten. Nu, een maand later wordt er 93,95 euro geincasseerd. En de eenmalige automatische incasso is niet terug te draaien. A. de pillen helpen niet. B. 60 euro teveel betaald en naar dat geld kan ik fluiten. Wees gewaarschuwd. Koop die kuur niet. Er is geen telefoonnummer te achterhalen en reageren is op geen enkele wijze mogelijk! Doe dus niet zo stom als ik heb gadaan!

 40. Ik heb ze meer dan een maand geleden besteld maar noit iets ontvangen.
  Het geld is van mijn rekeningafgeschreven wat ik gelijk heb gestorneerd.
  Ik heb een van de nummers gebeld die hiervoor staan.
  De vrouw die ik aan de lijn kreeg zei dat het niet kende. toen ik haar naar Marc vroeg heeft ze me gelijk door verbonden. Ik kreeg een collega van Marc aan de lijn en vertelde me dat hij op vakantie was. Opeens was de firma wel bekend ?? Hij zou doorgeven dat ik gebeld had en zou me terug bellen. Ik wacht het af….Ik ben benieuwd of ik wordt terug gebeld.
  Succes allemaal.
  Ik zal ze aan de deur weigeren, mochten ze toch aangeboden worden door de TNT. en nu aan het werk, bewegen !!!! Dan val je echt af.

 41. heey nick..
  mijn moeder is nu 4 dagen bezig met het eiwitten dieèt en zij is al drie kilo kwijt, natuurlijk verlies je eerst je vocht maar dat is met ales zo!

  en van het chitroensapkuur heb ik vandaag gewoon mijn geld terug laten boeken! ze bekijken het maar met hun nepperij!
  en bewegen ja is belangrijk,maar je hoeft echt de sportschool niet in hoor!
  ik loop een uur per dag en dat is net zo goed…
  veel suc 6 verder groetjes van patricia.

 42. Ik heb ze ook besteld en gebruikt. Ben pvd gewoon aangekomen ipv afgevallen shitzooi dit spul. Mensen nog ideeën voor afvallen (uiteraard met bewegen).

 43. ik heb het nu ook al een maand geprobeerd nou het werkt voor geen meter! en ze geven geld terug garantie,maar al sje dat wil kan je ze niet vinden :-( ik baal er heel erg van en wil gewoon mijn geld terug!
  kunnen jullie mij helpen????

  groetjes van patricia..

  ps mijn moeder doet nu het eiwitten dieèt en die is al drie kilo kwijt in twee dagen!

 44. Neem contact op met je bank en laat het bedrag stoneren (terug boeken op je rekening) Vervolgens hoor je er nooit meer wat van

 45. Hoi Conny, Waardeloos zeg, dat jij ook blind in de verhalen van die oplichters bent getrapt. Hoe weet je dat puri ligne en de citroensap pillen van dezelfde firma zijn? En wat is de naam van de citroen pillen die je hebt besteld?

  Heeft iemand hier al contact kunnen krijgen met de leverancier of nog mooier, geld terug?

  Mirjam

 46. hallo allemaal,

  ik ook de citroensappillen besteld…….helaas ook een miskleun. 14 dagen gebruikt en dus NIETS AFGEVALLEN. Ik lees dat ze van dezelfde firma zijn, dat zegt dus weer genoeg. Ook hier ingetrapt en zie maar dat ik mijn geld terug krijg. het is allemaal goed balen!!!!

 47. hallo Nicolien,

  ik heb ook geprobeerd af te vallen met de citroensappillen. 14 dagen geslikt en GEEN ENKEL RESULTAAT, dus ook met deze pillen de boot ingegaan. Begin hier ook maar niet aan, wat een oplichters zijn er toch!!!Ik ben ook bezig om mijn geld terug te krijgen.

 48. hallo lezers,
  ik heb geen puraligna besteld maar de citroensap kuur capsules.

  bestelde er meteen voor veel afvallen a raison van 89 euro ex verzendkosten met eenmalige machtiging.
  pas 30 dg na bestelling zou het bedrag van mijn rek geschreven worden.

  al de volgende dag vertelde iemand dat dit een niet bonafide firma is
  en ik het beter kon blokkeren. hetgeen niet kan. inderdaad heb ik ook geen adres behalve het geijkte in breda als postbus nr.

  een week later kreeg ik een pakje aangenomen door mijn dochter en daarin zaten geen 3 potjes zoals aangegeven maar slechts 1.
  meteen gebeld met het vermeldde nr;0900-2658905
  telefoniste elise kon niets voor me doen gaat het doorgeven en het “hoofdkantoor”zal me terugbellen.
  heb er weinig fedusie in, en zal elke dag mijn bank controleren en het bedrag laten storneren.
  het ene potje ga ik niet terugsturen, het is niet wat ik besteld heb en derhalve ben ik niet verplicht het te retourneren.
  (en ik maak me geen enkele illusie dat ik de 2 andere potjes nageleverd krijg)

  zijn er nog mensen die ook deze pillen met citroensapkuur gekocht hebben en ervaring ermee hebben of met deze firma pci betreffende dit product?
  uiteraard heb ik al een melding bij radar gedaan. gr nicolien

 49. MAAKT WEEKEND DAAR RECLAME VOOR!!!!!
  Weten ze daar wel dat ze met oplichters te maken hebben.
  Denk dat we daar ook allemaal ens een briefje naartoe moeten schrijven met onze bevindingen en ervaringen.
  Hoe is het met alle anderen allemaal jullie geld al terug en al reactie teryg ontvangen van het progamma oplichters (ik nog niet)
  Gr. Petra

 50. Ik vind het erg jammer voor jullie teleurstellingen, ook ik had bijna een bestelling gedaan, gelukkig heb ik naar meer informatie gezocht en dank zij jullie voel ik mij stom dat ik er ook bijna was ingetrapt, ik hoop van harte dat jullie allemaal tenminst het geld terug krijgen, ik heb er weer een lesje bij, en diep van binnen schaam ik mij wel wat, het was ook te mooi om waar te zijn, verder kan ik niet begrijpen dat Weekend zich voor zulke misleidende onbetrouwbare reclame beschikbaar stelt, ga ik weer een paar dagen op vakantie zal ik zeker geen Weekend meer meenemen.
  Veel sterkte.
  Groetjes Leo

 51. Ben blij dat ik verder heb gekeken dan mijn neus lang is,want ik was ook van plan om te bestellen.
  Maar gezien alle negatieve reacties zal ik dat maar niet doen.
  Bedankt voor jullie negatieve voorlichting.

 52. Mh/Mevr.
  Wij hebben gedurende ca 6 weken uw product gebruikt en het resultaat is nihil
  We zijn eerder aangekomen dan afgevallen,het lijkt wel een placebo.
  wij zouden het leuk vinden als u de gemaakte kosten zou retourneren.

  Hoogachtend

  D.peters

 53. Op 8 April heb ik een bestelling bij jullie geplaatst, en per bank betaald maar tot op de dag van vandaag heb ik nog niets ontvangen.
  Waar blijft mijn bestelling? Ik heb de Puri-Ligne capsules besteld ter waarde van 73,95

  Karin

 54. hallo allemaal

  wat vervelende reacties allemaal hoop dat jullie allemaal snel je geld terug krijgen.
  Ook erg zonde dat weinig van jullie het idee hadden dat de pillen werkten.
  ik zelf heb namelijk wel het idee dat ze werkten naast het sporten dat ik doe.

  ik zou ze graag nog een keer willen proberen maar na al deze verhalen weet ik niet of ik ze wel weer bestellen moet.

  heeft iemand nog pillen thuis en het geld al terug gekregen?

 55. hallo ik heb per rembours betaald op 26-2 en puri haalt het het al twee keer van van rekening af geef maar u adres dan kan ik hier een copie van geven ik vind dit netjes u mag ook niet meer van mijn rekening halen
  de machteging was maar voor een keer. ik heb van u een zending gehad deze moest ik per remours betalen dat heb ik ook gedaan bij albert hein koorneef/ verdilaann 4 naaldwijk post depot en nu gaat u het van mijn rekening halen al twee keer eenU heeft geen recht meer dit van mijn nummer te halen ik wil snel een reactie van puri ligne. ik kan ze niet bereiken en fax dan kan ik de copie toesturen van de betaling ik heb betaal 4.95/ 7.00 plus39.00 is samen 50.95 dit is betaald op 26-2-10 om 17.31 uur

 56. mensen we doen kat in de zak schrijven , het is toch niet waar dat mensen je gewoon voor kunnen liegen en niks terug geven , zal toch niet zo zijn ,, ook ik moet hard werken voor mijn geld , krijg niet kado,

 57. nou mensen ik heb het besteld op 22 maart en is niets van mijn rekening afgeschreven geluk hoop ik
  weet iemand hoelang het duurd voordat ze van je rekening afschijven

  en idd wat een troep die pillen ik laat het geld terug boeken als ze het er alsnog afschrijven en de pillen stuur ik ook niet terug

  oplichters en niets anders

  gr sandra

 58. schade die oplichterij, ik ga kat in de zak schrijven mensen doe mee ,, hoe meer mensen er mee doen des ter beter is het ,, mensen schrijven!!! ik moet hart werken voor mijn geld, krijg het niet zo maar voor niks , schande nog een schande !!! doe mee ., en pak die oplichters !!!

 59. Hallo mensen!

  ik heb puri-ligne besteld 2 potjes en heb er een op, maar ik ben nog geen een kilo kwijt. ik wil deze pillen graag terug sturen en mijn geld ervoor terug is het iemand al gelukt?

  Groetjes,
  Patty

 60. Heb deze tabeletten al een hele tijd geleden besteld en nooit iets ontvangen. Dus ik ging ervan uit dat ik niks meer hier van zou zien. Tot mijn verbazing zie ik dat er € 93,95 van mijn rekening is afgeschreven. Gewoon belachelijk voor woorden! Heb mijn bank al opdracht gegeven om het geld terug te stoneren. Heb het 0900 nummer ook nog opgebeld om mijn ongenoegen over de gang van zaken uit te spreken.
  MENSEN BESTEL DEZE TABLETTEN ABSOLUUT NIET WANT HET IS PURE OPLICHTING!!

 61. Nadat ik bij mijn bank het geld terug heb laten storen is er GEEN afschrijving meer van hun gedaan.
  Dit kan denk ik ook niet omdat het hier gaat om een eenmalige machtiging.
  Ook ik zal een brief schrijven naar opgelicht en hoe meer er van jullie schrijven des te eerder zij er iets mee doen en die oplichters aan het licht komen.
  Het is natuurlijk wel zo dat wij zelf die rotzooi hebben gekocht maar je wil toch waar voor je geld en resultaat.
  Hoe dan ook hoop ik dat er eerst naar deze resultaten van die troep eerst gelezen wordt wat wij meegemaakt hebben voordat ze die troep bestellen.
  Ik zal ook onze ervaringen uitprinten en bij mijn brief aan opgelicht bijsluiten.
  Misschien is het progamma kat in de zak ook wel een goed progamma.
  Wat ik wel telekns lees is dat er nog steeds mensen vragen om adres van die oplichters.
  Deze staan echt al allemaal vermeld hierboven en daar moet je ook zijn, maar een kennisje van mij heeft zelfs de pillen niet eens meer terug gestuurd maar gewoon het geld terug laten boeken op haar rekening.
  Zij zegt als ze die troep terug willen hebben komen ze het maar halen.

  Succes allemaal !!!!!!!
  Petra

 62. de zelfde adres staat ook voor de nep wonder middel citroen sapkuur
  ik heb het nu bijna een maand geprobeert maar geen rezultaat stom van mij ik ben ook ingetrapt
  er moet eigenlijk iets er aan tedoen tegen die diefen noem ik
  weet iemand van jullie of na geld terug storten of het weer nog een keer wordt afgeschreven
  groetjes

 63. Besten mensen ,, Wij moeten opgelicht inschakelen voor het oplichten van het afslank pillen die niet helpen , maar alleen lichten zijn van ons geld. omdat wij het geld niet terug krijgen wat er beloofd is , dus mensen schrijven naar opgelicht van de tv !!!
  gr joke

 64. Voor alle slachtoffers van Puri Ligne.
  Er is al iemand geweest die het mogelijke adres heeft weten te achterhalen. Het staat in de post van 16 november 2009.

  Doe er je voordeel mee!

 65. ben nu bijna een maand aan ’t slikken geweest en alleen maar aan gekomen, ( misschien door t vele water waar je de pillen bij moest innemen). kortom het helpt geen zier. en gezien de vele negative reacties ben ik gelukkig niet de enige waar deze troep niet blijkt te werken. ga nu mijn bank mededelen dat de betaling geanuleerd moet worden. is deze aktie vanuit de overheid niet te stoppen?? iets te zware groeten joop.

 66. ik heb enige tijd geleden de capsules uitgeprobeerd, dit gedurende 3 weken en ik merkte geen kilo te zijn afgevallen. Ik heb daarna een brief samen met de overgebleven capsules terug gestuurd en in mijn brief gevraagd om het bedrag niet in rekening te brengen. Ik heb beroep gedaan op de garantie dat er pas betaald moest worden 30 dagen na ontvangst.Ik heb binnen de 30 dagen de brief gestuurd en ook gemeld dat het niet geholpen heeft om mijn overtollige kilo’s kwijt t raken, nu merk ik dat het bedran van euro 93 wel van mijn rekening is afgeschreven. Bij deze meldt ik u dat ik een verzoek heb ingediend om het bedrag te laten terug boeken. Ik heb het er niet mee eens dat het bedrag is afgeschreven van mijn rekening puur omdat ik wel optijd de capsules heb terug gestuurd.

  Met vriendelijke groet,

  Sadhena

 67. Hallo allemaal
  Als jullie alle berichtjes hierboven lezen dan hebben jullie alle informatie die jullie nodig hebben.
  Hier staat het adres van die oplichters en hoe je je geld zelf kan terug halen.
  Het is niet zo volgens de bank dat als je een eenmalige machtiging geeft je het bedrag niet kan laten terug boeken.
  Of je gaat naar de bank en je laat het hen doen of je doet het zelf als je internet bankieren hebt en kijkt bij storneren.
  Ik heb zojuist gekeken en het gehele bedrag 93,95 terug gestort gekregen binnen 3 dagen op mijn rekening.
  Succes allemaal !!!!!!!!!
  Petra

 68. PAS OP MET DEZE PILLEN.
  WERKEN TOTAAL NIET EERDER BIJGEKOMEN DAN AFGEVALLEN.
  PROBEER MIJN GELD TERUG TE KRIJGEN,MAAR AAN GEEN KANT KOM IK BIJ DEZE FIRMA(OPLICHTERS) BINNEN.
  BEGIN ER NIET AAN,ZONDE VAN JE GELD.
  GROET ROEL

 69. Haha sorry maar wie trapt hier nou ook in,
  Ik was zojuist op de site van citroensapkuur, die van dezelfde oplichter is, en met hetzelfde systeem werkt.
  Daar zie je al meteen dat er wel een bestelformulier weergeven wordt maar er zijn geen contactgegevens voor wanneer je je geld terugwil.
  Lijkt me nogal obvious dat het oplichterij is duss, ik heb gelukkig eerst goed gekeken en gegoogled voordat ik deze pillen bestelde!
  Als iemand iets weet wat wel werkt hoor ik het graag=)

 70. Geachte Lezer,
  hierbij vraag ik u om mij te helpen om achter het adres te komen die mij puri-ligne
  heeft verstuurd.
  Wil ze graag terug sturen.
  Helaas na een maand proberen ben ik geen gram afgevallen.
  Heb er drie potjes t.w.v. 89 euro gekregen waar ik er twee van terug zou willen sturen.
  Alleen kan nergens het adres terug vinden.
  Ook niet in het verzonden pakket.
  Kunt u me helpen hiermee.
  BVD.
  Met vr. gr. Mevr. Schievink

 71. hallo allemaal.

  nu ben ik met mijn laatste potje pillen bezig ik doe dit gecombineert met sonja bakker.
  ik ben geen kilos kwijt maar in omvang ben ik wel slanker!!!
  ook wordt er door mijn omgeving ook positieve reacties gegeven.

  ik heb zelf het idee dat het bij mij wel werkt. ben een van de weinigen volgens mij..

 72. Balen zie net dat toch ondanks het blokkeren van mijn incasso het geld van die 3 potten eraf is.
  Ik was 18 Maart naar de bank geweest om blokkeren aan te vragen en was natuurlijk nog niet verwerkt die dag want ook 18 Maart is het bedrag van mijn rekening geschreven.
  s`morgens samen met de meneer van de bank gekeken op mijn rekening en er was nog niets af.
  Nu zie ik tot mijn schrik dat het er toch af is gehaald.
  heb net via internetbankieren een verzoek om terugboeken aangevraagt.
  Ben heel benieuwt !!!!!!
  AUB ga dus op tijd naar de bank want anders schrijven ze het toch af.
  Gr. Petra

 73. Ook ik ben er ingetrapt!
  Had ik eerst maar deze pagina goed gelezen, want positief is het niet.
  Gelukkig maar 1 potje besteld, maar zonder resultaat. Wel 1,5 kg afgevallen, maar niet van de pillen. Het is een firma van list en bedrog, hoe kan het dat dit verkocht mag worden op internet?
  Zodra het bedrag wordt afgeschreven laat ik het bedrag storneren, want zij zijn niet te traceren qua adres, email e.d.
  Dus niet intrappen mensen!

 74. ik heb puri-ligne afslankcapsules geprobeerd,maar zonder resultaat
  ik wil de rest terug sturen maar ik weet niet hoe, ik wil graag adres .

 75. Ik heb drie flacons ontvangen na twee weken gebruik en geen resultaat de rest van de pillen terug gestuurd, volgens advertentie schrijven ze dan geen geld van de rekening. Dit is echter wel gebeurd.
  Mijn vraag is dus graag mijn geld terug.

 76. Na 5 maanden de sportschool en begeleiding voor mijn gewicht viel ik haast niet veel af en toen zag ik deze leuke advertentie staan.
  En dacht dit probeer ik maar mischien val ik dan wel af na twee weken de capsules heb gebruikt ging met volle moed naar de sportschool voor de weegschaal moment en wat zag ik ik was nog gram afgevallen maar 2 kilo aangekomen wat was ik diep teleurgesteld
  wat zijn dat een stelletje oplichters en wij trappen er ook nog in dit was voor mij de eerste keer dat afslank capsules heb geprobeerd maar nooooooit weer

 77. Ik zie zojuist dat er 93 euro van mijn rekening is afgeschreven. Ik heb 3 verpakkingen besteld en ben nu bijna een maand de capsules aan het nemen, maar er gebeurt helemaal niks bij mij, ik val er niks van af!
  Ik wil vragen het bedrag terug te storten op mijn rekeningnummer. Moeten de aangebroken verpakkingen retour worden gestuurd? Ik heb 1 verpakking nog ongeopend.

  Nicole

 78. Stom stom stom, had eerst hier moeten kijken voordat ik de pillen bestelde. Ik laat ze wel weer meenemen door de postbode en let erop dat het bedrag niet afgeschreven wordt. Bedankt voor alle info, die print ik uit en hou bij mijn gegevens. Dan kan ik wat makkelijker communiceren met mijn bank.
  Misschien verliezen we wat onsjes door al deze moeite, hihi.

 79. hallo
  ik had onlangs puri-ligne besteld en het werkt totaal niet ben er geen gram mee afgevallen naar wat voor adres moet ik ze terug sturen mijn moeder heeft ze ook gekregen deze week en wil ze niet dus ze moeten terug
  groet daisy

 80. Goedemorgen, ik heb 2 flacons van de puri-ligne capsules ontvangen en na 2 weken nog geen gram afgevallen. Ik wil ze graag retourzenden. naar weld adres kan ik dit sturen? Met vriendelijke groeten, Carola

 81. rinus zegt.
  Ik had twee busjes besteld ,maar voor ik ze in huis had kreeg darm klachten,toen heb ik een mail willen sturen maar dat lukte niet.
  Om te laten weten dat ik even wou wachten met de bestelling en zodra mijn klachten over waren ik als nog de bestelling af wou nemen,maar de mail werd niet beantwoord.
  ben toen de pillen gaan gebruiken maar afvallen ho maar nul,nul
  dus deze pillen werken niet ,niet kopen dus.
  heb nog geen contact gehad met puri-ligne zal ook wel niet komen
  want ik heb geen adres of tel ;nr.

 82. Had ze ook besteld heb ze vanochtend binnen gekregen. Heb vandaag de eerste 3 capsules ingenomen, maar nu ik dit hier lees ga ik er zeker niet van uit dat het werkt.

  Ze kunnen toch bij mij het geld er niet vanaf halen want mijn bank doet geen automatische incasso’s meer omdat ik al tijdje rood sta. Stuur het resterende gewoon terug of niet kijk wel of ik ze terug stuur want heb toch nergens voor getekend dus kunnen ze me niets maken.

  Vieze oplicthers zoals ik het hier lees

 83. Nog steeds geen geld van mijn rekening afgeschreven, maar ik ben gisteren eerst naar de bank geweest en heb mijn rekening laten blokkeren voor automatische machtigingen. Moet volgens die meneer nog wel even mijn rekening in de gaten houden want dat is niet gelijk geactiveerd.
  Veel succes allemaal, maar als jullie mij nodig hebben TEGEN dit bedrijf, laat het dan even weten. Samen sta je sterker dan alleen.
  Groetjes Petra

 84. Hallo,

  ik gebruik het nu een week, netjes 3 capsules per dag. Eet iets lichter en meer worteltjes en fruit.. veel water.. ik ben nog geen kilo kwijt!
  Ik ga er wel mee door… misschien dat het wat later aanslaat bij mij?
  Ik bericht volgende week weer..

 85. Wat een waardeloos product. Ik heb hier 2 potjes van gekocht (Puri-Ligne)

  want je zou je geld terugkrijgen als het niet werkte. Dus 30 dagen braaf geslikt en geen gram afgevallen. Dan staat er in de voorwaarden : Ik van uw Garantie 100% Tevreden of Terugbetaald profiteer. Indien ik besluit u binnen de 30 dagen de rest van mijn Puri-Ligne capsules in hun originele verpakking terug te sturen, zal ik volledig terugbetaald worden.
  Ja, je stuurt iets toch niet terug als je hiermee dient af te vallen. En achteraf kun je fluiten naar je geld. Ik had dit niet geschreven als ik een paar kilo was afgevallen maar het helpt dus helemaal niets. Trap er niet in want het hele verhaal is eeeeeeeeeeeen placebo.

 86. Beste mensen, ik ben vorig jaar ook erin getrapt, maar ik heb de potjes teruggestuurd, en heb mijn geld heel netjes van hun teruggekregen. Ik heb ze wel aangetekend teruggestuurd. Nu gebruik ik de pu erh thee (kruidvat) en deze helpen heel goed. Ik doe 4 zakjes in een pot van 2 liter en drink het de hele dag door. Ik snoep niet meer, en ik drink ook nog 2 liter groene thee per dag. Dat is samen dus 4 liter. Misschien wel veel, maar het helpt wel. Ik ben wel afgevallen. Weight Care helpt ook, alleen is moeilijk vol te houden. Succes mensen. En koop geen troep van die PURI LIGNE. Ze hebben alleen maar troep!!!!!!!!!!!!

 87. nou ook ik ben er ingeluisd, trouw voor elke maaltijd zo,n pil slikken, Noppes na 6 dagen geen gram eraf. Pure oplichterij!!!!!!!
  Ik heb betaald aan de postbode. En nu? Ga de pot terug sturen en eisen dat ik mijn geld terug krijg.

 88. Mijn moeder heeft net een potje besteld, en ook gekregen.
  Het verhaal klonk voor mij al onlogisch.. afvallen zonder enige moeite. Hmm.. wie wil dat nou niet. Als het echt zo’n wonder middel was, was dit product toch wel wat meer in de publiciteit geweest lijkt mij.
  Maarja, afvallen via pilletjes klinkt leuk. Maar zijn de pilletjes op, lijkt het mij dat je toch gewoon weer aan gaat komen. Want om je leven lang aan die pilletjes te blijven zitten, is ook niet te doen.

  Iemand enig idee hoe ik mijn moeder er van kan overtuigen dat puri linge gewoon afzetterij is?

  Want ik heb haar net al jullie negatieve commentaar laten lezen, en het enige wat ik dan te horen krijg is ‘ ja, altijd als ik met afslank pillen aan kom zetten wil jij gelijk weer bewijzen dat pillen niet werken ‘

  Mijn idee is.. wil je afvallen.. verander je eetpatroon, beweeg meer, en/of ga lekker een paar keer in de week een paar uurtjes sporten.

  Het ironische is, de broer van mijn moeder heeft een sportschool.. maar sporten nee.. dat doet ze niet. Ze is het wel al jaren van plan, maar ze is nogsteeds niet begonnen. De sportschool staat zelfs 500 meter van ons huis af..!

  Dus, iemand advies hoe ik haar in haar geheugen kan krijgen dat puri linge totaaaal niet werkt?

  Graaaag een reactie !

 89. dat heb ik ook gehad dat ze 89 euro van me visa hadden gehaald. ik heb meteen me pas geblokkeerd en een klacht ingediend bij de visa. en dat bedrijf heeft een sanctie gekregen

 90. Ik heb een machtiging gegeven om het geld van mijn rekening af te schrijven.Met rekeningoverzicht naar de bankgegaan en het geld was binnen 24 uur teruggestort op mijn rekening.
  Ik heb aangegeven dat de pillen niet werkten

 91. OOOOOOOOOOOo ik voel me zwaar genaait als ik dit lees en hoe krijg je je geld dan terug als je aan de postbode betaald hebt??
  Kan iemand me helpen pleaseeeeeeeeee

 92. Ik heb het ook besteld, geen goede research gedaan. BIG MISTAKE.
  Heb het adres om de pillen/serums terug te sturen:

  Postbus 3563,4800 DN Breda.

  Het bedrag is nog niet afgeschreven echter kan ik dit ook niet blokeren bij de bank tenzij ik een rekeningnummer heb van deze organisatie. Vele van jullie hebben het ook besteld en is het dus wel afgeschreven,graag zou ik de afschrijvingsgegevens willen hebben zodat ik het kan blokeren.

  Ik zou serum krijgen echter kreeg ik pillen, doe het nu 1 1/2 week en zou al 4 kilo lichter moeten zijn echter geen resulultaat (en dit terwijl ik zelfs een dieet er bij doe!!!!!!!) Zels verhalen gehoord dat de organisatie meerdere malen het bedrag van je rekening halen.. dus NIET DOEN… en de afschrijvingsinformatie doorgeven WEL DOEN!

 93. Hallo Nel
  Dank je wel voor deze bruikbare informatie.
  Zal maandag de zending aangetekend terug sturen.
  Zending is nog niet afgeschreven van mijn bankrekening dus ga maandag gelijk naar de bank nu ik het rekeningnummer van die gasten heb.
  Ik hoop dat zij mijn rekening nummer voor hun kunnen blokkeren en anders ga ik ook het bedrag terug laten vorderen.
  Donderdag met onze zoon begonnen met Alli en moet zeggen zijn onze eerste kilo al kwijt.
  Hoop dat deze pillen ons wel zullen helpen met afvallen.
  Groetjes en een fijn weekend, Peetje

 94. @Nel, Bedankt voor de informatie. Ik heb mijn bestelling vandaag (helaas) binnen maar denk dat je er veel mensen mee hebt geholpen.

 95. Lieve mensen ,

  Hier een laatste bericht ik heb de 2 potten aangetekend retour gestuurd ,en de bank opdracht gegeven om de rekening niet te betalen van Puri-Ligne 69.95,maar er is een bedrag van 73,95 van mijn rekening gehaald en heb de bank weer opdracht gegeven het terug te vorderen, en dat is gebeurt ik heb het geld weer op mijn rekening gekregen.maar ik ben er wel helemaal klaar mee.Ik zal het goede adress nog even noteren voor alle gedupeerde succes.

  PURI_LIGNE TROPEXLIGHT
  postbus 3563
  4800DN Breda.
  tel;0900-2658904
  bank Perfect care Ideas LTD
  rek.nr 637328337

  mijn bank gemeld niet akkoord met afschrijving 2 flacons PURI_LIGNE Inetnet.

  ik hoop jullie hierbij goed te hebben geïnformeerd.

  vriendelijke groet
  Nel

 96. Weet iemand het rekening nummer van puri ligne zodat ik kan kijken of ik mijn bankrekening kan blokkeren voor hun afschrijving ?

  Marieke ik ben heel benieuwt !!!!!

 97. Ik heb net 3 potjes besteld. Echt heel stom want nu lees ik al die negatieve verhalen. Ik heb meteen naar 09002658904 gebeld en kreeg een vrouw aan de lijn die vertelde dat ik heb pakketje moet weigeren en dat er dan niks afgehouden wordt van mijn rekening. Hopen dat ze gelijk heeft…..

  Gr Marieke

 98. Kan iemand mij het rekeningnummer geven van puri ligne.
  Ik heb die troep ook besteld en wil het met mijn gegevens erbij aangetekend terug sturen, maar wil eens vragen bij de bank of ze voor dat rekeningnummer van hun mijn bankrekening kunnen blokkeren.
  Ik heb de pillen nu bijna 2 weken , nog niets gebruikt naar al dit gelezen te hebben, maar vind dit zo oneerlijk. Op mijn emails reageren ze niet en bellen blijkt niet betaalbaar et zijn. Je ziet het we zijn niet de enige geduppeerde.
  Maar ik wil dus het rekeningnummer van puri ligne. Wie heeft dit voor mij en als dat lukt laat ik het gelijk weten.
  Gr. Peetje

 99. ook zo stom geweest, eerst besteld en toen pas nagevraagd…dom..dom..dom.
  Ik laat ze ook meteen terug nemen door TNT en heb wel mijn bank verteld over dit verhaal en zij houden de boel in de gaten. ze zeggen wel dat het een overeenkomst is tussen jou en…dit geval Puri, maar heb ze nadrukkelijk verteld dat het gaat om oplichterij en dat ik van mijn bank echt wel mag verwachten dat ze me helpen.
  Dit gebeurd mij natuurlijk geen 2e x meer… klotezooi!

 100. :( balen zeg dit , dit was mijn 1e dag dat ik puri-ligne aan het innemen was en ik had nog wel zulke hoge verw8tingen , nu lees ik deze berichtjes en aankomen wil ik al helemaal niet :(

  ik ben aangekomen door een operatie aan mijn voet 2 jr geleden en over 2 weken word ik weer geopereerd ik dacht al iets te kunnen doen aan eventueel weer gewichtstoename

  heeft iemand een goed product kunnen vinden in de tussentijd
  wat wel werkt ???

  graag hoor ik van jullie
  en zijn er misschien toch mensen die wel succes hiermee hadden ondanks alle negatieve berichtjes

  EN WAT IK DACHT TOEN IK HET BESTELDE DAT HET EEN SOORT YOGURT ACHTIG PRODUCT WAS , TEMINSTE ZO HAD IK HET BEGREPEN VOND HET EERLIJK GEZEGT AL ERG VREEMD DAT IK CAPSULES KREEG ..
  NOU EN HEB IK NOG WEL 3 POTJES IN DE KAST :(
  SUCCES LIEVE MENSEN

 101. Ik heb vanmiddag een bestelling ontvangen van TNT post en geweigerd betreft de pillen van Puri – ligne.Ik weiger om deze pillen in ontvangst te nemen, omdat ik er achter ben gekomen dat ik ze niet mag gebruiken.
  Mijn excuses hiervoor en ik hoop dan ook dat u zo vriendelijk zou willen zijn, om de bestelling ongedaan zou willen maken. Vervolgens wil ik ook in de toekomst niet van de vermageringspillen gebruik maken.

 102. even een reactie op de pillen van puri ligne het is een grote oplichterij en je valt er geen gram vanaf sterker nog je komt er alleen maar van bij heb ze in december besteld en dacht leuk begin voor het nw jaar !!!! en wat vertellen ze nu dat je ze binnen 30 dagen moest terugsturen ik ga hier werk van maken en er is inmiddels al een brief naar tros radar toe en zo hoop ik meer mensen mee te krijgen heb er al een antal die dit ook zouden doen dus even afwachten maar maar begin niet aan puri ligne ik ben er 89 euro door verloren en 5 kilo van aangekomen !!!! en ben zoooo ontzettend boos hierover dat er steeds maar weer valse middeleln op de wereld komen waar mensen geen gram vanaf vallen en alleen maar dikker van worden en gefrusteerder

 103. Ik kreeg zaterdag ongevraagd pillen toegestuurd en heb gekeken er is nog niets van mijn rekening afgeschreven. Ik kreeg een email met daarop een bestelling van 3 potten en wist niet waarvan. ja toen de postbode kwam en mijn man het aangenomen had. Er is internet heel veel te lezen over deze shitzooi. Ze hebben al mijn gegevens en hebben mij ongevraagd ze toegestuurd. Zelfs mijn bankrekeningnummer hebben ze en hoe !!!!!!!!
  Ik heb hen gemaild maar krijg geen bericht terug. Als ik het retour zend zal ik dat aangetekend doen weet je zeker dat ze het krijgen. Ja kost 7,- euro maar ben ik wel overal vanaf.
  Ik ga zo meteen eens even kijken of het er nu vanaf is want op dat forum hebben ze het over 2 weken dan wordt het afgeschreven.
  Maar volgens jullie kan ik het binnen 30 dagen terug laten storten op mijn bank. Ben heel benieuwt want als dat niet zo is ga ik aangifte doen tegen deze oplichter. Zulke mogen toch die rotzooi niet verkopen en al helemaal niet toesturen. er zijn mensen die niet eens weten wat ze krijgen. Echt lees al die berichten maar eens.
  petra

 104. ik heb de pillen vandaag in huis en lees hier nu jullie reacties. Had ik eerder moeten lezen, ik twijfel of ik ze uberhaubt moet slikken. zijn er bijwerkingen? en zijn er mensen die hun geld terug hebben gekregen? Alma

 105. Ik ben nu 14 dagen bezig met dit product, ik ben nog geen kilo afgevallen. Ik ga het product deze week retourneren, want het helpt helemaal niet. Ik vrees dat ik mijn € 80,– gewoon kwijt ben. Heel dom van mij, ik ben er gewoon ingestonken. Tja, soms wil je mensen echt geloven.

  Hans van der Veen

 106. Lezen de meeste mensen nou echt niet de vorige reacties, ik kom namelijk steeds hetzelfde tegen over potten terug sturen en afwachten of ze het geld terug storten. Zoals iedereen in de vorige reacties kunt lezen heb je het zelf in de hand, geld kun je zelf terug laten storten door je bank/giro en die potten zet je lekker in je kelder.
  Ik zit hier vanwege een onderzoek maar ik verbaas me over de naiviteit van toch nog zoveel mensen..

 107. Hoi N. Vrolijk, ik heb nu 8 dgn die capsules geslikt, en ben niets afgevallen. Ik wil die 2 ongeopende potten ook terugsturen. Of mag je die geopende pot ook terugsturen? Hoor ik nog van jou of het je gelukt is dat ze het geld terug storten?
  met vriendelijke groeten,

  Anoniem

 108. Goed van je N.Vrolijk

  wat een ellende zeg pffff:( echt een oplichters zijn ze damnnn,, het gaat alleen om marktingen en wij trappen er gewoon in :((

  na succes ermee de mijne ligt nog op de postkantoor en ga t toch lekker nie ophalen mogen ze de pot op!!!!!!!

 109. Status van mijn retourzending: Ik heb gebeld met breda (0900-2658904) en ik heb het adress gevraagd:

  PCI
  Postbus 3563,
  4800DN Breda

  Dit is het juiste adres.
  het lijkt er wel op. als ik niets terug krijg heb ik geschreven dat ik andere stappen zal ondernemen.Ik hou jullie op de hoogte.

 110. u had beter gewoon voor de postbode open kunnen doen,en dan had u de pillen gewijgerd ,dan gaan ze ook weer terug naar afkomst,die postbode kan er uiteindelijk ook niets aan doen
  zo heb ik het ook gedaan nadat ik al de reacties gelezen had

  groetjes

 111. S. Van der sprong,,, Denk je dat de politie iets voor ons kan betekenen??/Echt NIET,,ze zeggen zeker zeggen jullie hebben het met jullie heel verstand besteld,, dus wij moeten ervoor betalen :((

  Trouwens de postbode is 2 keer aan de deur gekomen om die shit pillen aan mij te afleveren maar ik deed de deur nie open hahaha na alles wat ik gelezen heb over die k*** product… Nu ligt ie gedurende 3 weken in de postkantoor waar ik hem kan ophalen,, als ik nie ophaal wordt t dan automatisch teruggestuurd van waar die kwam??? Want er moet voor getekend worden en dat ga ik nie don!! dus ik ga t toch nie ophalen,,, mogen ze schudden die oplichterssss :( ben zo diep teleurgesteld

  weet ieman of ik het goed doe??of moet ik het per se gaan ophalen,,want ik zie ook nergens een retouradres staan in hun site en hier ook niet :S plz tipss

  liefs

 112. IK heb 2 flacons besteld maar ook totaal geen resultaat gehad. Ik ben eerder aangekomen dan afgevallen.
  Is dit iets om door te spelen naar Radar of Politie wegens valse voorlichting en/of oplichting ?
  Ik zie voor mij al 30 reacties en ook op andere sides wordt er geklaagd over dit produkt.

 113. Jan van Genechten niet doen is ook besodemieterderij. Heb het nog wel ergens staan misschien. Maar al deze middeltjes is lariekoek. Heb ook nog geprobeerd contact te krijgen maar is mislukt. dit is al langer dan een jaar geleden, was in de veronderstelling dat zit al gestopt was maar helaas.

 114. ik ben al drie weken bezig en nog geen kilo
  er af dus ik wil het graag retour sturen
  en ook dat mijn machtig wordt ingetrokken
  anders ga ik andere maatregelingen nemen,want ik de advertentie staat niet goed binnen 30 dagen geld terug en het adress waar ik het retour kan sturen a.u.b. ik heb tweepotten PURI-LIGNE voor 69,00 euro’s
  maar het heeft bij mijn geen resultaatgr

 115. Helaas en heel jammer .
  Ik ben heel erg telleurgesteld ,10 dagen capsul slikken , meer honger en geen 1 kilo afgevallen.

  Welke adres moet ik gebruiken voor het retour?

 116. pillen slikken zonder resultaat geen enkele kilo afgevallen. IK ben heel erg teleurgesteld , nu ben ik 11 dagen bezig ……………..stop ermee. Wat probeer ik te gaan doen, de pillen retouren.

  Heel jammer!

 117. HET WERKT ECHT NIET. 2 potjes nul kilo afgevallen. Was alleen te laat om binnen 30 dagen het produckt terug te sturen omdat het het adres slecht te vinden was. Ik dacht proberen waarom niet. Maar het verhaal dat het bij 99% procent van de mensen werkt. Ik denk eerder bij 99% van de mensen werkt het niet. Nu wil ik vet vernietiger XTR proberen. Heeft iemand daar ervaring mee??

 118. Goedemorgen Ineke,

  Wees blij dat het U niet lukt om de pillen te bestellen.
  Werken totaal niet, U moet héél veel water drinken staat
  er in de bijsluiter, als U dit doet zonder die dure pillen dan
  verliest U ook gewicht, dit weet ik uit ervaring.
  Kwam de eerste dagen alleen maar aan ipv gewicht te verliezen,
  heb ze na een week proberen direct teruggestuurd.
  Succes met U poging om gewicht te verliezen.

  Marianne Smetsaerts

 119. Graag wil ik de puri-ligne capsules bestellen.Diverse keren de bestellijst keurig ingeuld, inc. rekeningnr., maar kom er niet door.hoe dit op te lossen?

 120. nouuuuuu mensen ik ben diep teleugesteld :((( ik heb ze net besteld,,en nu lees ik al die vreselijke verhalen (ervaringen)kan ik ze wel aan de deur weigeren??:(ik wou zo graag zonder moeite 15 kg af pufff

  liefs

 121. Ik heb 29 augustus 2009 een bestelling gedaan waarvan ik een bevestiging heb gekregen.
  Ik heb nog steeds niet de Puri-Ligne ontvangen.
  Waar kan er iets mis gegaan zijn?.
  Volgens was er een actie van 3 flacons die ik toen ook heb besteld.
  Wilt u dit nagaan en alsnog dit versturen.
  Met vriendelijke groet,

  J. Bos

 122. Mijn vrouw heeft inderdaad de 2 potjes pillen besteld, kon niet eenmalige
  machtiging afgeven, werd niet geaccepteerd, want werd gezegd dat het geen geldige rekening was, dus maar op de betaling aan de postbode + 7 euro bezorg kosten + 4.95.
  Aan de deur stond de volgende dag al de TNT post, of wij even 100,95 wilde
  afrekenen voor 3 potjes, terwijl ik er 2 heb besteld.
  Maar heb ze gewijgerd, daar ik geen cash geld in huis had, maar nu ik dit allemaal lees, is het duidelijk oplichterij want heb tijdens de bestelling en levering 3 fouten ontdekt, wat niet klopte.
  Wees gewaarschuwd, want ik moet ze niet meer hebben!!!!!!!!!

 123. pfffff, wilde net die pillen bestellen maar zie wel dat het weer vreselijke nep is dus ga er maar niet aan beginnen.
  Kon btw ook het bestel formulier niet goed invullen want bij rek.nr kreeg ik steeds de melding dat het een geldig rek.nr moet zijn en dat was het dus wel.

 124. Ik had eigenlijk heel naïef de capsules Puri-Ligne besteld. Maar toen ik gingen Googlen schrok ik van alle negatieve reacties. Ik heb 0900-2658904 gebeld en gezegd dat ik mijn bestelling wilde annuleren. Dit kan niet werd mij gezegd, maar je kunt het wel aan de deur weigeren en dan wordt het geld ook niet van je rekening afgeschreven.

 125. De importeur van het product geeft aan dat de de lactose (suiker) afkomstig is uit tropische planten en dus niet uit melk van zoogdieren.

 126. ik vraag mij echt af of er in die flesjes van u ook lactose voorkomt. ik stel deze vraag omdat er wordt verteld dat er ook eiwitten in zitten, waar komen deze eiwitten uit ik hoop niet uit een of andere melk.

 127. nou bestel ze maar niet , ik ben er van aangekomen. Weer een illusie armer.
  Het geld werd afgehouden maar dat heb ik terug laten storten. Aangezien ik nergens een retouradres kan vinden staan de potjes met pillen geduldig te wachten tot ik ze terug kan sturen want helpen doen ze niet. Dus geef er geen geld aan uit.

  • Als jij ze toch niet wil, zou ik ze dan voor minder mogen hebben? Ik wil ze nl. Wel proberen, maar er niet zo veel aan uitgeven…

 128. zijn er ook nog mensen bij wie het wel gelukt is met deze pillen af te vallen
  ik lees hier alleen negatieve verhalen
  wil grraag ook een positieve reactie voor ik die pillen bestel
  als het alleen geld weggooierij is dan begin ik er niet aan

  vr groeten jantine

 129. Ik probeer de afslankpillen van puri-ligne te bestellen, maar dit lukt helaas niet. Volgens mij staat de lijst met de invulgegevens niet in de juiste volgorde waardoor de gegevens niet correct kunnen worden ingevuld en daardoor niet kloppen! Mijn vraag hoe kan ik deze pillen wel bestellen?
  met vriendelijke groeten Conny

 130. Wanneer de de versie van de postbank hebt kan je zelf stoneren.

  Ga na het inloggen naar overschrijvingen.
  Daarna zie je in het linker kolom incasso-opdrachten.
  Aanklikken dan zie je een lijst met de overschrijvingen.
  Zoek de incasso en klik het X aan. Je zie het bedrag en jouw gegevens.
  Daaronder twee oranje balkjes. Klik aan incasso terug boeken.
  Daarna een verhaaltje met diverse mogelijkheden. Klik aan wat van toepassin is. Bevestig. Klaar is Kees.
  Binnen uiterlijk twee dagen retour op je rekening.

  Je kan zelf zien of men bezig is.
  Na een paar uur weer inloggen en weer zoeken. Je zult zien dat er nu achter staat in behandeling.
  Succes allemaal.

 131. Ik wilde u vragen hoe en waar ik de capsules naartoe terug moet sturen. Ik heb er nl totaal geen resultaat van dus vind het als ik moet betalen weggegooid geld. En aangezien er staat ” niet goed geld terug”wil ik ze graag terug sturen maar weet niet waar naartoe,
  Vind het erg jammer had gehoopt wat af te vallen en ondanks dat ik ook nog eens minder eet ben ik aangekomen.

  • Hallo Astrid

   Het is wel te laat dit berichtje maar ik heb het ook niet eerder gelezen omdat ik nu pas me zelf ook belazerd voel het adres heb ik wel dat is P.C.I. Postbus 3563 4800 DN Breda
   Bij ons is er nog voor mijn antwoord ook geld af geschreven,
   op de zefde dag nog heb ik de bank gebeld en die zouden het terug storten op mij bankrekening en het nummer van hun laten blokeren of dat lukt weet ik maandag pas ,je kan op de site via Google veel reacties lezen over deze (voor ons )oplichterij,ik hoop dat je hier verder mee kan komen ,groetjes en succes gewenst

   Rien

 132. ik heb heel stom puri linge besteld omdat er bijs otnd niet goed geld terug binnen 30 dagen, zie nu pas dat ehr heelmaal gen retouradrs bijstat en ik dus niet weet war ik dat moet terugsturen, kan iemand mij daarbij helpen? ik heb het pas 5 dagen amar het helpt volgnes mij niets!! bah mijn toestenbrod doet raar, kan d espelfouten niet verbteren!

 133. beste mensen ik heb deze capcules besteld maar mijn vraag is kan ik het
  innemen met water dus niet oplossen heel innemen met een glas water want ik probeer het op te lossen in een fles met 1 en een halve liter water maar het gaat niet door me keel. dus ik wilde hierop graag antwoord hebben en ook zo snel mogelijk. want ik heb de tabletten al 3 weken in huis heb pas 2 tabletten opgelost in water. help me aub.

 134. Hallo beste mensen,

  Wie heeft er ook 3 potjes Puri-Ligne besteld, en na het niet werken ervan teruggestuurd.
  Het adres wat vermeld wordt is namelijk niet te vinden bij de Kamer van Koophandel.
  Als je ze belt wordt er gezegt dat je het terug kan sturen naar PCI Postbus 3563 DN Breda, weet iemand of dit adres juist is.
  Ook vraag ik me af of je echt je geld terug krijg als je de pillen terug stuurt, heeft er al iemand geld terug gestort gekregen????

 135. Best mensen die op zoek zij naar het telfoon nr van puri,

  goed opgeled ik heb eeen telefeen nr van purie die bestemt is voor mensen die willen bestellen via de telefoon MAAR via dit nr kan je waarschijnlijk ook doorverbonden worden met de debiteuren administratie.
  Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar ga dat wel doen ik wil mijn gerld terug hier het telefoon nr 0900-2658904 35ct/pm.

  mensen veel succes

  groetjes Samantha

 136. ik las op een andere site dat je gewoon je geld moet storneren
  ( laten terug boeken ) juist omdat ze niet te traceren zijn
  logisch dat je er in trapt, want wie wil niet een paar kilo’s kwijt ?
  succes

 137. het adres is
  pci postbus 3563 dn
  breda

  of

  Marc Bogaerts
  Schaarbeeklei 647
  1800 Vilvoorde
  Belgie

  Organisation:647 Activations
  tel:+32.22553000
  Fax: +32.93269098
  Email: [email protected]

  of

  Rudy Bellens
  Nijvelsesteenweg 351
  1500 Halle
  Belgie

  tel: +32 475981418
  Email: [email protected]

  Hopelijk krijgen we ons geld terug groeten

 138. ja ik heb ervaring met puri ligne totale oplichterij heb 3 potjes besteld dus gelijk voor 80 euro en dacht nou als ik dan mooi die 15 kilo kwijt ben maar stom geen 1ne pil helpt om af te vallen het is inmiddels duideliojk dat je moet gaan bewegen en je eetgewoontes moet aanpassen puri ligne is afzetterij ik ben er zelf 3 kilo van aangekomen en dat terwijl er geadverteert wordt met 5 kilo per week eraf dus weet iemand een adres om die zooi terug te sturen graaaaaggggg
  grt peter

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.