Puri-Ligne Afslankcapsules

Afvallen in 2021

Werken Puri-Ligne afslankcapsules bij jou? Lees de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben of geef jouw ervaring met Puri-Ligne afslankcapsules onderaan deze pagina.

Nu de wetgeving in Nederland versoepeld is, wordt de dieetmarkt overspoeld met dieetpillen zoals Ali en RDX-Ultra. De nieuwste ‘aanwinst’ heet Puri-Ligne en is afkomstig uit Amerika. Juist in dat land is de ‘Federal Trade Commission’ in enkele staten een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar zogenaamde blogs die Acai Berry, de verkoper van Puri-Ligne in USA als wondermiddel voor gewichtsverlies promoot.

Duits Puri-Ligne model

Honderden websites en blogs particuliere blogs van willekeurige klanten die gewicht verloren hebben dankzij het product. Maar alle blogs hebben overeenkomsten, zoals de foto’s waarin het gezicht van een Duits model op verschillende lichamen is gemonteerd (maar wel elke keer precies dezelfde krullen).

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Advertenties in Roddelbladen

Naast de reclame op internet besluiten veel mensen over te gaan op de aankoop van Puri-Ligne door de pagina grote advertenties in de roddelbladen zoals Weekend, Party en Privé.

Acaibessen

Onderzoek wijst uit dat Acaibessen geen positief of negatief effect hebben op ons gewicht. Afvallen met behulp van Acaibessen lijkt dus onmogelijk.

Citro Cure

De leverancier van Puri Ligne verkoopt ook de Citro Cure Citroensapkuur. Ook over dit product lezen we regelmatig kritische reacties. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.

Gratis Proeftijd

Een gratis proeftijd van 14 dagen wordt beloofd, maar het bedrijf maakt het vrijwel onmogelijk voor klanten om tijdens die proefperiode op te zeggen. Resulterend in afschrijvingen van creditcard en rekeningen van 60 tot in sommige gevallen meer dan 100 euro. Contact krijgen met Puri-Ligne lijkt na de aankoop onmogelijk.

Jouw ervaring met Puri Ligne

We zijn benieuwd of er in Nederland en België mensen ervaring hebben met Puri-Ligne afslankcapsules. Geef hier jouw mening of lees hier alle reacties.