Pure Gold Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in de huid. Pure Gold Collagen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Het is dan ook geen verrassing dat collageen veel wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Collageen kun je op verschillende manieren tot je nemen, bijvoorbeeld in vorm van een crème of in een drankje, zoals Pure Gold Collageen.

Collageen Gratis Sample

Pure Collagen Gold Review

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over pure gold collagen. Is het middel effectief tegen rimpels en krijg je er een zichtbaar jongere huid door? En zijn er goede alternatieven voor Pure gold collageen?

Wat is Pure Gold Collageen?

Pure gold collageen net zoals Mardanti Collageen een drankje met daarin collageen. De collageen in pure gold collageen is afkomstig uit vissen. Collageen van vissen wordt over het algemeen gezien als de meest zuivere en hoogwaardige vorm van collageen (bron).

Pure Gold collageen komt in de vorm van een drankje met daarin naast collageen nog een paar andere stoffen, waaronder vitamine C. Iedere flacon bevat 50ml van dit drankje. Je drinkt eens per dag een flesje van het drankje op.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pure Collagen Gold zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pure Collagen Gold graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Gold Collageen Masker

Pure gold collageen moet niet worden verward met het Gold Collageen masker. Dit is een ander product, een gezichtsmasker dat collageen bevat. In de meeste gevallen komt de goudkleur niet van echt goud, maar van een goudkleurige kleurstof. Maskers die wel echt goud bevatten zijn een stuk duurder dan de gold collageen maskers die je vindt op het internet.

Collageen Drankje Isa Hoes

Pure Gold Collageen is misschien nog wel het meest bekend als het collageen drankje van actrice Isa Hoes. Zij heeft in 2016 in Linda’s Zomerweek laten doorschemeren dat zij een collageen drankje drinkt. Dit betreft Pure Gold Collageen.

Pure Gold Collageen Bestellen

Pure gold collageen is te bestellen op de website van het merk. Pure Cold Collageen wordt geproduceerd door een Brits bedrijf. Het is op de website alleen mogelijk om te betalen met creditcard en PayPal. Het pakketje met je bestellingen wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Voor wie is Pure Gold Collageen Geschikt?

Als je aan de schoonheid van je huid wilt werken, kun je pure gold collageen gebruiken. Het drankje bevat wel soja-eiwitten, dus mensen die hier allergisch voor zijn kunnen het drankje beter mijden.

Is pure gold collageen effectief?

Natuurlijk wil je graag weten of Pure Gold Collageen effectief is. Om deze reden hebben wij een uitgebreide test gedaan. We hebben de wetenschappelijke literatuur erop na geslagen om te kijken of Pure Gold Collageen effectief is. Daarnaast hebben we een test uitgevoerd waarin een aantal proefpersonen een maand lang Pure Gold Collageen hebben gedronken.

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in Pure Gold Collageen is natuurlijk collageen. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de huid, maar ook in de gezondheid van de gewrichten. Er zijn verschillende typen collageen, ieder met een eigen samenstelling en met een eigen functie.

Uit onderzoek is gebleken dat het innemen van collageen leidt tot de vorming van verschillende bouwstenen voor de huid (bron). In een onderzoek specifiek naar de werking van collageensupplementen op de vochtigheid van de huid werd ook een positief effect gevonden (bron). Het is dus alom bewezen dat collageen een positieve uitwerking heeft op de huid.

Gold Collagen ervaringen

Uiteraard hebben wij Pure Gold Collageen ook getest bij een aantal proefpersonen. Vijftien vrouwen in de leeftijd van 41 tot en met 60 jaar hebben een maand lang Pure Gold Collageen geprobeerd. Zij namen, volgens de gebruiksaanwijzingen, eens per dag een drankje in.

De eerste Gold Collagen ervaring was dat het drankje en een beetje een chemische smaak heeft. De smaak Perzik & Passievrucht is zeker wat anders dan andere drankjes, maar de uitvoering valt een beetje tegen. Verder wordt het drankje door alle vrouwen zonder problemen verteerd.

Uiteindelijk zijn de vrouwen tevreden over het resultaat. De rimpels op het gezicht zijn zichtbaar wat minder diep en de huid voelt wat elastischer en soepeler aan. Een van de vrouwen merkte op dat het drankje een stuk beter werkt dan alle crèmes die zij tot nu toe geprobeerd heeft. Het is niet verrassend, maar het duurt even een tijdje voordat het resultaat zichtbaar is. De collageen moet immers eerst nog door het lichaam verwerkt worden.

Collageen drinken ervaringen

Collageen drinken is een relatief nieuwe manier om je huid strak en soepel te houden. In een eerdere test hebben wij bijvoorbeeld al een Mardanti Collageen aan een test onderworpen. Dit is een collageenpoeder dat je zelf aanmaakt met water. De resultaten uit de test van Mardanti Collageen waren net zo positief als de resultaten van Pure Gold Collageen.

Gold Collagen Prijs

Gold Collagen is behoorlijk duur, zeker in vergelijking met concurrerende producten. Een flacon kost €4.20. Als je een jaar lang Pure Gold Collageen gebruikt, betekent dat je ongeveer €1600 kwijt bent. Dit is voor de meeste mensen een klein maandsalaris. Gebruik je daarentegen een alternatief, zoals Mardanti collageen, dan ben je iets meer dan een euro per dag kwijt. Ook Mardanti bevat hoogwaardige collageen van vis.

De combinatie van een vergelijkbaar effect en de hogere prijs hebben veel vrouwen doen besluiten om collageen van Mardanti te kopen. Al onze proefpersonen zijn van plan om een collageendrankje op langere termijn te gebruiken en dan is Pure Gold Collageen simpelweg te kostbaar.

Pure Gold Collageen Kopen

Pure Gold Collageen is alleen te koop via de eigen website van het merk. Deze website accepteert wel betalingen via creditcard en PayPal, maar het is niet mogelijk om er met iDeal te betalen.

Gold collageen – De Moeite Waard?

We weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collageen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collageen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.


18 Reacties

 1. Beste,
  Graag zou ik Pure Gold Collagen willen testen omdat ik nu al een hele lange tijd heel dure crémes gebruik en niet echt vordering zie. Ik ben nu 50 jaar en zou graag mijn rimpels willen tegen houden omdat het nu reeds erg genoeg is hoe mijn huid aan het zakken is. Daarvan mijn interesse naar jullie produkt en hopelijk met een positieve review.

 2. Ik zou het GOLD Collagen drankje graag uitproberen. Mijn huid is erg onzuiver en kan wel een positieve stimulans van binnenuit gebruiken. Op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste ben ik opzoek gegaan naar het drankje en kwam ik bij jullie terecht. Ik zou graag het drankje uitproberen en mijn ervaring met jullie delen! (Ik ben 23 jaar)

 3. Ik zou het GOLD Collagen drankje graag uitproberen. Mijn huid is erg onzuiver en kan wel een positieve stimulans van binnenuit gebruiken. Op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste ben ik opzoek gegaan naar het drankje en kwam ik bij jullie terecht. Ik zou graag het drankje uitproberen en mijn ervaring met jullie delen! (Ik ben 23 jaar)

 4. Ik ben 46 en na 10 operaties in 2,5 jaar waarbij ik zowel mijn eierstokken als borsten heb laten verwijderen voel ik dat mijn huid, mijn haren en mijn zelfvertrouwen enorm onder dit proces hebben geleden. Dus ik zou het graag willen proberen.

 5. Ik ben reeds 56 jaar en dan wilt men toch zo lang mogelijk uitstel van meer rimpels te krijgen.
  Het product lijkt me aantrekkelijk omdat het heel gemakkelijk in te nemen is en de substantie collageen is heel belangrijk voor de huid. Eens in de menopauze maakt een vrouw weinig of zelfs geen collageen meer aan vandaar mijn interesse.

 6. Me!! Me!!
  Ik word oud (45). De crèmes en bindweefselmassages hebben goed hun werk gedaan, maar zijn niet meer genoeg.
  Ben erg benieuwd wat dit product met mijn huid gaat doen. Van mijzelf heb ik een droge huid, dus kan alle hulp gebruiken.

 7. Ik zou heel graag het produkt uitproberen want als 40 jarige beginnen de complexen en hoop dat het zou werken want heb al andere produkten gebruikt maar met jammer genoeg weinig resultaat.

 8. Beste,
  Ik gebruik alle dagen mijn dagcrème en heb te kampen met droge huid.
  Graag zou ik eens willen testen of het mij zou kunnen helpen bij de hydratie van mijn huid, ben super benieuwd. Het zou interessant zijn om deze te kunnen uittesten gezien het budget.
  Vriendelijke groeten
  Anne

 9. Beste,
  Ik zou graag gold collageen uittesten, temeer daar ik twijfel te starten met gold collageen of CH Alpha plus. Ik ben 49jaar en al een jaar in de menopauze en zie zo mijn huid/ haar achteruitgaan. Ik zou graag de produkten naast elkaar leggen en de ingrediënten en de juiste beslissing nemen daar het de bedoeling is dit op lange termijn te gebruiken. Eerder vandaag twijfelde ik de bestelling te plaatsen maar zou liever eerst uittesten.

 10. Omwille van de prijs voor een eerste kuur, en de twijfel of dit echt werkt blijf ik een beetje twijfelachtig. Ik ben zeker bereid de prijs te betalen voor de kuur als ik merk dat het echt werkt….;

 11. Omwille van de prijs ben ik een beetje twijfelachtig om er aan te beginnen, als het werkt ben ik zeker bereid het geld er voor uit te geven, maar ik twijfel of dit nu echt werkt…….

 12. Ik ben schoonheidsspecialiste en zou heel graag testen wat dit product als toevoeging voor de huid kan betekenen.
  Ik begin in september met de dermapen en zou dit als combinatie kunnen aanbevelen indien het product en doet wat het belooft.

 13. Ik zou heel graag de pure gold collage willen testen. Al jrn slik ik Immedeen ter bescherming van mijn huid en tegen de veroudering. Ik ben eigenlijk constant op zoek naar producten met positieve ervaringen om mijn huid van binnen uit te voeden. Zo heb ik Oenobiol geprobeerd, slik sinds kort Astaxanthine en ‘beauty essentials’ naast Immedeen. Ik werk in een luchtvochtigheid van 13% tot 17%. Ik zou het graag willen proberen om het ook daarna te kunnen delen met m’n collega’s, aangezien er goed en verzorgd uitzien, zeer belangrijk is in ons werk. Met vriendelijke groet, Wieke

 14. Graag zou ik het product willen testen. Binnenkort open ik mijn eigen schoonheidssalon en wellicht zou ik ook dit product daar willen gaan verkopen! Alvast bedankt voor de overweging.

 15. Ik heb last van droge en gevoelige huid.
  Ik heb echt van alles uitgeprobeerd maar niks werkt voor mijn huid . Ik wou dit graag willen uittesten.

 16. Ik zou het product heel graag testen, sinds ik diagnose hypofyse insufficiëntie kreeg is heel mijn hormoonhuishouden in war. Op de bloeduitslagen staat ook altijd een tekort aan eiwitten. Ik merk ook sinds mijn ziekte dat mijn huid een grauwe kleur en een kartonachtige structuur heeft. Ik heb reeds Botox geprobeerd, sommige rimpels zijn nu weg, maar mijn teint en structuur zijn nog steeds hetzelfde, ik lijk ouder dan ik ben.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.