Pure Gold Collagen Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in de huid. Pure Gold Collagen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Het is dan ook geen verrassing dat collageen veel wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Collageen kun je op verschillende manieren tot je nemen, bijvoorbeeld in vorm van een crème of in een drankje, zoals Pure Gold Collagen.

Pure Collagen Gold Review

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over pure gold collagen. Is het middel effectief tegen rimpels en krijg je er een zichtbaar jongere huid door? En zijn er goede alternatieven voor Pure gold collagen?

Wat is Pure Gold Collagen?

Pure gold collagen net zoals Mardanti Collageen een drankje met daarin collageen. De collageen in pure gold collagen is afkomstig uit vissen. Collageen van vissen wordt over het algemeen gezien als de meest zuivere en hoogwaardige vorm van collageen (bron).

Pure Gold collagen komt in de vorm van een drankje met daarin naast collageen nog een paar andere stoffen, waaronder vitamine C. Iedere flacon bevat 50ml van dit drankje. Je drinkt eens per dag een flesje van het drankje op.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pure Collagen Gold zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pure Collagen Gold graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Gold Collageen Masker

Pure gold collagen moet niet worden verward met het Gold Collageen masker. Dit is een ander product, een gezichtsmasker dat collageen bevat. In de meeste gevallen komt de goudkleur niet van echt goud, maar van een goudkleurige kleurstof. Maskers die wel echt goud bevatten zijn een stuk duurder dan de gold collageen maskers die je vindt op het internet.

Collageen Drankje Isa Hoes

Pure Gold Collagen is misschien nog wel het meest bekend als het collageen drankje van actrice Isa Hoes. Zij heeft in 2016 in Linda’s Zomerweek laten doorschemeren dat zij een collageen drankje drinkt. Dit betreft Pure Gold Collagen.

Pure Gold Collagen Bestellen

Pure gold collagen is te bestellen op de website van het merk. Pure Cold Collageen wordt geproduceerd door een Brits bedrijf. Het is op de website alleen mogelijk om te betalen met creditcard en PayPal. Het pakketje met je bestellingen wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Voor wie is Pure Gold Collagen Geschikt?

Als je aan de schoonheid van je huid wilt werken, kun je pure gold collagen gebruiken. Het drankje bevat wel soja-eiwitten, dus mensen die hier allergisch voor zijn kunnen het drankje beter mijden.

Is pure gold collagen effectief?

Natuurlijk wil je graag weten of Pure Gold Collagen effectief is. Om deze reden hebben wij een uitgebreide test gedaan. We hebben de wetenschappelijke literatuur erop na geslagen om te kijken of Pure Gold Collagen effectief is. Daarnaast hebben we een test uitgevoerd waarin een aantal proefpersonen een maand lang Pure Gold Collagen hebben gedronken.

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in Pure Gold Collagen is natuurlijk collageen. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de huid, maar ook in de gezondheid van de gewrichten. Er zijn verschillende typen collageen, ieder met een eigen samenstelling en met een eigen functie.

Uit onderzoek is gebleken dat het innemen van collageen leidt tot de vorming van verschillende bouwstenen voor de huid (bron). In een onderzoek specifiek naar de werking van collageensupplementen op de vochtigheid van de huid werd ook een positief effect gevonden (bron). Het is dus alom bewezen dat collageen een positieve uitwerking heeft op de huid.

Gold Collagen ervaringen

Uiteraard hebben wij Pure Gold Collagen ook getest bij een aantal proefpersonen. Vijftien vrouwen in de leeftijd van 41 tot en met 60 jaar hebben een maand lang Pure Gold Collagen geprobeerd. Zij namen, volgens de gebruiksaanwijzingen, eens per dag een drankje in.

De eerste Gold Collagen ervaring was dat het drankje en een beetje een chemische smaak heeft. De smaak Perzik & Passievrucht is zeker wat anders dan andere drankjes, maar de uitvoering valt een beetje tegen. Verder wordt het drankje door alle vrouwen zonder problemen verteerd.

Uiteindelijk zijn de vrouwen tevreden over het resultaat. De rimpels op het gezicht zijn zichtbaar wat minder diep en de huid voelt wat elastischer en soepeler aan. Een van de vrouwen merkte op dat het drankje een stuk beter werkt dan alle crèmes die zij tot nu toe geprobeerd heeft. Het is niet verrassend, maar het duurt even een tijdje voordat het resultaat zichtbaar is. De collageen moet immers eerst nog door het lichaam verwerkt worden.

Collageen drinken ervaringen

Collageen drinken is een relatief nieuwe manier om je huid strak en soepel te houden. In een eerdere test hebben wij bijvoorbeeld al een Mardanti Collageen aan een test onderworpen. Dit is een collageenpoeder dat je zelf aanmaakt met water. De resultaten uit de test van Mardanti Collageen waren net zo positief als de resultaten van Pure Gold Collagen.

Gold Collagen Prijs

Gold Collagen is behoorlijk duur, zeker in vergelijking met concurrerende producten. Een flacon kost €4.20. Als je een jaar lang Pure Gold Collagen gebruikt, betekent dat je ongeveer €1600 kwijt bent. Dit is voor de meeste mensen een klein maandsalaris. Gebruik je daarentegen een alternatief, zoals Mardanti collageen, dan ben je iets meer dan een euro per dag kwijt. Ook Mardanti bevat hoogwaardige collageen van vis.

De combinatie van een vergelijkbaar effect en de hogere prijs hebben veel vrouwen doen besluiten om collageen van Mardanti te kopen. Al onze proefpersonen zijn van plan om een collageendrankje op langere termijn te gebruiken en dan is Pure Gold Collagen simpelweg te kostbaar.

Pure Gold Collagen Kopen

Pure Gold Collagen is alleen te koop via de eigen website van het merk. Deze website accepteert wel betalingen via creditcard en PayPal, maar het is niet mogelijk om er met iDeal te betalen.

Gold collageen – De Moeite Waard?

We weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collagen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collagen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNewFigure Clinics Review
Volgend artikelCollageen Poeder

120 Reacties

 1. Ik zou graag het collageendrankje willen testen. Ik ben 44 jaar oud. Ik stoor me aan de lijntjes en rimpeltjes en ik wil graag een jonge en egale huid. Ik heb 2 collageen drankjes en 1 poeder collageen van verschillende merken uitgeprobeerd, maar was er niet zo tevreden over.

 2. Ik zou heel graag het collageendrankje testen, omdat ik me al enige tijd verdiep in het gebruik en de werking hiervan. Ik ben 49 jaar oud, dus mijn huid begint nu wel tekenen van ouderdom te vertonen. Ondanks mijn gezonde levenstijl: niet roken en drinken en gezond eten, kun je dat helaas niet voorkomen. Ik gebruik goede gezichtsverzorging, maar ik ben van mening dat juist van binnen uit je huid “gevoed” zou moeten worden. Ik kom op internet veel blogs tegen ( van vaak twee bekende collageenpoeders), maar ik zou het effect graag zelf willen ervaren. Ik sta er positief in en verwacht dat dit meer doet dan een gezichtscreme, die niet diep genoeg in de huid dringt.

 3. Ik zou graag mijn anti-aging op mijn gezicht willen aanpakken en kijken of het product doet wat het belooft.

 4. Ik ben van aanleg altijd al wat steviger geweest en voor een 19 jarige is dit natuurlijk niet prettig… Ik beweeg redelijk, maar niet intensief. Ik heb een koolhydraatarm dieet geprobeerd en dat hielp wel tot ik weer normaal ging eten… Ik kwam dit product tegen, maar zag niet echt reviews, dus wil ik het daarom zelf gaan proberen, zodat ik daarna mijn ervaring met anderen kan delen.

 5. Ik zou het graag willen proberen, omdat ik al ontzettend lang probeer af te vallen, maar het lukt niet en ik wil er graag goed uit zien bij mijn diploma uitreiking.

 6. Ik ben ruim 20 kg te zwaar en het lukt niet om er zonder hulp wat vanaf te krijgen.
  Ik eet best veel en vind het moeilijk om mijn eetgewoonte aan te passen.
  Ik ben graag op het voetbalveld en heb geprobeerd om hard te lopen maar dat levert alleen maar blessures op en pijn aan heupen en gewrichten door het gewicht.
  Ik wil graag een gezonder gewicht om weee meer te kunnen genieten

 7. De eerste kilo’s afvallen lukt maar dan stopt dit weer. Ik beweeg veel en sport geregeld. Ik zoek dus iets dat effectief werkt om mijn dieet te ondersteunen.