Pure Gold Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in de huid. Pure Gold Collagen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Het is dan ook geen verrassing dat collageen veel wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Collageen kun je op verschillende manieren tot je nemen, bijvoorbeeld in vorm van een crème of in een drankje, zoals Pure Gold Collageen.

Collageen Gratis Sample

Pure Collagen Gold Review

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over pure gold collagen. Is het middel effectief tegen rimpels en krijg je er een zichtbaar jongere huid door? En zijn er goede alternatieven voor Pure gold collageen?

Wat is Pure Gold Collageen?

Pure gold collageen net zoals Mardanti Collageen een drankje met daarin collageen. De collageen in pure gold collageen is afkomstig uit vissen. Collageen van vissen wordt over het algemeen gezien als de meest zuivere en hoogwaardige vorm van collageen (bron).

Pure Gold collageen komt in de vorm van een drankje met daarin naast collageen nog een paar andere stoffen, waaronder vitamine C. Iedere flacon bevat 50ml van dit drankje. Je drinkt eens per dag een flesje van het drankje op.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pure Collagen Gold zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pure Collagen Gold graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Gold Collageen Masker

Pure gold collageen moet niet worden verward met het Gold Collageen masker. Dit is een ander product, een gezichtsmasker dat collageen bevat. In de meeste gevallen komt de goudkleur niet van echt goud, maar van een goudkleurige kleurstof. Maskers die wel echt goud bevatten zijn een stuk duurder dan de gold collageen maskers die je vindt op het internet.

Collageen Drankje Isa Hoes

Pure Gold Collageen is misschien nog wel het meest bekend als het collageen drankje van actrice Isa Hoes. Zij heeft in 2016 in Linda’s Zomerweek laten doorschemeren dat zij een collageen drankje drinkt. Dit betreft Pure Gold Collageen.

Pure Gold Collageen Bestellen

Pure gold collageen is te bestellen op de website van het merk. Pure Cold Collageen wordt geproduceerd door een Brits bedrijf. Het is op de website alleen mogelijk om te betalen met creditcard en PayPal. Het pakketje met je bestellingen wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Voor wie is Pure Gold Collageen Geschikt?

Als je aan de schoonheid van je huid wilt werken, kun je pure gold collageen gebruiken. Het drankje bevat wel soja-eiwitten, dus mensen die hier allergisch voor zijn kunnen het drankje beter mijden.

Is pure gold collageen effectief?

Natuurlijk wil je graag weten of Pure Gold Collageen effectief is. Om deze reden hebben wij een uitgebreide test gedaan. We hebben de wetenschappelijke literatuur erop na geslagen om te kijken of Pure Gold Collageen effectief is. Daarnaast hebben we een test uitgevoerd waarin een aantal proefpersonen een maand lang Pure Gold Collageen hebben gedronken.

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in Pure Gold Collageen is natuurlijk collageen. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de huid, maar ook in de gezondheid van de gewrichten. Er zijn verschillende typen collageen, ieder met een eigen samenstelling en met een eigen functie.

Uit onderzoek is gebleken dat het innemen van collageen leidt tot de vorming van verschillende bouwstenen voor de huid (bron). In een onderzoek specifiek naar de werking van collageensupplementen op de vochtigheid van de huid werd ook een positief effect gevonden (bron). Het is dus alom bewezen dat collageen een positieve uitwerking heeft op de huid.

Gold Collagen ervaringen

Uiteraard hebben wij Pure Gold Collageen ook getest bij een aantal proefpersonen. Vijftien vrouwen in de leeftijd van 41 tot en met 60 jaar hebben een maand lang Pure Gold Collageen geprobeerd. Zij namen, volgens de gebruiksaanwijzingen, eens per dag een drankje in.

De eerste Gold Collagen ervaring was dat het drankje en een beetje een chemische smaak heeft. De smaak Perzik & Passievrucht is zeker wat anders dan andere drankjes, maar de uitvoering valt een beetje tegen. Verder wordt het drankje door alle vrouwen zonder problemen verteerd.

Uiteindelijk zijn de vrouwen tevreden over het resultaat. De rimpels op het gezicht zijn zichtbaar wat minder diep en de huid voelt wat elastischer en soepeler aan. Een van de vrouwen merkte op dat het drankje een stuk beter werkt dan alle crèmes die zij tot nu toe geprobeerd heeft. Het is niet verrassend, maar het duurt even een tijdje voordat het resultaat zichtbaar is. De collageen moet immers eerst nog door het lichaam verwerkt worden.

Collageen drinken ervaringen

Collageen drinken is een relatief nieuwe manier om je huid strak en soepel te houden. In een eerdere test hebben wij bijvoorbeeld al een Mardanti Collageen aan een test onderworpen. Dit is een collageenpoeder dat je zelf aanmaakt met water. De resultaten uit de test van Mardanti Collageen waren net zo positief als de resultaten van Pure Gold Collageen.

Gold Collagen Prijs

Gold Collagen is behoorlijk duur, zeker in vergelijking met concurrerende producten. Een flacon kost €4.20. Als je een jaar lang Pure Gold Collageen gebruikt, betekent dat je ongeveer €1600 kwijt bent. Dit is voor de meeste mensen een klein maandsalaris. Gebruik je daarentegen een alternatief, zoals Mardanti collageen, dan ben je iets meer dan een euro per dag kwijt. Ook Mardanti bevat hoogwaardige collageen van vis.

De combinatie van een vergelijkbaar effect en de hogere prijs hebben veel vrouwen doen besluiten om collageen van Mardanti te kopen. Al onze proefpersonen zijn van plan om een collageendrankje op langere termijn te gebruiken en dan is Pure Gold Collageen simpelweg te kostbaar.

Pure Gold Collageen Kopen

Pure Gold Collageen is alleen te koop via de eigen website van het merk. Deze website accepteert wel betalingen via creditcard en PayPal, maar het is niet mogelijk om er met iDeal te betalen.

Gold collageen – De Moeite Waard?

We weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collageen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collageen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

39 Reacties

 1. Graag zou ik de Collagen Gold willen testen. Ik ben 47 jaar oud en ik mijn huid is ietwat verslapt en er verschijnen wat rimpeltjes, ik ben benieuwd of het iets voor mijn huid gaat doen en zou het graag willen proberen en mijn mening er over willen geven.
  Groetjes, Simone

 2. Ik ben 85jaar en een chronisch verdunnende/drogende huid. Gewone middelen zoals crèmes werken niet meer. Benieuwd of dit product zelfs mensen op hoge leeftijd kan helpen?

 3. Ik heb al veel over dit product gehoord en ben heel erg benieuwd of de verhalen ook kloppen! Ik ben 49 en zou het graag uit willen proberen.

 4. Ik zou dit drankje graag willen proberen. Ik heb door de jaren heen al diverse collageendrankjes geprobeerd, met wisselend resultaat, en ben benieuwd wat dit drankje voor me doet. Ik heb er veel positiefs over gehoord en gelezen.

 5. Van de pedicure begreep ik dat dit Pure Gold Collagen niet alleen goed voor mijn huid zou zijn (ik ben 65) en dat het mijn nagels zou kunnen versterken. Ik zou dit product dus graag willen proberen en hoop in aanmerking te komen voor gratis testen. Hartelijke groet, Janneke

  • Ik zou heel graag dit Collageen drankje willen uitproberen. Over twee weken word ik 40 jaar. Nou ja, met mijn leeftijd is er niks meer te doen maar met mijn rimpeltjes misschien wel…Is Pure Gold Collageen de ultieme beauty elixir?

 6. Hi,
  Toevallig was ik vandaag in Amstelveen en heb ik een brochure meegekregen over dit drankje.
  Ik wilde eerst iets meer informatie opzoeken, en nu zie ik dit interessante voorstel!
  Ik merk naarmate ik ouder word, dat ik mijn jeugdigheid van jaren terug erg mis.
  Momenteel ben ik 33 jaar. Ik werk fulltime, en merk dat de combinatie werk- en soms ook privégerelateerde stress negatief bijdraagt aan de conditie van je huid. De afgelopen tijd heb ik gezocht naar opkikkers voor mijn huid. Denk hierbij aan een detox-masker en serums. Wat ik heb gemerkt bij de serums is dat ik vrij snel resultaat zag, maar helaas voor korte duur (twee weken).
  Dit collageendrankje heb ik eerst op internet gespot, en toen ben ik bij een natuurwinkel wezen kijken. Echter hebben zij enkel tabletten of producten in poedervorm. Nu heb ik tabletten aangeschaft, maar nog niet gebruikt.
  En nu ik dit voorbij zie komen denk ik ‘ik wil’. Zelf ben ik best kritisch, maar ben wel heel nieuwsgierig naar dit product. Jullie zouden mij er in ieder geval erg blij mee maken.
  Fingers crossed :)

  Gr,
  Gül

 7. Omdat je het product gratis kan testen ben ik hoopvol dat het effectief werkt en benieuwd naar de resultaten.

 8. Ik zou het product heel graag willen testen!
  Ik ben een dame van 55jaar. Ik eet geen vlees wel vis. Ik sport regelmatig, eet en leef bewust. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke producten,dus nooit kant en klare maaltijden in huis. Fruit , groente noten en vezelrijke producten (bruine rijst, zoete aardappelen, etc…). Aandacht voor mijn huid vind ik belangrijk: “je wordt wat je eet”!! Dit lijkt mij een fantastich product, en ik ben heel nieuwsgierig om het uit te testen. Gr Rosa

 9. Ik zou graag het product wjllen uitproberen. Ik heb er veel over gelezen en nu zou ik mijn ervaring erover willen delen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.