Psorilax Creme Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Psoriasis is een vervelende ziekte die ook nog eens vaak voor komt. Niet alleen ziet de door Psoriasis aangetaste huid er wat minder prettig uit, het is ook nog eens heel vervelend als je er last van hebt. De klachten van psoriasis lopen uiteen van jeuk tot het verlies van huidschilfers. Psoriasis kan op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Het krabben aan de huid kan leiden tot andere infecties.

Psorilax is een nieuw middel dat belooft om deze vervelende huidziekte aan te pakken. Dit zou erg welkom zijn. Sommige zaken, zoals emotionele rust helpen wel om de gevolgen van psoriasis wat te verminderen, maar een echte oplossing er nog niet.

Wat is Psorilax?

Psorilax is een zalf die komt in een tube met daarin 50 ml van het middel. De zalf bevat vijf verschillende ingrediënten die zouden helpen bij het verminderen van de klachten van psoriasis. Deze basis ingrediënten zijn wei-eiwit, candelillawas, shea boter, koolzaad olie en panthenol. De zalf kan eenvoudig worden aangebracht op de aangedane plaats voor een optimaal effect.

De crème zou helpen om de klachten als jeuk en schilferen te verminderen. Tegelijkertijd wordt het herstellende vermogen van de huid verbeterd. De huid wordt bovendien beter gevoed en gehydrateerd. Dit zou er toe moeten leiden dat de klachten van psoriasis een stuk minder zijn.

Voor wie is Psorilax Geschikt?

Psorilax is geschikt voor iedereen die last heeft van een enige vorm van psoriasis. Aangezien een paar procent van de bevolking last heeft van deze huidziekte, is het middel dus voor veel mensen interessant. Geen van de ingrediënten in Psorilax staat bekend als allergeen.

Psorilax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Psorilax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 44 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Psorilax graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is Psorilax Effectief?

Om te bepalen of Psorilax effectief is, hebben wij tien proefpersonen bereid gevonden om de zalf voor ons te testen. Voordat we naar de resultaten van de test gaan, bekijken we eerst wat we kunnen verwachten op basis van de wetenschappelijke kennis.

Wei Eiwit

Is er weinig bekend over de effecten van wei-eiwit als je het aanbrengt op je huid. Wel is er een studie gedaan waaruit bleekt dat wei-eiwit acne (een andere huidziekte) kan veroorzaken. Dit is echter alleen als het ingenomen wordt (bron).

Candelillawas

Candelillawas lijkt qua samenstelling heel veel op jojoba-was. Dit middel heeft een bevochtigende werking op de huid en verbetert de opname van stoffen door de huid (bron). Om deze reden wordt de stof ook veel gebruikt in dag- en nachtcrèmes. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmend effect (bron). Hoewel dit kan helpen tegen ‘vervolgschade’ van psoriasis, is deze ziekte zelf geen ontsteking.

Sheaboter

Sheaboter helpt bij het herstel van de huid (bron). Wel is uit onderzoek gebleken dat Sheaboter huidirritatie niet tegen