Pro Vita Dieet

Start met KetoX

ProVita is een van oorsprong Vlaamse organisatie voor mensen met overgewicht. Maar bij ProVita gaat het over meer meer dan alleen over overgewicht. Pro Vita wil mensen tips meegeven om hun persoonlijk geluk terug te winnen en positieve kijk op het leven bij te brengen. Achter overgewicht gaat vaak meer schuil dan een voedingsprobleem. Mensen die voor Pro Vita kiezen, moeten durven uitkomen voor zichzelf, moeten hun problemen leren aankaarten met verantwoordelijke Nancy of in een groep om elkaar te steunen.

Waar kan ik Pro Vita vinden?

De vestigingen van Pro Vita kun je vinden in de volgende plaatsen:

  • Waregem
  • Meulebeke
  • Ieper
  • Roeselare
  • Deerlijk
  • Kortrijk
  • Menen
  • Harelbeke

Een avondje Pro Vita

Een avondje ProVita begint met de weging en een korte motiverende babbel. Daarna gaan alle aanwezigen rond een tafel zitten in familiale sfeer. We leggen een thema voor waarover de leden hun zegje kwijt kunnen. op die manier kunnen ze een stuk van hun innerlijke problemen kwijt en zijn ze gemotiveerd om er weer in te vliegen.

Ervaring met Pro Vita

Heb jij ervaring met Pro Vita? Geef dan hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere afvallers.

bron en meer informatie provitadeerlijk.be

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.