Proviplus Eiwitdieet

Afvallen in 2021

Alweer een nieuw eiwitdieet. Volgens de ervaring van de onderstaande gebruiker werkt het Proviplus Eiwitdieet prima. Ervaring van andere gebruikers zijn welkom.

Mijn ervaring met het Proviplus Eiwitdieet

“Futloos, moe en te zwaar. Dat was ik een half jaar geleden. Met hulp ben ik gestart aan de strijd tegen de kilo’s. Nu ga ik energierijk en een stuk lichter de zomer tegemoet. ” Dit is één van de verhalen die we in de praktijk horen.
Graag willen we meedere mensen helpen in de strijd tegen de kilo’s. Er zijn allerlei methoden voor. Belangrijk is om een geschikte methode te kiezen én een methode waarbij jij een goed gevoel hebt. Voor de één is dit gewoon minder snoepen, de ander werkt met een weekmenu en weer een ander werkt met vervangende maaltijden. Uiteraard dient iedereen wel te werken aan een gezond eet- en leefpatroon voor het behoudt van het streefgewicht.

Wij hebben erg goede resultaten met het proteinedieet en we willen graag meer mensen de mogelijkheid geven om hiervan gebruik te maken. Daarom hebben we een een campagne op gezet. Proviplus/ Proteíka sponsert je bij deze klus. Het Proviplus concept is een totaal aanpak van enerzijds gewichtsverlies en anderzijds een programma waarbij het aanleren van een gezonde voedings- en leefgewoonten centraal staan. Proviplus heeft lekkere en hoogwaardige eiwitproducten, daarnaast worden ook nog de producten van Proteíka (Nestle Nutrition) gebruikt, waardoor het een erg uitgebreid assortiment is.

Je wordt begeleid door een diëtiste (via email en/of telefoon). Je ontvangt volop informatie, zoals menu’s, boodschappenlijstjes, recepten, info over eetgedrag, info over beweging, etc. In de eerste periode maak je (gedeeltelijk) gebruik van eiwitrijke vervangmaaltijden van Proviplus en Proteíka. Je kan deze producten tegen een sterk gereduceerd tarief aankopen.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.