Protislank Eiwitdieet Recepten

Tijdelijk ontvang je extra korting en worden geen verzendkosten berekend. Klik op de actiecode en activeer jouw protislank kortingscode.

Afvallen in 2021

Protislank Kortingscode 2522 
Protislank Gratis Verzenden ZENDGRATIS 

Mede door de het dieet succes van onder andere Erica Terpstra, Annemarie Joritsma en dr. Frank is een proteine of eiwitdieet erg populair geworden. Het onderstaande mailtje ontving ik vandaag van Afnes. Ze verteld hoe ze in een half jaar 20 kilo is afgevallen dankzij het Protislank Proteïnedieet.

Timfit korting banner

De Ervaring met ProtiSlank van Agnes

Ik zal me even voorstellen. Ik heet Agnes, 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Op dit moment weeg ik 62 kilo, maar dit is wel eens anders geweest!

8 jaar geleden ben ik begonnen met diëten en woog toen 82 kilo! Ik was bevallen van ons tweede kindje en ben toen de nodige kilo’s aangekomen . Ik besloot om ‘gezonder’ te gaan eten. Dit had wel wat resultaat, maar u raadt het al, het bekende jojo-effect trad continu op. Was ik weken goed bezig, zette ik mijn dieet even een weekend aan de kant, en ja hoor weer een paar kilo erbij. Dit gebeurde elke keer weer, echt om hopeloos van te worden, en wat gebeurt er dan; Je geeft het op. Je krijgt het gevoel dat alles wat je hebt moeten missen om af te vallen, allemaal voor niets is geweest.

Ketose

Maar dan komt de zomer er weer aan, en ja… dan wil je toch wel heel erg graag van de kilo’s af. 3 jaar geleden kwam ik terecht bij de website van Protislank. Daar las ik het verhaal over de Ketose fase waarin je lichaam terecht komt als je het Dieet volgt, een zeer belangrijk deel van het afvallen waar overtollige vet wordt aangesproken omdat er een tekort aan koolhydraten ontstaat. Niet je spiermassa, dit is dus waar de meeste diëten in falen. Ik heb me daar in verdiept en alles wat er stond sprak mij heel erg aan! KETONEN worden aangemaakt die ons lichaam van de nodige energie voorzien. Geen honger gevoel, je fit blijven voelen, want wat wordt je soms mega flauw van sommige dieeten…en geen hongergevoel. De Proteine Eiwit producten geven een vol gevoel!

timfit ervaringen recensie

De Proteine eiwitten producten zorgen ervoor dat je spiermassa behouden blijft. De 4 fases zorgen ervoor dat je een gezondere eetgewoonte er aan over houdt en het dieet langzaam afbouwt, dit gaat het jojo-effect tegen. Ook dit vind je bij de meeste diëten niet terug. Het afbouwen van een Dieet is dus achteraf heel erg belangrijk om het jojo-effect tegen te gaan. Ik ben gestart en ben in een half jaar 20 kilo kwijt geraakt. Ik zat gewoon weer op het oude gewicht van voor de zwangerschap. En het voordeel van dit dieet is, doordat je de spiermassa behoud, blijf je goed in je vel zitten, alles is nog net zo strak als voor de bevalling, geen hangbuikje……En nog belangrijker geen jojo-effect. Doordat ik zo blij was met dit dieet, vond ik het erg jammer toen ik zag dat er via de site niet meer besteld kon worden. Ik ben toen zelf de boeken ingedoken, en heb de nodige ervaringen opgedaan, heb toen contact opgenomen met Protislank. Ik heb nu een groothandel gevonden die 10 jaar lang al onderzoek heeft gedaan naar Proteine Eiwit producten en een geheel nieuwe lijn heeft, met gevolg dat wij nu de eerst in Nederland zijn met de beste Smaak/Kwaliteit/prijs.

Smaak

U zult het zelf ondervinden als u start met dit dieet. De smaak van de Producten zijn perfect. Het aanmaken met water is geen probleem, deze producten smaken zo lekker, niet waterig of naar meel. U kent het wel van die vieze waterige shakes…. En de prijs is al zeker niet verkeerd. Ondervind het zelf en ga op zoek naar alle informatie op mijn website. Kijk of het u net zo aanspreekt als mij toen. De klanten die we nu hebben zijn zeer tevreden en zijn ook ontzettend blij met onze nieuwe smaken. Die nog nergens anders te verkrijgen zijn!

Gezonde Groeten,

sanne