Prostaplast Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Veel mannen van zijn vroeg of laat aan de beurt en krijgen last van hun prostaat. Prostaplast Pleisters zijn een van de nieuwste oplossingen op dit gebeid. Deze pleisters, gebaseerd op de Chinese kruidengeneeskunde zouden eenvoudig en snel verlichting moeten bieden bij prostaatklachten. Wij waren benieuwd of het werkt en hebben het product dan ook getest.

Wat is Prostaplast?

Prostaplast is een middel dat helpt dat tegen allerlei ongemakken aan de mannelijke geslachtsorganen. Denk hierbij onder andere aan zaken als prostatitis (een prostaatontsteking), erectieproblemen, pijn bij het plassen en andere ongemakken. Prostaplast werkt door middel van een pleister met daarin zeven verschillende

Prostaplast verpakking
Prostaplast verpakking

plantenextracten

Met behulp van speciale nanotechnologie zijn de deeltjes van deze plantenextracten kleiner gemaakt zodat deze eenvoudig door de huid zijn op te nemen. De pleisters worden aangebracht in de buurt van de navel en werken ongeveer drie dagen. Prostaplast raadt voor het beste resultaat aan dat je een kuur vol maakt met 10-15 pleisters.

Prostaplast Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Prostaplast zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Prostaplast graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is Prostaplast geschikt?

Alle mannen kunnen Prostaplast gebruiken. Voor zover bekend leidt geen van de middelen tot allergische reacties. In principe zouden vrouwen de pleisters natuurlijk ook kunnen plakken, sommige klachten als pijn bij het plassen komen ook bij hen voor, maar daar is de pleister niet voor bedoeld.

Is Prostaplast effectief?

Prostaplast bevat verschillende producten die een ontstekingsremmende werking hebben. Borneol heeft een ontstekingsremmende werking (bron) terwijl kaneel ook nog preventief zou werken tegen kanker (bron).  Plantago Asiatica heeft een gunstige uitwerking op de urineweg (bron).

Aan werkzame ingrediënten dus geen gebrek. De belangrijkste vraag, en hier konden we zo geen antwoord op vinden, is of deze ingrediënten wel door de huid opgenomen worden. In de onderzoeken naar Plantago Asiatica werd de stof oraal toegediend. In het onderzoek naar borneol was er sprake van een injectie.

Proefpersonen

Gelukkig konden ze het product op een andere manier aan een goede test onderwerpen, en dat was met proefpersonen. Acht gezonde mannen in de leeftijd van 42 tot en met 56 plakten gedurende anderhalve maand per persoon vijftien pleisters. Alle mannen hadden in meer of mindere mate last van klachten met de prostaat of andere mannelijke geslachtsorganen.