Proef met ‘dikke’ etalagepoppen

Als door een Nederlandse winkelstraat loopt zie je dat de etalages van de kledingzaken vol staan met etalagepoppen

met een slank maatje 36. Dit klopt al jaren niet meer met de maten van de gemiddelde Nederlandse vrouw. Een Engels warenhuis dacht er net zo over en heeft besloten om een proef te starten.

Etalagepoppen met maat 44

De komende maanden zul je in de etalage van het Britse warenhuis Debenhams alleen nog maar etalagepoppen vinden met maat 44. Normaal hebben de poppen van  Debenhams net als de meeste winkels maatje 36. De etalagepoppen zullen de nieuwe collectie ontwerper Ben de Lisi dragen.

Meer Paspoppen XL

Als de proef aanslaat zullen alle paspoppen met maatje 36 worden ontslagen en komen er alleen nog maar gezellige plastic mannequins met een maat 44 in de etalages die sowieso beter overeenkomt met het Britse straatbeeld. We zijn benieuwd of Nederland dit Engelse initiatief zal volgen.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1 reactie

  1. Kan de trend alleen maar onderstrepen, wij als leverancier van etalagepoppen zien de vraag naar deze poppen ook verder toenemen. We gaan hier in de toekomst meer van zien.

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.