Predivita Prodivita Producten

Afvallen in 2021

Predivita levert producten die passen in een eiwitrijk dieet. Aangezien het dringen is op deze markt vragen wij ons hardop af: “Loont het om over te schakelen op de producten van Predivita”? We namen Predivita onder de loep.

Predivita met Stevia

Predivita is een leverancier van dieetproducten die toegepast kunnen worden bij een willekeurig proteine of eiwitdieet. Predivita is zowel een fabrikant en verkoper van hoogwaardige eiwitproducten die weinig tot geen koolhydraten bevatten. De producten van Predivita zijn gezoet met Stevia zoetstoffen. Predivita is van oorsprong een Belgische organisatie. Predivita heeft  zelfs de grootste Online Proteine Dieet Shop van België. Sinds enige tijd is Predivita ook op de Nederlandse en Duitse markt vertegenwoordigd. Predivita levert producten aan zowel consumenten als aan diëtistes en andere afslankspecialisten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen.

Prodivita is Predivita Geworden

Op 18 oktober 2012 is met een andere houder van een geregistreerde merknaam overeengekomen om de verkoop van producten met de merknaam PRODIVITA per 18 april 2013 te staken. “De huidige productie- en verkoopstructuur blijft bestaan. Predivita blijft investeren in de activiteiten rond proteïne dieet producten en voedingssupplementen waardoor we aan onze zakelijke partners een hoger niveau van dienstverlening en aan onze klanten een betere kwaliteit en nog smaakvollere producten kunnen aanbieden” Aldus Predivita.

Vragen en Ervaringen

Wat is jouw ervaring met Predivita? Wat is voor jouw de reden om voor dit producten te kiezen? Stel een vraag, laat een reactie achter, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Slim Eten met Predivita

‘Slim Eten is een motto van Predivita. Er staat tegenwoordig veel ongezond voedsel op tafel, en dat terwijl is aangetoond dat bewust eten van vitaal belang is om een goed en gezond leven te leiden. Obesitas en overgewicht zijn letterlijk een groeiend probleem. Het vinden van een passend dieet is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Proteïne diëten zoals Prodimed en Sanaslank staan bekend om hun effectiviteit, maar helaas kun je niet elk product vertrouwen om gewicht te verliezen en daarnaast nog resultaten te boeken. Een voordeel van Predivita ten opzichte van andere eiwitrijke producten is dat de prijs relatief gunstig en het assortiment erg uitgebreid is.

High-Proteine producten

Predivita is een bedrijf dat gevestigd is in België en produceert en verkoopt high-proteine producten. Deze producten hebben naast veel eiwitten een laag-koolhydraat gehalte en hebben een poeder op basis van dieetproducten in online en via diëtisten en andere gewichtsverlies professionals. Het Predivita Proteine Dieet biedt een verscheidenheid aan eiwitrijke producten die eenvoudig te bestellen zijn in de Predivita Webshop.

Stevia Zoetstof

Predivita gebruikt steevast stevia zoetstof in haar producten. Op deze manier vang je twee vliegen in een klap, veel eiwitten en geen suikers. Het Predivita Proteine Dieet staat voor garant voor een eetpatroon zonder koolhydraten of suikers, vetten of lipiden. Een High-eiwit en een laag caloriegehalte in voedselinname zorgt voor een snelle daling in vet, zonder honger of vermoeidheid.

Vier Fasen

Net als de meeste Eiwit- Dieten bestaat ook Predivita uit vier afzonderlijke fasen. De snelste resultaten worden bereikt in fase 1, waarin 70% van de voltooiing merkbaar is. In fase 2 de gebruiker ziet dat 15% is voltooid, terwijl verder 7,5% is bereikt elke fase 3 en 4. Of lijners hebben moeite om 3, 5, 8, 10 of 20 kilo of meer om gewicht te verliezen verliezen.

Predivita Producten

Om een indruk te krijgen van de producten hebben we een selectie uit de webshop voor je samengesteld.

  • Kant-en-klaar brood
  • Kant-en-klaar toast