Afvallen in 2021

Prodimed Clinics Review en Ervaringen

Gratis professionele begeleiding bij het afvallen – Prodimed Clinics is een onderdeel van het populaire Prodimed Dieet. Al ruim tien jaar begeleidt Prodimed Clinics mensen op een vooruitstrevende en verantwoorde manier naar een gezond gewicht. De sleutel tot succes? Een hoog aangeschreven medisch onderbouwd Prodimed proteïne dieet met heerlijke gerechten, een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan en goede online begeleiding van een gediplomeerde diëtist. Zelfs als je je streefgewicht bereikt hebt en bent overgestapt op een gezond voedingspatroon, staan de diëtisten van Prodimed altijd voor je klaar. Met Prodimed ga je samen de strijd aan tegen de kilo’s en niet alleen.

Timfit korting banner

Wat is Prodimed Clinics?

Prodimed is een eiwitrijk en laag calorisch dieet dat uitkomst biedt in de strijd tegen overtollige kilo’s. Door een medisch onderbouwde methode en hoge kwaliteit producten val je op een verantwoorde manier af. Prodimed Clinics, de online praktijk van Prodimed, helptprodimed-devices je in het bereiken van je streefgewicht door de gratis persoonlijke begeleiding en coaching. Iedereen die besluit met Prodimed Clinics afscheid te willen nemen van overgewicht krijgt een persoonlijk en door diëtisten ontwikkeld stappenplan, advies over de Prodimed producten die aansluiten en speciaal ontwikkeld zijn voor dit proteïnedieet en coaching van gediplomeerde voedingsdeskundigen. Daarnaast heeft iedereen gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform “Mijn Prodimed” waar je op een toegankelijke manier je doelen en resultaten bijhoudt.

Het is de combinatie van heerlijke producten en goede professionele begeleiding waardoor deze methode jaar op jaar persoonlijke succesverhalen kent. De 100 procent gratis begeleiding op afstand die Prodimed Clinics biedt, blijkt ook volgens onderzoek van het VU Medisch Centrum een bijzonder succesvolle methode.

Hoe werkt Prodimed Clinics?

Prodimed Clinics is het beste van twee werelden. Het biedt je een medisch onderbouwd behandelprogramma met gratis professionele begeleiding én een eiwitrijk en laag calorisch proteïnedieet waarmee je stap voor stap naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon toe werkt. Dat gezonde patroon bereik je door in de eerste fase hoogwaardige eiwitsupplementen te nemen en het aantal kilocalorieën per inname laag te houden. Juist omdat Prodimed een zogenoemd Very Low Calory Diet is, is de gratis professionele begeleiding die Prodimed Clinics biedt van groot belang. Dat begint al bij de uitgebreide intake. Na deze uitgebreide intake start je het dieet dat uit vijf verschillende fasen bestaat. Eerst de nodige kilo’s verliezen, dan een nieuwe balans vinden in je voedingsgewoonten.

Tijdens de zogenoemde actieve fasen zorgen eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname

Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale voeding, zodat je tijdens de onderhoudsfasen verantwoord en gecontroleerd overstapt op gezonde voeding.

De unieke combinatie van het doeltreffende Prodimed proteïnedieet, een uitgebreid productassortiment en uw persoonlijke gratis online diëtist – die zowel tijdens als na het dieet ter beschikking staat – maken Prodimed Clinics zo bijzonder en trefzeker. Niet alleen in het verliezen van gewicht, vooral in het vinden van nieuw geluk en zelfvertrouwen.

Wat kan ik verwachten?

Het Prodimed dieet past perfect in het drukke bestaan van tegenwoordig. Je hoeft niet langs praktijken of behandelcentra, maar kunt in je eigen veilige omgeving aan jouw doelen werken. Gratis professionele begeleiding per telefoon, e-mail, chat en via een op maat gemaakt online programma zorgen ervoor dat je er nooit alleen voor staat. Zo kun je overal waar internet en telefoon is de hulp krijgen die je nodig hebt.

prodimed-sidebar_hoewerkthet De strijd aangaan met de overtollige kilo’s kan eng en spannend zijn. De angst voor een terugval of vrees voor het falen liggen vaak voortdurend op de loer. Juist daarom is de steun en het advies van iemand die je begeleidt zo belangrijk. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat persoonlijke begeleiding een positieve invloed heeft op het resultaat. Volgens onderzoekers van het VU Medisch Centrum vallen mensen met overgewicht het meest af als ze telefonisch worden bijgestaan.

Met Prodimed Clinics verlies je dus verantwoord kilo’s en krijg je gratis persoonlijke online begeleiding door een professionele diëtist. Een steun in de rug, maar geen gedoe met bezoekjes aan een praktijk. Altijd goed advies, en niet alleen dat ene uurtje per week dat je een afspraak hebt in de praktijk. Bij Prodimed Clinics staan er tenslotte iedere werkdag iemand voor je klaar.

Wat kost Prodimed Clinics?

Als je de kortingscode VETVRIJ invult tijdens de online intake ontvang je naast GRATIS persoonlijke begeleiding van een diëtiste 10% VASTE korting op de Prodimed producten die via Prodimed Clinics besteld worden. Deze korting kan zelfs oplopen tot 20%. Dit is afhankelijk van de grote van het orderbedrag.

Voordelen Prodimed Clinics

 • Door de in eigen beheer geproduceerde producten is de hoge biologische waarde aan eiwitten gegarandeerd. Met deze medisch onderbouwde laagcalorische methode en de gratis professionele begeleiding werk je verantwoord toe naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.
 • Gratis effectieve persoonlijke begeleiding en nazorg. Je betaalt alleen voor de producten, de professionele begeleiding krijg je er gratis bij. Via het online platform “Mijn Prodimed” krijg je steun en advies van gediplomeerde diëtisten. Geen bezoekjes meer aan een praktijk of wanhoop tijdens een vakantie in het buitenland, met een telefoon of internet zijn de deskundigen van Prodimed altijd in de buurt.
 • De Prodimed methode biedt iedere dag een afwisselende maaltijd. Door het uitgebreide productassortiment van Prodimed geniet je van heerlijke smoothies, pasta bolognese of een goede karamel crunch reep als tussendoortje.
 • Prodimed Clinics maakt altijd een persoonlijk stappenplan. Bij de online praktijk van Prodimed dus geen standaard traject, maar een op maat gemaakt behandelplan. Alleen zo krijg je het snelst het beste en meest duurzame resultaat.
 • Houd online je doelen en resultaten bij in “Mijn Prodimed”. Iedereen die kiest voor Prodimed Clinics krijgt gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform dat overal ter wereld inzicht geeft in het afvallen. Heb je een opmerking of wil je advies? Via je online account sta je met één muisklik direct in contact met de gediplomeerde diëtisten van Prodimed Clinics. Handig en snel, zodat jij vol vertrouwen en zo snel mogelijk je doelen bereikt.
 • Bestel je producten online en heb ze de volgende dag al in huis. Zoveel smaken en gerechten, dan is het soms lastig kiezen. Plots zin in overheerlijke zoete pannenkoeken? Of toch liever een hartige omelet? Bestel via Mijn Prodimed je producten online en de volgende dag eet jij al je lievelingsgerecht!
 • Doel bereikt? Dan is goede nazorg essentieel. Prodimed Clinics blijft daarom gratis begeleiding bieden, zolang als nodig. Ook als je je streefgewicht bereikt hebt en een nieuw en gezond voedingspatroon hebt gevonden, heb je soms nog vragen of behoefte aan coaching. Bij Prodimed Clinics kan dat gewoon.

Nadelen Prodimed Clinics

 • Eerlijk is eerlijk, Prodimed is een streng dieet. Alleen als je echt gemotiveerd bent om de overtollige kilo’s te verliezen, zal het lukken. De eerste fasen van het dieet is het aantal koolhydraten minimaal en staat vetverbranding voorop. Daarbij is discipline een vereiste, want zondig je toch dan duurt het zo weer een paar dagen voor de vetverbranding weer op gang komt.
 • Prodimed Clinics biedt professionele online begeleiding. En al dat advies is ook nog eens gratis. Voor veel mensen is dit een uitkomst en uit wetenschappelijk onderzoek van het VU Medisch Centrum blijkt deze vorm van begeleiding zeer effectief. Sommige mensen verlenen echter toch de voorkeur aan persoonlijk contact in een praktijk en willen producten graag in de praktijk kopen in plaats van de Prodimed webshop. Ook dat kan! Alleen in Nederland zijn er al meer dan 500 praktijken waar diëtisten met de Prodimed methode werken. Altijd een verkooppunt in de buurt, ook bij jou.

Conclusie

Ben je op zoek naar een verantwoorde manier om af te vallen? Prodimed Clinics wil samen met jou de strijd aangaan. Al meer dan tien jaar helpt het eiwitrijke laag calorische dieet van Prodimed Clinics mensen hun droom te verwezenlijken. Via de online omgeving “Mijn Prodimed” houd je je doelen bij, krijg je gratis professioneel advies van Prodimed diëtisten en natuurlijk geven ze je vaak genoeg net dat steuntje in de rug dat je zo hard nodig hebt. Deze effectieve persoonlijke begeleiding is een service van Prodimed Clinics. Je betaalt alleen voor de producten, de professionele begeleiding krijg je er gratis bij.

Kijken of het iets voor je is? Bestel het Prodimed proefpakket, met daarin een aantal heerlijke gerechten. Het proefpakket bestaat uit een vanille-karamel mousse, een aardbei-ananas smoothie, heerlijke warme chocolademelk en een karamel crunch reep. Voor maar €9,95 (zonder verzendkosten) kun je Prodimed ontdekken. Vergeet niet om de kortingscode vetvrij te gebruiken en profiteer van extra korting.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAloë Vera Forever Living Products Review
Volgend artikelVisolie Capsules Getest

2625 Reacties

  • Hallo Sarah,

   Het is nu bijna een jaar geleden dat ik gestart ben met SLIMdiet. Bij aanvang woog 89 kilo, en mijn streefgewicht was de 72 kilo die ik voor de geboorte van Danny woog. Het nadeel is dat het niet via een consulente te volgen is. Het voordeel is de prijs en kwaliteit. ik gebruik de kortingscode vetvrij voor 10% korting op de site van SLIMdiet.

   Tanja

  • Ja dat heb ik,ben zelf met slim dieet 23kilo afvallen ,2dec.2014/3àpril 2015 ,in 4mnd..geen honger,erg smaakvol!!

 1. Hallo Eva,
  Het zit er allemaal weer aan jammergenoeg, zelfs twee kilo meer, alhoewel ik die na drie dagen al bijna weer kwijt ben. Vandaag was lastig, maar ik heb het wel volgehouden. Weet dat het vanaf nu iedere dag makkelijker gaat.
  Fase een is inderdaad het lastigst, dan hoef je je nergens mee bezig te houden. Ook koken voor mijn gezin gaat met een bepaalde afstandelijkheid, ik proef geen hap als ik aan het koken ben. Het ging bij mij mis in fase drie, ik heb het dieet niet goed afgerond, ging niet meer naar de voedingsdeskundige en hield me nergens aan. Dus je vraag of het er weer aan vliegt als je normaal gaat eten kan ik eigenlijk ontkennen, ik denk niet dat het eraan vliegt als je normaal gaat eten. Wel als je je oude gewoontes, waardoor je dik bent geworden, weer oppakt.
  Ga dus vooral door en maak het helemaal af. Ik denk dat ik juist in fase drie weer naar een diëtiste ga en daar een jaar onder controle blijf als ik op mijn streefgewicht ben. Ik moet er niet aan denken dat het me nog een keer gebeurt.
  Ik ga naar bed, mijn maag knort, maar ik voel me prima. Over twee dagen is de honger weg, dat weet ik.
  Het is ook zo dat het dieet altijd werkt als je je er goed aan houdt, hoe vaak je het ook gedaan hebt, het werkt gewoon. Ook al lig je de hele dag op de bank, je valt gewoon af.
  Niet dat je daar zin in hebt, als je afvalt krijg je juist zin om te bewegen.
  Dus iedereen die twijfelt, gewoon beginnen, nu, dan ben je op 1 januari bijna 10 kilo kwijt..

 2. Hallo Joske,
  Wat leuk dat je reageert. Tien kilo, daar draai je je hand toch niet voor om ;)?
  Wat toevallig dat we allebei nu weer begonnen zijn. Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is de knop om bij mij. Maar dan ook echt. Het is wat je zegt, gewoon niet zondigen, daar doe je jezelf het grootste plezier mee.
  Ik las je reactie over privacy, die werd naar mijn mail gestuurd, wat ik ook weer raar vind aangezien je reactie helemaal bovenaan staat, niet gelinkt aan mijn naam.
  Ik ben het met je eens, wat een slordigheid. Ik ben daar altijd een beetje bang voor en maak voor dit soort forums meestal een apart mailadres aan, die nergens aan gelinkt is.
  groeten Diane

  • Beste Anna en Joske,

   Fijn medestrijdsters! Anna, die 14 kilo, zijn die eraf gebleven of zit alles er heel snel eet aan wanneer je normaal gaat eten?
   Ik hoop volgende week dan eindelijk weer eens de 7 in zicht te hebben. Was een week met vakantie, en heb me er niet heel streng aan gehouden, dus loop iets achter op schema, maar het viel me nog wel mee. Bovendien komt er nog steeds niets bij, en wordt het iedere week minder. Nu dus weer volop en streng in fase 1, wat ik eigenlijk ook wel makkelijk vind, je hoeft niet na te denken.

   Hoe gaat het bij jullie? Als je de eerste week hebt gehad, en weer lekker wat bent afgevallen, ga je als een trein toch? Heel vel succes,

   Groet Eva

 3. Ik ben ook begonnen met dit dieet, ben zo klaar met die overtollige kilo’s!! Ik was altijd heel slank en gespierd, en heb het gewoon enorm laten versloffen. Zit nu in mijn tweede week, en het valt me enorm mee! Eerste week -3,7 dus zeer mooi resultaat. (En nu -5 maar wil eigenlijk maar 1 keer per week wegen) Startgewicht is 89 kilo, en het voorlopigheid streven is 70. Wie zit er ook in deze strijd? Succes allen!

  • Hallo Eva,
   Ik ben ook bezig, terug van weggeweest. Mijn startgewicht is 98 en streven is 75. Wel even te gaan dus. Maar, ik heb het vorig jaar ook al gedaan, begon op 26 mei en eindigde 12 juli, was 14 kilo kwijt. Was ik maar doorgegaan…
   Nu al veel mislukte pogingen, maar kan de Prodimed Clinics niet loslaten, wil zo graag in het begin een beetje opschieten. Ik weet uit ervaring dat het op een gegeven moment alleen maar makkelijk is, je zit beter in je vel, de kilo’s vliegen eraf. Eten speelt eigenlijk even geen rol meer. Waarom wachten tot na de feestdagen dacht ik ineens, ik begin vandaag. Dat is vandaag dus, 98 kilo… Zwaarder word ik niet;)

  • Hallo Eva,
   ( Tweede keer dat ik een reactie schrijf, hoop niet dat de eerste zo alsnog verschijnt) Ik start op 98 kilo en mijn doel is 75. Heb het dieet al eerder gedaan en was toen in zes weken 14 kilo kwijt, het vloog eraf. Was ik toen maar verder gegaan…
   Wat ik me herinner is dat het steeds makkelijker wordt, de kilo’s vliegen eraf, je hebt geen trek en zit beter in je vel. Sinds jaren kon ik weer eens kleding dragen die ik leuk vond.
   Besloot om nu maar niet te wachten tot na de feestdagen, beter nu beginnen, dan ben ik rond kerst goed op weg en is het niet moeilijk om dingen af te slaan.
   Vorige keer had ik echt steun aan dit forum, ik hoop dat je nog niet bent afgehaakt? Die 70 ga je echt halen hoor, en ook niet in een onoverzienbaar tijdsbestek.
   groeten Anna

  • Voor DE BEHEERDER van deze site: Ik heb net gereageerd op een reactie van Anna op Eva via m’n smartphone. Ik vind Anna hier nu niet terug en mijn eigen reactie ook niet. Hij kwam wel op m’n smartphone en toen zag ik dat mijn achternaam erbij stond: dit vind ik niet tof, vooral omdat hij zo uniek is, als ik nou Jansen heette of zo. Dus hierbij verzoek ik om die achternaam weg te halen. Wat ik niet snap is dat hij w.s. van Linkdin is afgehaald want er stond bij: Vutter bij Uitgewerkt, nou dat staat op m’n Linkdin profiel dus haal dit allemaal weg AUB. Hoe komt het dat een reactie van mij via Linkdin loopt? Op zo’n manier ga ik niet meer op dit forum reageren. Bij voorbaat bedankt!

  • Hoi Joske,
   Bedankt voor je reactie. Heel vervelend voor je dat je gegevens op deze manier op het forum komen. Ik denk dat er niet echt een beheerder actief is. Heb vanmiddag een uitgebreide reactie geschreven op je en die geplaatst, maar zie hem nergens terug.
   Niet opgeven hoor, tien kilo ben je zo kwijt, dat weten we allebei. Succes! Anna