Start met KetoX

Prodimed Clinics Review en Ervaringen

Gratis professionele begeleiding bij het afvallen – Prodimed Clinics is een onderdeel van het populaire Prodimed Dieet. Al ruim tien jaar begeleidt Prodimed Clinics mensen op een vooruitstrevende en verantwoorde manier naar een gezond gewicht. De sleutel tot succes? Een hoog aangeschreven medisch onderbouwd Prodimed proteïne dieet met heerlijke gerechten, een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan en goede online begeleiding van een gediplomeerde diëtist. Zelfs als je je streefgewicht bereikt hebt en bent overgestapt op een gezond voedingspatroon, staan de diëtisten van Prodimed altijd voor je klaar. Met Prodimed ga je samen de strijd aan tegen de kilo’s en niet alleen.

Timfit korting banner

Wat is Prodimed Clinics?

Prodimed is een eiwitrijk en laag calorisch dieet dat uitkomst biedt in de strijd tegen overtollige kilo’s. Door een medisch onderbouwde methode en hoge kwaliteit producten val je op een verantwoorde manier af. Prodimed Clinics, de online praktijk van Prodimed, helptprodimed-devices je in het bereiken van je streefgewicht door de gratis persoonlijke begeleiding en coaching. Iedereen die besluit met Prodimed Clinics afscheid te willen nemen van overgewicht krijgt een persoonlijk en door diëtisten ontwikkeld stappenplan, advies over de Prodimed producten die aansluiten en speciaal ontwikkeld zijn voor dit proteïnedieet en coaching van gediplomeerde voedingsdeskundigen. Daarnaast heeft iedereen gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform “Mijn Prodimed” waar je op een toegankelijke manier je doelen en resultaten bijhoudt.

Het is de combinatie van heerlijke producten en goede professionele begeleiding waardoor deze methode jaar op jaar persoonlijke succesverhalen kent. De 100 procent gratis begeleiding op afstand die Prodimed Clinics biedt, blijkt ook volgens onderzoek van het VU Medisch Centrum een bijzonder succesvolle methode.

Hoe werkt Prodimed Clinics?

Prodimed Clinics is het beste van twee werelden. Het biedt je een medisch onderbouwd behandelprogramma met gratis professionele begeleiding én een eiwitrijk en laag calorisch proteïnedieet waarmee je stap voor stap naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon toe werkt. Dat gezonde patroon bereik je door in de eerste fase hoogwaardige eiwitsupplementen te nemen en het aantal kilocalorieën per inname laag te houden. Juist omdat Prodimed een zogenoemd Very Low Calory Diet is, is de gratis professionele begeleiding die Prodimed Clinics biedt van groot belang. Dat begint al bij de uitgebreide intake. Na deze uitgebreide intake start je het dieet dat uit vijf verschillende fasen bestaat. Eerst de nodige kilo’s verliezen, dan een nieuwe balans vinden in je voedingsgewoonten.

Tijdens de zogenoemde actieve fasen zorgen eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname

Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale voeding, zodat je tijdens de onderhoudsfasen verantwoord en gecontroleerd overstapt op gezonde voeding.

De unieke combinatie van het doeltreffende Prodimed proteïnedieet, een uitgebreid productassortiment en uw persoonlijke gratis online diëtist – die zowel tijdens als na het dieet ter beschikking staat – maken Prodimed Clinics zo bijzonder en trefzeker. Niet alleen in het verliezen van gewicht, vooral in het vinden van nieuw geluk en zelfvertrouwen.

Wat kan ik verwachten?

Het Prodimed dieet past perfect in het drukke bestaan van tegenwoordig. Je hoeft niet langs praktijken of behandelcentra, maar kunt in je eigen veilige omgeving aan jouw doelen werken. Gratis professionele begeleiding per telefoon, e-mail, chat en via een op maat gemaakt online programma zorgen ervoor dat je er nooit alleen voor staat. Zo kun je overal waar internet en telefoon is de hulp krijgen die je nodig hebt.

prodimed-sidebar_hoewerkthet De strijd aangaan met de overtollige kilo’s kan eng en spannend zijn. De angst voor een terugval of vrees voor het falen liggen vaak voortdurend op de loer. Juist daarom is de steun en het advies van iemand die je begeleidt zo belangrijk. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat persoonlijke begeleiding een positieve invloed heeft op het resultaat. Volgens onderzoekers van het VU Medisch Centrum vallen mensen met overgewicht het meest af als ze telefonisch worden bijgestaan.

Met Prodimed Clinics verlies je dus verantwoord kilo’s en krijg je gratis persoonlijke online begeleiding door een professionele diëtist. Een steun in de rug, maar geen gedoe met bezoekjes aan een praktijk. Altijd goed advies, en niet alleen dat ene uurtje per week dat je een afspraak hebt in de praktijk. Bij Prodimed Clinics staan er tenslotte iedere werkdag iemand voor je klaar.

Wat kost Prodimed Clinics?

Als je de kortingscode VETVRIJ invult tijdens de online intake ontvang je naast GRATIS persoonlijke begeleiding van een diëtiste 10% VASTE korting op de Prodimed producten die via Prodimed Clinics besteld worden. Deze korting kan zelfs oplopen tot 20%. Dit is afhankelijk van de grote van het orderbedrag.

Voordelen Prodimed Clinics

  • Door de in eigen beheer geproduceerde producten is de hoge biologische waarde aan eiwitten gegarandeerd. Met deze medisch onderbouwde laagcalorische methode en de gratis professionele begeleiding werk je verantwoord toe naar een