Prodimed Body Invest winnaar Vara Kassa Afslankspecial

Afvallen in 2021

Na de uitzending van de Vara Kassa Afslankspecial op 24 oktober 2009 ging een groep van 24 enthousiaste personen verdeeld in acht groepjes van drie personen op dieet. Na de tussenstand van 9 december 2009 werd vandaag tijdens de uitzending van 2 januari 2010 de einduitslag van de Vara Kassa Afslankspecial bekend gemaakt. Tijdens deze uitzending werd Body Invest, een eiwitdieet dat ook bekend is onder de naam Prodimed uitgeroepen tot het beste dieet. Body Invest heeft volgens het testpanel het beste resultaat als je wil afvallen. Opvallend is dat HCG niet meer in de lijst staart. De drie deelnemers die dit dieet volgde zijn – op verzoek van de inspectie – gevraagd te stoppen met het gebruik van HCG. Zij hebben een vervangend dieet gevolgd. Daarnaast is bekend gemaakt dat Slimline Dieet Kristallen niet bestaan. In 2009 is Erica Terpstra 40 kilo afgevallen met de winnaar van de afslankspecial Prodimed / Bodyinvest.  Naast het Body Invest / Prodimed dieet werden door de Vara Kassa afslankers de volgende diëten uitgeprobeerd.
Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Extra Boekentip

Wil je meer weten over Eiwit / Protëine Diëten weten? Dan zijn de onderstaande boek een must!

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Uitslag Vara Kassa Afslankspecial *

Kassa heeft gekeken hoe onze 24 kandidaten het ervan af hebben gebracht. Toch kun je niet elk dieet simpelweg met elkaar vergelijken. Het scheelt namelijk of je een man of vrouw bent. Mannen vallen sneller af dan vrouwen. Ook speelt leeftijd een rol (jonge mensen verbranden meer energie dan oudere mensen) en dan is ook nog van belang hoeveel overgewicht je hebt. Iemand met veel overgewicht valt namelijk sneller af, dan iemand die maar een paar kilo teveel heeft. Daarnaast is het ene dieet veel strenger dan het andere. Bij HCG of Modifast mochten de mensen maar 500 kilocalorieën per dag eten, terwijl je bij de WeightWatchers veel meer mag nuttigen. Dan val je minder snel af.

In totaal zijn onze 24 kandidaten: 165 kilo afgevallen. We kunnen het HCG-dieet niet meenemen in de uitslag, omdat de deelnemers (op ons verzoek) halverwege de kuur zijn gestopt.

Slimline Dieet Kristallen

De drie dames die het drankje slimline dieetkristallen dronken wogen in het begin samen 217 kilo. Daar is 1