Afvallen in 2021

Proday is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van eiwitrijke dieetproducten. De producten van Proday passen in een eiwitrijk dieet en zijn voornamelijk verkrijgbaar via internet. Voor ons reden om Proday nog eens nader te bekijken, want waarom is Proday eigenlijk zo succesvol?

Timfit korting banner

Proday, Protein for every day

Proday is gevestigd is in het Brabantse Veldhoven. Oprichter Walter Albers is 15 jaar werkzaam geweest in de dieet- en sportvoedingsindustrie en heeft in 2011 het bedrijf prodayProday opgericht. Proday levert smakelijke eiwitrijke producten waardoor afslanken leuk is en tevens makkelijk vol te houden. Zonder hongergevoel en zonder jojo-effect. Proday is geen nieuw dieet, het is gebaseerd op het bekende proteïnedieet wat reeds jaren bestaat en waarmee al vele mensen zeer positief resultaat hebben geboekt.

Vragen en Ervaringen

Wat is jouw ervaring met Proday? Wat is voor jouw de reden om voor deze producten te kiezen? Stel een vraag, laat een reactie achter, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Betaalbaar en Handig

Op de site van Proday lezen we hoe Walter Albers door zijn werk als leverancier merkte dat een aantal aanbieders hoge prijzen voor de eiwitrijke producten vragen. ‘Het eiwitdieet krijgt hierdoor onterecht een duur imago’ aldus Walter. ‘Hierdoor heb ik besloten een eigentijds merk op te zetten met een interactieve website’ Gaat hij verder. ‘De producten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit, betaalbaar en zonder verdere verplichtingen. Er is onder andere een handige weekplanner, waar je op maat je eigen menu kan samenstellen voor een hele week en bestellen met een druk op de knop!’

Proday Producten

Proday heeft een ruim assortiment en kan de onderstaande producten leveren, welke toepasbaar zijn in een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon.

  • Proday Startpakketten – voor 1 of 2 weken
  • Ontbijtproducten – toast, crackers, muesli, havermout, etc
  • Broodbeleg – 6 soorten jam en chocolade pasta.
  • Dranken & shakes – divese smaken, smoothies, kant en klaar producten, etc
  • Zoete tussendoortjes – wafels, koekjes, crêpes, chocolade balletjes, etc
  • Hartige snacks – nootjes, wafels, chips
  • Soep – diverse smaken
  • Maaltijden – omeletten, rijst, pasta, puree, etc
  • Dessert – diverse smaken
  • Repen – chocolade, karamel, rode vruchten, citroen, etc

Service

Proday producten kun je online bestellen en laten verzenden. Bestellingen op werkdagen gedaan voor 17:00 worden dezelfde dag verstuurd en een dag later bezorgd. Tot slot geeft Proday aan dat ze staan wij voor kwaliteit, resultaat en service. Een belofte waarmee Proday zich onderscheidt in de markt. Een fris en modern merk voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. ‘Het maakt niet uit of je veel kilo’s kwijt wilt of gewoon een paar kilo, wij staan elke dag klaar om u te helpen uw doelstelling te verwezenlijken’. Aldus Walter.

Proday vs. Shakeplus

Bij andere merken zoals Shakeplus en TimFit SX-5krijg je ook persoonlijke begeleiding, maar dan via WhatsApp of de telefoon. Wat ons betreft een stuk makkelijker en nog gratis ook.

Verder geeft Proday toe dat niet alle producten 100% natuurlijk zijn. Denk aan kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Eet je liever geen kunstmatige toevoegingen en toegevoegde suikers? Kijk dan eens naar TimFit, de eerste 100% natuurlijke maaltijdshake. Dat is ook nog eens een stuk voordeliger.

Conclusie

De webshop van Proday ziet er goed verzorgd uit en de producten zijn inderdaad gunstig geprijsd. Er is een ruim assortiment en Proday onderscheidt zich door snelheid, service en een persoonlijke aanpak. Het zelf samenstellen van een weekmenu is handig en uniek. De onafhankelijke beoordeling op de Proday website laat veel goede reacties zien van klanten Proday krijgt van ons een bovengemiddelde waardering van 3.5 sterren.

Gezonde Groeten,

natascha