Princess Hair Review en Ervaringen

Voor veel vrouwen is een mooie haardos een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Ook bij het ouder worden willen veel vrouwen zo lang mogelijk een mooie, meisjesachtige haardos behouden. Een van de minder bekende middeltjes om het haar te beschermen is een haarmasker. Princess Hair is een van de merken die zo’n haarmasker aanbiedt. Helpt een haarmasker echt om je haren te beschermen?

Wat is Princess Hair?

Princess Hair is een haarmasker. Een haarmasker kan gebruikt worden om een beschermend laagje om je huid heen aan te brengen. Verschil tussen een haarmasker en een conditioner is dat een haarmasker langer blijft zitten. Een haarmasker blijft gewoonlijk tussen de 3-5 minuten zitten op je hoofdhuid, zodat deze goed kan intrekken. Zowel een haarmasker als een conditioner bevatten stoffen die ervoor zorgen dat de haarschubben zich afsluiten. Hierdoor worden de haren beter beschermd.

Waar de meeste haarmaskers van grote cosmeticamerken eigenlijk alleen maar chemische ingrediënten bevatten, heeft Princess Hair een groot aantal natuurlijke toevoegingen. Belangrijkste toevoegingen zijn kliswortel-, argan-, kaneel-, en kokosolie en vitaminen A en E. Hebben deze toevoegingen zin?

Princess Hair Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Princess Hair ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 22 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Princess Hair graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Princess Hair geschikt?

Princess Hair is in principe geschikt voor iedereen. Alleen als je een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid hebt kan er een reden zijn om Princess Hair links te laten liggen. Overigens is de uitwerking van het haarmasker wel verschillend bij iedereen (zie hiervoor de rest van deze review).

Is Princess Hair effectief?

Princess Hair bevat acht verschillende ingrediënten die je niet vindt in de haarmaskers van grote cosmeticaconcerns. Voordat we naar de resultaten van de praktijktest gaan, kijken we eerst naar de effectiviteit van de verschillende ingrediënten van Princess Hair.

Kliswortelolie

Kliswortel is een plant die van oudsher veel gebruikt wordt in middelen tegen haaruitval. Veel andere producten die specifiek op haaruitval gericht zijn gebruiken. Of het werkt? Er is geen wetenschappelijk bewijs. Als het werkt, dan komt het door het effect dat het middel heeft op de hoofdhuid. Kliswortel heeft namelijk een ontstekingsremmend effect en wordt daarom ook veel gebruikt in traditionele cosmetica (bron).

Arganolie

Aan Arganolie wordt een hydraterende werking op het haar toegekend. Deze werking is niet bewezen, maar arganolie kan wel helpen om het haar te beschermen nadat het geverfd is (bron).

Vitamine A en E

Vitamine E is een krachtige antioxidant. In de enige studie die specifiek gericht is op de invloed van Vitamine E op het haar, namen de proefpersonen vitamine E in. Hieruit bleek dat het haar er een stuk beter uit zag na verloop van tijd (bron). Over vitamine A zijn de meningen verdeeld. De haarfollikels worden geactiveerd door vitamine A, maar er zijn ook aanwijzingen dat vitamine A juist leidt tot haaruitval (bron).

Kokosolie

Er is een onderzoek gedaan naar de effecten van zonnebloemolie, minerale olie en kokosolie op het haar. Kokosolie kan makkelijk doordringen tot de haarzakjes en beschermt het haar op deze manier tegen het verlies van eiwitten (bron).

Kaneelolie

Kaneelolie heeft een positief effect op de huid en werkt tegen schimmelinfecties (bron). Op deze manier kan het helpen om roos te voorkomen.

Test met proefpersonen

Er is maar een manier om Princess Hair goed te testen en dat is door middel van een test met proefpersonen. Tien vrouwen met verschillende haartypen gebruikten Princess Hair een maand lang.

De resultaten uit de test liepen uiteen. Een paar vrouwen met wat dunner haar vonden dat hun haar te dik werd als gevolg van het haarmasker. Het haar werd hierdoor wat slierterig, zeker omdat het niet zo makkelijk is om het haarmasker overal even gelijkmatig aan te brengen. Ook iemand met krullend haar was niet zo tevreden, omdat de krullen wat minder mooi gevormd werden.

Vrouwen met wat droger of wat dikker haar waren juist blij met Princess Hair. Hun haar voelde wat mooier en natuurlijker aan. Het haar glansde mooi en was goed beschermd tegen verdere uitdroging.

Uiteindelijk merkten alle vrouwen wel dat hun haar gezonder was. Er was minder haaruitval en het haar zag er over het algemeen wat beter uit. Ook waren er minder gespleten haarpunten. Deze waren echter niet helemaal verdwenen. Geen van de vrouwen had last van roos, dus deze werking hebben we niet kunnen testen.

Wat kost Princess Hair?

Een verpakking Princess Hair, genoeg voor vier weken, kost €49.

Voordelen

Princess Hair beschermt het haar goed. Het haar ziet er een stuk beter en glanzender uit

Nadelen

Princess Hair is niet geschikt voor ieder haartype. Met name als je wat dunner haar hebt is een haarmasker ‘too much’ en werkt een conditioner beter.

Conclusie

Princess Hair is een haarmasker met veel verschillende toevoegingen die een gunstige werking heeft op sommige haartypen. Heb je van nature wat dunner haar, dan is het wellicht een beetje te veel van het goede. Het enige dat sommige vrouwen weerhoudt om gebruik te blijven maken van Princess Hair is het prijskaartje. Met €49 per verpakking is het een stuk duurder dan haarmaskers van de drogist.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

197 Reacties

 1. Ik zou dit product heel graag willen testen. Ik heb erge haaruitval en dun haar. Heb ook Echt alles geprobeerd, maar niks blijkt waar te zijn zoals ze zeggen. Ik hoop dat het bij jullie wel echt zo is. Dan heb ik eindelijk mijn wonder middel.

 2. Mijn vriend heeft zijn haardos de afgelopen jaren zien afnemen. We zijn allebei benieuwd wat het effect zou zijn als hij Princess Hair zou gebruiken, ook al klinkt de naam van het product niet zo mannelijk ;-)

 3. Mijn vriend heeft zijn haardos de afgelopen jaren steeds minder zien worden. We zijn allebei heel benieuwd wat het effect van het gebruik van Princess Hair zou zijn, ook al klinkt de naam van het product niet zo mannelijk :-)

 4. Graag zou ik het product uitproberen in verband met haaruitval in de overgang. Mijn mooie volle haarbos verdwijnt als sneeuw voor de zon. Fijn dat er een middel is om dit tegen te gaan!

 5. Ik zou het product heel graag willen testen. Ik heb sinds een hele lange tijd al last van haaruitval. Mijn haar word steeds dunner en ben bang als het zo doorgaat dat ik dan kale plekken krijg.Je ziet letterlijk nu al beetje mijn hoofdhuid. Ik maak me erg zorgen daarover.

 6. Hier en daar is mijn hoofdhuid goed te zien. Mijn moeder draagt al jaren een haarstuk. Dit wil ik voor mijzelf graag voorkomen. Daarom wil ik het product graag testen.

 7. Heyy, ik zou dit product graag willen testen omdat ik erg kort haar heb, het komt niet over mijn oren heen. En ik zou graag weer lang en mooi haar willen hebben!

 8. Mijn haar word doffer en dunner. Hier baal ik heel erg van. Ook ben ik mijn stijl aan het verliezen het hangt erg futloos en duf langs mijn hoofd. Daarom zou ik dit product erg graag willen proberen. Ik hoop dat ik hiermee weer ‘levendiger’ haar krijg.

 9. Heel graag zou ik het product willen testen! Ik heb dik en plat haar, wel veel haar. Helaas heb ik ook erg veel last van haarverlies.

 10. Ik zou dit product heel graag testen. Ik heb dun haar met licht kalende plekken en ik voel mij hier erg onzeker over.
  Ook ben ik heel benieuwd of er een product is wat zou kunnen helpen of dat het onzin is.

 11. Graag zou ik dit product willen testen. Ik heb sinds drie jaar last van dunner wordend haar, reden is voor mij onduidelijk. Ik heb verschillende producenten en vitamines geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Ik heb blond, vrij normaal haar. Uiteraard zou ik dit product graag willen proberen, en wanneer dat via deze weg kan zou dat natuurlijk super zijn :).

 12. Ik zou dit product graag testen aangezien ik meerdere mensen ken die last hebben van haaruitval en dunner wordend haar (waaronder ikzelf). Tot nu toe heb ik kokosolie en MSM poeder geprobeerd, maar beide hebben geen zichtbaar effect. Als Princess Hair inderdaad doet wat het belooft dan ben ik blij en kan ik het op basis van eigen ervaringen i.i.g. aanraden aan anderen.

 13. Heel graag zou ik het product willen testen! Ik heb erg fijn en plat haar, wel veel haar. Helaas heb ik ook erg veel last van haarverlies. Mijn man wordt gek van alle haren die hij overal terugvindt. Mijn haar is erg steil (nooit een steiltang nodig) en krullen zakken altijd met enkele minuten uit.

 14. Ik zou graag het product willen testen. Heb altijd gezond en dik haar gehad. De laatste 8 mnd zie ik duidelijk dat de dikte veranderd is en veel last heb van uitval.

 15. Ik heb veel last van haaruitval. Bij elke kambeurt is de borstel vol met haar. Bij het wassen en tijdens het slapen verlies ik ook haren. Ik heb nu ook zichtbare kaalplekkem wat mij heel erg stoort en onzeker maakt. Ik ben een alleenstaande vrouw en durf niet meer te denken aan een relatie omdat ik me niet meer aantrekkelijk voel. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niks helpt het te stoppen. Ik ben nu wanhopig en geloof nergens meer in dat zou kunnen werken. Ik zou dit product wel een kans willen geven maar dan zou ik het graag eerst willen testen.
  Ik zal zeker een vaste klant worden mocht het enig verschil uitmaken.

 16. Ik heb veel last van haaruitval. Bij elke kambeurt is de borstel vol met haar. Bij het wassen en tijdens het slapen verlies ik ook haren. Ik heb nu ook zichtbare kaalplekkem wat mij heel erg stoort en onzeker maakt. Ik ben een alleenstaande vrouw en durf niet meer te denken aan een relatie omdat ik me niet meer aantrekkelijk voel. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niks helpt het te stoppen. Ik ben nu wanhopig en geloof nergens meer in dat zou kunnen werken. Ik zou dit product wel een kans willen geven maar dan zou ik het graag eerst willen testen.
  Ik zal zeker een vaste klant worden mocht het enig verschil uitmaken.

 17. Hallo mer cornelia
  Ik zou graag in aanmerking komen als proefpersoon
  Ik heb dun haar en het is futloos en dof heb soms haaruitval

 18. Ik ben een man en had een volle haardos. Nu is mijn haar dof, futloos en wordt ook wat dunner door haaruitval. Graag wil ik in aanmerking komen als proefpersoon.

 19. Ik wil het graag testen omdat mijn haar dun,niet glanst,en breekt snel omdat het droog is dus alle 4 de problemen heb daarom wil ik hem graag testen want heb al veel geprobeerd niks helpt bij me haar!
  Zou het fijn vinden als ik dit test en goed werkt bij mij dat ik dan niet meer hoef te zoeken naar producten voor me haar !

 20. Ik heb altijd een volle bos haar gehad maar sinds een paar jaar is het enorm aan het uitvallen. Je kunt nu zo mijn hele hoofdhuid zien en heb nog maar dun bosje haar over. Ik ben nog vrij jong en als het zo doorgaat ben ik binnen een paar jaar kaal. Vreselijk natuurlijk, daar moet ik nog niet aan denken dus ik hoop dat ik op tijd iets vind wat de haaruitval tegen kan houden. Graag zou ik dit product willen proberen en dan heel hard hopen dat het werkt!

 21. Ik ben een man met lang haar die de laatste tijd veel last heeft van haaruitval, gespleten haar punten en een droge onrustige hoofdhuid (jeuk). Symptomen waar je niet op staat te wachten. Ik wil mezelf graag als proefpersoon aanmelden om het effect te ervaren want Princess Hair kan betekenen voor deze symptomen. Graag vertel ik per mail verdere details over de conditie van mijn haar, mijn achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen als proefpersoon.

  Met vriendelijke groet,
  Luuk

 22. Ik heb veel last van haaruitval en zou graag in aanmerking komen als proef persoon om deel te nemen aan de gratis test eerst. Dat zou mij heel gelukkig maken voor het nieuwe jaar.

 23. Indien nog mogelijk zou ik ook graag deel willen nemen aan deze test. Ben een man van 24 met dun haar en dagelijks haaruitval (hoofdhuid is te zien). Ik heb veel middelen geprobeerd zonder resultaat.. Hopelijk is dit de oplossing.

 24. Mijn lieve zoon van 22 jaar heeft al een paar jaar last van een steeds dunnere haardos. Bij zijn kruin is een beginnende kalende plek zichtbaar. (Zit in de familie). Hij vindt dit zo erg. Het tast zijn zelfbeeld aan. Hij is druk aan het sparen voor haartransplantatie. Als moeder zijnde doet mij dit enorm verdriet. Kunt u hem blij maken voor de kerst, zodat hij in 2019 als een gelukkig man door het leven kan?

 25. Na 3 zwangerschappen heb ik niet veel haar meer over en het uitvallen stopt helaas ook niet echt. Ik zou dit product graag willen proberen om te kijken of dit dan wel echt werkt en ik mijn mooie oude haar weer terug krijg

 26. Na 3 zwangerschappen heb ik niet veel haar meer over. Meestal komt dat na een aantal maanden wel terug maar nu na 1 jaar is mijn haar nog steeds dus en valt het nog steeds erg uit. Ik hoop dat princes hair mij mijn haar weer terug kan geven…

 27. Ik zou heel graag Princess hair willen testen,mijn haar is de laatste jaren steeds dunner geworden hierdoor kan je op sommige plaatsen zo op m,n hoofdhuid kijken,hierdoor ben ik heel onzeker geworden ik hoop zo dat dit mij zou kunnen helpen en ik weer vrolijk kan zijn
  Groetjes,
  Yvonne

 28. Heel graag zou ik dit willen proberen ik ben 64 en mijn haar is erg dun geworden,je kan zo op mijn hoofdhuid kijken.Ik voel me hierdoor heel onzeker.mijn hoop is nu dat princess hair mij hierbij kan helpen.
  Groetjes yvonne

 29. De laatste tijd merk ik dat ik last heb haaruitval. Ik verzorg me haar zo goed mogelijk met alleen de beste merken die er te koop zijn alleen het baat niet. De ingrediënten van Princess Hair zien er intressant uit, ik hoop dat dit wel het product is die voor mij de wonder zal verrichten. Namelijk me haar dikker make en haaruitval tegen gaan. Daarom wil ik Princess Hair testen.

 30. ik heb vanaf 40 jaar mijn voor kant van mijn haar steeds minder geworden , toen was niet zo erg waanneer werd ik 50 jaar, werd her erger, wil ik graag het eerst gratis uitproberen.
  Groetjes,Homeyra

 31. Al 3 maanden ernstige haaruitval. Ik ben een vrouw van 49 jaar. Waarschijnlijk een hormoonprobleem. Bloed geprikt via huisarts, is niks uit gekomen. Ik ben huiverig voor alles wat er op de markt is. Wil geen hormonen gebruiken i.v.m. meer kans op kanker. Maar ik wil dit wel gratis uitproberen. Als het werkt, word ik zeker trouwe klant.

 32. Ben wat ouder heb in de loop der jaren al last van dunner wordende haardos toch hoop ik dat het niet zo snel gaat en hoop het met Princess hair te vertragen dus ben zeer benieuwd of Princess hair bij kan helpen wil het product graag testen
  Groetjes, Cornelis

 33. Al toen ik in de 20 was kreeg ik last van haaruitval en werd het haar dunner. Dit is in de loop der jaren alleen maar erger geworden. Ik ben nu 43 en inmiddels al jaren gewend om de tondeuse te gebruiken. Toch hoop ik ook weer met een volle haardos te kunnen rondlopen en ik ben zeer benieuwd wat Princess Hair voor me zou kunnen betekenen.

  Groetjes, Martin

 34. Al toen ik in de 20 was begon ik erg last te krijgen van haaruitval en dunner wordend haar. Dit is in de loop der jaren alleen maar erger geworden, dat ik tegenwoordig een aantal jaren genoodzaakt ben de tondeuse te pakken. Ik ben het nu wel gewend om met een gemilimeterd hoofd te lopen, maar als er de mogelijkheid bestaat zou ik ook gewoon graag weer met een flinke bos haar op mijn hoofd willen rondlopen.

  Groetjes, Martin

 35. Ik wil mijn koppie weer een mooie volle bos bezorgen. Ik hoop dat dat dankzij jullie gaat lukken.
  Graag wil ik het dan uitproberen en het dan bij positiviteit het ook mijn vele vriendinnen aanbevelen.
  groetjes,
  L. Koenders

 36. Ik ben benieuwd naar Princess. Mijn haar is in de loop der jaren steeds dunner geworden. Vooral aan het voorkant. Dit geeft een vlinke deuk in mijn zelfvertrouwen. Dus ja ik zou het heel graag willen testen

 37. Ik heb zelf een stuk van mijn haar geknipt, omdat mijn haar niet meer gezond is. 2 Weken geleden was ik bijn mijn vriendin op visite. Min vriendin schrok dat mijn haar zo dun is geworden. Vanaf dat moment ben ik depressief geworden, nu is mijn haar zo dun geworden dat iedereen het zien. Ik weet niet wat ik moet doen, totdat ik dit artikel las . Zou dit product mijn redding zijn? Ik zou het graag proberen. Ik hoop op een positief bericht van u.
  B.v.d.
  M.vr.gr.,
  Joyce

 38. Ik zou het heel graag willen proberen maar ik kan het zelf niet kopen beetje duur.
  Zou u zo vriendelijk willen zijn mij als tester te gebruiken dan kan ik een oordeel vellen over het product.

 39. Ik heb zelf altijd erg dik lang haar gehad, maar na een operatie is mijn haar zo dun geworden dat ik het kort heb moeten knippen en het wilt niet meer groeien. Ik ben hier zo ongelukkig mee en heb al zoveel geprobeerd wat niet helpt. Nu las ik over princess Hair en ik dacht meteen ja dit wil ik erg graag proberen. Daarom geef ik mij graag op als tester en hoop dat ik dit product mag testen.

 40. hallo ik ben giselemence ik zou graag het product willen testen ik heb Afro american hair. en ben benieuwd of het ook voor mijn haar geschikt is. en wat het eind resultaat is van het product.

 41. Goedenavond,

  Ik zou graag dit product willen testen, aangezien ik niet meer naar buiten durf zonder pet, vanweg kale plekken en dun haar.

 42. Ik zou dolgraag het haarmasker willen proberen, ik heb zelf krullend haar maar super dun. Zodra ik mijn haar heb gewassen, vallen er regelmatig volledige plukken haar uit. Ik wil graag uitproberen of het met dit masker minder wordt, waardoor mijn haar er voller uit zal zien. Graag ontvang ik het masker om te proberen. Alvast bedankt!

 43. Ik zou dolgraag het haarmasker willen proberen, ik heb zelf krullend haar maar super dun. Zodra ik mijn haar heb gewassen, vallen er regelmatig volledige plukken haar uit. Ik wil graag uitproberen of het met dit masker minder wordt, waardoor mijn haar er voller uit zal zien. Graag ontvang ik het masker om te proberen. Alvast bedankt!

 44. Ik heb al paar manden haaruitval (na medische behandelingen is mijn haar veel uitgevallen) heb al verchilende producten geprobeerd en nog geen resultaat, ik zou princess hair zo graag willen uittesten. Ben benieuwd of dit zou helpen. Alvast bedankt.

 45. Ik zou dolgraag Princess hair willen uitproberen! Ik heb last gehad van haar uitval. Ben benieuwd of dit zou helpen.
  Ik hoor graag van u.

 46. Goedenavond, ik zou graag dit middel willen uitproberen, na medische behandelingen is mijn haar veel uitgevallen en ik hoop nu op een oplossing hiervoor. Zodat mijn haar weer aanvoelt als vroeger.
  Ik hoor graag van u , hoe ik mij kan opgeven hiervoor.
  Met vriendelijke groet,
  V.verhuur

 47. Ik ben erg benieuwd of uw middel werkt zoals u schrijft.
  Ik ben boven de 60 jaar oud en mijn haar wordt nogal dun.
  Ik zou graag Princess Hair willen testen.
  Bij voorbaat dank.
  Hans van Nunen

 48. Jullie schreven:
  “Geef middels een reactie aan waarom jij Princess Hair graag wil testen. We sturen het product gratis naar je toe.”
  Ik heb direct een reactie geschreven (op 17 augustus 2018) maar ik heb het product nog niet ontvangen.
  Wat moet ik doen om het product gratis te mogen testen?

 49. Hallo, Sander is mn naam, 46 jaar oud.
  Begin nu toch wat dunner haar te krijgen,op mn achterhoofd.
  Het lijkt een kaal plek(je) te worden, vandaar mn
  Interesse in dit product.
  Zou het mooi vinden om dit artikel dan ook te mogen
  Testen.
  Mvg,
  S.pierik.

 50. ZouZou dit middel graag willen testen, want heb bij elke keer dat ik mijn haar kam last van enorme Zou dit middel graag willen testen, want heb bij elke keer dat ik mijn haar kam last van enorme haaruitvalhaaruitval. dit middel graag willen testen, want heb bij elke keer dat ik mijn haar kam last van enorme

 51. Beste
  Ik heb heel dun haar, waardoor het heel moeilijk groeit. En mijn zelfvertrouwen is helemaal weg. Heel mijn sociaal leven lijd eronder. Ik heb alles al geprobeerd. Daarom wil ik het testen

 52. Zou dit middel graag willen testen, want heb bij elke keer dat ik mijn haar kam last van enorme haaruitval.
  En ook voor mijn zoon die 25 jaar is en nu al aan de voorkant kale plekken begint te krijgen.

 53. heb 8 jaar diverse producten/pillen uitgeprobeerd en wil geen geld meer uitgeven. Om mijn zelfvertrouwen te overwinnen wil ik het Princess hair mask uitproberen, omdat het product gratis wordt aangeboden.
  Hiermee zie ik mijn haar voller en dikker worden.
  Alvast bedankt voor jullie moeite. Groetjes Nierma

 54. Waardeloos product. Doet niet wat het beloofd en is dus onnodig duur. Een fijne conditioner hoor, maar je haar gaat er echt niet sneller of meer door groeien. Ik heb 3 tubes gebruikt, maar er gebeurt echt niks.

 55. Hallo,
  Graag zou ik princess hair uit willen proberen,
  kijken of mijn haar wat dikker/voller wordt !
  Alvast bedankt,
  Groetjes Judith

 56. Ik zou dit graag willen proberen, dit omdatbik al jaren Last heb van haaruitval. Dit ook door gebruik van bepaalde medicaties.
  Ik gebruik nu dagelijks Fully Hair Building Fibers, en dat kost mij dagelijks 40 min om mijn haar goed en vol te krijgen.
  Hoop dat door middel van dit product ik dit straks niet meer hoef te gebruiken. Ik ben nu 36 jaar en hoop dat er eindelijk een eind komt aan de strijd met het verliezen van haar.

 57. Ik zou ook heel graag dit product willen proberen ,,
  Na 3keer zwanger te zijn geweest is mijn haar erg dun geworden, echt vanalles al geprobeerd maar niks helpt dus je leert er mee te leven, maar soms zijn er van die dagen dan wordt je er moedeloos en depressief van, zeker als je terug kijkt naar foto’s van vroeger.
  Ik zou heel heel heel graag die haardos weer terug willen,, als is het maar de helft dan zou ik al blij zijn
  Gr Wilma

 58. Ik voel mij al geruime tijd niet meer goed in mijn vel, doordat ik veel haar heb verloren. Ik heb geen mooi egaal hoofd om mijn haar kort te knippen. Door die grote buil aan de ene kant van mijn hoofd is het echt niet meer om aan te zien. Daardoor kom ik ook niet meer graag buiten.
  Ik zou dit product graag willen testen zodat ik terug zelfzekerder door het leven kan gaan.

 59. Geachte lezer,
  Na een scheiding en noodzakelijke verhuizing is mijn haar dunner geworden.
  En bij mijn voorhoofd en slaap zijn er duidelijk dunne plekken.
  Ik weet niet wat ik daartegen kan doen.
  Eigenlijk voel ik me daar best onzeker over.
  Doet me ook verdriet, mezelf zo te zien na deze periode.
  Ik zou het masker heel graag uit willen proberen,
  Mocht het helpen, dan geeft het een positieve boost.

 60. Heel lang geleden heb ik een permanent laten doen op mijn haar en toendertijd is 2/3 van míjn haar uitgevallen en nooit meer teruggegroeid. Ik moest al met heel weinig haar leren leven en nu heb ik ook nog verschrikkelijke haaruitval waardoor er ineens nog meer hoofdhuid te zien wordt. Ik zou deze masker heel graag willen uitproberen, misschien wordt dit de redding van míjn haar.

 61. Ik zou deze masker heel graag willen testen omdat ik de laatste tijd heel veel haaruitval ervaar en mijn haar steeds dunner wordt. Ik weet gewoon niet meer wat ik daartegen kan doen.

 62. Het klinkt zeer interessant en ik zou het graag willen proberen om te kijken of het daadwerkelijk werkt, vooral omdat ik een haaruitval probleem heb.

 63. Geachte Lezer,
  Ik heb onlangs een aantal weken lang weave/nep haar op mijn eigen haar vast laten naaien. Heb hierdoor zeker 1/3 van mijn haar verloren. Ik voel mij nu erg kaal en mijn krullen zijn nu meer slierten. Ik heb multiple sclerose en ik heb fysiek al heel wat moeten ondergaan, maar mijn haar was mijn trots. Ik hoop dat u mij als tester uitkiest. Sinds de MS erger werdt zit ik in de wao en heb het erg krap. Dank u wel voor het leen. Groetjes Marga

 64. Graag zou ik dit produkt willen testen aangezien ik werkelijk alles heb geprobeerd om haaruitval tegen te gaan en weer een mooie volle bos haar te hebben. Mijn haar begon uit te vallen na de geboorte van mijn jongste kind. Het is soms zo erg dat ik mijn haar niet durf te kammen of te borstelen. Mijn haar is heel dun geworden. Je gaat steeds meer huid zien. Vreselijk vind ik het. Ik hoop dat dit produkt er voor zal zorgen dat mijn haar niet meer uitvalt en dat ik straks weer mooi vol haar heb.

 65. Graag zou ik deze Princess Hair willen testen,ik heb namelijk in december vorig jaar een Gastric Bypass laten doen,deze is mijn gewicht ten goede gekomen maar jammer genoeg heeft mijn mooie lange haar er enorm onder geleden,mijn haardos is voor de helft al verminderd door nog steeds na 8 maand hevige haaruitval en heb het ondertussen korter laten knippen daarmee dacht ik dat het toch wat voller zou tonen,heeft helaas ook niet geholpen,ik ga nu wekelijks naar de kapster voor een brushing om er toch wat model in te krijgen maar na een dag is dit er ook al terug uit
  Daarom zou ik dit graag testen,het zou er:mijn volume ten goed me doen,mijn uitgedunde haardos ten goed mee doen en mijn haargroei eveneens,hopelijk krijg ik deze kans want mijn haar is alles voor mij

 66. Ik zou het graag door mijn zoon van 17 jaar willen laten testen.
  Hij heeft last van beginnende alopecia androgenetica (erfelijke kaalheid)
  Zijn haarstructuur is veranderd, dunner en doffer van kleur.
  Hij zit net een paar dagen aan de vitaminen, revita shampoo en nanoxidil.(Zijn vader was al op zijn 19e kaal en dat was ook niet al te best voor zijn zelf vertrouwen).
  Ik ben constant op zoek naar oplossingen voor hem. Ik hoop dat met princess misschien te hebben gevonden. Dat is voor hem een stuk makkelijker als nanoxidil opbrengen.

 67. Mijn haar is broos en breekt snel af. Ik heb ooit begrepen dat van jullie product het haar sneller groeit en steviger wordt. Klopt Dat? Graag zou ik jullie product eens gratis uitproberen. Hebben jullie, behalve een haarmasker, ook nog andere producten?

 68. Ik zou graag gebruik willen maken van deze actie. Na jaren een volle lange dikke bos is het nu een dunne korte doffe bos haar. Sinds de overgang heb ik al verschillende middelen, vitamines geprobeerd maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zou graag het product van u willen testen bij mezelf en bij mijn dochter die een mooie bos met krullen heeft zodat zij die nog lang kan behouden.

  Met vriendelijke groet,

  CPC

 69. Na een lange zoektocht naar verschillende middelen om mijn haar weer dikker en gezonder te maken, kwam ik dit middel tegen op het internet met lovende reacties. Ik heb al erg veel middeltjes geprobeerd, zonder gewenst resultaat. Daarom ben ik erg benieuwd of dit masker mijn oorspronkelijke dikke haren kan terugbrengen. Ik ben nog maar net 21 en heb nu al last van flinke haaruitval en een terugtrekkende haargrens. Ik zou dan ook graag gebruik willen maken van deze actie.

 70. Ik zou ook graag het haarmasker proberen.
  Heb al een paar jaar last van haaruitval maar nu valt het weer heel erg uit. Heb nog geen kale plekken maar het is nu zo weinig dat ik mijn hoofdhuid duidelijk kan zien als ik voor de spiegel sta.

 71. Ik probeer al jaren verschillende producten, zowel van winkels, online of thuisingrediënten. Ik heb veel dure producten geprobeerd die geen resultaat geven. Weggegooid geld. Ik vind het niet erg om wat meer geld uit te geven, maar wel met de garantie dat het enigszins batig is. Niets lijkt te helpen. Ik ben nog jong en het maakt mij erg onzeker.

 72. Hoi, ik heet Cindy en ook ik las iets van het product en omdat mijn haar dunner is en ik mijn dikker haar mis en het beste uit MIJZELF en ANDEREN wil halen en omdat het product prijzig is kan een testpersoon ÁNDEREN overtuigen uit tevredenheid waardoor de twijfel minder word bij de mensen en de leverancier méér verkoopt als mensen uit ervaring tevreden zijn. Testers zijn er helaas niet en iedereen arm of rijk is gelijk en verdient het om te stralen! Ik hoop het product te mogen testen namens mijn medemens de leverancier en om zelf te stralen

 73. Hallo …Ik zou het graag willen proberen omdat ik het niet geloof.Ik heb dit nu met meerder dingen gehad Dus een test zou uitkomst geven . Ik ben benieuwd of de mensen die zich aanmelden idd een tester krijgen ik vermoed niet ik ga deze verkoop stunt in de gaten houden en ben zo benieuwd eat er nu gebeurt

 74. Hi mijn naam is Viejentie, ik ben 42 jaar Ik zou het ook erg graag willen proberen, ik heb altijd een bos haar gehad maar de laatste jaren heb ik flinke haaruitval, in het licht zie je zelfs mijn hoofdhuid schaam me oprecht voor dat ik zo weinig haar heb. Ik heb ook zoveel shampoos en vitamines geprobeerd maar helaas, niets helpt. Ben erg benieuwd wat dit product voor mij kan betekenen

 75. Hi mijn naam is Viejentie, ik ben 42 jaar Ik zou het ook erg graag willen proberen, ik heb altijd een bos haar gehad maar de laatste jaren heb ik flinke haaruitval, in het licht zie je zelfs mijn hoofdhuid schaam me oprecht voor dat ik zo weinig haar heb. Ik heb ook zoveel shampoos en vitamines geprobeerd maar helaas, niets helpt. Ben erg benieuwd wat dit product voor mij kan betekenen.

 76. Hai mijn naam s erdem ik heb ook haar uit val ,ik heb alles geprobeerd maar niets helpt ik wil ook proef persoon worden.maar ik weet dat ik niet wordt gekozen, omdat ik Turks ben.
  Winschoten.beukenlaan30 9674cc.

 77. Ik ben ’n vrouw van in de 50, ik heb al ’n aantal jaren, alopecia, mijn haar wordt dunner en valt geleidelijk uit, ik zou me graag willen opgeven als proefpersoon, ik reageer op heel veel producten allergisch , mocht dit bij mij werken, dan kan ik de alopecia vereniging informeren over dit masker, zodat er heel veel mensen ,geholpen kunnen worden om van hun kaalheid af te komen, vooral schaamte speelt ’n zeer belangrijke rol bij haaruitval.

  Alvorens bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Mevr.Smaragd.

 78. Goedendag,

  Ik zou dit product ook heel graag willen testen, ik heb sinds 7 jaar last van haaruitval mijn haar word steeds dunner. Ik ben een vrouw van 25 jaar en de huisarts zegt dat dit door stess komt ik lijd aan ptss. Vroeger had ik heel dik haar maar helaas niet meer.
  Ik heb al veel geprobeerd van shampoo’s uit de winkel tot shampoo’s van de kapper. Ook heb ik vitaminepilletjes geslikt voor haar en ik heb castorolie gebruikt maar ik merk helemaal geen verschil.
  Ik ben bang dat me haar steeds dunner gaat worden en ik ben nog zo jong door mijn slechte ervaringen met alle producten die ik heb gebruikt en omdat dit product best duur is zou ik het eerst willen testen voor dat ik het aanschaf ik hoop dat ik dit mag doen voor jullie.
  Ik zag dat jullie nog niet getest hebben met iemand met roos, ik heb namelijk ook roos.

  Vriendelijke groet, Cindy

 79. Ik zou ook heel graag dit product willen testen ik heb al 7 jaar last van erge haaruitval en ben bang dat ik snel kale plekken ga krijgen de dokter zegt dat dit door stess komt.
  Ik ben pas 25 jaar en vroeger had ik heel dik haar maar tegenwoordig is het heel dun en als ik me haar in een staart heb wat ik graag doe is het een heel zielig staartje.
  Ik weet ook niet goed wat ik er mee aan moet en heb ook al veel geprobeerd van shampoo’s uit de winkel tot shampoo’s van de kapper tot haargroei pilletjes maar niets helpt. Ook heb ik castor olie geprobeerd maar daar zie je ook geen verschil mee.
  Ik hoop dit te mogen testen omdat ik het duur vind om zomaar te kopen zonder dat ik weet dat het echt werk mijn vertrouwen is weg door alle neppe producten die zoveel beloven.

 80. Ik zou het ook erg graag willen proberen, heb altijd een bos haar gehad maar de laatste jaren flinke haaruitval, schaam me d’r oprecht voor dat ik zo weinig haar boven op mijn hoofd hebt ! Heb ook zoveel shampoos en vitamines geprobeerd al jaren. Dat ik zelfs nu aan het sparen bent voor een haartransplantatie ? Als ik het zou mogen proberen zou ik daar super super gelukkig mee zijn! Ik hoop het oprecht dat ik wat hoor van jullie.

 81. Graag wil ik Princess Hair testen omdat ik al jaren erg last heb van dunner wordend haar. Vooral nu na mijn zwangerschap neemt de haaruitval toe. Ik heb meerder producten geprobeerd en behandelingen ondergaan maar niks helpt om mijn haar te herstellen. Ben erg benieuwd wat dit product voor mij kan betekenen.

 82. Ik zou het dolgraag uit willen proberen. Ik heb kale plekken op m’n scalp vanwege Lichen Planopilaris. Ookde rest van m’n haar is dun. Ik gebruik nu 1,5 jaar Plaquenil. Zou het helpen, denkt u ??

 83. Ik zou het dolgraag willen proberen! Ik heb kale plekken op m’n scalp vanwege Lichen Planopilaris. De rest van m’n haar is ook dun. Ik slik nu al 1 1/2 jaar zware medicijnen ervoor nl plaquenil Zou het helpen denkt u!

 84. ik heb last van haaruitval en steeds dunner haar , ik heb nog geen goede product gevonden .
  Ik zou heel graag deze product willen testen.

 85. Ik heb last van haaruitval en heb al bijna elke mogelijke manier gebruikt om hier iets tegen te doen. Ik heb gelezen over dit product en ben ontzettend benieuwd of het werkt.

 86. Il ben 36 jaar En heb al.een tijdje veel haar uitval en lege plekken op mijn hoofd zou heel graag het masker willen proberen

 87. Ik zou dit product heeeel graag willen testen! Ik ben 21 jaar maar heb best wel veel last van haar uitval. Ik heb van alles en nog wat geprobeerd zoals me haar korter geknipt bij de kapper, dure serums uitgeprobeerd en thuis ook een heleboel zelfgemaakte maskertjes gemaakt met castorolie, ei, olijfolie etc. Helaas heeft tot nu toe niks geholpen. Ik kreeg van verschillende mensen om me heen te horen dat de masker erg goed werkt en zou hem heel graag uit willen proberen als testpersoon!

 88. Door stress veel haaruitval, haar ook enorm sroog geworden, gespleten punten…vroeger dikke bos haar…nu steeds dunner

 89. Mijn vriend had een mooie volle bos haar, nu 2j verder echt kalend. Mijn dochter een ginger, laat iedere dag een volle borstel haar achter. Zelf geverfd haar en daardoor veel uitval.

  • Mijn vriend had een mooie volle bos haar, nu 2j verder echt kalend. Mijn dochter een ginger, laat iedere dag een volle borstel haar achter. Zelf geverfd haar en daardoor veel uitval.

 90. Me haar wordt ineens ontzettend dun en begint net handenvol uit te vallen. Weet me geen raad meer, van shampoos tot olie, niks heeft geholpen en wordt alleen maar erger

 91. Ik ben al 2 jaar lang opzoek naar iets dat helpt tegen haaruitval! Nu de laatste paar maanden is het ook nog eens heel erg dof! En hou op deze manier niets meer over! Dus zou graag gratis 1 van uw proefpersonen zijn

 92. Ik ben Braziliaans en woon in Nederland. Ik heb/had zwart krullend haar. Met name in het midden heb ik nu heel dun haar en bijna kale plekken.
  Graag zou ik het masker willen testen.

 93. Alle hulp is welkom. Inmiddels van mooi lang, dun maar vol haar naar bijna kort en erg veel haaruitval.
  Graag test ik het product in de hoop dat ik mijn haar weer lang kan gaan laten groeien

 94. Ik heb van kleins af aan dik krullend haar.. echter is het de laatste tijd minder dik.. heb haaruitval die ik met welke kuur dan ook niet tegen kan gaan..

 95. Nadat ik gestopt heb met HRT word mijn haar dunner en dunner. Niks hulpd en ik will heel hrasg deze middel toetsen.

 96. Heel graag zou ik dit product willen uitproberen. Bijna 8 maanden geleden heb ik een maagverkleining gehad waardoor heel wat kilootjes afgevallen. Ik ben heel dankbaar voor behaalde resultaat, helaas krijg ik nu met haaruitval te maken. Ik slik vitaminen maar helaas is dit niet voldoende.
  echt heel graag zou ik dit willen testen.

 97. Graag zou ik dit middel gratis willen testen. Ik had dik haar maar nu ik in de overgang ben geweest valt het erg uit. Na het wassen ligt het afvoerputje vol met haar. Ben zeer benieuwd naar het resultaat!

 98. Graag zou ik Princess Hair willen proberen omdat ik van nature altijd dik haar heb en veel haar ,en nu de laatste tijd meer haar uitvalt en een stuk droger is en kwetsbaarder, vooral de punten.

 99. Graag zou ik dit product willen testen, omdat mijn haar altijd best goed was ,alleen de laatste tijd dunner haar heb gekregen en ook droger en vooral de punten zijn erg kwetsbaar, heb al meerder dingen geprobeerd maar geen resultaat,groetjes Noortje

 100. Graag zou ik het effect van dit haarmasker willen testen.De klachten van zeer droog en daardoor kwetsbaar haar zullen hopelijk verminderen

 101. Waarom ik wil testen?? Omdat ik niet geloof dat zo’n middel bestaat. Ik lees allerlei goede reacties, zijn het niet nep??? Daarom wil zelf graag testen en ervaren. Van mijzelf heb ik dik haar gehad, maar naar de zwangerschap worden mijn haar dunner en vallen veel uit.

 102. Beste,

  Voor de dikte hoef ik het niet te doen want mijn haar is dik genoeg. Nadat ik op het goede idee kwam om mijn haren te permanenten, heb ik een flink stuk van mijn haar af moeten knippen. Helaas groeit mijn haar niet snel en als het dan weer wat bij is gegroeid moet ik de punten weer knippen. Ik blijf op dezelfde lengte hangen.
  Graag wil ik het masker proberen om te kijken of het haar echt sneller gaat groeien, zodat ik eindelijk mijn lange haren weer terug krijg!! ?

  Groetjes

 103. Beste,
  Heel graag zou ik de masker willen testen.
  Ik heb een aantal keren mijn haar geverfd en daardoor zijn mijn krullen niet zo mooi meer. Mijn haren zijn nu pluizig en droog. Sinds een paar maanden heb ik ook extreem haaruitval. Hoop dat dit product mij kan redden.
  Gr Sara

 104. Ik heb sinds een paar maanden last van haaruitval. Heb echt van alles geprobeerd, maar niks helpt. Ik wil kijken of dit wel gaat helpen. Zou het graag willen uitproberen.

 105. Hallo,

  Ik zou dit product graag willen testen omdat ik echt extreem veel haaruitval heb en mijn hoor daardoor steeds dunner wordt. Aangezien dit product belooft dit belooft te verminderen zou ik dit product graag willen testen.

  Mvg,

  Karima

 106. Heb al sinds een paar jaar last van haaruitval. Heb echt van alles geprobeerd, maar nix helpt. Hoop dat dit echt helpt. Wil het graag uitproberen.

 107. Ik wil het wel heeeel graag proberen… mijn haar is na een persoonlijke crisis voor meer als de helft uitgevallen, met kale plekken erbij, en heb echt alles al uitgeprobeert.. De pruik heb al klaar staan als het nog erger wordt…, en dit zou een soort wonder zijn…

 108. Graag zou ik in aanmerking komen voor gratis uitproberen van Princess hair. Ik tob al jaren met haaruitval en mijn droom is een vollere haardos. Bij voorbaat dank

 109. Ik dit wel graag willen uitproberen. Mijn moeder werd al vrij vroeg kalend en nu begint het mij ook. Ik vind het wel pijnlijk heb ook wat op recept gehad van de dokter maar helaas geen baat bij.
  Ben wel op voeding gaan letten maar zou zo graag minder uitval willen hebben.

 110. Sinds een jaar valt mijn haar vreselijk uit. Ik heb al op alles laten testen maar er schijnt niks “mis” met me te zijn. Gelukkig maar natuurlijk, maar dat verklaard niet waarom ik op mijn 25ste al zoveel haar verlies.. Er werd mij aangeraden om supplementen en haar versterkende producten te proberen dus ik zou zeer geïnteresseerd zijn om dit masker uit te proberen na het lezen van meerdere positieve reviews! Ik heb van mezelf dik, stug, krullend haar en wil dat graag zo houden!

 111. Sinds 2 jaar valt m’n haar in een rap tempo uit en kan ik het eigenlijk niet meer los dragen zonder dat de kale plekken opvallen. Alleen door het haar op te steken kan ik het verbergen. Daarom zou ik heel graag Princess hair willen proberen.

 112. Wij hebben princess hair geprobeerd , maar helaast doet het bij geen van beide van ons iets.
  Zelf ben ik kalend. Mijn vrouw verliest veel haar en het wordt ook dunner.
  Na 3 maanden proberen , geen resultaat en geen verschil tegenover er voor.

 113. Mijn vrouw verliest veel haar en wordt ook dunner , zelf ben ik ook kalend. Hebben beide het product geprobeerd voor 3 maanden en het doet niets.

 114. Hoi

  Ik ben 32 jaar en heb heel erg dun haar heb veel producten geprobeerd helaas zonder resultaat,zie veel positieve verhalen over princess hair vandaar dat ik dit zelf wil uittesten.

 115. Beste,
  Ik zou heel graag princess hair gratis willen testen. Ik heb heel weinig haar, omdat het van de familie afkomt. Daardoor heb ik ook best veel haaruitval en gespleten haarpunten. Ik heb best vaak gekeken naar reviews over Princess Hair, maar op sommige sites ziet het er nep uit. Daarom wil ik het heel graag zelf testen en zelf de resultaten er van bekijken. Ik hoop dat ik mee kan doen en een positieve resultaat krijg, waardoor ik princess hair kan bestellen en gebruiken.

 116. Ik heb na een gastric bypass enorme haaruitval gekregen. Ik viel 54 kilo af. Heel veel mensen die deze operatie hebben ondergaan, kampen met zeer ernstige haaruitval. Ik heb nog maar een vierde over van wat ik had. Graag zou ik hier iets aan doen. Niets heeft geholpen tot nu toe. Ik zou dus heel graag in aanmerking willen komen voor een proefverpakking om Princess Hair te testen.

 117. Ik wil graag Princess Hair proberen omdat ik altijd een vol en dik bos haar had. Ik heb nog veel haar maar het is wel minder geworden omdat ik een tijd lang last had van haaruitval. Ik zou alles geven om weer die mooie dik bos haar te hebben!

 118. Ik ben 46 jaar en merk dat de conditie van mijn haar achteruit gaat. Het wordt futloos en minder dik. Heb al van alles geprobeerd maar weinig succes. Ik wil graag dit product testen.

 119. Ik zou het graag probere , omdat mijn kapper zegt dat dit dé oplossing is voor mijn krullende en pluizende schapenhaar en met dit product ik voor altijd af ben van die verstikkende wax, gel of pommade. Lijkt me lekker om ook eens zonder gel naar buiten te kunnen gaan en me niet hoef te schamen voor mijn haar!

 120. zou graag willen proberen heb ook all duizenden euro uitgegeven alle crème lotions niks help.
  uit eindelijk onder het mes gegaan, maar wil voorkomen dat het erger word.
  ben al vanaf mijn 21ste bezig met dit probleem nu 53

 121. zou graag willen proberen heb ook all duizenden euro uitgegeven alle crème lotions niks help.
  uit eindelijk onder het mes gegaan, maar wil voorkomen dat het erger word.
  ben al vanaf mijn 21ste bezig met dit probleem nu 53

 122. Sinds kort verlies ik meer haar. Ik gebruik reeds een shampoo daarvoor en het helpt maar nog niet helemaal het gewenste resultaat. Dus ben zeker benieuwd naar iets nieuws.

 123. Graag zou ik het haarmasker willen proberen. Ik heb al diverse produkten geprobeerd,maar nog niet het gewenste effect gezien. Door blondering en beginnende menopauze valt mijn haar uit of breekt af, Het wordt als je ouder wordt zo wie zo wel dunner en dat wil ik graag voorkomen. Jullie haarmasker lijkt een wonder en dat wil ik graag zelf bewonderen. Dat ik meld me aan als proef”konijn”.

 124. mijn moeder is een tijdje ziek geweest, en heeft extreme haar uitval gehad
  en heeft veel kale plekken. Zou graag voor haar zo’n tester willen hebben.

 125. Ik heb de laatste tijd erg last van dun en futloos haar. De laatste tijden begin ik ook steeds meer kale plekjes op mijn hoofd te zien. Ik ben nog maar 18 en vind het super vervelend dat ik het nu al heb.. Daarnaast heb ik zoveel oliën en producten geprobeerd op mijn haar maar niks helpt. Van zelfgemaakte maskers tot oliën. Financieel heb ik het daarnaast ook niet breed dus zou ik het heeeel graag eerst willen uittesten.

 126. mijn haaruitval is nu al ongeveer 15 jaar geleden begonnen. Heb al meerdere testen gedaan en verschillende behandelingen maar niks helpt. Nu ben ik verdeeld over mijn hele hoofd kaal. Aan de voorkant het meest. ik gebruik nu ook zo een bruine haarspray maar het lijft toch wel zichtbaar en vooral als de zon schijnt. ik ben zwaar hopeloos geworden en weet me geen raad meer.

 127. Ik heb dit middel vaak voorbij zien komen en het zou me heel leuk lijken om een keer uit te testen. Al jaren probeer ik mijn haar langer te laten groeien, alleen is mijn haar erg breekbaar en groeit het dus zelden voorbij de huidige lengte (zonder dode punten te krijgen). Ik heb zelf redelijk gemiddeld haar, qua dikte, hoeveelheid en lengte. Ik zou het zo mooi vinden als er eindelijk een natuurlijk masker een uitweg biedt voor dit soort haarproblemen!

 128. Dit lijkt een wondermiddel maar ik zou het heel heel graag willen uitproberen. Ik heb altijd al last van dun haar maar het blijft uitvallen. Ik heb van alles geprobeerd, ook natuurlijke oliën van de tuinen maar niets helpt. Mijn man ( 29 jaar ) heeft overigens hetzelfde probleem. Hij is aan de voorkant bijna kaal. Hij voelt zich erg onzeker en heeft het er elke dag over. Wij gebruiken alle producten samen. En wij zouden dan ook graag samen dit product willen uitproberen. We kunnen dan ook kijken of het bij hem eerder of beter werkt.. Hopelijk is dit het product waar we al zolang naar opzoek zijn!

 129. Dit lijkt een wonderproduct maar ik zou het heel heel graag willen testen. Van mezelf heb ik al dun haar maar mijn haar blijft uitvallen. Ik heb allerlei producten ( ook natuurlijke olie en) geprobeerd maar tot nu toe werken deze niet. Mijn man (29 jaar ) heeft overigens hetzelfde probleem. Hij is aan de voorkant bijna kaal en voelt zich erg onzeker. Vroeger had hij erg dik, zwart haar. Elke dag heeft hij het er over. Wij zouden daarom graag samen dit product willen gebruiken. Ook om te kijken of dit bij hem eerder en beter werkt en of er verschil in zit. Ook hij heeft net als mij al van allerlei producten gebruikt. Hopelijk is dit een ” wondermiddel ” ik ben erg benieuwd en wij zouden dit graag willen uitproberen!

 130. Ik heb zoveel producten gebruikt dat ik niet echt geloof dat het zou gaan helpen.
  Ik heb opzich niet dik of dun haar, maar mijn haar groeit heel langzaam.

  Ik ben wel heel erg benieuwd of jullie product ook echt werkelijk helpt.
  Vandaar dat ik het wil proberen.

 131. Ik ben heel benieuwd of dit product mijn steeds dunner wordende haar de fut terug kan geven om door te groeien. Vooral door stress is mijn haar de laatste maanden futloos, slap en de schedel is vooral bovenop al zichtbaar!

 132. Ik ben 57 jaar ik wordt kaler van achter . Ik merk nu dat ik dit vervelend begin te vinden. Ik heb zelf gedacht aan een haartransplantatie maar dit is helaas te kostbaar. Daarom wil ik princess hair proberen

 133. Omdat ik door ziekte echt mijn haar niet meer terug ken voorheen had ik prachtig haar nu is het zijn volume en glans verloren

 134. Ik wil graag mijn haar sneller en mooier laten groeien…het wil maar niet lang worden en droogt zo snel uit!

 135. Ik ga volgend jaar trouwen en mijn haar is zo dunnetjes en wil niet groeien.. ik zou het heel graag willen proberen!

 136. Mijn man heeft erg veel last van haar uitval en dunner wordend haar..
  Met zijn 26 jaar voelt hij zich hier onzeker over en weerhoud hem ook
  om sociale bezigheden aan te pakken.. ik vind het vreselijk om hem zo
  onzeker te zien en hoop ook dat hij test persoon mag zijn, zodat ook zijn
  zelfvertrouwen weer terug komt en ik mijn man weer terug heb zoals ik hem 8 jaar terug
  heb leren kennen.

 137. Hi, ik heet Robin en ik heb van mezelf heel dun haar. Alleen valt het steeds meer uit en hou ik bijna niks meer over. Ik heb er alles aan gedaan om mijn haar terug te krijgen, maar niks helpt. Ik draag het nu elke dag vast omdat ik me gewoon zo erg schaam. Daarom wil ik graag Princess Hair proberen! Werkt het? Werkt het niet? Ik heb ook een blog waar ik mijn verhaal erover kwijt kan! Ik wil het supergraag proberen.

 138. Mijn haar is vaak droog en wordt steeds dunner. Ik heb al erg veel maskers gebruikt maar die werken vaak maar erg kort. Graag zou ik Princess Hair willen uitproberen. Superfijn dat er veel natuurlijke stoffen in zitten!

 139. Ik heb heel erg haar uitval. Graag zou dit product willen proberen. Heb van alles al geprobeerd helpt niets.

 140. Ik heb heel veel haar verlies, ze liggen letterlijk overaal op de vloer , in de bed. Heb van alles geprobeerd helpt niets. Ik zou heel graag dit product willen proberen

 141. Mijn haar is na een operatie ernstig uitgevallen. Ik wil heel graag proberen of dit middel werkt!
  Mijn haar is fijn van structuur waardoor het enorm opvalt.

 142. Hallo,
  Ik heb al één en ander geprobeerd om mijn haar dikker en gezonder te krijgen…..pillen, lotions etc…..maar haar dikker kunnen krijgen met dit alles bijft maar een droom…..misschien is Princess hair mask een wondermiddel!!! Dit product wil ik uitproberen als ik de kans mag krijgen van jullie!

  Vriendelijke groet,

  Ines

 143. Na behandeling van borstkanker nu middels hormoontherapie aan de medicijnen die er helaas voor zorgen dat je meer haaruival hebt dan normaal met als gevolg steeds dunner wordend haar. Zou dit product dus graag willen proberen en hopelijk helpt het, echt al zo veel geprobeerd maar steeds zonder resultaat

 144. Zou het graag uit willen proberen. Door medicijnen veel haaruival en al van alles geprobeerd zonder resultaat. Vandaar dat ik heel benieuwd ben naar dit product en de werking ervan.

 145. Ik zit in de overgang mijn haar wordt dunner heel vervelend alles geprobeerd om treurig van te worden.
  Zou graag het middel princess hair willen uitproberen.

 146. De laatste 2 jaar wordt mijn haar dunner. Ook diepere voorhoofdsinhammen. Ik heb altijd een stevige bos haar gehad dus daar verlang ik weer naar.

 147. Graag zou ik dit product uit proberen daar ik erg dun haar heb gekregen ik ben heel erg ziek geweest ook een hartinfarct gehad en dat alles heeft mijn haar geen goed gedaan graag wil ik mijn volle haarbos terug en ik heb de hoop dat het met dit product zal lukken . Mvg

 148. Al 2 jaar haaruitval. Medicatie genomen, dermatoloog bezocht, shampoo’ s gebruikt, hormonenbehandeling … niks helpt. Begin kaal te worden. Heel het huis ligt vol met haren….

 149. Wil graag dit product gratis uitproberen. Binnen jaar is mijn haar de helft dunner geworden al een aantal producten geprobeerd en vitamines geslikt maar helaas werkt allemaal niet. Hoop dat dit product wel werkt dan weet ik wat ik mijn vriendinnen kan aanraden die met het zelfde probleem lopen.

 150. Beste,

  Graag zou ik dit product willen proberen omdat mijn haar héél dun, fijn en futloos is. Er zit echt geen enkele vitaliteit in. Ik heb van alles geprobeerd…verschillende shampoos , cremespoelingen, olieen, natuurlijke producten, maar het werkt allemaal niet. Ik hoop dat dit product mijn haren de boost kan geven die het nodig heeft en dat het eindelijk vol en veerkrachtig is.

 151. Ik wil het graag uittesten om te kijken of mijn haaruitval minder wordt en een vollere bos haar te krijgen. Ik heb met een serum voor wimpers en wenkbrauwen de afgelopen maanden zeer positieve ervaringen en ben nu op zoek naar iets voor mijn haar, ik gebruik momenteel een speciale shampoo tot nu toe helaas zonder resultaat.

 152. Ik zou ook graag mee willen doen met de proef!
  Sinds een aantal maanden overmatig haaruitval, met name aan de haargrens… Mochten er echt producten zijn die bij kunnen dragen aan herstel graag :-)

 153. Ik wil het testen, omdat ik sinds 4 maanden kale plekken op mijn hoofd heb. Medicatie via Dermatoloog geprobeerd; helpt niet. De plekken zijn ook nog eens groter geworden. Verschrikkelijk.

 154. Gewoon super nieuwsgierig naar dit product. Al zo veel geprobeerd. Helpt het, helpt het……..???

  Ik wil het zien en voelen.

 155. Door ziekte zijn mn haren hopeloos, daarom dat ik niet via facebook reageer. Ik ben nogal sceptisch geworden door alles wat ik geprobeerd heb maar dit klinkt veelbelovend maar ben zo bang voor weer een teleurstelling. Mvg.

 156. Ik zou dit product graag willen uitproberen! Ik ben van zwart naar platinablond gegaan en nu weer bruin!! Mijn haar is zeer beschadigd en als dit product mijn haar weet te herstellen zal dat voor veel anderen vrouwen waarschijnlijk ook zo zijn! Ik geef me op, ik ben gemotiveerd om me aan het plan te houden, sign me in! :)

 157. Ik wil het product graag testen.
  Mijn haar wordt dun en valt uit. De hoofdhuid wordt steeds meer zichtbaar.
  Ben heel benieuwd of er een product op de markt is dat echt helpt…

 158. ik wil dit product graag testen. Het veel last van haaruitval en afbrekend haar door permanenten en blonderen. Ben dan ook zeer benieuwd of dit product mijn haren structureel verbeterd zoals wordt beloofd.
  Ben nogal kritisch op dit soort nieuwe producten, die via websites worden aangeboden en dus kun je een oprechte evaluatie van mij verwachten.

 159. Dit product klinkt heel effectief! Ik zou heel graag dit product willen uitproberen en er een eerlijke evaluatie over willen geven. Ik heb de laatste tijd erg veel haaruitval, ben benieuwd of dit werkt.

 160. Ik wil me graag opgeven als proefpersoon, omdat mijn haar de afgelopen jaren dunner en droger is geworden. Ik zou graag dikker en gezonder ogend haar willen.

 161. Ik zou heel graag Princess Hair willen testen omdat ik al sinds enkele jaren heel veel haaruitval heb. Vroeger had ik lange en dikke haren, maar doorheen de jaren is dit volledig veranderd. Mijn haar is dun en droog, het heeft echt geen glans meer. Ik zou zo graag terug gezond en dik haar willen hebben. Daarom zou ik heel graag dit haarmasker willen testen.

 162. Ik zou princess Hair wel heel graag willen testen. Ik had 7 jaar geleden een mooie volle bos met haar maar met de jaren heen begon ik haar te verliezen elje dag een volle bos in me haarborstel. Het werd dunner, braakbaar en geen glans en.me mooie krul is eruit. Kort gezegd je kan door mijn haar heen kijken. Ik zou ook heel graag een test persoon willen zijn om aan te tonen dat Princess Hair werkt.

 163. Ik wil graag “princess hair” testen,
  Na mijn zwangerschap ben ik mijn haar enorm gaan verliezen, van mijn lange dikke bruine haren heb ik momenteel nog een klein/Fijn staartje

 164. Ik zou heel graag princes hair willen testen. Mijn haar voelt niet meer gezond aan, en word steeds dunner , maar ook vooral omdat ik het idee heb dat mijn haar bijna niet groeit. Wil zo graag lang haar hebben. Ik zou het graag willen testen , ook omdat prijs kaartje zo duur is, en bang ben dat het niet werkt.

 165. Ik zou graag het middel Princess Hair gratis willen testen. Ik heb altijd een mooie bos lang krullend haar gehad. Als gevolg van ziekte is mijn haar echter steeds dunner en brozer geworden. Ik heb al verschillende middelen geprobeerd om de kwaliteit van mijn haar te verbeteren. Tot nu toe helaas zonder resultaat. Ik ben erg benieuwd naar de effecten van Princess Hair op mijn haar en hoop van harte dat ik dit middel eens mag uitproberen.

  • Ik ben jaren al op zoek naar een product gelijk aan wat princceshair belooft voor elkaar te zullen krijgen. Dit waar de zovele andere dure producten ook hetzelfde hebben geclaimt te doen en hierin ontiegelijk hebben gefaald. Dus ik zou graag voor mijn dochter de proef op de som willen nemen en princceshair willen uitproberen. Maakt het de claims waar dan ben ik een vaste klant voor life!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.