Prijsvraag: Win Het 17 Dagen Dieetboek

Afvallen in 2021

Er zijn in korte tijd al meer dan 16.000 exemplaren van Het 17 Dagendieet verkocht in Nederland en België. Dit dieet houdt veel mensen bezig. Het is heel menselijk om een dieetboek te kopen, het deel open te slaan waar de weekplanners staan en de receptenpagina’s. het 17 dagen dieetboek is niet zonder reden zo populair. Het 17 Dagen Dieetforum staat boordevol positieve ervaring, het bewijs dat deze manier van afvallen ook in de praktijk werkt.

In samenwerking met Kosmos Uitgevers hebben we een prijsvraag georganiseerd. Doe mee en maak kans op een gratis exemplaar van het populaire 17 dagendieet. Meedoen is heel eenvoudig, klik op facebook ‘vind ik leuk’ onderaan deze pagina en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heten de vier verschillende cycli van Het 17 Dagendieet?

tip: je kunt het antwoord vinden in dit artikel.

Deze prijsvraag is afgelopen. We feliciteren de onderstaande personen.

  • Lily Jansen
  • Nicole Appelmans
  • Tonnie de Rooij
  • Yvonne Stoop
  • Carly Leget
  • P van Halderen
  • Valérie Prins
  • Danny amesz
  • Annemieke Bosdijk
  • Behaegel Vanessa

Deze prijswinnaars hebben het boek inmiddels ontvangen. Ben je niet uitgeloot en wil je toch starten met het 17 Dagendieet? Bestel dan Het 17 Dagendieet Boek zonder verzendkosten bij bol.com. Iedereen bedankt voor het deelnemen aan deze prijsvraag.

Deelnemen was mogelijk tot en met zondag 20 mei 2012. In totaal zijn er 10 boeken verloot onder de correct inzendingen. Deelnemers krijgen na 20 mei automatisch bericht en zullen tevens op deze pagina worden gepubliceerd. We gebruiken je gegevens uitsluitend voor deze prijsvraag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.